- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhmpista
aktív tag
válasz
BBéci #103788 üzenetére
Jo most CAT7-eseket hasznalok...
Megvannak az uj allodobozaim, Mordaunt Short Avant 906osok, amik nagyon tetszenek.
Ezzel a kabellel is zenen, csoda amit muvelnek. (mindezt persze az en szintemen)Errol szeretnek feljebb lepni, es gondoltam az ezustozott kabelt kiprobalnam. Ez meg nem is olyan osszeg amit nagyon sajnalnek ha nem lenne sokkal jobb az eredmeny. De tanulnek belole.
"Olyan kábel nem létezik, amitől több lesz valamelyik frekvenciatartomány."
Nem lehet ket kabel kozott az a kulonbseg, hogy az egyiken szelesebb a frekvenciatartomany amit atvisz, mint a masikon? Pedig pont erre szamitok, ezert nezek ezustozott kabelt. Ami tetszik az 60.000ft 1 par kabel, Na hat annyit nem fogok kabelre kolteni sajnos.
-
Dagidög
senior tag
válasz
BBéci #103778 üzenetére
Milyen esetekben használod a két technológiát? Én többnyire haszontalannak találtam őket, egy-két nagyon ritka esetet leszámítva.
(#103805) BBéci: Már látom. Te nem érzed furcsának vagy mesterkéltnek a diszkrét csatornák ilyen módon való pótlását? Én valahogy nem tudok megbarátkozni ezekkel a módszerekkel.
-
dunkel
őstag
válasz
BBéci #103788 üzenetére
Valamit 2015-re is hagyni kell
- htpc
- akusztika mérés, az alapján egy nekifutásra akusztika és kontraszt javítás
- talán még valami sztereócska is leszÉlőben nem zavaró az aszimmetrikus állvány, sőt nekem kifejezetten tetszik. Amúgy választás sincs nagyon, mert ott a legjobb a szub hangja (a lehetőségekhez mérten - nem nyílik rá ajtó stb.).
Ja és köszi. -
mhmpista
aktív tag
válasz
BBéci #103780 üzenetére
"Leírása alapján jó lehet?"
"Leírás
A finomerezetű ezüstözött réz huzalok kiváló átviteli tulajdonságokkal rendelkeznek a teljes frekvenciatartományon, nagyon finom felbontású magashang átvitellel. Rendkívül kis ohmos értékeket ér el a szűk, koncentrált huzal sodrással. Ez optimális hangátvitelről gondoskodik."Engem megfogott a marketing szoveg, ennyi.
Valahogy a magas hangok fele indulnek el, ezert keresek 1500ft/m ig valami ezustozott kabelt.
Vagy ez hulyeseg?
Tudom hallgassam meg...
De hatha hallotta mar valaki. -
Csabroncka
addikt
válasz
BBéci #103721 üzenetére
"Olyan párost kell választani, amelyiknek mindkét tagja egyformán jó."
Melyik a legjobb savanyú uborka - amelyik a legjobban ízlik!
Én momentán vagyok annyira amatőr, hogy csak a tapasztalatotokra tudok támaszkodni. Hogyan döntse el a delikvens, hogy mi lesz a jó páros!? Na itt jön a képbe amit sokat szajkóztok: idő kell hozzá és meg kell hallgatni nagyon rossz párosítást és referenciaszint felettit.
Ide eljutni szerintem évek!
-
Dagidög
senior tag
-
Dagidög
senior tag
válasz
BBéci #103658 üzenetére
Látókör bővítést, tudásszerzést.
Alapvető elképzelésem volt, hogy előfok+végfok párosítással egyértelműen jobb hangminőséget kapunk, mint AVR-rel. Közben olvasom, hogy ez így kizárólag nem igaz, a csúcs erősítők többnyire elverik az olcsóbb párosításokat.
Mi a különbség egy-egy készülék között? Milyen szolgáltatásokat tartalmaznak? Van Audyssey jellegű bemérés vagy ebben a kategóriában már a szobát kalibrálják a készülékekhez?
Ha visszafogottabb hangerőn hallgatok tartalmat, de fontos tényező a minőség, akkor elég lehet nekem egy minőségi előfok egy gyengébb végfokkal?Már AVR-nél is sok múlik azon, hogy milyen hangfalat milyen géphez kötünk, elő-végfoknál meg csak még több a komponens, itt milyen arányokat célszerű követni?
Jó volt olvasni az akusztikáról szóló cikkeiteket, köszönöm! Most már nem csak simán azt tudom, hogy a szobám akusztikai romhalmaz, hanem azt is, hogy miért!
-
törölt tag
válasz
BBéci #103615 üzenetére
Nem tudom mire alapozhatta de tapasztalatra biztosan nem: kereskedelmi forgalomban ritka a 6 mm vezeték, értelme sem lenne, nem kell ekkora áramot továbbítania, hullámimpedanciája extrém magas, szenyeződéssel és np-pn átmenetekkel lenne tele, torzitása nagy lenne, megnőne az átmágnesezhetősége nagyon drága lenne oxidmentes kivitel..
ZSZS-CMSC: tényleg, az mondod nem tudok ujat irni neked:
hullámimpedancia, oxidmentesség és oxidok hatása a vezetésre, anyagtisztaság és mérőszáma mérőszáma, np-pn átmenet (ezek okait kérném részletesen taglalni), mágnesesség változása és ez mind hang/háromszögjel szempontjából: ezeket leirod nekem és továbbiakban elfogadom javaslataid ötleteid és elismerem tudásod.. ja és gogle itt már nem jó barát, nem elégséges..... azt rád bizom hogy matematikai apparátussal mondod vagy nélküle de javarészt bizony szükséges megléte a megértéshez..
én ezeket fejből leirom/vágom, és nem kérkedés részemről ezt többen tanusitják/viszakereshetsz rám itt is és az előző részben is. -
whatnot
őstag
válasz
BBéci #103586 üzenetére
A kérdés már csak az akkor, hogy a Sekon megbízható-e alapvetően.
Mivel mindkét szerviz 5kor zár és Totel messze van, nehéz megoldanom, hogy oda eljuttassam az erősítőt. A Sekon viszont közel van. (Náluk van a Pioneer, de hogy esetleg rajtuk múlik az, hogy immár 1 hónapja nem találják a hibát, azt nem tudom.) -
törölt tag
válasz
BBéci #103480 üzenetére
Tehát akkor mindenképp mélynyomó szükséges..
Viszont ahogy látom az olcsóbb erősítők, csak az 5 hangfalat képesek meghajtani, legalábbis nincs sub-nak, csatlakozása. Akkor ilyen erősítőkre nem is lehet rákötni?? Az aktív mélynyomó pontosan, hogy csatlakozik az erősítőhöz??
-
whatnot
őstag
válasz
BBéci #103437 üzenetére
Pontosabban fogalmazva: elindítottam egy Dire Straits Alchemy Live videót, amiben a fájl címe szerint egy DTS-HD 96kHz audio sáv van.
Mondjuk a VLC kodek információi szerint csak sima DTS van benne, 48kHz-en.Kodek: DTS Audio (dts )
Csatornák: 3F2R/LFE
Mintavételi frekvencia: 48000 Hz
Bitsebesség: 1536 kb/mpA miért kérdést nem értem. Tudtommal a DTS-HD úgy van kitalálva, hogy van a DTS core, amit a korábbi készülékek is tudnak kezelni, az extrát pedig nem használják fel.
A Pioneer ugyanezt a felvételt tudta 5.1ben kezelni. -
-
Janaboy
veterán
válasz
BBéci #103094 üzenetére
Én tudom, hogy az erősítő nem tud biampot, ezért kértem olyan bekötést, ahol úgy van összekötve, hogy az erősítőbe bekötődjön tehát 4(hangfal)->2(erősítő).
Amúgy a kábel, ami most hozzá van, nagyjából így van kötve:Hangfal
|__| |__|
....| |
....| |
....| |
ErősítőAmúgy szívesen kipróbálnék több kábelt, de nem tudom, hogy Nyíregyházán hol jutnék hozzá úgy hogy kipróbálási lehetősséggel!?
Mellesleg sokat olvastam erről a Van Damme kábelről itt a fórumon, az is jó lehet -
paperboy01
csendes tag
válasz
BBéci #100535 üzenetére
Szia. Végülis megcsináltam, amit irtam, és sokkal jobb lett mint volt. Szerintem volt értelme. Kb 1 órámba és 500 Ft-omba került. Felszabadult a fejhallgató kimenetem, nincs ujabb kütyü a tv mellett csak 2 polchangfal jobbra balra. Ennel jobb csak házimozi rendszerrel lehetne, de azt nem szeretnék. A polchangfalak ugyanugy 6Ohm/15W-osak, igy szerintem képtelenség túlhajtani a TV "gyengítőjét" (Egyébként tényleg semmi erősítőre emlékeztető alkatrészt nem láttam a panelon, szoval nyilvan semmi extra nincs benne) Ha ez kevés lenne akkor még akármikor tehetek rá bármilyen analóg régi erősítőt, vagy akár házimozit az optikai vagy HDMI bemenettel. Szerintem simán megért ennyit, főleg, hogy mennyien szenvednek azzal, hogy lespórolják ezt a pár csatlakozót.
-
Khaosz55
addikt
válasz
BBéci #102493 üzenetére
Ma kipróbáltam az ülőgarnitúrát. Eszméletlen jó. Szóval veszek egy italtartós 2-es kanapét és 1 vagy 2 db 1-es fotelt. Még az elhelyezéstől függően 1 vagy 2 db. Néztem milyen anyagok vannak, de a kiállított tetszett a legjobban, ez nem bőr és nem is textilbőr hanem textil. Textilbőrt nem is ajánlják senkinek, legalábbis az alsó kategóriásat.
Különben erről van szó antik barna:
[link]Lehet a natuzzi lenne a legjobb vétel viszont nekem nincs szükségem ennyi helyre 3+2+1, és a helyben is spórolnom kell.
-
Jaded
őstag
válasz
BBéci #102500 üzenetére
Nem tudom, nekem szól. Igaz plus-ra van állítva (no, yes, plus választható). A frontok large álláson vannak. Amikor átkapcsolom pure directre, nem is lehet állítani csak a mélyet és a magasat. Kilövi az MCACC-t is. De lehet hogy beállítási hiba. Mint pl, hogy a mélyládát kiiktatva, kvázi nincs mély.
Z_A_P: Elvileg itt sem nyúl bele. Directben is szól.
Ennyit ír a használati: Direct: A forrás a kézi hangsugárzó beállítások (hangsugárzó beállítása, csatornaszint, hangsugárzó távolsága) és a duál mono beállítások szerint hallgatható. A források a jelben szereplő csatornaszámok szerint hallgathatók. Ebben a módban a fáziskorrekció, az akusztikus EQ kalibrálás, a hangkésleltetés, az automatikus késleltetés, az LFE csillapítás és a centerhangkép funkciók állnak rendelkezésre.
Pure direct: Az analóg és PCM források digitális jelfeldolgozás nélkül hallgathatóak. -
devil-k
nagyúr
-
Khaosz55
addikt
válasz
BBéci #102490 üzenetére
Te a 2-es vagy 3-ast vetted vagy a 2-es középen italtartóval. Nem tudom melyik lenne a jobb a 3-as nagyobb de gondolom senki nem akar középre ülni. Nekem a 2-es italtartós szimpatikus de elég nagy a felár, így vagy a 2-es vagy a 3-as lesz az egyik.
Az antik marhabőr bevonatú gondolom nem csillogós és csúszós fajta? Nem vagyok teljesen tisztában a velúr is bőr? Nekem most kanizsai bútor velúr szövettel van. Nagyon strapa bíró és és a takarító gépet is bírja. Nem hideg nem csúszik ja és nem repedezik egyáltalán.
A fényes bőrrel az a gondom hogy csúszik télen hideg nyekereg nyáron bele ragadok.
Neked milyen ez az antik bőr?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
BBéci #102335 üzenetére
Hogy a témát visszatereljem a medrébe....
A Dali Ikon szettemhez nézem Center sugárzót.
Ezt a típust találtam de ez az új széria.
Nekem még az első sorozatból vannak a ládáim amikhez ez passzolna.
Külsőre is és szériára is....az árról nem is szólvaCsak vennem kellene valamit mert ez a munkanélküliség kikészít.
-
Leslie67
tag
válasz
BBéci #102310 üzenetére
Ok.
De azért leírom, mert tanulni nem szégyen még vén fejjel sem!
Nálam a frontok 93 dB-sek míg a háttereim csak 88 dB. Ha a bemérőjel (hasraütésszerűen) 20 Watt akkor a frontjaimból (93 dB) a bemérőjelet hangosabbnak fogja hallani a mikrofon mint a háttereimet(88 dB). Tehát az érzékenységet is méri a bemérés ... -
Leslie67
tag
válasz
BBéci #102306 üzenetére
Pedig van igazságtartalma amit ír. A bemérőjelnek van egy fix kimeneti teljesítményszintje. Ahány hangsugárzó (+akusztika) annyiféle értéket fog mérni(visszahallani) a mikrofon. A hangsugárzók érzékenységét is méri nem csak a frekvencia menetet(egy 88 dB-s hangfalból kisebb érték jön vissza mint egy 97 dB-s hangfalból/pl. Klipsch/.
-
Leslie67
tag
válasz
BBéci #102276 üzenetére
Nem kell vitázni a tényekről(amik amúgy elég makacs dolgok). Lejössz hozzám, megmutatom, hogyan szól 80 Hz vágásal, majd vágás nélkül. Aztán autóba ülünk elviszlek az UMC-XPA tulajhoz és nála is meghallgatjuk a vágásos vágás nélküli rendszerhangot. Ha hallanád a saját füleddel a különbséget, lehet elgondolkodnál rajta, hogy miért is van ez. A szabály azt ajálja, hogy vágjunk mindent 80 Hz-en, de szinte senkinek nincs optimális akusztikája, processzora-avr-e, hangfalai, szubjai(amiknek gyártmánya-képessége sok esetben eltér a többi hangsugárzótól) amik a vágás miatt összességében egyenletes hangmenetet biztosítanának. A tény tény marad, hogy puhább lesz az összhangzás, ha vágunk. Csakhogy az ízlés felül ír mindent, mert van akinek ez van akinek az a sílus tetszik. Lásd az UMC mélykezelése ...
-
Leslie67
tag
válasz
BBéci #102205 üzenetére
Nem ajánlom senkinek a vágást, ui. a processzor ilyenkor puhít a hangzáson(az umc1-nél is ezt tapasztaltam). Nálam minden hangfal nagy és a szub sincs korlátozva.
Mosógép alá kipróbáltuk a gumiszőnyeget. Majdnem leesett róla úgyhogy ki is vettem alóla. Tehát oda sem ajánlott a gumi alátét ... -
agabe
addikt
válasz
BBéci #102156 üzenetére
Azert volt olyan HM erolkodo ami passzivot subot is meghajtott es nem volt gagyi, bar en is veletlenul futottam bele korabban, es sajna dts-t sem ismeri, de most is kaphato egy Technics SA-AX7, igaz az elado el van szallva az arral, mert ugy remlik kb 40-ert lenne realis, es persze kell hozza egy lejatszo ami dekodolja es rca-n kiadja a sokcsatornas hangot (pl egy Dune HD Base 3.0), de egesz jo minosegu hang hozhato ki egy ilyen parossal 70-80ezer kozott, es akkor a hozza illesztheto 5.1-es hangrendszer melynomojara sem kell sokat kolteni.
Az viszont igaz, hogy az alap kerdest felveto kerdezo 20ezres keretebe az erosito nem ferne be, es az altala vazolt megoldassal es hangszorokkal sem tudna kifutni magat.
-
válasz
BBéci #101960 üzenetére
Nem, ezért írtam azt, amit! : "a SZÁMOMRA nem szimpatikus elven működő"
Az elv nem szimpatikus, mert nem tartom jónak a zajszűrést és kontraszt-kiemelést, amit (többek között) végez a VXP. Lehet a végeredmény látványos és hatásos, de ellenkezik az elveimmel. Zene = pure direct, Full HD kép = a Full HD tartalom pixelről-pixelre belenyúlás nélkül a megjelenítőre.
-
-
törölt tag
-
Dagidög
senior tag
válasz
BBéci #101626 üzenetére
De elméletileg süketszobában a legoptimálisabb a hangzás ezekre az esetekre is, nem jól tudom?
Egyszer ki kell próbálnom élőben.(#101627) devil-k: Én is tervezem, de még szobaváltás is lesz, mielőtt bármiféle tuningba fogok.
A kialakítás tényleg tuti.
(#101635) Sanci38: Reggeli mise helyett mehet az Interstellar élő orgonaszóval.
-
sakal83
addikt
válasz
BBéci #101506 üzenetére
Teljesen személyes vélemény ezt hangsúlyozom, és az én életkörülményeimből indulok ki!
Bp-i extra nagynak mondott, rendkívűl kedvező árfekvésű 60 nm-es aránylag újépítésű lakásban lakok. Itt a cinizmusom nem jelenik meg eléggé írásban
A hatalmas kb 25 nm-es amerikai konyhás nappaliban (bár szerintem amerikában ezt kis hálónak csúfolnák) egy értelmes rendszert szerény véleményem szerint elhelyezni nem lehet, mert zavar a sok bútor kanapé stb.
A használt félmillás rendszer azért eléggé jó minőségű egy átlag felhasználónak, főként ha külföldről szerzi be, mondhatni csodákat lehet venni
. Elképesztő szépen szól (na) egy ilyen rendszer, de ezek a gyönyörű szép tágas belvárosi lakások (nem fikázom, azért mert többre nem futja) akusztikai csodák. (Pl.: egy a hálóban elhelyezett azért minőségibbnek mondható bögreszettem mélye tökéletesnek mondható hangzást nyújt a tőle 7-8 m-re lévő konyhában mosogatás közben, 30%-os hangerőn úgy, hogy a hálóban mindezt nem lehet iylen tökéletesen kiélvezni
)
Egyik este kipróbáltam egy általam is szarnak mondott BOSE 3-2-1-et a legeslegminimálisabb hangerőn, és a felső szomszéd meglátogatott, hogy micsoda brutálisan hangerőn hallgatok zenét. Majd beinvitáltam, hogy saját fülével hallgassa meg, majd csodálkozott, hogy milyen kellemes a hangja (bár szerintem túlárazott fos) van, fent erőteljesebben élvezik
+ hál isten vidéki családi házas környezetben ki tudtam próbálni, elhelyezve ezt a szettet, amit egyébként én simán ajánlok mindenkinek, akinek kicsi, jó, és olcsó szett kell, csak nehézkes a beszerzése. Na, ott ki is tudtam használni tetszés szerint HANGOSAN, mert így is szeretek mozizni/zenét hallgatni úgy, hogy nem hívják rám a rendőrt a macskát a kutyát.
Elismerem a minőségi rendszer halkan is csodálatosan szól, de hangosan is tudja. Sajnos kisebb lakásokban csak az egyik felét élvezheti az ember
Na, ez lenne a laikus hozzáállásom.
-
Csabroncka
addikt
válasz
BBéci #101560 üzenetére
Nem teljesen értünk egyet, ez van. Számomra ez olyan szőrszál hasogatás a részedről, ilyen elven a komplett leírásból ki lehetne venni a külön kiemelt HDMI csatolót és annak darabszámát kategóriánként - mert ha ezt veszem alapul akkor amin nincs ennyi HDMI (sőt egyátlaán nincsen mert régi darab) az biztosan "rosszabb"
pl.: "Csatlakozó kínálatuk széleskörű, mindegyiken megtalálható: legalább 4 db HDMI bemenet"
Egyébként sokkal áttekinthetőbb, és jobb lett a mostani leírás - tetszik!
-
Csabroncka
addikt
-
z123456789
addikt
válasz
BBéci #101506 üzenetére
Na ehhez én mint kezdő is fűznék valamit.
A csukott ajtónál a komplett rendszerem (sc lx72, psw 110, AR S30+SC1) semmit hangot nem ad kifele a szobából, nem dübörög, nem szaladgálnak a magasak, közepek a nappaliban. Ám történ hogy véletlenül az erősítő a w1070-re bízta a hangot, és nem kellett fél perc bent voltam a szobában, javítani a helyzeten.
A két összehasonlítás egy időben történt, én a nappaliban, a "moziszobában" pedig párom és kis unokatesóm PS-eztek, majd mozizni szerettek volna, és valamiért az erősítő kimaradt (harmony kikapcsolta, vagy ilyesmi). És hozzátenném nem volt halkra állítva játék alatt sem. -
tPedro_
őstag
válasz
BBéci #101503 üzenetére
Ertem is, meg nem is.
En csak a leirtakbol es az abrabol probalok kiindulni. Bar nalam sajnos a szimmetrikus szobaelrendezes se valosul meg (teglalap alaku szoba, aminek az egyik feleben, keresztben probalom berendezni a hazimozit).
A komment reszben is szerepel egy olyan, hogy hatso reflexes hangfalak eseteben 5cm-t illik hagyni a falig.
Ami megkavar, hogy ez ellentmond, az itteni topikban tanacsoltakkal. Tenyleg erdekelne a miertje, kezdo vagyok en is, ismerkedek az egesszel. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
BBéci #101448 üzenetére
Semmi köze sincs a szekrény beszorításához, mivel már elég régen az a kiindulási alap hogy kihúzom onnan és magam felé fordítom. Itt most arról van szó hogy nem viszem beljebb a szekrények elé ~30 centivel, és emiatt használhatatlan lesz az egész házimozira.
(#101453) BBéci: Erről a körül beszélek: link
-
xxlongikaxx
aktív tag
válasz
BBéci #101424 üzenetére
Szamomra is erthetetlen, en ugy vagyok a szinkronnal hogy a szineszi jatek nagy resze elveszik a szinkronnal. Itt megkerdeztem egyebkent hogy miert van minden szinkronozva, es nem is ertik hogy mi ezzel a baj. Arrol nem beszelve ha nagy ritkan itt leszednek valami filmet tuti hogy azt is szinkronosan szedik, mondjuk mostanaban nem igen toltenek semmit
Egyebkent az egesz filmben egyszer ereztem igazan erhangzast mikor total csendben megcsorrent a filmben a telefon jobbrol. Az autosuldozeseknel semmi terhangzas nem volt. A kep minosege meg total vallalhatatlan volt.
-
whatnot
őstag
válasz
BBéci #101424 üzenetére
Nem tévedek, de teljesen felesleges nektek ezt mondani, mert nem értitek. Ezért halva született ötlet erről beszélni veletek és itt le is zárható a téma.
Erősítő vásárláskor itt kérdezősködtem. Igen, BBéci mondta, hogy táv nélkül nem venné meg, azért, mert neki mániája, hogy mindenhez az eredeti távot használja. (Nem, azt nem írta, hogy azért, mert gyanús, hogy nincs meg, ezt már csak utólag magyarázta bele.) Más meg azt írta, hogy univerzálissal pótolható, ezzel még ne legyen gondom. A mérőmikrofon hiányára senki nem hívta fel a figyelmemet (én meg nem is tudtam, hogy ilyesmi létezik).
Igaz, a házat nem nyitottam fel, ez lehetne hiba. Tekintettel arra, hogy a Sekon szerviz immáron legalább 1 hete próbál rájönni, hol a hiba, kétlem, hogy én pusztán a ház felnyitásánál bármit is láttam volna.
Hát ennyit erről, ezt dumáld ki, bár nem kétlem, hogy ezt is megpróbálod -
xxlongikaxx
aktív tag
válasz
BBéci #101412 üzenetére
Ez elegge erdekes, mivel elvileg pont szub ladanal elvileg az erosito csak ugye megvagja a sub jelet, es a vegfok a ladaban van. Ha jol gondolom.
Ha megkene fogalmaznod mi a fo hangzas beli kulonbseg egy reflex es egy zart sub kozott. (meg soha nem halottam zart subot).
-
-
whatnot
őstag
válasz
BBéci #101301 üzenetére
Értem. Tehát a rinyálás, meg ventilátorba szarás azok bőven beleférnek.
Bizonyos közösségekben ez nekem is belefér, vagy hogy egy műsorral jöjjek, a South Parkba durvábbak is beleillenek, nem zavarnak. De arra, hogy ez itt is belefér, az itt menő sznobéria mellett nem számítottam. Most már ezt is tudom legalább.Téma releváns tudásom valóban nincs, éppen ezért a műszaki részével sosem vitatkoztam. Csak az emberi részével, mert véleményem szerint azzal vannak itt gondok rendesen. Nincsenek kétségeim afelől, hogy ez az érintetteket pont nem érdekli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest