- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Köszi. Hasonlókat gondoltam én is róla (sajnos még nem volt alkalmam meghallgatni). Nekem meg 12 m2-be menne (
) szóval sztem azt a teret be töltené, bár tény hogy a mélynek nekem a wharfik nagyon tetszenek modjuk egy S15 (
) vagy egy nagyobb yamaha mondjuk a Soavo-900SW. Igazából nekem a mély azért ilyen fontos, mert főleg játékra használnám gépről, meg néha mozi és a többi, szóval főleg nekem a térhangzás fontos, meg hogy üssön a gránát.
Bár még mindig nagyon böki a csőrömet, hogy szólhat egy Gigaworks, mert ha elég jó, akkor az is elég lenne, de sokan azt mondják, hogy nem üti meg még egy jobb sztereo szintjét sem (bár nem is kerül annyiba). -
imibogyo
veterán
Neked a Balboa-ból a teljes 5.1-es szett van ??? Ha igen, hogy szól (van benne elég mély), nagyon tetszik nekem is, ezzel szemezek, de nem hallottam még. Én is egy HK erősítővel venném (132/147).
Ja és a mélynyomója milyen, ha nem a legjobb akkor inkább az 5.0-at venném és egy jó kis subot külön........
Az a vicces, hogy már hónapok óta "vásárolom" a cuccot, de minél jobban beleásom magam a témába, annál tanácstalanabb vagyok.... -
WN31RD
addikt
Nem feltétlenül kell kiadni 30e-t kábelekre, főleg nem olyan árú rendszer mellett, ahol 30e ide-oda még sokat számít. Én legalábbis nem tenném.
-
fury71
aktív tag
Hali!
Én hallottam többször már a H/K AVR-132-est és árához képest jó erősítő. Egyszer JBL Balboa szettel volt körítve és mondhatom ütős hangja volt. Sokszor nem véletlen ez a párosítás főleg az MM-ben, mert állítólag a H/K és JBL -t egy cég gyártja és passzintják hangzást egymáshoz..
Na ezt a szettet nem az MM-ben halgattam, hanem az egyik munkatársamnál nyugodt környezetben.
A filmek elementárisak voltak, nincs mit hozzátenniA zenénél is jól szólt még szteróban is,
úgy jellemezném, hogy olyan símulós volt. A mélyek nem voltak nagyon eleresztve, talán a sub hiánya miatt is, de Balboa frontok sem túl nagyok, viszont nem volt puffogós és állóhullámok sem a hallgatási pontban, ami ilyen áron nagy előny igy zenére is
Szóval nem lehetett érezni, hogy ez csak egy 5*30 W-os készülék, kihajtotta rendesen a hangfalakat és még nagyobbakkal is elbír. Ebben az árban még belefér 200k-ba egy DALI Concept 5.0 szett is.
Úgyhogy ajánlott. SzerintemÜdv
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest