- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Slash20 #106818 üzenetére
A szubláda kezelési leírásából kiderül, hogy valamelyik vonalbemenete használható-e szimplaként, vagy kell hozzá az Y kábel. Ránézésre azt mondom, hogy kell.
Direkt kihangsúlyoztam, hogy függetlenül a SUB200-tól, tehát nem általánosságban a Jamo szubládák minőségére vonatkozott, amit írtam. Egyszerűen csak annyit akartam mondani, hogy a hangminőség fontosabb, mint a teljesítmény. Mert Te csak arról írtál: tudod, hogy kevés, de pici szobába lesz.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Slash20 #103777 üzenetére
Igazából még én se nagyon tudom mire jó
Én tudom,sztereóból sokcsatornás hangot csinál.
Gyakorlatilag arra jó,hogy ha tv-műsort nézel,a filmeket,zenés műsorokat többnyire ebben a formátumban érdemes nézni.
BBéci: Én nagyon ritkán használom,A dal,Rising star stb. esetében,már ha nézem..
-
BBéci
legenda
válasz
Slash20 #103781 üzenetére
Amikor megjelent, akkor hallottam és csak arra emlékszem, hogy kategóriájában jónak számított. Szerinted melyik (újonnan) 200000 forint alatt kapható házimozi erősítő az, amelyik nem házimozira van kihegyezve, hanem zenére?
Sőt, emelhetjük duplájára az összeget.
A felsoroltakból, második helyen a 1706 van nálam. -
Slash20
tag
válasz
Slash20 #103725 üzenetére
Visszatérve akkor másnak is az a vélemény, hogy a 2801 a jobb választás ezek közül, többi kiesik?
AVR-1705
AVR-1706
AVR-1803
AVR-1905
AVR-2801
AVR-3300
Hétköznap jobbára zenére lesz használva, hétvégén film, tehát 70/20%.
Biztosra szeretnék menni, mert egy jó ideig meglesz a kiválasztott -
Oldfighter
senior tag
válasz
Slash20 #102191 üzenetére
A JBL mondhatni a H/K kiegészítő márkája. Az a kis szett nagyon jó ár/érték arányú termék, de az elvárásokat nem szerencsés magasra tenni, főleg ha az ember kifinomultabb zenéket hallgat.
A mélyek márkafüggetlen frekvenciák; aktív szubláda kell hozzájuk, jó kábellel, semmi más. -
Patice
nagyúr
válasz
Slash20 #100515 üzenetére
Szerintem inkább add el őket. Botrányos a hangjuk. Az első "hifi" a családomban hasonló cucc volt. Nemrég, amikor otthon jártam bekapcsoltam. Hát, az emlékek sokkal, de sokkal szebbek voltak róla. Mai füllel hallgatva össze-vissza ugrál a frekimenet, hangosnak hangos, de nincs se igazi teteje, se igazi alja. Köze sincs a zenéhez, amit mímelni próbál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged