- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Ha a bios felismeri akkor a telepítőnek is látnia kéne! Próbáltad már teljesen leformázni (lassú formázás) ?
Esetleg szedd szét a gépet, alaplapról csatold le a winyókat és újra vissza. Esetleg próbáld meg másik telepítő lemezzel!
Nem nagyon vagyok otthon ebben a témában ezért én is csak "találgatok", és ha hülyeségeket írok akkor Sorry! -
kik07
csendes tag
Senkinek sincs tippje erre ?
-
törölt tag
Sziasztok!
Lehet nem egészen idevágó kérdéssel fordulok hozzátok eme topikban, ezért elnézést kérek!Tehát...HDD csere történt a pc-ben. Az új lemezt még win alatt formáztam.Aztán régi lemezt kivettem, beraktam az újat és win telepítés. Minden jól működik, csak egy valami bosszant. A lemezt felosztottam 3 partícióra, C: rendszernek, D:-E: adatnak. Csak sajnos valamiért a D-t E:-nek , E:-t pedig F:-nek nevezte a rendszer. Próbáltam lemezkezelőben átnevezni a partíciókat, de nincs a listában a D: jelölés. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy meg kell barátkozzak vele?!!
-
spiritex
veterán
Eladó egy ilyen 250GB-os Seagate Pipeline HD vinyó: "A HD Sentinel látja, 100/100-as hibátlannak minősíti, viszont az operációs rendszer nem látja. Formázni kellett volna, de az inicializálásnál valami hibát irt."
Szerintetek érdemes lehet megvenni 2-3000 ft-ért? Előfordulhat, hogy csak el van rejtve a meghajtó betűjele és csak azért nem látja a win7? -
sonar
addikt
Vki erre esetleg? #30482
-
Hawnin
tag
válasz
liksoft #30489 üzenetére
Helló köszi a gyors választ!
Gyorsan utánna keresgéltem nem találtam pontos leírást rá a kis kézikönyvébe se a neten hogy lenne korlátja
de viszont ezt találtam az egyik honlapon: "hard disk (up to 2.0 TB hard disks have been tested)."
Szóval lehetséges hogy ez a gond! Ennél viszont az picit viccesebb hogy direkt rákérdeztem az eladótol hogy bírja e a 3 TB osat :-/ -
Hawnin
tag
Halihó!
A Segítségeteket szeretném kérni!
A problémám a következő:
Van egy: Western Digital SATA2GP 3tb wd30ezr meghajtóm és hozzá egy: Eminent EM7048 R1 es külső házam
A problémám ott kezdődik hogy ez a winchester formázva volt vannak rajta adatok de amikor bele dugom ebbea külső házba akkor formázatlannak mutatja a winchestert próbáltam már más programokkal megnézni mint pl: easeus partition master 9.1.0 val és ott se tudtam vele mit kezdeni.!
A partícionált területeket RAW nak írja/partícionálatlannak/
Röviden tömören a kérdésem hogy miért van ez hogy nem látom a korábbi partíciókat? illetve mit tegyek?
U.I: szerintem a gond ott rejtőzik hogy a Winchester sata 3 mas de ettől még nem lettem okosabb pls help. -
liksoft
nagyúr
válasz
nicevolley #30486 üzenetére
Szia!
A felpörgéskor a fémes súrlódó hang nekem hosszúnak, és erősnek tűnik. Inkább a parkoló pálya elkopása, fejszerelvény esetleges deformálódása (hibás tápellátásból adódó hibás mechanikus működés) a lehetséges változat. Ha mechanikai kopás, akkor adatmentéses szakembernek is kihívás a mentés (ha egyáltalán lehet, mert ilyenkor kicsi az esély). Drága, macerás mentést érzek hang alapján.
-
nicevolley
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Külső merevlemezként használtam adattárolásra ezt a HDD-t, de a tápkábel eltört és ettől valószínűleg zárlatot kapott és most bekapcsolás után csak kattog. A kérdés az lenne, hogy javítható-e, illetve, hogy a rajta lévő adatok menthetőek-e?
Ez lenne a HDD és ezt a hangot produkálja.
Előre is köszi! -
djculture
félisten
válasz
#78232832 #30481 üzenetére
Zárlatot nem csinálhat mert akkor el se indulna a géped jó esetben, rosszabb esetben meg reccsenne egyet a táp és eltávozna az örök tápegységmezőre.
petrelli86 Beindulni befog ha amúgy a széria egyezik de a fej csak csapkodni fog mert teljesen más a kettő félépítése, a nagyobban több fej is van meg lemez.
-
sonar
addikt
válasz
petrelli86 #30483 üzenetére
Tapasztalataim alapján azt kell, hogy mondjam nem fog működni.
-
sonar
addikt
válasz
petrelli86 #30480 üzenetére
Elvileg ha a flash ic-t átforrasztod (8 v 10 lábú asszem) akkor van rá esély, hogy működjön. (250-500G között csináltam már párat) max annyi volt, hogy kellett még egy low level format.
Más:
Van egy két 2TB-s Hitachim amit nem ismer fel a gép.Model:HDS723020BLA642
Motor pörög, de a BIOS nem ismeri fel. Ilyennel találkozott már vki? -
petrelli86
aktív tag
Sziasztok
E
Lenne 2db hibás wd vinyó az egyik kattog viszont az elektronikája működik, a másiknak a tápcsatija füstölt.. viszont méretben 320 és 640-esek.. az elektronikájuk külsőleg ugyanolyan, szerintetek van rá esély hogy tudok a kettőből 1működőt csinálni? -
pex
csendes tag
Hello!
Kb. két hete van meg a gép (ASUS k55VJ). Kb egy hete kicsit furcsán találtam a merevlemez hangját. Halk "pittyegő" hangokat hallottam, ezért feltettem a Hard Disk Sentinelt. Azóta folyamatosan 100% áll a kondíció, meg nem is írt ki semmi hibát, de ma ezt az üzenetet kaptam:
Meghibásodás várható - Attribútum: 3 Spin Up Time, Működési fordulatszám eléréséhez szükséges felpörgési idő. Motor ill. csapágy problémára utalhat.
Meghibásodás várható - Attribútum: 5 Reallocated Sectors Count, Tartalék területre áthelyezett szektorok száma. Lemezfelület vagy fejek hibájára utalhat.
Meghibásodás várható - Attribútum: 7 Seek Error Rate, Fejpozícionálás közben előforduló hibák száma. Szervó ill. fej probléma vagy magas hőmérséklet okozhatja.
Meghibásodás várható - Attribútum: 10 Spin Retry Count, Felpörgési újrapróbálkozások száma. Motor, csapágy vagy tápegység problémára utalhat.
Azonnali merevlemez csere szükséges.Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Lehetséges, hogy egy két hetes merevlemeznek ilyen komoly baja van?
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Vettem egy 3 TB-os WD Green-t és az a gond, hogy csak 2 TB-ot tudok megformázni, a maradék 700-at nem engedi... Z77-es lapom van. Mi lehet a gond?? Win7 x64-et használok...
Köszi
-
overland
aktív tag
sorry, talán itt valaki:
sziasztok,
van egy hitachi külső hdd, lehet, h rossz a vezérlője, néhányszor lekapcsolt működés közben, nem látja tovább a gép.
beraktam a hdd-t másik tokba, de sajnos ott már csak látja, de formázni akarja (van rajta sok adat).
hdsentinel szerint minden ok 100%-os
mit tehetek? -
Bruce001
csendes tag
-
-
BluEyes
őstag
Íme egy külföldi topic: [link]
Ugyanez az én jelenségem is, Samsung F4 320Gb, AHCI vagy RAID módban, win7 SP1 alatt belassul. De minden egyéb módban jól teker,Azaz:
Biosban IDE-mód, bármilyen OS alatt - OK
AHCI és RAID módban:
XP ,normál és csökkentett mód - OK
SP1 nélküli Win7, normál és csökkentett mód - OK
Win7 SP1, csökkentett mód - OKTehát csak Win7 SP1 alatt szopik, ha AHCI módban van. Kábé a felére esik az olvasás. Mijaszart rak föl az sp1, ami ezt okozza?
-
Bruce001
csendes tag
-
djculture
félisten
válasz
perfegor17 #30462 üzenetére
Hát lehetséges mert nem valami jó táp, nem szabad ilyen gagyi tápokat venni 8-10k körül lehet jókat kapni. Javítani meg az érintkező fólia átforrasztásával lehet.
-
Bruce001
csendes tag
Sziasztok. Problembe ütköztem..
Gigabyte x79-ud5 deszka
1 db ocz ssd sata3
1db wd 750
1db samsung 1T sata 3
1 db dvdezek mellé akasztottam egy 2T seagate sata 3 at. Biosban látja de csak akkor ha a marvell chipsetes satára van dugva(másik 6 satán bios sem látja). Win 7 ben sehogy nem látszik. Ha az alap intel chipsetes portra teszem akkor biosban sem látja.
frissítettem biost.. arra sem reagált. dokkolóba e satán látszik de raw formátum és nem enged formázni.
Megcsinálta haver 2 perc alatt NTFSre de pont ugyan azt produkálta nálam mint előtte. Dokkolóban meg visszarakta raw ra..
Beraktam egy másik 2Terrás winyót ami WD és már használom ezen a gépen régóta laptop és gép között másolásra,filmekre. Ezzel is ezt produkálta, csak marvelen látszik biosban,win alatt nem. Fura....
Kipróbáltam viszont úgy is,hogy lehúztam az egyik régebben bennelévő winyót samsung 1T. Ha ennek a helyére raktam bármelyik 2Terrásat, akkor látta. ?????
650 es tápom van gtx 670 kari CM storm trooper ház.. kevés lenne az áram? vagy az hülyeség? Alaplap gyári hiba???? VAlami ötlet?
-
djculture
félisten
válasz
perfegor17 #30460 üzenetére
Beégtek/oxidálódtak a panel és a mechanikai rész átmenet érintkezői.
-
djculture
félisten
válasz
perfegor17 #30458 üzenetére
Akkor első kőrben másik táppal kellene megnézni mert ez egy hulladék acme cucc.
-
djculture
félisten
válasz
perfegor17 #30455 üzenetére
Az hogy 500w az nem jelent semmit. Ott van pl a m-tech 500w szörnyűség az 300w nem tud leadni.
Mondjuk a hd5670 61 wattot igényel nem egy áramzabáló. -
F_Zolee
nagyúr
Hello
Lenne egy "elfekvőben" lévő 500gb-os Seagate winyóm amin anno elkezdtek gyűlni a bad sectorok aztán leállítottam, nehogy elvesszen minden. Mostanság arra gondoltam, hogy lehet kellene valamit kezdeni vele. Mivel lenne érdemes formázni, hogy még használható legyen? Vagy hagyjam az egészet? Nem volt agyonhasználva...
-
djculture
félisten
válasz
perfegor17 #30453 üzenetére
Akkor magyarán gyenge a tápegységed az új vga teljesítmény igényéhez.
-
perfegor17
senior tag
-
djculture
félisten
válasz
perfegor17 #30451 üzenetére
Ha szerelsz a pc házában akkor általában nem ritka az ilyesmi hogy érintkezési hibád lesz, mert félig lehúzol egy kábelt véletlenül vagy megtörsz egy másikat. Először ezt kell megnézni minden helyén van e.
-
perfegor17
senior tag
válasz
djculture #30450 üzenetére
Sziasztok van egy WD blue caviar-om ami tegnap este még tökéletesen ment.Viszont ma vettem egy új VGA-t és a beszerelése után nem indul a rendszer a vinyóról.A bios látja de nagyon lassan olvassa a vinyót.
Ha van időm kivárni nem a telepített rendszer indul hanem a windows telepítő (Nem dvd meghajtóról boot-ol mert nincs bekötve). Ebben a problémában kérnék segítséget. -
djculture
félisten
válasz
spiritex #30448 üzenetére
Még mindig nem nagyon értetted meg amit írok. Nem a szekvenciális tempó számit hanem azok a folyamtok ami egy adott pillanatban használják hdd-t. Ha egyszerre sok ilyen folyamat van akkor ugrál össze vissza a fej és nincs az a hdd ami le ne lassulna. Persze 5 dolgot töltök le akkor összességében maxon fog lejönni minden pláne ha más kapcsolatok nincsenek. Ezért van általában a nasokban is több hdd, netán raid-re alkalmas vezérlő. 1hdd tapasztalataim szerint 150 kapcsolatot/folyamatot tud elviselni utána vége van a reagálási ideje is ezerszerese lesz.
-
djculture
félisten
válasz
Hoorus #30446 üzenetére
Nem a szekvenciális tempó számit hanem az hogy a mikrotorrent kliensben érkezik 1000+ kérés 1000 adatdarab felseedeléshez ez egy merevlemez se viseli el egymagában. Én a 15 megás nettemmel nem tudtam egy vinyóval túlterhelés nélkül ezt megcsinálni. 2,5 vinyók meg még a 3,5 társaikhoz képest is gyengék ebben. Vagy ssd a megoldás de azt lehet cserélni 2 havonta ha torrentezel rá az garantált, vagy raid kötet a megoldás.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Váltottam 120-as netre, és az lenne a problémám, hogy letöltéskor (uTorrent) állandóan azt az üzenetet kapom, hogy lemez túlterhelt. Ennek következtében állandóan lekorlátozódik a letöltési sebesség..
2 db winyó van a gépemben, mindegyik 2,5"-os noti HDD. Az egyik egy 1 TB-os Seagate, a másik 160-as fujitsu (5400 rpm-esek). Mindegyik lemeznél fennáll a probléma, holott commanderben másoláskor mindegyik 60-80 mb/s körül tudnak írni..Szerintetek mi lehet a gond, hiszen a netről csupán 14 mb/s-al jön a cucc és még ezt se bírják???
Köszönöm
-
djculture
félisten
a: Találgatás
b: Legtöbb ilyen gyanús szektor logikai hiba amit lehet javítani.
c: A smart logika adataiból kiszámolja, de ez jósolás szintű, mert honnan tudná hogy mikor következik be teszem azt egy áramszünet ami után lecsapódik a fej.
d: Azt a következtetést lehet belőle levonni hogy gyakrabban kell lementeni róla mindent és újraformázni. -
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Seagate Momentus 5400.4 vinyo, ami nagyjabol 4,5 eves, de kb 1,5-2 evet uzemelt. HD Sentinel 100/70-est ir ra, es tobb mint 500 napot josol neki meg. A zold kis dobozban azt irja, hogy kb 10 000 alkalommal vizsgalt gyanus szektort, de hibatlannak talalta oket, es nincs beavatkozasra szukseg.
a. Ennek fenyeben mit josoltok a vinyonak, mennyire realis az a josolt tobb mint 500 nap?
b. Abbol, hogy van gyanus szektor egybol kovetkezik, hogy bad sectorosak lesznek azok?
c. Hogyan tudja a HD Sentinel, hogy mi gyanus es mi nem, es mennyi ideig fog meg ez mukodni?
d. Mennyire sok ez a 10 000 gyanus szektor, es milyen kovetkeztetest lehet levonni ebbol?Koszonom szepen a valaszokat,
Fulmi -
-
athomi
veterán
válasz
spiritex #30435 üzenetére
igen közben megtaláltam, köszönöm a segítségeket
-
spiritex
veterán
válasz
athomi #30431 üzenetére
Hát a win7-nek (gondolom a 8-nak is) van egy tökéletes lemezkezelője, amivel partícionálni és formázni is tudsz. Beírod a Win gomb utáni keresőmezőbe, hogy Disk Management és kiírja, hogy Create and format hard disk partitions, na ott bármit meg tudsz csinálni, nem kell ehhez külön program.
(#30434) djculture
Értem és köszi! Mi az ami már nem lassítja az XP-t? Egy 80GB-os IDE-s Samsung vinyó az már jó? Vagy mikortól okés egy vinyó XP alá? Mindenképp Sata kell? -
weblords
csendes tag
Nekem is van egy behalt notebok vinyóm. az egyik partíció még olvasható a többi üres lett. van valami progi amivel le lehet szedni róla menthető adatokat?
-
athomi
veterán
Elfelejtettem a frissen vásárolt merevlemezemen megformázni azt a partíciót amit adattárolásra szeretnék használni... tehát most nem látja a Windows 8 csak a rendszerpartíciót. Tudok vmit csinálni, vagy kezdhetem elölről az egészet?
-
Hatvan9
senior tag
asztali gépről laptopra váltottam a hdd -t megtartottam(WD Black 2TB) mert betettem egy külső hdd házba(samsung g3) minden oké csak 51 fokos idle, ez normális?
-
szaki942
csendes tag
Üdv mindenki.! Egy olyan problémám lenne hogy van egy EMachine E528 típusú laptopom, abban peddig egy 250 GB -os Western Digital Scorpio vinyó. Egyik nap nem indult a Win7, nagy nehezen rájöttem hogy az MBR-el van a baj. Megpróbáltam újra irni Konzolosan (fixmbr ) de nem sikerült neki ... (és itt jön a gubanc ) Két féle Sata mód van a BIOS-ban : AHCI és IDE. Gyárilag AHCI-n volt a vinyó , de úgy a progik nem látják ( HDD sentinel stb. ). Ha viszont át teszem IDE módba a vinyot,szinte minden program látja,de egyik se képes felülirní az MBR-t, vagy magátt a vinyót formázni. Telepitésnél csak IDE modba látja, de nem engedi se formázni , se semmit. Valaki volt már hasonló helyzetben .? vagy tudnátok valami progit ajánlanni .? a válaszokat előre is köszi .! ( Hiren's Boot CD kilőve.. )
-
djculture
félisten
Mert ezek a nagy vinyók elég érzékenyek mindenre ,főleg a tápegységre, meg arra hogy ne legyen hirtelen tápfeszültség megszűnés /esés.
spiritex Minimum 12 éves vinyó sokat ne várjál tőle, akkoriban még folyadékcsapágy se volt divat. Egymagában manapság alkalmatlan modern (xp vagy újabb windows) oprendszer futtatására.
-
athomi
veterán
Sziasztok!
Pár napja nagyon belassult a gépen minden (bazi nagy lagg játékok alatt, lassú laggos win, akadozó adatmásolás). Formáztam a vinyót, friss win és helyreállt... 1 napra. Ma már be se tölt a win, küzdelmek után kiírja, hogy "A disk read error occured".
Meghalt a vinyó? Vagy más is lehet?
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #30419 üzenetére
Egyébként simán felment rá az XP, az összes driver, program, de amikor egy 4,9GB-os ghost file-t másoltam róla át egy másik vinyóra, akkor Total Commander-ben a 16.000-es írási sebesség az átmásolás 95%-a körül leesett 1500-2300-ra és olyan 3-4 percig tartott az utolsó 5% átmásolása. Ez mire utal?
-
spiritex
veterán
Sziasztok,
anyukámnak összeraktam a hétvégén egy gépet viszonylag öreg alkatrészekből. A vinyót egy ismerősömtől kaptam, egy 20gigás IDE-s Quantum. A kérdésem az lenne, hogy gond-e, hogy állandó jelleggel elég magas hangon zúg. Talán a motor... Okozhat ez valami gondot? Jelentheti, hogy haldoklik? -
rob90
csendes tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak,hogy már a 2. Western Digital Caviar Black 1TB 64MB 7200rpm WD1002FAEX típusú hdd-m megy tönkre a gépemben?
Azt vetttem észre,hogy kerreg,és a kondíció is csak 56% és több ezer hibás szektor.Kb. 1 hónapos,az első gyári hibás volt.A gépben van még egy ssd, egy 500GB-os merevlemez és egy 500w-os márkás táp,amik hibátlanul működnek. -
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Paragon szoftverrel kapcsolatban tudna nekem vki segíteni? -
Zunex
tag
Sziasztok!
Ma délután futtattam egy rövid ön-tesztek HDD sentinelben és hibába botlott. Elektronikai hibára panaszkodik. Pontosan az üzenet: "Sikertelen elekronikai egység hibája miatt"
Egy Seagate ST3500320AS-ről van szó. Mostanság eléggé belassult és most volt időm tesztelgetni. Ez valahogy orvosolható, illetve most akkor vége lesz a winyómnak a közeljövőben? Nincs vele semmi baj. Nem crashel. Csal lassabb, mint volt.Szerk: Kondiciója 58% és spin retry countra panaszkodik a smart.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Sanchez638
addikt
Sziasztok, kis segítséget kérnék...
Wd Raptor-ról lenne szó.
Barátnőméknél ment rendesen, haza úton nem koppant és semmi ilyen nem történt vele, de itthon már nem szeretne elindulni, de érzem mintha a fej mozdulgatna, de semmit nem csinál.
Segítséget előre is köszönöm.
-
westcoastog
veterán
válasz
djculture #30409 üzenetére
Csináltam sentinel képeket meg másolásról képet és feldobtam 5k-ért apróra, alkuval.
Dokkolós házat az életben nem fogok venni az biztos.
A gyerektől vettem a cm690 II-met akinél a haf xb-ben létrejött ez a 607 adatkapcsolat hiba, ez lett volna a törlesztés a gépház árából, most meg adhatom el veszteséggel. -
djculture
félisten
válasz
westcoastog #30408 üzenetére
Még akkor szerencsés is voltál viszonylag, mert az ilyen nem kap a működéséhez megfelelő feszültséget problémáktól rohamosan szoktak bad szektorosodni a vinyók.
-
westcoastog
veterán
-
djculture
félisten
válasz
westcoastog #30406 üzenetére
Az ilyen átalakítgatós meg rack meg dokkolók háromnegyede egy hulladék mert nem tudja normálisan átadni a tápot a benne lévő cuccnak. Ha egy ilyen nyavalyában használja valaki a vinyót garantáltan tönkremegy...
Ha nagyon muszáj inkább usb rack de legyen a racknek normális méretű tápja ami le is adja a feszültséget terhelés alatt is. -
westcoastog
veterán
Olyan gondom lenne, hogy pénteken kivettem a gépemből a tökéletesen működő wd3200aaks vinyómat, amit odaadtam haveromnak törlesztés-ként, ő berakta a haf xb házába, annak a dokkolójával, és ott elég furcsán viselkedik a vinyó, alig bootolt be a windows hogyha a vinyóm is be volt dugva, meg bootképernyő alatt kattogott mintha olvasna valamit, mindkét dokkolóban kipróbáltuk, ma reggel meg ezt az üzenetet kaptam:
Hát hallod, ez a vinyó rettenet, nem elég hogy mikor bekapcsol akkor olvasásnál kattog folyamatosan amit hallani eléggé, még másolásnál is mikor milyen kedve van, egy filmet volt hogy 1 perc alatt átmásolt, de olyan is volt hogy egy szaros 5 megás zenét 2 percig rakott át, nem beszélve arról hogy kb 4X kell újra indítani a gépet h felismerje normálisan, de a legidegesítőbb a kattogása, folyamatosan nyomja, ez a vinyó érdekes nagyon, még elnézném neki ezt a ki be kapcsolós dolgot, de nem azért öltem bele ennyi zsét h kattogjon a gépem, meg én azt hittem h csak akkor csinálja ezt mikor bekapcsolom oszt cső, de így h folyamatosan nyomja így azért eléggé zavaró a dolog
Ami azért rohadt érdekes mert egész péntekig hibátlanul használtam a vinyót, hd sentinel képem van róla, sőt még abban a gépben is csináltunk egy hdsentinel tesztet, mindent 100%-ra írt. De azt tudom tanusítani hogy már akkor sem volt oké mikor elvittem és kipróbáltuk, láttam, meg is lepett.
Haza hozom, ha nálam tökéletes, ott lesz valami gebasz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged