- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
KisApám #26460 üzenetére
Az erősítő USB bemenete hogyan, miként vált ki CD- és DVD-játszót?
Azt ne reméld, hogy egy átlagos DVD-játszó elfogadható minőségben képes CD-t megszólaltatni!
Arra csak a csúcskategóriába tartozó gépek képesek, ugyanez vonatkozik a BD-játszókra is.
Nehogy itt és most kelljen elmagyarázni az ARC mibenlétét! -
BBéci
legenda
válasz
KisApám #26452 üzenetére
Már többször leírtuk, hogy az egymást követő évjáratok hangja elenyésző mértékben szokott változni. Szándékosan nem javulást írtam, mert visszafejlődésnek is voltam már fültanúja. Akinek jobb hangzásra van igénye, felsőbb kategóriákból válogasson, ez a gyártók álláspontja is.
-
python1
veterán
válasz
KisApám #26332 üzenetére
Mit vársz az új onkyo-tól,milyen újdonságokat?
Minőségben nem fogsz jobbat kapni!
Még két csatlakozó?Még a 255-ös szintjét sem súrolja alulról.
Attól a mai 150-ezres kategória még szerintem jócskán a belépőszintet képviseli.
Ami most 150-ezer az 5-6 évvel ezelőtt 50-60-ezer volt.
Inkább jobb lenne ha koncentrálnátok jobban a hangfalakra,mert a végén nagyokat "lestek" vagy is inkább hallgattok.Most megint a Németeket tudom felhozni viszonyításnak,itt az ilyen belépőszintű erősítőkhöz is legalább háromszoros árú hangfalszetteket kötögetnek,így nem tud az ember mellé nyúlni.Ökölszabály ide vagy oda én azt tartom,hogy hangfalakból minimum háromszoros árban kell nézelődni mint az erősítő ára. -
Gál István
senior tag
válasz
KisApám #24981 üzenetére
Szerintem egyértelmű.
-
törölt tag
válasz
KisApám #24981 üzenetére
Szerintem:
1: Várj március-áprilisig,hallgass bele az új modellekbe,hasonlitsd össze a régiekkel,utána dönts. 1-2 hónap nem a világ. Reményeim szerint hátha javul a hangzásuk.Ha igen,hozzájutsz egy jobbb készülékhez. Ha nem akkor viszont olcsóbban megveheted a régebbieket, pl Pioneer 1020-ast. És nem lesz az az érzésed hogy elszalasztottad a lehetőséget egy jobbról.
2: Addig is tudsz gyűjteni.
3: Plusz google,árgép a barátod,ezeket az adatokat megtalálod onnan is.Vennni meg úgyis hallgatás után illik -főleg ha zenére is szeretnéd. -
K!$$rác
tag
válasz
KisApám #24930 üzenetére
320 kb/s zenéket pc-vel vagy akár laptoppal is lejátszhatsz s ezekre tolod rá az USB-s dolgokat s ennyi,1 laptopnak elég jó már a hangkártyája,de persze 1 CD lejátszó jobb lenne
bármeiknél
vagy tök 8 milyen erősítő mert gondolom úgy is fogsz mellé v mi lejátszót venni vagy egy HD-s vga azt csokolom -
lean
aktív tag
válasz
KisApám #24573 üzenetére
hangminőség legyen a legfontosabb szempont, az lesz az első dolog ha picit is érdekel a hangtechnika, hacsak kell valami ami szóljon akkor meg szolgáltatások az első.esetedben hangminőségben nem hiszem h van különbség.
példa: lásd Kimi02talán még be sem járatta máris hangfal upgrade
-
osztraksajt
őstag
válasz
KisApám #24196 üzenetére
Abban az egyben igazat adok az eladónak hogy az Onkyo péppé veri a Pio-t hangzásban. Én is e kettő között vaciláltam, de pont a múlt hét hétfőn hallgattam meg Debrecenben ugyanazon a rendszeren mind a kettőt egymást váltogatva. Én is csak lebeszélni tudlak a Pioról, pedig nekem feltett szándékom volt azt megvenni, de mégis rádobtam +20 ezret az Onkyora simán megérte. Én egy Jamo S606 szettel hallgatom, azzal nagyon szép dinamikus részletező hangja van, de rákötöttem a saját készítésű hangfalakat kiváncsiságból, és azokat is szépen hajtotta. A Boltban Dali szettel szólt, az kb 3x annyiba kerül mint az enyém, de azokkal sem jött zavarba. Én nem hiszem hogy bármivel komolyabban bajba kerülne, egész egyszerűen egy jó erősítő.
Amúgy érdemes figyelni, hogyha nagyon ajánlanak valamit, az ugyanattól a forgalmazótól szokott jönni és éppen az adja a legnagyobb árrés. Akinek meg márkajelzés van a pólóján azt messzire elkerülne mert annyira objektív mint egy politikus/ügyvéd.
-
válasz
KisApám #24196 üzenetére
Nem garantálom, hogy lesz is, de rengeteg hangfalat és erősítőt hallgathatsz meg a Streamaudionál (előre kérj időpontot, hogy csak veled tudjanak foglalkozni, előkészítik a cuccokat stb..) vagy NetDepo is jó. Nemjártam még náluk, de akár a Házimozi Stúdió Kft.-t is kipróbálhatod.
Üdv,
Vik -
válasz
KisApám #24188 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy menj el és hallgasd meg egy helyen az IQ90-et vagy 70-et, mind zenével és DVD/Bluray-el. Mondjuk egy Onkyo608-Denon1911-NAD T747-el pl. És ha nem fog tetszeni az amire képesek a KEFek ezekkel az erősítőkkel, akkor még mindig ott vannak a konkurens cégek hangfalai, amivel ismételten végig tudod hallgatni ezekkel az erősítőkkel, természetesen Direct mode-ban. Így kialakul egy képed a hangberendezésekről, sőt saját tapasztaladot és élményed is lesz, ami alapján dönthetsz a saját füled/pénztárcád szerint. És ne hagyd magad, hogy az eladó a hülyeségét rádtukmálja. Nem jó a KEF... pfff..... ez egy kicsit durva kijelentés azért...
Üdv,
Vik -
-
fatallerror
addikt
válasz
KisApám #24172 üzenetére
Jó a 608as de kezdj el gyűjteni hangfalakra is, legalább egy TSi 400-as szett kell neki szerintem.
Más...A Dune lejátszók hogy kezelik a hálózati meghajtót? Ha a PC kivan kapcsolva akkor is tud lejátszani a vinyójáról? (Rég tettem fel hülye kérdést, most már illett
)
-
fatallerror
addikt
válasz
KisApám #24088 üzenetére
Nem tudjuk neked egyetlen erősítőre leszűkíteni a listád, neked kell meghallgatással kiválasztanod. Az sem számít, hogy valahol csak 4 csillagot kapott, azt az egyet is nevetséges indokkal nem kapta meg. A 1911 egy jó erősítő de nagyon számít az egyéni ízlés, igény ezért kell meghallgatnod, hogy neked tetszik e. Ha nem tetszik akkor mi hiába mondjuk h szerintünk jó.
szerk: ja és a 608 meg a 1911 szerintem nem egy kategóriában vannak a 920-assal
-
bajnokpityu
félisten
-
Dorian
félisten
válasz
KisApám #23880 üzenetére
Nincs olyan, hogy az egyik márka jobb,, mint a másik. A legtöbb gyártó készít többféle kategóriában is termékeket. Azonos kategóriában talán elmondható, hogy a Pio, Onkyo inkább a szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt, a Denon, Marantz, H/K pedig többet ad zenében. De fontos az azonos kategória, egy Denon 1300-as sorozat biztos gyengébb zenében, mint egy Pio 900-as. Azért ajánlottam a Denon 1911-et, mert ugyanazért az árért egyel magasabb kategóriát kapsz, mint a Pio 920.
-
KisApám
addikt
válasz
KisApám #23880 üzenetére
Talán egy Onkyo TX-SR508???
Aktív témák
Hirdetés
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest