Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
djculture #30766 üzenetére
Az, hogy vannak jók, nem jelenti azt, hogy mind jó. Egy üzletember meg milyen szélsőséges körülmények között használ egy laptopot?
Na de ez off, csak legyünk már logikusak.
Arra bezzeg nem válaszoltál, hogy mi lesz a regenerált szektorokkal, pedig az fontosabb lett volna. Azt hittem, nagyobb tapasztalatod van e téren.
Amúgy HDD Regenerator megy, 75%-nál indítottam, mert valahol afölött jelezte a bad sectorokat HDD Tune, mielőtt elszállt volna. 2 óra alatt eljutott a hibás zónáig (mindössze 367 bad sectort és 1137 bizonytalant jelezve), azóta már csaknem 4000 bad sectort javított ki az elmúlt majdnem 15 órában, legalábbis elméletileg, mert azt még nem tudom, hogy ezek valóban megjavultak-e. Most éppen leállítottam, hogy tudjak netezni, mert szinte teljesen befagyasztja a gépet a javítások alatt, és szinte folyamatosan javít.
De mindjárt újraindítom, aztán meglátom, reggelig mire jut. Sajnos még 200M szektor hátravan, ami kb. 7%, és ha mind rossz...
Ha tényleg kijavítja a bad sectorokat, akkor ez nagyon f.sza kis progi (még ha bűn lassú is), csak ha meg rendben van a vinyó, akkor mi okozta a "meghibásodásokat"? Tényleg csak valami WD szoftveres avultatás lenne a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Path of Exile 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Samsung 860 EVO 500GB SSD
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest