Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #46893 üzenetére
Van itt olyan ember akinek nincs CA és nem is lesz , mégis dicsérte.
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #46893 üzenetére
Az Emo XDA-1 esetén nem értek egyet a "villantós" megfogalmazással...... sőt nálam pont hogy a Denon villantós hozzá képest még Pure Direct-en is.......ha néha ritkán rámjön a döngethetnék valami pop vagy metál zenén, át is kapcsolok a Denonra.....
... szigorúan szerintem......
UI: nem kevered az XDA-t az UMC-vel? Ahhoz még nem volt szerencsém, lehet hogy az villantós?
(Andorra vagy Kammerer tudna talán véleményt mondani, nálam hallották az XDA-t +Heed Obelisk +VC2-E)
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #46871 üzenetére
Köszi.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #46853 üzenetére
Nekem sem jön be a CA 650-es, akkor már Arcam, ha már angol.
Lorad gyári szerelés, és az utólag csatlakozóval szereltek között szerintetek lehet hallható különbség?
-
kimi02
őstag
válasz
Ha jól emlékszem nem rég volt itt szó egy Onkyo 609-es erősitőről , amit teszteltek , valaki be linkelte a tesztet.
Azt mondtátok rá , hogy egy marketing duma.Akkor ez is az ?
Ha jól tudom akkor BBéci-ék csapata teszteli a készülékeket. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
+1
jó kis a denon-ok,főleg a nagyobb szériák. -
opeter70
senior tag
válasz
bajnokpityu #46812 üzenetére
Keresd Andrew_31 kollégát! Saját készítésű CNC masinája van, nagyon profi módon dolgozik. Nekem is ájánlotta őt valaki.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #46812 üzenetére
Á, sztem felejsd el.
Utánakérdezek vki ismer-e ilyent. -
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #46774 üzenetére
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #46501 üzenetére
mondtam én hogy jó lesz az
fapaci vagy vettél egyet ? -
válasz
bajnokpityu #46501 üzenetére
-
mp54
senior tag
válasz
bajnokpityu #46387 üzenetére
Nekem szeptemberben, az Emo dac beüzemelésekor szükségem lesz 2db koax IC-re (és 2 db optikaira is) a következőkhöz:
-Philips CD 931
-Popi A-210
Ide megfelelő minőségű lenne? (nem ismerem.)
Javasolt a dac gyári tápkábelét jobbra cserélni? Ha igen, ez a tápkábel megfelelő minőségű lenne? (nem ismerem.)
Mennyi a piaci ár? -
axwel18
senior tag
válasz
bajnokpityu #46404 üzenetére
Egyet értek. Maximum ugyan olyan értékű csak jobb minőségű alkatrészre cserélném.
El hangolni egy dobozt nem minden esetben jó. Hivox-ék pedig szerintem kábelből nem a legjobbat használják tuninghoz. Ismerősnek egy drága hangfalat tuningoltak meg CAT 7-es kábelt tettek bele.
krx21: Ha forrasztani tudsz jobb ha magadnak tuningolod.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #46383 üzenetére
Nálam lehet ilyet csinálni. Hétvégére kiürül a pecó, csak én szoktam fent lenni. Van 4 ágy + kinyitható kanapé.
(#46385) bajnokpityu: 7,3/db
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #46383 üzenetére
+1
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #46379 üzenetére
Méretéhez képest teljesen rendben van a 31 kiló. Az Aurum 7 valahol 26-27 kg körül lehet, megmértem, de már nem emlékszem pontosan. Az ELAC FS 247 még 17 kg sincs, mégis kiváló a hangja.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #46379 üzenetére
Annak volt kereke, ha jól emlékszem. Egyébként a 2. példány működik rendesen? A miénk az már vagy 1 éve fut hiba nélkül, anyám szerint jó cucc. Én nem értek hozzá. Piát még azóta se ittam meg, pont a hétvégén néztem, hogy a mosógépes még a polcon van. Lassan csapra kéne verni azt is
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #46373 üzenetére
Hát vinné a tököm a Vulkan-t bárhová. Amúgy meg, ha Titan-om lenne, annak darabja 115kg.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #46373 üzenetére
Én majdnem meghaltam, mire felvittem magamhoz. A doboz fülei már el is szakadtak, mondjuk látszik a kialakításán, hogy 2 emberre tervezték, meg ha jól emlékszem, akkor külön ki is van emelve, hogy egyedül ne mozgassuk.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #46369 üzenetére
XPA-t meghallgatnám nálad, csak ne lenne dobozostól majd 45 kg.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #46366 üzenetére
Az lehet, de ez 2 monoblokk volt ....2000wattperchannel
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #46334 üzenetére
A v10 sem....
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #46314 üzenetére
Mondtam én, hogy nem hallok különbséget az alaplapi koax és az usb között 44.1-en.....
Lehet hogy mégsem vagyok süket........ huuááá
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #46320 üzenetére
Majd csinálunk alkoholosat is, csak jobban rá kell szervezni.
Gyári Mac-re a korábban leírt dolgok miatt nem költenék sokat, csak zenére lenne. Egyetlen előnye, hogy polcra elrejthető, nem kell elővenni, meg szaródni vele, mint a netbook-al. A kényelemre meg nem biztos, hogy áldozok 100-150K-t. Még nem...
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #46314 üzenetére
Megnézem, köszi. A fülelés meg bármikor újra. Össze kéne hozni az oldalbordákat is, hogy legyen sofőr.
Egyrészt nem hívtatok, másrészt teljesen máshogy volt kitalálva a nap. Tán egyszer oda is eljutok majd. Priviben azért tolhatod mi volt.
-
sting2
addikt
válasz
bajnokpityu #46168 üzenetére
bajnokpityu és MasterMark :
Köszönöm, közben ki derült a turpisság.
Az Auto Surround opció, off-on volt... -
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #46157 üzenetére
Lupus-sal is össze volt dugva, de ott se volt semmilyen extra hanghatás. Most vagy nálam nagyon jó az "áram" vagy másnál valami valamivel gerjed. Mondjuk most már nincs Popcorn itthon, szóval nem tudom tesztelgetni.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #46157 üzenetére
erre én is emlékszem,nekem is volt ilyenem,meg akkor beszéltük azt is hogy pattan a zene.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #46153 üzenetére
Nekem így volt kötve, de semmilyen zajt vagy recsegést vagy egyéb mellékdolgot nem tapasztaltam:
Popcorn-Néhai koax-Beresford DAC-Néhai IC-Rotel/HK355 -
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #46150 üzenetére
Nekem Ákos kábelem sem volt, csak járt nálam pár. Kimberrel még csak neten találkoztam. Egy tipp volt, nem szapulni akartam a kábeleit, csak pl. az én diy ic-m másnál sok zajt szedett össze.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #46150 üzenetére
Érdekes, nálam sose csinált ilyet.
-
rappit4
őstag
válasz
bajnokpityu #46072 üzenetére
Nekem még mindig megvan a 2 Valdus
Imádom őket.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #46065 üzenetére
Igen
(#46066) axwel18
És ha más jónak hallja és tetszik neki?Mondjuk ha általánosságban egy márkának van 1-2 jó dolga de az esetek többségében rossz termékei vannak az szerintem általánosan szar gyártó, a jó termékét persze meg kell venni, ha olyan, de egyébként kerülni kell
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #46060 üzenetére
Az lenne az objektív vélemény, de szubjektív nem ezt jelenti:
SZUBJEKTIVITÁS – A dolgokat a személyes benyomás, lelkiállapot, a bennünk keltett érzések és gondolatok szűrőjén keresztül való szemlélés. A posztmodern gondolkodásra jellemző.Lelkiállapottól, hangulattól, személyes nézőponttól függő, nem elfogultságmentes, nem a tényekre hagyatkozó objektív megközelítés.
Ezért is mondom én is azt, hogy egyéni benyomásokat egyéni véleményeket helyén kell kezelni, és nem biztos, hogy azokkal kellene példálózni(főleg nem több évessel
, az ön igazolás miatt, ez nem rád vonatkozik pityu). Lehet ha most hallgatnád meg őket vagy más rendszerben már teljesen más lenne a véleményed róla.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #46058 üzenetére
Pont ezért emeltem ki azokat, mert ezek szubjektív dolgok, aztán lehet másnak más tetszik, és másképpen értékeli.
Véleményt nem tudok róla formálni mert a másikat én nem hallottam, főleg nem ugyan abban a rendszerben.
-
csirkés11
tag
válasz
bajnokpityu #45997 üzenetére
De ő feleannyiba kerülő lejátszó+sztereóról beszélt. Szóval így ő is negyedről beszélt.
-
válasz
bajnokpityu #45997 üzenetére
hát igaz, azzal vígasztalom naiv lelkemet, hogy jobban szól muzsikán mint az elődje 1910.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #45985 üzenetére
Nálam is volt az a bizonyos kábel. Nekem, a saját láncomban nagyon tetszett!
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45924 üzenetére
Jöhet bármi! Laptopot se hagyd otthon!
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45919 üzenetére
Ezzel kb én is így vagyok, de azért még ott a bogár a fülben, hogy sok ponton van még lehetőség a rendszerben.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #45896 üzenetére
telorol:3:2 nm tuti meg
De agyalok a kovetkezon Neked
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45916 üzenetére
Igen, úgy eléggé bele kell nyúlni a rendszerbe megint, meg gondolom a késztetés sem annyira erős a váltásra.
Hiányérzet most nincs otthon, vagy de? -
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45913 üzenetére
Erre gondoltam én is, meg, hogy a bakancslistán fent van.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45902 üzenetére
Fejben már megvan az út, ami az 507-ig vezet?
Pont témát fogom most már...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #45887 üzenetére
nem különösképp izgatja a fantáziámat az emotiva,az avr400 árából lehetett volna venni,én elvagyok ezzel a "kompakt" megoldással,egy időben nagyon akartam váltani egy komolyabb 5cs classe végfokra,de mivel jó előfokot nem találtam hozzá jó áron,így maradt minden.
de lenne egy ilyen csöpi is,de erre sem tudnék mit kötni
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45900 üzenetére
Tökéletesen igaz, az a lényeg, hogy szívesen ülj le elé bármikor.
Persze a kisördög mindig ott van, hogy mindig van feljebb, de gondolom ezt neked egyáltalán nem kell magyarázni.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45898 üzenetére
több értelme lenne ezeket a dolgokat személyese megbeszélni, itt félreértés lesz mindig, mert nehéz úgy megfogalmazni, hogy ne értse félre a túloldal.
Tény, az írott kommunikációt nagyon könnyű félreérteni, akármennyire is körültekintő az ember a megfogalmazással.
pedig úgy ismertelek meg mindannyiótokat, hogy a f@szméregetésen túl van mindenki, és az inkább a célunk,hogy segítsük egymást még nagyobb otthoni zenei élvezetre.
Pedig? Szerintem ez így is van (de ér szólni, ha másként látszik). Nem véletlen, hogy zsizsegtem a fülelés ügyben, több fül többet hall, illetve meggyőződésem, hogy elfogult vagyok kicsit a saját motyómmal és hanggal kapcsolatban, így én nem feltétlen hallom ki a hibáit. Más kérdés, hogy nyár lévén ezt most elég nehéz összehozni, de csak megoldjuk a közeljövőben.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45896 üzenetére
Hehhe, ezt bármilyen lavina és tapasztalás nélkül is összehozhatjuk, van jóféle HP-m a fatertől.
Melyik Focal tesztlemezen van ez?
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45890 üzenetére
A márka karaktere már erősen szubjektív dolog valóban.
Marha kíváncsi vagyok Dávid cuccára én is, de félek erre még pár hetet várnunk kell. A többi opciót csak azért írtam, hogy legyen választék, illetve mivel mozis megközelítésből indultunk ki, a Stream Audioban van ehhez megfelelő technika.
Na ezek után még kíváncsibb vagyok mit mondasz majd a mostani hangra ami van nálam (csak összehozzuk azt a fülelést most már, ha kell intézek valami megbízást errefelé
).
Tonyo-t is hívtam, de vele sem adta még az időpont. Kezdek még kíváncsibb lenni, bár Diósdon nem túl nehéz lavinát indítani.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45890 üzenetére
Nem értelek.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45887 üzenetére
mikor odamentünk, úgy volt tálalva, hogy jobb a rotelnél
Ezt mondjuk nem tudom honnan vetted. Csak azért vittem fel, hogy halljam a hangját, mielőtt eladom (akkor ugye csak a végfok volt itthon, nem volt miről megszólaltatni otthon.)
Tény, hogy van az Emo-nak egy jellegzetes amerikás, kicsit tolós karaktere, ez vagy tetszik vagy nem, de azt se vitassuk el, hogy ettől még kifejezetten jól is tud zenélni (akár több csatornás végfokról beszélünk, akár sztereóról).
XDA-1 + USP-1 + UPA-2 Gábornál, XDA-1 + XPA-2 Dávidnál, UMC-1 + UPA-7 a Stream Audioban meghallgatható. Már ha érdekel.
Ed Parker sem hallott még Emo-t az életben, így jelen kérdésben nem hiszem, hogy jó példa lenne, illetve azért ne essünk át a ló másik oldalára, mozis technikáról beszélünk aminek nyilván megvannak a korlátai (minél nagyobb rendszer annál kevesebb persze, de vannak).
Szerk: tudom, hogy ebben a kérdésben valószínűleg sosem fogunk egyezni, csak továbbra is az zavar, ha úgy alakul ki vélemény, hogy nincs mögötte megfelelő tapasztalás.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45885 üzenetére
Ne keverd az UPA-5-öt az UPA-500-al.
Szerintem az arány 4-ből 4 volt, az UPA-500 nem egy nagy fény, bár meggyőződésem, hogy a HM erősítők nagyjának szintjét simán megugorja.
Mindegy, nem rugózok a témán, kinek a pap, kinek a paplan.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45860 üzenetére
Azt azért ne felejtsük el, hogy 2010 vagy 2011-ben a Streamaudio egy UMC-1 + UPA-5 kombóval elvitte a legjobb mozi kategóriát az aktuális hifi show-n.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #45868 üzenetére
a 4311 ugyanannyi vagy drágább mint az avr400.
Ha jól emlékszem 2-300€-val. -
tjojo
tag
válasz
bajnokpityu #45866 üzenetére
Úgy tudom az Arcam 600e körül van/volt új áron, míg a 4810 8-900e. Kivétel erősíti a szabályt?
-
Sefter
veterán
válasz
bajnokpityu #45860 üzenetére
Lehet, nem ismerem a nagy denont..
Viszont nem azt írtam, hogy árában érdemes csereberélni, hanem ,hogy a CA650 után szerintem a páros lenne következő "megérős" lépcső..de ha Ti, akiknek volt nagy Denon azt mondjátok megéri a csere akkor elhiszem. -
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45830 üzenetére
Elég sérülékenynek tűnik a motyó valóban, és USB-nél aláírom, hogy más a hang, a másfeles máshogy szólt, mind a méteres amit elsőre kaptam, de HF kábelnél és IC-nél nem tapasztaltam ilyet.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #45830 üzenetére
Majd vigyázok, ne hajtogassam
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #45825 üzenetére
A "hát persze..."-vel arra céloztam, hogy azóta sem sikerült neki ugyanolyan, szóval ebben egyetértünk.
De oda nem adom neki, hogy szétszedje megnézni, mert ugyanúgy már biztos nem kapom vissza
Biztos azért sikerült jól, mert bandzsa: A táp ág valahogy hosszabbra sikerült, mint az adat ág -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #45809 üzenetére
Még rá is kérdeztem Ruditól, mikor megvettem:
Ugye tudja miből, hogy készítette és tudja reprodukálni?
Hát persze... -
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45801 üzenetére
Nálam két Power R hf kábel járt (hossz miatt nem az elsőre meghallgatott maradt) és nem hallottam különbséget. Persze másnak lehet más tapasztalata vagy jobb füle.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #45801 üzenetére
A tévedés jogát fenntartom
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #45799 üzenetére
Én most elő nem keresem, de úgy emlékszem, hogy pont erről beszéltek, hogy a diynél nem sikerülnek egyformára a kábelek.
-
Z_A_P
addikt
válasz
bajnokpityu #45748 üzenetére
A 256odjára hallott albumra azt mondta
Bizony, ez sokat szamit, hogy ismered minden momentumat a zenenek, es tudsz viszonyitani.
En pl sokszor 192-320kb MP3-at hallgatok, elektronikus zene, vocal nelkul, minimal szinti zenek. Raadasul ritkan hallgatom ugyanazt megegyszer, mert annyi van, hogy csak ugy hasrautesszeruen benyomok egyet, fel sem ismerem ha 1 honap mulva veletlen ugyanazt tettem be. -
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #45767 üzenetére
Jó kábel bizony, sok szor érdemes kisérletezni, nagyon jó digit ic-nek, attól függetlenül, hogy nem 75 Ohmos. Nem ez az első analóg ic, ami jobb digitális ic-nek!
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #45759 üzenetére
Melyik drót volt?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #45759 üzenetére
Engem nem zavar, csak nem látom értelmét. Úgyis elkerülhetetlen, hogy mindig előjöjjön. (De ha zavarna is, akkor sincs semmi.
)
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #45748 üzenetére
ekkk:higyj amit akarsz kábelekről,de ne terjeszd már a hülyeséget.
És erről van bármi teszted, mondjuk hivatalos forrásból? Mert én eddig kb csak az ellenkezőjét olvastam, de persze mindenki más hülye csak a hifis az okos.
Szerintem a hit jobban játszik nálatok mint nálam, mert ti ellenkeztek mindig minden ellen ami a ti hitetekkel kapcsolatban ellentétes. Az asszonyod meg már lehet rád hagyja mert unja
De még mindig nem azon vitatkozom, hogy nincs a kábelek között különbség.
Kábelek hangjára majdnem jobban emlékszik az ember,mint a készülékekére.
Erről bármi forrás, vagy csak hifis körökben terjedő szóbeszéd, mint a cd lemez festés? -
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #45580 üzenetére
Mindenkit megkövetek, tényleg te mondtad, nem Béci.......
(megtaláltam
)
Ettől függetlenül a kijelentés nem alaptalan, csak én még tapasztalattal nem tudom alátámasztani...... de aki ismeretségemben volt XLR-es, mindenki ezt mondta..... ez már nem lehet véletlen......
Béci: Ugyanazon másodpercben írtuk, nem semmi!!!! Amúgy te egyetértesz ezzel?
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #45554 üzenetére
Nekem is el kéne már néznem felétek, Tonyoval úgyis beszéltünk róla, csak éppen nem sikerült összehozni. Na majd ráírok, hogy neki mikor lenne jó. Toobee-t meg majd betámadjuk szeptemberben.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
na ez tök jó,és olyan vagy hasonló mint amit együtt hallottunk?
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu: Nálam csodát tett Rudi kábelezése, minden repül, ami nem az övé. Ma volt cimbim fülelni, visszakötözgettem mindent, durván nagy az előrelépés.
bajnokpityu & Tonyo: A fülelést erőltettem egy darabig, de nem akarta kiadni. Majd szóltok, ha jó. Napközben, vagy jövő hét végén pl adná.
XT: Te is jöhetnél, de én csak két személyre vagyok jó, így egy külön körre szerveznélek, ha nem gond. Meg amúgy is durván sokak vagytok hárman.
Toobee: Na az XPA-t meg nem adtad bejáratni. Ccc...
-
Toobee
veterán
válasz
Én szeptemberben leszek legközelebb, a nyári gyakorlat miatt, de szívesen látlak benneteket!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #45551 üzenetére
nos,tudod hogy én nem usb-zek
de a diamond az tetszett.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
bajnokpityu #45398 üzenetére
Szerintem kis(ebb) hangerőnél ne várjon senki se falrengető mélyeket, de nem is arról van most szó, hogy a halkan az egércincogást takar.
Van az a kellemesen hallgatható hangerő, mely mellett a dinamikatartomány ( szoftveres beavatkozás nélkül is) élvezhető, akárcsak a térhangzás.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #45398 üzenetére
Nad 316?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #45379 üzenetére
Pont ezt akartam írni. Teljesen más élményt nyújt a kettő.
Mondjuk ettől függetlenül a fejese valóban "magasabb szintet" képvisel.
-
csirkés11
tag
válasz
bajnokpityu #45313 üzenetére
Melléraktuk a denonokat is. Jobb volt a CA
-
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #45326 üzenetére
Biztos vannak kivételek. De ha pl van egy tuti vétel, amit kinéztél, akkor scheis egal mi volt a nagy többséggel. Arról lemaradsz.
De ha figyel az ember,és meg is tudja beszélni az eladóval akkor még a + postával is bőven megéri innen.
Ráadásul a ca:80-90% tapasztalatom alapján korrekt eladó. -
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #45324 üzenetére
Köszönöm. Nekem az Elac-okat Angliából simán elküldték TNT-vel, 3 nap alatt itt volt, kb. 10000 forintért.
Viszont most, hogy LX55-öt vennék, egyik sem szállít Magyarországra, ezért más megoldást kerestem, és találtam. Őket Megbeszéltem velük telefonon a részleteket, házhoz hozzák a csomagot. Van Londonban postapontjuk, Anglián belül legtöbbször ingyenes a szállítás. -
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #45324 üzenetére
Igen, de azt is hozzá kell tenni,hogy nem mindegyik adja fel Magyarországra.
Tehát körülményes picit.
Igazából neki nem tartana semmiből a feladó szelvényre más országot ráírni,de azért sem.Igy van ahogy bajnokpityu is leírta . Csak paypal-on keresztül és szigorúan biztosítva a csomag!!!
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #45316 üzenetére
Van bejáratott helyed az ebay-en (kereskedő), vagy egyedi tranzakciók voltak a vásárlásaid?
-
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #45316 üzenetére
Múlt héten ezek mentek el és ennyiért ebayen amiket figyeltem:
Denon 3312 466euro.
Onkyo 607 116 euro,a másik 121euroért.
Denon 2809 201 euro.
Szóval érdemes figyelni és innen vásárolni,mert nagyon megéri. -
Sefter
veterán
válasz
bajnokpityu #45313 üzenetére
ebay vagy bolt
(#45314) Ed Parker
Igen, picit hülyén fogalmaztam..(#45316) bajnokpityu
Nem azért kérdeztem, mert baj lenne, csak az érdekelt, hogy "vadászós" vagy fix árukészletes..
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #45290 üzenetére
A muse ugy szól hogy uuuristen
Hades Y van nekem, valami "hulladék " kábel, a yamahaval jol szól, mar probaltam -
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #45290 üzenetére
Szerintem belépő STD tápkábele van, azt ne dobd bele a "fényes/fémes" kalapba.
Nem lepődök meg, hogy jobbnak találta a Supra-t, még anyagköltségre is bőven több.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #45115 üzenetére
gondoltam nepperkedek
nálunk annyiért nem mutatják meg. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #45111 üzenetére
Annyiért én is vennék...
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #44856 üzenetére
Szerintem Rudolf kábeleit (Pont mint Ákoséit) simán árában el lehet adni, max 1-2 ezer bukással. Jobban, mint a gyáriakat. Nem véletlen, hogy nem sok használt hirdetésbe lehet belefutni.
-
MPeter87
őstag
válasz
bajnokpityu #44661 üzenetére
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #44654 üzenetére
én a magam részéről elégedett vagyok a hangjával,a kábeleim jók
bár én azt a "meccset" nem hallottam,de elhiszem neked. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #44599 üzenetére
Eddig mindegyik "rezsősón" meghallgattam az éppen kiállított Clarus rendszert, de csak elrontották a napomat.
-
válasz
bajnokpityu #44408 üzenetére
Külön világban élünk kérem szépen!
És mellesleg "el vagyunk kényeztetve"!
-
válasz
bajnokpityu #44291 üzenetére
És miben mutatkozik meg leginkább a különbség, hogy a 3808-nak a közelébe sem ér az 1713?
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #44256 üzenetére
A carbon még ingerküszöb alatt van. Meglátjuk.
Aggaszt a DIY sérülékenysége is picit.
-
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #44236 üzenetére
HDMI kábelt próbáltam. Elfelejtettem írni. Képminőségre lettünk volna kíváncsiak.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #44219 üzenetére
Oké
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #44202 üzenetére
Fázist még soha nem állítottam, ahhoz durván el kéne térnie a sub-center viszonylatának.
Sztem nem olyan a vágás, mint egy hangváltóban, hiszen ha az erőlködő vág, akkor egyszerűen az az alatti frekiket küldi tovább a subnak, 'oszt jónapot.Oldfighter:
Volt már, aki kidobta őket a csomagolással.
Azért tüskéket mindenképp tégy alájuk, az azért nem mindegy, hogy 4 ponton, vagy teljes felületen állnak. A tüskék alatti variálás már sokkal kevésbé lényeges, én semmit sem vettem észre. -
válasz
bajnokpityu #44202 üzenetére
A mélyládákban olcsóbb kategóriában szerintem passzív a váltó, és negyedrendű rémlik, ami ha nem csal az emlékezetem pont ugyan olyan fázisú, mintha nem is lenne váltó.
Drágább modellekben már el tudom képzelni, hogy aktív a váltó és akkor már magasabb rendű is lehet a vágás + lehet belekalkulálják a fázist is.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #44064 üzenetére
Ez most komoly?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest