Hirdetés
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Tegnap az 2 TB-os HDD kondíciója 80 %-os ra esett le.Ma bekapcsolás után ez az érték már csak 20 %
Elkezdtem az adatmentést,de 10 százalék másolás után negált az adatmásolás.Kilépni nem tudtam a másolásból ezért újra kellett indítanom az OP-ét,ami nem sikerült fél óráig ment a kijelentkezés.Nyomtam egy resetet és az OP el se indult ,csak villogott a logó kb félóráig..Kikapcsoltam a gépet és lekötöttem a HDD-ét,így már az OP egyből elindult.Ha visszakötöm a HDD-ét nem indul az op csak ha le van kötve.Ha be van kötve a HDD hallom,hogy folyamatosan kattog.A HDD-én levő adatokat már nem tudom elmenteni elveszett.Esetleg valahogy még lehetne mentést csinálni
A Garancia 12-én járt le a gyártói garancia még érvényes 2014.06.12-ig.Tud valaki ajánlani egy kollégát akinél a rossz HDD.ét egyből betudom cserélni egy újra x Ft fizetése után.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest