-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malagutif122
tag
válasz
Norbi 72 #97550 üzenetére
Ja én is retro hifizek ezek a legjobbak ezek még ugy szólnak ahogy kell,
volt pm-440-es marantz-om is az is jól szólt, csak nem voltak egyformák a végfokok benne
jobban is szólt volna ha eredeti lett volna az összes végfok az nem birta teljes kihajtani a hangfalakat.
Yamaha Ns50f hangfalaim vannak 2db 165-ös mély van benne jól szólnak.
Ez a pm-630 amit most vettem ez kihajtsa a hangfalt nagy dinamika részletezö hangja van
szerintem még a 30-as mélyt is kihajtaná. Most vettem vaterán 19ezerbe ajándék volt marantz-ba nem is lehet jobbat találni most ebbe az árkategóriában jobbat.
És minden gyári benne a végfok ,nagy kondik is külseje is olyan mint az új.
MARANTZ SUPERSCOPE R-1302 -est hirdetnek most vaterán azt meghallgatnám biztos jól szól az is.
Neked milyen erösitöd van? -
spiky03
veterán
válasz
Norbi 72 #97550 üzenetére
Nem nagyon volt köztük különbség. Kb ugyan úgy szóltak.
A Heco-t is feltoltuk -2 dB-re de ott már azért elég erősen szólt, de port zajt nem hallottunk.
Igaz mi nem értünk hozzá úgy mint itt ti sokan.De gondolom azért egy R10 az már jobb lenne mint a Heco-m.
Pl gondolkodtam hogy esetleg megérné-e lecserélni a Klipsch RW8-ra.
Nem tudom mekkora feljebb lépés lenne? Mert úgy tervezném, hogy a Heco után már valami minőségibb szubot vennék, ami jó lesz nekem sokáig, pl egy SVS-t. Így nem biztos, hogy kellene cserélnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged