Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
Halisztok!
Seagate Barracuda 7200.10 ST3250620A 250GB PATA rengeteget kerreg, mintha állandóan töltögetné az adatokat, ilyenkor mp-kre megáll az adott program.2 partíció van rajta, egyiken 64, másik 43 gb szabad hely.
HDsenti szerint 100/100-as
Használtam az OS-t ennél kisebb kapacitású és szabad helyű vinyón is, ott minden gördülékeny volt.
Phenom II X2 555, 4GB RAM, HD7750 1GB, WIn 7 SP1
-
cheatergs
senior tag
Halisztok!
Ha fél-egy óránként kattan egyet a vinyó, akk kezdjek spórolni egy következőre? Látszólag más nem történik, olyan egy hónapja kezdte el.Seagate Barracuda ST1000DM003-1 1TB
-
cheatergs
senior tag
Utána rákötöttem másik ágat, azzal működött rendesen két újraindításig. Onnantól lefagy bootnál az ATA-k felismerését követően. Bill.-re se reagál.
-
cheatergs
senior tag
Attól meghal egy HDD, ha függőlegesen kerül üzembehelyezésre?
-
cheatergs
senior tag
Hellósztok!
Problémám, hogy az új Seagate ST1000DM003 ciripelő kondizaj hangot ad ki, csak hangosabbat és egyértelműen a fejmozgással kapcsolatos, mivel időszakos, mintha a háttérben dolgozna a lemez. Neten nem találtam erre utalást, csak a kattogásra, viszont az egyedüli gyanúsított APM-et nem tudom kikapcsolni Crystaldiskkel. Nyomást kifejtve sem változott a ciripelés, sőt érezni, ahogy dolgozik a vinyó, tehát nem is a ház rezonál.
Előre is kösz!
-
cheatergs
senior tag
Hali, csak annyit kérdeznék, hogy SATA 2->SATA 1 jumper használata jár adatvesztéssel?
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged