- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
bajnokpityu #1538 üzenetére
én is igy fogofm!!
De a mai pénztárcám max LEGO házat enged
-
quby
őstag
válasz
bajnokpityu #1452 üzenetére
Az én zenei izlésem csakis klasszikus, és az eddig hallotak alapján nem vagyok elégedetlen a H/K AVR 132-esel. Természetesen hallottam jobbat is de nem ebben az árkategoriában, nem ilyen kategoriáju hangfalakkal. Zenére az igazán jo egy sztereo szett lenne de azon nincs mozi.
sztem ebben az árkategoriában nincs komromisszum nélküli megoldás!
-
quby
őstag
válasz
imibogyo #1448 üzenetére
Igen full szettem van!Az igazság az hogy költözés elött vagyok. a hangfalak aaz uj helyen az erösitö a régin, szal nagyon még nem mentem bele, de természetesen már játszottam vele mert nembirtam ki!
Nekem 20 m2-es szobábáan lesz, ott elég. Asszem a balboa szetthez tartozo sub-nál van jobb, nagyobb is a JBL-nek, de abszolut nem étreztem hiányát.sőt nem is kellet feltekernem maxra. talán félig.
-
quby
őstag
válasz
stavross #1442 üzenetére
garatulálok! nekem is van 1 ilyenem vagy 4 napja, csak nekem JBL Balboa-val.
nekem is volt pár pillanat, higy hivom az ugyfélszolgálatot, de okulva korábbi hülyeségeimböl vártam még. a stereo gomb többszöri lenyomásával váltogatsz stereo módok közt amiben van olyan hogy 5 ch stereo. ez kirakja az összes hangfalra. de lehet hogy függ valami más beállitástol is. (amire nehezen jöttem rá hogy ha váltasz forrást a távval, akkor utána meg kell nyomni a távon az AVR-t mert addig nem megy pl a stereo sem)
-
quby
őstag
Mátol boldog tulaja vagyok egy H/K AVR132-es erölködönek meg egy JBL Balboa szettnek.
minnyá kezdödöik az öszeszerelési procedura..... kb este 11-re fog mesztolalni....szeegééény szomszédoook...
-
quby
őstag
válasz
Rover623 #1304 üzenetére
oksa! tudom gigli!
Nem feltétlenöl kell cd-re lehet dvd-re is csak ha elmegyek 1 MM be ahol hallgatozni akarok akkor ne az legyen a hogy ahelyi lejátszó cucc nem ismeri mert...Az elöbb linkelt modszert már ismerem, de ezzel az a gond hogy ami lejött az 1 .flac meg 1 .cue file (minha image lenne) Ha végig csinálom a winampos dolgot akkor 1 flac filebol kapok 1 wmv filet. de a cd ami be "grabbelve" az nem 1 trackbol áll hanem sokbol. a cue file tartalmazza is az ide tartozo informáciokat - hol van vége az 1iknek és hol kezdödik a másik - tehát nekem ugy kéne a cd/dvd hogy azon a trackek legyenek rajta. ez lehetséges??
-
quby
őstag
Nem biztos hogy ide kéne irjam, de ha letöltöttem 1 SACD-t x.cue és x.flac formátumba akkor az hogy tom kiirni cd-re? meghallgatni tudom de kiirni nem. Erösitövásárláshoz kéne hogy legyen mit hallgatózni
-
-
quby
őstag
köszi a gyors választ. én is az MM-ben hallgattam 1 jamo s606 hcs3 szettel.Nekem bagyon bejött, bár csak zenét hallgattam - több stilust is - de nincs összehasinlitási alapom.itthon 1 10k-s aktiv szett van ami asszem jazz, de naon csirke
igy asszem világos minden nagyon fog tetszeni. itt 3 házimozi szett szolt még mellette tok hangosan ráadásul a 2 front majdnem teljesen egymás mellett volt. ugyhogy a körülményeket semmiképp sem mondanám nyugodtnak. minnyá utánanézek ennek a DALI-nak
-
quby
őstag
szerintetek megéri az AVR-132-es H/K.nekem tetszik a tudása és kb ebben az árkategoriában keresek erösitöt + hangfalakat. Kb 20 m2-es szobába kéne elsösorban zenére (klasszikus) de azért moziznék is. Hangfalak még passz. ugy 200k a keret öszz.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest