- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
katt777 #30770 üzenetére
Nem válaszoltam mert már írtam ezerszer a hibás felületet bármelyik csodaprogrammal akarod megjavítani nem fog sikerülni csak addig amíg nem teszel rá új particiót abban a pillanatban megint ott lesz. Az eldöntetlen sorsú sectrokhoz meg nem kell futtatni 2 napig a hdd regeneratort elég hozzá egy low level format tool vagy a hd tune zero fill takarítás.
Azt is leírtam be kell határolni a hibás helyet helyeket és ezekre a helyekre ráhagyással partíció mentes területet kell alkotni. Akkor nem lesz velük gond.
Nincsen semmiféle avultatás, egyszerűen minél újabb technológiát alkalmaz a hdd és ezzel minél nagyobb az adatsűrűsége lemezenként. Annál vékonyabb az adathordozó réteg és annál sérülékenyebb.
Ezt a szidott parkoltatást se hülyéből találták ki, pont ennek a sérülékenységnek az ellensúlyozására. Ezért nem érdemes kilőni a parkoltatást, be kell állítani egy értelmes értékre.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Keresünk dokkolókat
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest