Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Van egy pár hetes Toshiba DT01ACA300 3TB-os winyóm. 3 particióra van osztva,a win7 op.rendszer az nem ezen van,hanem külön egy SSD-n.
Ma vettem észre,hogy az egyik partición az egyik mappában levő több giga zene közül,rengeteget nem játszott le a winamp. Beléptem a mappába,és egyesével végigkattintottam a zenéken,hogy melyik indul el,és melyik nem. Azt tapasztaltam,hogy több zene úgymond lejátszhatatlan,és semmi másik progi nem játssza le őket,tehát nem winamp hiba. Ami még érdekes,hogy egymást követő zenékkel van hiba.
260 zene van abban a mappában,és kb.a 40-edik zenétől a 80.ig vannak a hibásak. Az első 40 az jó,és az utolsó 180 is jó,csak a közbenső 40 zene hibás és lejátszhatatlan. Igaz van a 40 zenéből 1-2,ami elindul,de a zene felénél megszakad...
A Sentinelt megnyitottam,és semmi hibát nem találtam,s jelenleg is 100/100as a winyó.
Tudja valaki hogy ez miért lehetett? Fontos lenne,mert zenegyűjtő vagyok,és nem szeretnék több zenét így elveszíteni!Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spotify
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi