- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #11669 üzenetére
Bármit el tudok képzelni. Ahogy a Fringe-ben mondják : "minden lehetséges"
-
jcage
tag
válasz
bajnokpityu #11652 üzenetére
/RO off
Ezt még el is hiszem, ha a rendszer szintje is ott van, ahol már ki lehet hallani.
De. Ha tényleg "csak" az utolsó 1-2m számít igazán, akkor kérdezem én, milyen színvonalú készülék együttesnek kell lennie a nappaliban, ha már a 20m-re lévő kismegszakítót is audiofilre kell cserélni? Pedig az ugye nem is igazán számít...Villamosmérnökként kicsit kétkedve, de a tapasztalatok alapján a tábkábel/Alces dolgot tényleg elismerem, hogy lehet hallani (kell hozzá azért cucc), de második felével inkább csak vicces gondolataim vannak, sorry.
Üdv,
Jui: A kismegszakítós téma nem most volt, csak ha már így alakult, megemlítettem.
/RO on
-
válasz
bajnokpityu #11604 üzenetére
Szintúgy!
Én már túl estem az ilyesmin, lassan két éve. Gyerek is már táncol a sztereó láncom zenéjére.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #11604 üzenetére
Én is csatlakozom.
Én már 2-is túl vagyok. -
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #11446 üzenetére
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #11459 üzenetére
Én is inkább azt akartam mondani, hogy vannak könnyen és nehezen hajtható dobozok.
Az enyém nem tudom ebből a szempontból milyen, mert mindkét erősítő combos és könnyen hajtja.
Viszont egy nad316 lehet hogy már nem így hajtaná. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
A hegel könnyen hajtja a 816-ot, de az arcam sem erőlködött.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Arra ami szimpatikus.
-
O_L_I
őstag
válasz
bajnokpityu #11369 üzenetére
Erre kicsit felkaptam a fejem. A mezei túlfeszvédők negatívan befolyásolják a hangminőséget?
-
TCr
veterán
válasz
bajnokpityu #11373 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy ilyen öklömnyi és még kisebb kütyük belsejében ekkora feszültség ne tudjon áthúzni.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #11373 üzenetére
Én pont ugyanezt feltételezem, viszont, ha tök kamu lenne, akkor egy olyan nagy nevű régi cég mint az apc már rég lehúzta volna a rolót.
Sokkal inkább abban hiszek, hogy nagyobb tüskéket megfog, de egy olyan villámot, amit 9 éve megéltem, nem tudom, a rohadt nagy volt -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #11369 üzenetére
Amikor próbáltam az alcest direktbe volt dugva a falba, köszi azért a bizalmat
Nekem is van teljes lakásbiztosításom 30.000€-ig.
De én belkin-t használok, hanem apc-t és nincs vele bajom.
Van olyan jó hosszabbító mint az alcesPeak: ezt leginkább úgy tudnám szemléltetni, mintha a kismegszakító egy fa bejárati ajtó,a villám meg egy mozdony
Kb ennyi az esélye. -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #11327 üzenetére
Tudom az enyém is de pl. a Polkok is képesek rá.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #11327 üzenetére
Látod, nem is volt annyira hülyeség megkérdezni.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #11317 üzenetére
Igen pontosan, tudnátok tanácsot adni elosztó építésben?
-
válasz
bajnokpityu #11311 üzenetére
azon gondolkodom, hogy a cat7 hangfalkábel okozhat-e ekkora különbséget, vagy valami más. nálam a hk 970 black + hd 970 limited + elac fs 247 trió semmiképpen sem rockosít. erős, lágy, de nem elég dinamikus, 80A ide vagy oda.
-
válasz
bajnokpityu #11304 üzenetére
hát nemtom, tökre nem ilyen a 970-es szerintem. pont az a brutális nyersesség hiányzik nekem belőle, ami a normában ott volt. harcsa verából sem csinált iron maident.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #11304 üzenetére
Bajnak nem baj ez, van aki ezt szereti, van aki azt.
-
zolaas
senior tag
válasz
bajnokpityu #11282 üzenetére
Hát mire írtam, h érdekel jött a válasz, valszeg elkelt...pedig még nem is alkudtam.
Azért kíváncsi lettem volna, h a nagy dobozaimmal mit csinálna. Meg egyébként is tetszik ez az izé
-
válasz
bajnokpityu #11297 üzenetére
a 970-es állítólag jobban sikerült darab, de azt gondolnám, hogy óriási különbség nem lehet. amit én keresek a zenében az egyébként marha egyszerű: adja vissza élő hangerőn az eredetit, ne csaljon semmiben. ha az eredeti karcos, legyen a zene is az. ne kis hangerőn szóljon jól. ne csak ordítva. a harman lágyít kicsit, ez tény, néha zavar is. nincs meg az a feszesség sem, ami bbéci normájánál megvolt. na de 45e ft volt (újonnan 150e). és azért a 2x80w/120w, 80A, szimmetrikus felépítés stb. nem rossz.
viszont semmilyen szinten nem vállalok felelősséget azért, hogy neked mi és miért tetszik, úgyhogy semmi megnyugtatás részemről.
-
válasz
bajnokpityu #11294 üzenetére
"De hifiben azt szeretem,h néha nagyon független ártól a minőség."
na, ez nagyon így van! bár véleményem szerint a jobb hk sztereó erősítők ebben a kérdésben pont az ellenkező oldalon vannak, mint ahova látszólag te rakod őket.
-
válasz
bajnokpityu #11279 üzenetére
biztos, hogy jó cucc, baromira tetszik nekem is, ne érts félre. ha nem lenne erősítőm, látatlanban is azonnal megvettem volna. most is majdnem megtettem, de aztán jutottam arra, hogy a "tényleg szükségem van-e rá", vagy "csak tetszik"-ből az utóbbi áll fenn.
zolaas: jól tetted, így nekem már nem kell. majd mesélj!
-
zolaas
senior tag
válasz
bajnokpityu #11279 üzenetére
Na én rámentem erre a cuccra. Kíváncsi vagyok.
-
válasz
bajnokpityu #11276 üzenetére
nincsenek illúzióim a h/k erősítőmmel kapcsolatban. de negatív irányban sem. másrészt, ehhez a fase cumóhoz sajnos egy dvd játékos van. ha a 302-es cd-vel lenne, már vinném is. ezzel szemben a harman hd 970 limited baromira rendben van. összességében nem hiszem, hogy bármit is nyernék. (no meg, ezen a ponton azért meg kell kérdeznem, hogy hallottad-e egyáltalán bármelyiket a két idézett rendszerből)
-
válasz
bajnokpityu #11269 üzenetére
a világhálón. értem én, hogy szeretnél bevinni az erdőbe, de szeretnék kimaradni ebből a körből. már csak azért is, mert a végső érv úgy is az lenne, hogy "meg kell hallgatni".
-
válasz
bajnokpityu #11266 üzenetére
a doboza miatt én is elgondolkodtam, ezért is néztem utána. szebb, mint a hk. de erősen kétlem, hogy jobb is, és végső soron nekem ez számít. (kizárni persze nem tudom, ahhoz valóban meg kéne hallgatni. és baromira megéri az árát, az is szinte biztos, 30e ft-ért 20 éves cuccokat szoktak árulni, közepes speckóval.)
-
válasz
bajnokpityu #11261 üzenetére
felesleges kérdés. akkor tudnám, ha kipróbálnám, így erősen gyanítom, azok alapján, amiket összebogarásztam róla.
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #11210 üzenetére
és egy réz szorító bilincs, amire forrasztani lehet??
Nekem ez volt az első ötlete,, vagy egy sajtolt réz szem, de lehet hogy összetöredezne a nyomó szerszámtól....
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #11207 üzenetére
D=7mm L=72mm grafitrúd 171Ft!!!
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #11207 üzenetére
Találtam rézzel bevont hengeres rudakat különböző méretekben. Csak a végein kívül le kell esztergálni, de a réz leválasztása csupasz rúdra sem bonyolult. De nem lennék meglepődve ha csak rásajtolt réz kupak lenne a végén. Méretre nem pont egy góliát elem grafitrúdja???
Szerk: Honnan tudod, hogy rézkupak van rajta? Csak nem megálmodtad?
Ezen fellekesülve maghalgattuk egy DIY A osztályú FET esen, és ott is javított a hangon, pedig abban semmi digitális nincs......
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #11189 üzenetére
"A 3Ds BD lemezt, 2Dben is meg lehet nézni?
Szóval visszafele kompatibilis a teknika?"
Igen olyankor a baloldali jelet veszi alapul. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #11189 üzenetére
A lemezen mindkét film megtalálható, tehát igen.
Van pár Sara K,Allan Taylor lemezem,fura amit mondasz
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #11187 üzenetére
A stockfisch lemezeknek?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #11090 üzenetére
Így van,akinek tetszik az vegyen ilyet.
Sok dobozt meghallgattam de eddig hangban,ami nekem tetszik,csak a canton és a totem acoustic volt jobb. Természetesen mind drágább kategóriák.
Minden függ attól hogy mivel hajtod,ehhez a pároshoz jó amit én használok.Még nem vettem meg egyiket sem,nem döntöttem el melyik legyen,többet meg akarok még hallgatni.
Köztük az akg-t is amilyen neked van. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #11085 üzenetére
Ilyenkor mikor rákérdezel,már szégyelli
Sztem jó lett a füles,nekem tetszett,őszintén szólva jobban mint a T1.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #11085 üzenetére
Csak annyira komolyan, mint ahogy mostanában a topik-duma folyik
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #11076 üzenetére
Kapjátok be
Tonyo: ezek mind irigyek,ne hogy eladd már,Pityu is ilyenre gyűjt,nekem mondta
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #11079 üzenetére
Figyellek!
Téged is Dorina!
Még jó, hogy már korábban meglebegtettem, hogy eladnám majd a focalokat..ki hinné el, hogy nem a mai szösszenet miatt
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #11076 üzenetére
Na ezt lopom
-
MaTTeS
senior tag
válasz
bajnokpityu #11074 üzenetére
Lehet 40nm-es a szaunájuk. Medencével, bikinis csajokkal
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #11055 üzenetére
Ne kezd előlről
Parker: Üdv a klubban? Hogy köszönthetünk?
-
torma1981
veterán
válasz
bajnokpityu #11045 üzenetére
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #11045 üzenetére
Te mindig a focal miatt akartad, hogy menjek..lehet, hogy orált értettél focal helyett???
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #11042 üzenetére
Kezdő hifis vagy..
Tehát igen a térhatás miatt kell középre ülni.
XT- ét és engem összeköt a focal..problem?
XT: Már tényleg bánom, hogy szóba hoztam azt a qva Trónok harcát
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #11042 üzenetére
Nem tudom, ki az kettőnk közül Pityu, aki hajnali 5-ig zenélget Tonyóval...
Hetente többször.... Tesztelés címszóval....Asszonykád meg bent alszik a gyerekkel...hmmSzóval vegyél extra mosóport magadnak...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #11037 üzenetére
El kell, hogy keserítselek : Maya a nejed bizonyítéka...Te lehet ott se voltál....
Szóval ezt inkább ne erőltesd.... -
geri788
tag
válasz
az a szerelmet nem bizonyitja!! :D
-
torma1981
veterán
válasz
Mi is gyakorlunk bőszen. :-) :-D
-
Tonyo
őstag
válasz
Alibi
Engem már megismer amúgy tök jó!
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #11032 üzenetére
A gyakás jelent ölést, fejlevételt is. Csak a gyengébbek kedvéért.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #11032 üzenetére
XT?
Pityu én meg azt hallottam, hogy aki tagadja az az igazi..
Azt is hámozzuk ki a szövegből, hogy ki gondolt itt legelőször meleg hajlamokra..
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #11028 üzenetére
Cinikus akart lenni...
Ha egyáltalán XT meleg gondolatokba burkolt gyakást helyezett nekem kilátásba, amit kétlek
torma1981: Szóval ti melegekről témázgattok egy hallgatózás közben?
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #11024 üzenetére
A lányokat szeretem, bocs ha most egy világ dőlt össze benned!
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #11022 üzenetére
Ne irigykedj -
mandju
senior tag
válasz
bajnokpityu #10874 üzenetére
Akkor mit lenne érdemes nézegetnem, 70-75ig bezárólag? kb 80% mozira
avx-en pio vsx 1016?
vagy ebben az ársávban nincsen számottevő különbség? Eddig úgy gondoltam, hogy HDMI alap, de a H/K-n sincs és nem is hiányzik...így régebbi konstrukció is számításba jöhet...
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #10846 üzenetére
Van HDMI,1.1-es, leveszi a hangot is. Annyi hogy még nem HD-s.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10843 üzenetére
Na olyanom se lesz.
(#10854) Dorian: Mostanában nekem is ez a nyűgöm. Flac-ek több mint fele amit leszedek vállalhatatlanul sz@r.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #10846 üzenetére
Gyári Heco Vitashoz felesleges...
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #10827 üzenetére
Kellene...!
-
leonel
aktív tag
válasz
bajnokpityu #10797 üzenetére
100e körül van a max a két frontra.
Ed Parker: azért nézek használtan is. Egyel magasabb kategóriát is ki lehet fogni ennyiért.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10787 üzenetére
A 816 sem visít a rotival.
De ez függ a kábelezéstől, van den hul kábellel eléggé átmennek a magasak harsány hangzásba. -
Peak
addikt
válasz
bajnokpityu #10561 üzenetére
c2d már sajna öregecske platform, intelekben nincs olyan integrált GPU, ami tudna 23,976ot, fixen 24re kerekitenek és az amd gpuja 1,5-2x gyorsabb mint az intelé.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #10561 üzenetére
Abban nincs integrált vga, intelben ha van is az nem tudja a 24 p-t.
-
Rebell
senior tag
válasz
bajnokpityu #10535 üzenetére
Remélem nem olyan nagy a probléma, hogy nem tudná megcsinálni. Remélem 1 szimpla kondi, vagy elengedet forrasztás lehet a hiba. Mivel nem folyamatosan csinálta, csak 3mp-re amikor tényleg megkellett dolgoznia. Lehet hogy túl nagy volt a rezonancia és ez zavarta meg picit az elektronikát. Ha táp lenne, akkor sztem nem is tudnám folyamatosan használni.
Neked milyen sürgősségi javitásod volt? meddig tarthat 1 ilyen elektronikai hiba javítása?
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #10481 üzenetére
Még mondja valaki,hogy nincsenek véletlenek,(tegnapi hsz-re reagálva) ha nem bizniszelünk a DAC-al akkor most nincs hangfal.Elég kalandos úton történt az egész.
Én meg soha nem tudok inni senkinél,mert mindig én vezetek,elképesztő.
Volt régebben hasonló hangfalam,de nem mernék 100% ig márkát mondani,talán HECO.
-
zolaas
senior tag
válasz
bajnokpityu #10481 üzenetére
Azaz
axwell: milyet és mennyit szánsz rá? Ha gondolod segítek. És még a legszebbeket nem is láttad
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10386 üzenetére
Tudtam, hogy már láttam valahol.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10401 üzenetére
Az nem semmi selejtarány,nem garis?
Nem lehet reklamálni? -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10396 üzenetére
Hát akkor mindenképp jó, de ez majd úgyis kiderül.
Mikor lesz kész az új?Tobee: ez egy olyan cucc,amit vétek lett volna otthagyni a turkálóban.
Gombokért vettem és valóban 1914-ből való,~ 100 éves és lehet bele venni roll filmet -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10393 üzenetére
Dehát azt mondtad hogy jól zenél ill. szól, dísznek én 100 éves fényképezőgép vettem
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #10390 üzenetére
Szabad tudni, hogy milyen arsavban mozog?
-
Tonyo
őstag
válasz
Goodbye rubi sallalla goodbye bakker gif nem jó...
-
Toobee
veterán
válasz
Rubi helyett/melle?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Najó,szóval a sokutasokhoz szokott embernek úgy szól,mint egy szélessávú. Amúgy nem
-
válasz
bajnokpityu #10308 üzenetére
Mérnöki tudományokban nincs vita, ott csakis a tömeget szabad kilogramm-ban megadni. De itt a "súly" szó köznyelvben meghonosodott használatáról volt szó. És mérnök létemre azt kell mondjam, nem látom sok értelmét annak, hogy "fizikanáci" módjára minden egyes embert kijavítsunk, aki helytelenül "súly"-t mond "tömeg" helyett.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #10311 üzenetére
EZt tudom de ugy értettem hogy azonos testen ugyanakkora sulyt és tömeget mérsz azonos körülmények között. Tehát ahol egy testnek 1 kg tömege van az 9.81 n erővel mozditható el 1 másodperc alatt 10 cm-ert, és 9.81 Newton mozgatóerő mindenhol 1 kg sulyt képes mozditani a helyéröl 10 cm/s sebességre.Tehát ugyanakkora erő és ugyanakkora elmozdulás a 9.81Newton mint 1 kg súlyerő.Természetesen azonos körülmények között.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10311 üzenetére
A Földön.
legyünk pontosak.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #10300 üzenetére
Nem kötekedésképpen: úgy tudom, hogy a 2 fogalom sok tizedesjegyig azonos értéket jelöl, tehát a különbség elenyésző még a nem hétköznapi ember számára ismégha fogalmilag mást is jelölnek: súly az egy másik testtel való kölcsönhatás mértéke, tömeg pedig a test saját tehetetlenségi ereje, és a mozgató erővel szembeni saját ellenállását fejezi ki.
De kijavithatsz ha nem jól tudom. -
válasz
Kiemelném a "köznyelv" szót BBéci hsz-ében! Persze a mérnök ember fülét olykor bántja mikor a tömeg szó helyett súlyt használnak, de hétköznapi használatban nem okoz olyan nagy félreértést. pl. "Mekkora a súlyod?" Kötve hiszem, hogy bárki is newton-ban válaszolna.
szerk.: közben látom, ő is hasonló példával próbálta szemléltetni a dolgot.
-
BBéci
legenda
válasz
Nem emlékszem, hol találtam, de ismétlem, az elfogadott köznyelvi használatról beszélek, nem a szabványban lefektetett jelölésekről. Talán félreérthetően fogalmaztam. A honlapunk szakszerűsége miatt álltam neki a keresgélésnek.
Hallott valaki olyat, hogy: képzeld sikerült fogynom, már csak 99 kiló a tömegem. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #10273 üzenetére
Ezt részben cáfolom.
Írtam egy moziszobáról, amelyben háttérként 4 db Meridian DSP5500 (136 centi magas, 55 kilós) állt 1 m magas, homokkal töltött emelvényen. Felejthetetlen, lenyűgöző élményt jelentett a hangzás, amit produkáltak. Abban igazad van, hogy 80 hertzen voltak vágva, alatta 2 db Velodyne DD15 dolgozott. -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #10281 üzenetére
Az alapkérdés (elméletben) még mindig az, hogy miért nem egyforma a 4 vagy 5 hangszóró? Ha jó a kicsi is a szubbal, akkor minek a nagy front, ha mégiscsak kell a méretes doboz, akkor miért is elég a sokszor jóval kisebb hátsó? Nem kötözködni akarok, főleg nem veled, Pityu!!!
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #10273 üzenetére
Nem, a minőség miatt. Mondjuk hátulról érkező dübörgő helikopter nehezen szólal meg 13 cm-es hangszórón. Arra gondoltam, hogy a kódolás teljes értékű-e a hátsó csatornákra is?
-
torma1981
veterán
válasz
bajnokpityu #10258 üzenetére
Hmmm...........
. Tippelek hangfal.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #10243 üzenetére
Az összehasonlítás során a Roteled egyértelműen jobban szólt, mint az AVR400, ez tény!
Az is tény, hogy a Rotel nekem nagyon tetszett.
Viszont pár héttel később, már megfordított dugóval elképesztő mértékben javult az Arcam.
Amikor Veled hallgattuk, még csak 20-25 órát működött és mint tudjuk, legalább 100, de inkább a duplája kell a bejáródáshoz.
Ha jól tudom, Ed Parker 1 M forintos Hegel 200-hoz hasonlította és megállta a helyét. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10219 üzenetére
ugyanezt írtam a 10186-os kommentben,csak tömören
melyikre fogadnál?
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #10219 üzenetére
Ez már a kifutó ár.
650-700k volt több mint 2 évig -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10216 üzenetére
jöhet a feladat,mid van?
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #10216 üzenetére
Középkategóriás H/K , a 760-as erősitőre gondoltál ?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10145 üzenetére
Ja így már értem.
Gondolom a reklám azóta is jön
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10142 üzenetére
Mármint hogy érted?
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #9866 üzenetére
Szoktam anyázni a bekötésnél a hosszú és alig hajlítható kábelek miatt, legutóbb tegnap éjjel, amikor helyére illesztettem a Powerfluxot. Legalább fél-fél kilósak a csatlakozói. 16 centisek a polcok, felül a CD-játszó, középen a Solus, alul az erősítő.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #9866 üzenetére
Jól van,végülis az is elég jó drót.
Amúgy én is legalább 1,5m-t csinálnék.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #9861 üzenetére
A 320-as csak szerelve kapható, a 314-es méterbe is,viszont szerelve drágább.
Majd még kitalálom.Tbali3: van olyan opció hogy régiókód független 100$-ért.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #9856 üzenetére
Azt mondod jobb mint a 320-as?
Kell csinálnom egy ilyet a focal xs-hez. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #9847 üzenetére
Azért az egy drágább drót
Meghallgatnám...Muzsikpeti: előre is köszi, a 95-ös érdekelne.
-
zolaas
senior tag
válasz
bajnokpityu #9758 üzenetére
Csak a jövőhéten lesznek nálam az újabb feladványok
Amik most vannak elég árulkodóak.
-
Peak
addikt
válasz
bajnokpityu #9758 üzenetére
te pityu... nagyon rágerjedtél arra a páleszre
DDD
-
zolaas
senior tag
válasz
bajnokpityu #9681 üzenetére
Nem és nem
Tőled azért tartottam, h ránézel és egyből kivágod
Szóval nem angol. A nemzetséget direkt nem írtam le, mert az jelentősen megkönnyíti a dolgot.
Akkor még annyi, h a mai napig gyártanak hangszórókat és nem is akármilyetitt egy előlapos kép.
Ed: asszem páran eldobnák az 5.0-t is ha ezt hallanák
Nem sértésből mondom. De tényleg szép hangja van. Meglepődtem, nem is kicsit.
-
axwel18
senior tag
válasz
bajnokpityu #9477 üzenetére
Utánanéztem flac formátumba hogy tudnám beszerezni de csak 320kb/s-es flac-ba tudnám szerintem úgy volt neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest