- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #104813 üzenetére
Egészen jó meg tudnád oldani a jelenlegi "teredben" is, ha nem tenne keresztbe folyton a kedvesed. Legalábbis ezt szűrtem le a hozzászólásaidból. Nálunk ilyen gond nincs, feleségem legalább annyira szereti a jó hangot és képet, mint én, ezért benne van mindenben, ami ezeket szolgálja.
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #103903 üzenetére
A filmekben is szokott lenni zene.
Dorian szerint beszéddel is egyértelműen kihallani a tüske hatását és az övé nem is SuperSpikes.Csabroncka
Drága, de állítólag nagyon jó, én még nem próbáltam. [link]Van régről 8 db megfúrt közepű kétforintosom, néha használom, amikor nem adnak a tesztdobozok tüskéihez alávalót.
-
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #103895 üzenetére
Megdöbbentő, hogy nem hallottál változást, mert akivel eddig beszéltünk a SuperSpikes alátétekről, kivétel nélkül dicsérték. Toobee vissza sem adta a tesztpéldányokat, hanem kifizette. Nálam annyival lett jobb a hang, hogy csak a nagyságrend jelzőt találom megfelelőnek és én sem adtam vissza. Beszéden is egyértelműen hallani, de leginkább zenével mellbevágó.
(#103901) Norbi 72
A jó, öreg 80 Hz.(#103897) Csabroncka
Az összes valamirevaló tüskéhez jár alátét, hogy ne sérüljön a parketta. Ráadásul a SondCare lábak talpa lapos és filces. -
Csabroncka
addikt
válasz
spiky03 #103895 üzenetére
Tüskét nem akarok, eleve parketta mániás vagyok (emiatt is tetszett meg), másrészt a center elég satnya helyen van hangzás szempontjából és a bútor meg a feleségem sem bírná. A szekrény marad , max. átköltöztök a bank kicsit nagyobb lakásába
-
Dorian
félisten
válasz
spiky03 #102347 üzenetére
Na. Először is hűvös fej, logika.
Amit akarsz csinálni, annak semmi értelme. Majd, ha egyszer, a távoli jövőben lesz jobb sub-od, akkor kell kábel kérdéssel foglalkozni. Előre bevásárolni, feltételes módban hülyeség.Én azt látom, hogy most van 10-15ezer Ft-od és égeti a zsebed, kütyüzni akarsz belőle. De ez pont inkább pénzkidobás lesz, inkább rakd félre.
-
Gabesz26
senior tag
válasz
spiky03 #102356 üzenetére
Más helyről vettem meg
Próbálj meg a hirdetéshez is írni, lehet csak a privát olvasással áll hadilábon
.
Szerintem ez a Furutech jó lehet rá, vagy ha többet szánsz rá, akkor a rodiumos változat (bár az már több, mint a duplája). De ha arra kerül a sor kérdezd meg a Kácsánál, ott azért jóval nagyobb a szakértelem mint nálam
-
Gabesz26
senior tag
válasz
spiky03 #102344 üzenetére
Én még amikor a T12-vel együtt árulta a Boxer kábeleket írtam az eladónak, de semmi válasz nem jött azóta sem... (aztán megoldottam máshogy
)
Szerintem nem lehet véletlen, hogy ilyen jó áron kínálja, és még mindig megvan neki. Ez a kábel nem szokott ilyen sokáig megmaradni...
Ha már megvan, hogy milyen dugót akarsz rátetetni, akkor a dugó áránál a Kácsa feltűnteti a weboldalán a szerelési költséget is
-
Patice
nagyúr
válasz
spiky03 #100970 üzenetére
Persze.
Csak az ilyen teszt anyagok a tesztre vannak kihegyezve, tehát nem 1:1-ben ugyan az lesz rajta, mint az eredeti (mondjuk Európában a CEE) kiadáson, vagy akár egy US kiadáson.
Nemrég pont válogattam ilyen demó lemez anyagaiból és észre is vettem, hogy pl. a kép demonstrálására szánt anyagok mind túlszaturáltak, túlélesítettek. Ebből kiindulva nem bízom meg a többi részletben sem. De mutogatni jó.
-
devil-k
nagyúr
válasz
spiky03 #100966 üzenetére
Hmmm, most adtak ki két új demo lemezt!
20th Century Fox Trailer Disc – 1.HJ 2014 Blu-Ray 3D
2015 DTS Blu-Ray Demo Disc Vol.19
(#100968) Dorian
Mire gondolsz pontosan? Lehet az embernek bármilyen jó vagy rossz tesztlemeze, ha nincs a rendszere jó beállítva. Nem de?
-
devil-k
nagyúr
-
Dorian
félisten
válasz
spiky03 #100019 üzenetére
0. lépés a zasszony megfegyelmezése
Én pl. mondtam, hogy hangfalcserekor (most december végén) úgyis újra kell mérni a rendszert és akkor már elhúzom kicsit a kanapét a radiátortól, és bekapcsolom a nappaliban is a fűtést
Elrendezésnél arra gondoltam, hogy a surroundok legyenek beforgatva, a kanapé elhúzva a faltól (mögötte vmi felnyílós szekrény), a sub ki a sarokból a túloldalra (hálóba így is be lehet férni)
Pusztán képek akusztikailag semmit nem érnek.
Nagyobb erősítőnél számíts arra, hogy jóval nagyobb dinamika lesz, ha nyafogósak a szomszédok, sokszor fogsz a táv után kapkodni.
-
Norbi 72
veterán
-
ricsik
őstag
válasz
spiky03 #97546 üzenetére
Raktál szőnyeget a Proson alá, vagy valamilyen kemény felületre tetted nature? Nem tudom minden alsó reflexcsöves subra érvényes -e, de a Proson szárnyakat kap, ha nem kemény felületre fújja ki a levegőt. A hangja megdöbbentően változik pozitív irányban, ezt Dorian is meg tudja erősíteni.
-
-
Norbi 72
veterán
válasz
spiky03 #97546 üzenetére
Minőségben milyen volt a Proson a Heco-hoz képest?
(#97547) Kroland25 Szerintem csak simán élvezd a mozit,de a képeket ne erőltesd..
Szepi vetítős képei sokkal jobbak,de csak iránymutatóak,élőben kell látni.(#97549) malagutif122 Te is retró hifizel?
Nem nagyon értem a kérdést,65 Watt csatornánként kb. mindenre elég. -
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #97157 üzenetére
A szubláda hangerejét nem ízlés, vagy pillanatnyi kedv alapján szokás állítgatni, hanem hangnyomásmérővel (önbeméréssel) a többi csatorna, hangdoboz szintjével megegyezőre.
Ahogy mondani szoktuk, ne is lehessen észrevenni, hogy van szubláda a rendszerben, de hiányozzon, amikor kikapcsolod! Hallgass Dorianra, Ő biztosan nem véletlenül mondta, hogy elegendő nálad a basszus. -
-
-
Norbi 72
veterán
-
Norbi 72
veterán
-
Dorian
félisten
válasz
spiky03 #88625 üzenetére
T12-re azért most visszatettem a membrán-védő szövetet
De amikor nem vagyunk otthon, addig a hálóban van a helye, amikor otthon vagyunk figyelünk rá, ill. megtanítom mit lehet, mit nem.
Úgy gondolom, h ha a tengerimalacot meg tudtam tanítani, hová nem szabad menni és miket nem szabad megrágni, akkor egy kutyát is sikerülDe amúgy ezek a bully-k már igen távol állnak a farkastól... Nem hittem el: Tegnap Rita először szólt rá keményen, h takarodjon le az ágyról (már tudta, h nem szabad) a kutya meg-sér-tő-dött. Halál komoly. Egyben tudta, h rosz volt, mert utána egész este próbált jó lenni, szó nélkül ment a helyére, nem nyomult, h fel akar jönni a kanapéra, azonnal csinálta amit kell, kikéredzkedett WC-re, de közben duzzogott, mint egy gyerek.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
spiky03 #88160 üzenetére
Ja, CS122 van a földön. Bekötve meg Ply 3.4. Ha csak HM erősítőről van hajtva "pénzkidobás" drágábbat venni. A szűk keresztmetszet úgyis az és a forrás.
(#88161) Sefter: Meglátjuk. Az gáz ha megtartom, mert akkor vagy külön sztereó kell később (ha lesz helye), vagy még egy pár + center + végfok.
Amúgy kívánja a hangerőt rendesen.
-
törölt tag
válasz
spiky03 #87403 üzenetére
Létezik első rész is, ahol a 7.1-es sáv nyaldossa a 9-10mbps felső határt.
Viszont az újabb Celine Dion BD - Céline... Une seule fois - HD hangjával vannak problémáim, OK hogy meg sem közelíti a A New Day TrueHD sávját, de soknak érzem Dion hangját, picit túllőtték a zenekarhoz képest, aránytalanul hangosabb, kiemeltebb. Vagy nálam nem stimmel valami. Ellenben le a kalappal Dion előtt, amilyen minőségben végignyomja a 2 órát,
háttérzenészek, szakszis mind-mind nagyon jók. És ez egy valóban élő koncert, még a szóló hegedűs 1-2 elcsúszott hangja is bent maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest