- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
sziasztok, segítséget szeretnék kérni
igen, előtte visszaolvastam ezt a topic-ot, meg gugliztam, de nem találtam megoldásta következő történt:
egy WD 3200AAKS betegedett meg, az alábbi szomorú tüneteket produkálva:1. XP alatt, játék közben fagyás (nem kékhalállal) --> reset
2. win felállt, vinyóval semmi panasz. Ráküldtem a WD data lifeguard diag-ot, extended teszt is hiba nélkül lement
3 következő boot-tól kezdődően mindig a POST-ban ,amikor az eszközöket listázza, azon a sata port-on elfagy, amin a vinyó van (átdugtam kábelcserék, stb... megvoltak)
Mivel a POST fagy, BIOS-ba nem tudok belépni (más vinyóval az alaplap és a slotok rendben) GA-EP35-DS4
4. vinyó pörög. áramot kap
5. ötletelve rádugtam egy jumpert, és a "PM2" állásba téve a POST legalább túlment a vinyó felismerésen, de név, típus nélkül, csak "Hard Drive"-ot írt ki
6. Így már tudtam legalább indítani egy rendszert egy másik vinyóról
7. de sajnos WINXP SP3 alatt sem eszközkezelő, sem diag progi semmi sem látja, még annyira sem, mint a BIOSSegítségeteket előre is köszi,
ruti
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest