- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
*Ropi* #52180 üzenetére
Mire odaért lejárt a gari, tehát az már nincs. ;-) írtam nekik, hogy feladtam, covid van, nem tudok mit tenni. Mondták semmi gond várják megjavítják, rendik voltak.
Ezért kérdezem mire lenne ez jó mert mióta kérdezem áprilisban azóta itt vagyok és olvasom a topikot, sok hasznos infó rámragadt pld ez is amit írtál. Gondoltam adattárolás nem fingatja annyira és akár megbízható is lehet. Nem? Persze pont adattároló nak egy feltámasztott vinyó nem jó ómen. Marad a dvr ... -
Gyöször
senior tag
Ápr 29én feladott seagate skyhawk 3tb kalandos útját megjárta. Örölök. 6300 postaköltség és a hulladék helyett van egy jó winyóm. Aki esetleg emlékszik a sztorira, megkukkant a hdd, kapott a biztonsagi kamerában rengeteg hőt, igen forró volt a winyó illetve áramszünet esetén rengetegszer alul feszt, ki be kapcsolgatást, stb. Ezek javítva lettek itthon, építettem a kamerába ventit, illetve alul fesz ellen egy stepup stepdown dc dc konvertert. Ki be kapcsolgatás ellen meg egy relét. a winyó gyárból valaki más javított hulladékját megkaptam, egy új matricával: recertified product. Mit várhatok ettől? Tegyem bele a kamerába, és használjam amíg meg nem kukkan, vagy jobban járnék, ha az adataim, fényképeim biztonsági másolatát tartanám rajta, géptől elszigetelten, évente max 3-4 szer bekapcsolva? Sharkoon drivelink combo usb3as cuccot használok erre a célra.
Érdekesség: a magyar posta szerint a csomagom még mindig a nemzetközi postakicserélőben van odefele úton. A felújított winyó meg már 1 hete nálam :-) 1 nap alatt kicserélték, miután beérkezett hozzájuk, 3 nap alatt meg hazajött.
-
Gyöször
senior tag
válasz
*Ropi* #51973 üzenetére
Szerencsére még csatlakozót se kell cserélni, plug n play a dolog. Majd azért kerítek egy nagyobb, 3 v 4 Amperos ilyen bizt kamerához való adaptert, nem azért mert nem lenne elég a 2 hanem mert a 3 Amperos felirat talán tud is másfelet.
Dekódolva a kínai feliratokat, szoktam osztani kettővel, pláne ezeket, elég gagyi cuccok.
-
Gyöször
senior tag
válasz
King Unique #51966 üzenetére
Ha már így áramerősség. Írjátok a 2 Ampert, egy vinyóra ez gondolom biztosan elég. Mert van egy Sharkoon drivelink combo nevű usb3.0 wincsi csaktalkoztató kütyüm ami sata, pata2.5 és pata 3.5 winyók csatlakoztatására való. Egyszerre 2 winyót is rá lehet dugni, ennek megfelelően 4A tápja volt, de meghalt. Pont ilyen szabvány dc dugója van ami a biztonsági kameráknál elterjedt, biztos van valahol 3A 12V tápom is de hirtelen kellett és 2Amperosat találtam. Sose tettem még rá 2 winyót, nem is fogok, ez így gondolom oké lehet hosszú távon is?
-
Gyöször
senior tag
Sziasztok, van egy Seagate skyhawk 3TB winyóm, júliusban lesz 3 éves, nemrég elhunyt. Ipontól lett vásárolva akik csak 2 év garit adtak rá. A biztonsági kamerában szolgált.
Felpörög párat "klattyan" majd elveszi a fordulatot és lelassul a motor onnantól síri csend.Bepötyögtem a seagate gari oldalára a cikkszámát, azt írták még júliusig garis. Tovább nyomkodtam a dolgokat, beregisztráltam magam és elviekben most visszaküldhetném a terméket valami RMA címszó alatt. Osztrák címet választottam, postás oldalon megnéztem valami 6380FTért elmenne.
Szerintetek megéri belevágni? Hőterhelés volt dögivel, illetve az unintelligens makrai kamera segédtáptól kapott párszor alul feszelést amikor nem voltam itthon. Ez a 2 probléma azóta javítva lett, kapott egy ventillátort a bizt kamera háza illetve ráköltöttem és megoldottam, hogy 12V alá sose tudjon menni a feszkó. Ezt egy WD purple 3TB váltotta, de tök jó lenne, ha megcsinálnák. Halott pénz az elküldés vagy próba szerencse? Egyébként a hőterhelésről annyit, hogy a gyári adatlap +70fokCelsiust ír működési tartományra. Meleg volt a teteje mindig de a bőr a kezemen maradt mikor megfogtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Opel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest