- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuto
aktív tag
válasz
cintula187 #41705 üzenetére
Nem rémlik, de a hír alján is van egy érdekes link
[link]
Már a cím is sokat mondó
"Házimozi rendszer 1,1 milliárd Ft alatt" -
cekkk
veterán
válasz
cintula187 #41252 üzenetére
Mondjuk azért hozzá kell tenni, ha valami hulladék mkv-t töltöttél le akkor azzal lehet ilyen.
Nekem volt ilyen egy sorozattal, hogy xbmc alatt nem ment a mpc-hc alatt meg tökéletes volt.De ezt inkább htpc topikban folytassuk.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #41249 üzenetére
képernyö duplikálás kikapcsolva és mégse jo
-
cekkk
veterán
válasz
cintula187 #41235 üzenetére
Van itt gond, ahogy látom
Miért nem teljes képernyőt használsz ablakmód helyett, valamint miért nem írja ki a felbontást?
A másik lehet, hogy azzal van a gond, hogy kiterjesztett asztalként használod az a részt ami megy a plazmára. Ki kellene próbálni, hogy ha csak a plazma az elsődleges megjelenítő akkor is előjönnek-e ezek a hibák. -
Sefter
veterán
válasz
cintula187 #41233 üzenetére
Az adatlapodon lévő konfigról nyomod az xbmc-t is?
-
Dorian
félisten
válasz
cintula187 #41230 üzenetére
Lehet, hogy hibás, minden terméknél előfordulhat. Azért írtam, hogy cseréltesd ki. Szó nélkül i fogják, ettől nem kell aggódni.
-
rgeorge
addikt
válasz
cintula187 #41227 üzenetére
Nekem ilyen kábel van a TV és a SetTop box/BD lejátszó (Pio BDP-150)/Dune Smart H1 között, semmi probléma nincs vele. Én is zacskósat kaptam, örültem is, hogy kevesebb a hulladék. Ott valami más lehet a gond.
-
Dorian
félisten
válasz
cintula187 #41227 üzenetére
Számítógépes lejátszásban nem vagyok otthon, így nem tudom mi ez az XBMC "villog" -dolog. Más lejátszóval / vagy más kábellel a gépet nem tudod kipróbálni? Nem szabadna ilyesmit csinálnia, de nem tudom, h az XBMC mi kavar bele. Ha lejátszócserénél is csinálja, vagy más kábel nem, akkor cseréltesd ki.
-
törölt tag
válasz
cintula187 #40989 üzenetére
-
Thuglife
senior tag
válasz
cintula187 #40989 üzenetére
Na és ez az Onkyo?
-
Thuglife
senior tag
válasz
cintula187 #40986 üzenetére
Azon kívül semmi, hogy ugyanezért a pénzért sokkal jobb hangminőséget kapsz egy használt magasabb kategóriás erősítővel... ezt szajkózzunk szinte minden nap itt a fórumon.
Akkor én is visszakérdezek:
Mi a baj a Pioneer LX-50-nel vagy a Sony Str-Da2400Es -sel használtan? -
törölt tag
válasz
cintula187 #40986 üzenetére
Én megirtam: LX50 mindkettőt veri, kb Pioneer 2022-vel egyenrangú vagy jobb. És a Denontol is jobb valamivel sztem, habár az is jó de a karcok eltántoritanak kicsit... kb. Parson által leirt okokból:mármint müszakilag oké,csak a bánásmód... alkura ad okot...
Thuglife: sztem a Sony is megér egy próbát...sőt, nyerő is lehet. -
Thuglife
senior tag
válasz
cintula187 #40971 üzenetére
Egyiket sem fogja itt senki jó szívvel ajánlani.
-
Thuglife
senior tag
válasz
cintula187 #40961 üzenetére
Van még egy jó kis Sony is!
-
TCr
veterán
válasz
cintula187 #40961 üzenetére
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #40771 üzenetére
A Forest sokkal lágyabb, hajlíthatóbb, viszont képben és hangban ember és rendszer legyen a talpán, aki különbséget tesz köztük. Talán egy hangyapénisznyivel a KCS jobb.
-
Peak
addikt
válasz
cintula187 #40766 üzenetére
nem hiszem, hogy kötelező lenne ugyan azt használni
én inakustic referenzt hasnzálok, 1méterest a HTPC - AVR közé, és egy 6000 ftos inakustic nemtudommit az AVR-TV közé. -
Parson
addikt
válasz
cintula187 #39628 üzenetére
Nem tudom, mennyire sok valóságalapja van az f27 által leírtaknak, de ha feltételezzük hogy úgy van (hiszen erre alapoz a hsz-ed is) akkor totál másról van szó, mintsem a reklámblokkok szimplán nagyobb hangerejéről.
-
gyurczy
őstag
válasz
cintula187 #39438 üzenetére
cintula187: Ennyibe.
Ed Parker: Ha úgy akartam volna, akkor eleve egyben csinál(tat)om meg.
TCr: A szövet műszálas anyag, eléggé porózus, át lehet fújni rajta. A kép szublimálással kerül rá, maga a szövetszál van megfestve, így nem "tömít". Kipróbáltam, a nyomat is átfújható.
-
jel1
aktív tag
válasz
cintula187 #39335 üzenetére
nem kell lejátszó... csak az erősítő rész.
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #39289 üzenetére
Privátban írd meg a nevét! Hátha ismerem.
Ezzel a véleményével kiállította a bizonyítványt azokról a szaklapokról, mert hozzá nem értő embereknek adtak teret.Ha fontos a zene, akkor ne vegyél Onkyót. A 608-at porrá alázta a NAD 315.
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #39285 üzenetére
Az ismerősöddel inkább a nőkről beszélgessetek, mert a házimozi erősítőkről fogalma sincs. Csak vigyázz, nehogy ugyanígy értsen a csajokhoz is, mert akkor töke lesz a menyasszonynak!
Ha fontos a zenehallgatás minősége, akkor hagyd a francba a drága és új erősítőket! Ugyanannyi pénzért legalább egy kategóriát ugorhatsz, ha 2 éves (garanciális, mert pl. a Pioneerokra 3 évet adnak) használtat veszel.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
cintula187 #39285 üzenetére
Az ilyen általánosításoknak baromira nincs semmi értelme/alapja.
-
Parson
addikt
válasz
cintula187 #38936 üzenetére
Hehe, mit mond Stewie Wonder a koncertjén?
- Nem látom a kezeket !Amúgy tényleg elég durva az a hátlap.
-
putyu10
aktív tag
válasz
cintula187 #37214 üzenetére
Nekem pedig garos javításom volt velük, neked mondtak valamit nekem konkrét estem történt. Onkyo.
-
putyu10
aktív tag
válasz
cintula187 #37211 üzenetére
Óvatosan az agarakkal, nekem a Totel nem állt neki addig amíg a számla náluk nem landolt! először csak a garilevelet küldtem fel mert a számla benne volt a könyvelésemben.
-
Dorian
félisten
válasz
cintula187 #37211 üzenetére
Nem gondolom, hogy különösebben magyarázni kéne, hogy a "számla nélkül féláfával" "mert bevett szokás" miért mutyi... Ha így is javítja a szerviz, az mázli, de elvárni nem lehet.
-
Parson
addikt
válasz
cintula187 #37206 üzenetére
Ahhoz én már lusta vagyok... főleg éjjel.
-
törölt tag
válasz
cintula187 #37147 üzenetére
Ezzel tuti muikális lenne...
-
törölt tag
válasz
cintula187 #37123 üzenetére
Ez jobb mint egy kezdő, polkkal simán,nagyobbik tsi méltó társa lenne.
-
Sefter
veterán
válasz
cintula187 #37102 üzenetére
nem akartam írni, de ennyiért kapsz jobbat is használtan..
-
dunkel
őstag
válasz
cintula187 #37099 üzenetére
Kérdés miféle gari: bolti, gyártói vagy nála személyesen. Ez utóbbi, akkor azt számold úgy, mintha nem is lenne semmi.
-
Sefter
veterán
válasz
cintula187 #37099 üzenetére
ha személyesen is át tudod venni, ott gondolom meg tudod nézni...
-
cekkk
veterán
válasz
cintula187 #36790 üzenetére
És ki hasonlította hozzá?
Teljesen más karakter a kettő szerintem -
Sefter
veterán
válasz
cintula187 #36665 üzenetére
Az 1200MHz árnyékoltat hangfal kábelnek ajánlották (ráadásul AKKOR Cat7-ről beszéltek).
A Te esetedben mindegy milyen a CAT6 kábel, a szabvány szerinti lesz a sebessége...(persze nem baj, ha árnyékolt és jobb minőségű..) -
Tamoo
nagyúr
válasz
cintula187 #36654 üzenetére
Hangfalkábel felhasználásról volt szó akkor.
Te most hálózat szempontjából kérdezed?
-
Dorian
félisten
válasz
cintula187 #36647 üzenetére
CAT 7 lesz az, nem 6. 1200 MHz-en kívül a gyártó sem mindegy, ha jól tudom 3 ajánlott van, hogy melyikek, at majd a többiek (Patice, Tonyo, Bajnokpityu)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
cintula187 #34896 üzenetére
Szerintem vedd meg a cuccot, aztán kerüld nagy ívbe az aprót és fórumokat!
Nekem emiatt nem lett új bringám tavaly (és az idén se lesz). -
Sefter
veterán
válasz
cintula187 #34827 üzenetére
igen, ha rányomsz a termékre írja is, hogy "/pár"
-
válasz
cintula187 #34763 üzenetére
Hát az, de még nincs nálam, még csak meg van rendelve a nagyobb centerrel. Zenével teszteltem és nagyon meg vagyok elégedve, ez már tényleg a "minimum" a 4310-hez. Kíváncsi lettem volna az ELAC FS 189-re, amit BBéci ajánlott, de pont elvitték pár napja előttem sajnos.
-
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #34611 üzenetére
FreeFloat.. DJ lemezjátszók alá használtuk, gerjedést, tűugrálást megelőzendő.
Hi-fi alá nem ajánlom.FoQról nekem sincs jó tapasztalatom, de mindig ki kell próbálni saját rendszerben.
Ahány helyen mi teszteltük, inkább volt rossz, mint jó. -
gyurczy
őstag
válasz
cintula187 #34624 üzenetére
A legtutibb, hogy elhozod letét fejében (ha lehet ilyet) és meghallgatod. Onnan már el tudod dönteni, hogy számít-e vagy sem.
-
törölt tag
válasz
cintula187 #34624 üzenetére
Ki kell próbálni,mint sirfer is tette: ha jó áldozol rá, ha nem használ, visszaviszed, ennyi.
-
gyurczy
őstag
válasz
cintula187 #34622 üzenetére
A foQ humbugságát már taglalták itt.
Rákerestem, de nemigen találtam ilyet...
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #34620 üzenetére
Szerencsés helyzetben vagyok, mert a hifiállványom polcelosztása nem teszi lehetővé, hogy 4-5 centis kúpokat tegyek a készülékek alá.
Esetleg foQ korongokat. -
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #34618 üzenetére
Semmiféle kioktatási szándék nem volt bennem annak a mondatnak a megfogalmazásakor. Ezer más dolgom van, nem mindig van időm az összes mellékkörülményt leírni.
Ha a darabonkénti árat nézzük, az tényleg magas, pláne az extra kivitelűé, ami jóval többe kerül. De egy komolyabb, legalább egymilliós rendszer árába bőven belefér, úgy máris elfogadható a 45000 Ft, hiszen egy olcsó tápkábelt kapni annyiért.
Erre céloztam az előbb, arra hívtam fel a figyelmedet, hogy viszonyíts! -
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #34616 üzenetére
A képen látható valami akár légpárnás alátét is lehet és valóban az extra löketek ellen kellhet. A hangládákból is kaphatnak a lejátszók akkora nyomást, ami megzavarja a működésüket.
Erősítők alá is érdemes Sort Kone-okat tenni, de legnagyobb hatást CD- (DVD- BD-) játszó alatt fejtenek ki. Létezik több egyéb hasonló termék, de semelyik nem olcsó. Úgy kalkulálj, hogy 300000 forintnál drágább lejátszókat is használnak emberek, nem csak 40-ezreseket. -
nuke7
veterán
válasz
cintula187 #34613 üzenetére
biztos, hogy nem olcsóbb mint a nordost szerintem.
(De probáld ki babzsákokkal, hátha jó - ki tudja)
amúgy blutek-et is javasolt itt valaki fórumon... -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #34552 üzenetére
Erre esetleg egy tipp?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #34549 üzenetére
Ezen a képen látszik.Tudja valaki mi a neve ezeknek?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
cintula187 #34318 üzenetére
A legalja az 500Ft-os pc kábel, ez a 0, innentől felfelé nézelődj, avr-be egyszerűbb kábel is megteszi, sztereo-ba érdemes komolyabbat.
A mennyiért es milyet, az a Te zenei igényességed es pénztárcád határozza meg.Én mindkettőt kihagynám a sorból és falba dugnám.
Az apc túltesz védő pc hez való, az alces nem tudom hova való.
Ha tápkondicionálót, táp szűrőt keresel, az isotek, supra, ha van lé ps audio háza táján nézelődj -
Tamoo
nagyúr
válasz
cintula187 #34318 üzenetére
Ki kell próbálni, hogy hallasz-e egyáltalán különbséget és az ér-e neked anyagi ráfordítást.
Én pl. az alces-nek nem láttam értelmét megtartani, illetve a nálam járt tápkábelek se hoztak jelentős változást, legalábbis közel sem annyit amennyibe kerülnek.
Ezt senki nem fogja tudni előre megmondani."Tanácsot" csak arra vonatkozóan lehet adni, hogy esetleg mik azok amiket érdemes számításba venni, kipróbálni.
-
mola21
tag
válasz
cintula187 #33777 üzenetére
A Monitor Audio hangfalakhoz milyen erősítő passzol leginkább??
-
KisTücsök
addikt
válasz
cintula187 #33780 üzenetére
Ja, most megtaláltam én is. Hát, callisto mondjuk. Főleg a titan érdekelt volna, ebben az ársávban (ill a fönt emlegetett MA-éban) nézelődök, érdeklődök. Jó robusztus hangfalak, jól megépíttetnek néznek ki. Meg még azt találtam érdekesnek, hogy zárt dobozok, "a THX ajánlásával". Bár ha szarul szól, akkor talán tökmindegy.
(#33781) spiky03:Tudom. Nála már érdeklődtem többször is. Plusz az AV-n meg szepi moziszobája áll Clarus Titanokból, vele személyesen is beszéltem (már amennyit), dicsérte eléggé. Csak gondoltam megkérdezlek titeket is, itt azért egyesek már nagyon durva összeállításokat is megtudtak hallgatni, meg van tapasztalat, stb. Szerencsére egyikőjük sem lakik messze, ha ténylegesen eljön az ideje, majd lehet bekéredzkedek egy kis demóra.
-
törölt tag
válasz
cintula187 #33731 üzenetére
Akkor így marad és ha jönnek vendégek megmondom, hogy szobaakusztikai elemek
.Arra gondoltam, hogy pokrócot raknék a falra.Teljesen jól kimértem a fokokat, a 60 meg a 110 megvan.Távolságot is pontosan beállítottam a mozin, meg szerintem a hangerőt is
-
TCr
veterán
válasz
cintula187 #33709 üzenetére
Azt azért nem hiszem.
Egyébként most, hogy a panelek megvannak már, gondolkodtam DIY basszuscsapdán is, találtam egy egész korrekt leírást hozzá. -
bajnokpityu
félisten
válasz
cintula187 #33708 üzenetére
BBéci is, én is dicsértem,de nem minden láncban semleges. Finomságokat, apró textúrákat gyakran eltünteti, bizonyos láncokban csökkenti a mély mennyiségét is, de a másik helyi menő, a kácsa szőttnél összességében szerintem jobb kábel.
Egyszer amúgy én is el akartam adni, mert abban a láncban vékonka volt. Másikban meg jó lett újra, így marad.
-
Gombinyó
őstag
válasz
cintula187 #33704 üzenetére
Nincs túlértékelve, én most ezt használom és meg vagyok vele elégedve. Előtte 1400FT-os Inakustik volt és annál nekem jobban tetszik.
-
Dorian
félisten
válasz
cintula187 #33222 üzenetére
Mondjuk a halk hangerő jellegénél fogva behatárolja a dinamikát.
MasterMark:
Hangfalkábel végéhez érints elemet. Úgy egyértelmű. -
Dorian
félisten
válasz
cintula187 #33211 üzenetére
Csak az jut eszembe traumaként, hogy ma egész nap vésték a födémet a fejem felett
-
törölt tag
válasz
cintula187 #33195 üzenetére
Nem vagyok pesti, de nem tudom sztereó rendszeren mennyire jó házimozizni.Értem én, hogy sztereó rendszerrel is elég jó térhatást lehet elérni, de mégiscsak jobb egy 5.1es rendszer SZVSZ.
-
MasterMark
titán
válasz
cintula187 #33129 üzenetére
Elrontottam.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
cintula187 #33129 üzenetére
elromlott
-
mp54
senior tag
válasz
cintula187 #32800 üzenetére
Arra gondoltam,hogy egy szóban forgó modellnek kb. hány év múlva esik az ára felére (harmadára). Nem arra, hogy egy ilyet eladnak-e vagy sem.
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #32673 üzenetére
Sokszor kissé feltolom a feliratot a képre, könnyebb úgy olvasni. Legjobban az Avatar megoldása tetszik, ahol az éppen beszélő szereplő közelébe teszik a feliratot, mint a hallássérülteknek készített változatokban.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
cintula187 #32616 üzenetére
Csak vicceltem, hogy itt is előhoztad az EQ-t.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
cintula187 #32602 üzenetére
Itt is káromkodsz? Nem elég a hifi topikban?
Én tegnap este a Foobar-t és a MusicBee-t hasonlítgattam. Hangra tetszik az utóbbi, talán kicsit "melegebb" vagy nem is tudom.... csak annyira ragaszkodnék a másik puritán mivoltához.
-
nebulo5
senior tag
válasz
cintula187 #32539 üzenetére
Volt már alkalmam Cav erősítőt hallani, de nem pont ezt a modellt. Erős kritikát gyakorolva sem lehet rájuk fogni, hogy rosszak. Ez pedig, szerintem, nagyon megéri az árát!
Alkatrészt, egyéb terméktámogatást pedig, Szegedről be tudsz hozzá szerezni, ha esetleg szükségessé válna.
Mozira tökéletesnek mondható, zenére meg pont ugyanolyan, mint a hasonló árú HM. vasak túlnyomó többsége: "elmegy". -
TCr
veterán
válasz
cintula187 #32440 üzenetére
Ha nem akarsz bi-amp-ot, akkor 2*4 szál (szín szerint), szerintem egyértelmű...
-
lfabian
tag
válasz
cintula187 #32358 üzenetére
Kb.1-éve hallgatom a BX-2-öt egy H/K 445-tel és,egyre jobban szeretem.
-
spiky03
veterán
válasz
cintula187 #32341 üzenetére
Akkor mi telepedne az arcodra ha meghallanád a Monitor Audio RX sorozatát is.
Én a HifiBarlangban hallgattam az RX6-ot, nagyon durva volt. Nem csak jól nét ki de nagyon jól is szól.
Az ELAC mellet ez a másik álom hangfalam. -
Toobee
veterán
válasz
cintula187 #32341 üzenetére
Ha most kéne kezdenem, akkor ütõs sztereót raknék össze. Amennyibe kerül a belépõ mozim, abból mondjuk itthon lehetne egy xpa-2, xsp, xda-1, meg mondjuk egy akciós 189-es Elac.
-
spiritex
veterán
válasz
cintula187 #32272 üzenetére
Ebből azt szűröm le, hogy akkor felejtsem el a tv hangszóróit, mert nem szokás így keverni a dolgokat... Jól sejtem?
(#32274) Patice
Egyébként az egész nem nálam van, hanem a páromnál, nálam a leírásomban szereplő cuccok vannak, de nála nincs pénz ilyen jellegű nagyobb beruházásokra. -
cekkk
veterán
válasz
cintula187 #32022 üzenetére
Igen sajnos, a hivatalos forgalmazóktól kerültek ki nagy valószínűséggel ezek a készülékek.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
cintula187 #32014 üzenetére
150-et írtam, nem 450-et.
Most arról diskurálunk, hogy legyen gigabit vagy sem. Szerintem 5000 forintot megér az a használt gigabites switch, abba mehet a Pio, a PC, a DUNE v. másik médialejátszó. Később ha pl. olyan médialejátszót veszel amibe HDD-t lehet tenni, vagy esetleg NAS-t, akkor is jól fog jönni pl. a BD50 tartalmak másolásánál.
Továbbá nem leszel ilyen téren "kiszolgáltatva" egy 5000 forintos TP-Link router képességeinek.
Korábbi kérdésedre válaszolva nagyon nincs szükséged a switch menedzselhetőségére.Szerk: kábelezésnél a CAT5e legyen a minimum.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
cintula187 #32009 üzenetére
Én a következőnek a Pio-t venném meg (nekem is BDP150-em van) ami médialejátszási képességekkel is bír. Összekötném a routerrel, a PC-re DLNA szerver (BD lejátszós topikban vannak tapasztalatok) pl. Twonky, és kipróbálnám. Igaz ISO-t nem játszik le a Pio, de az m2ts-t igen azzal elég tesztelni.
Természetesen a Pio elsősorban egy BD lejátszó, médialejátszónak korlátozottan alkalmas. -
cekkk
veterán
válasz
cintula187 #32009 üzenetére
Ha olvasod akkor kiderült, hogy egy újra csomagolt 101 került ki a magyar piacra ami nem is 102es, sőt most épp még a dts se megy a 102vel. Szóval én kerülném mint a tüzet, úgy, hogy nekem is volt Dune és imádtam.
De ezt ne vedd meg inkább -
JohannZimu
senior tag
válasz
cintula187 #32005 üzenetére
Mi az ami már megvan?
-
cekkk
veterán
válasz
cintula187 #32003 üzenetére
Azt kérdezd meg, a lejátszós topikban, hogy mi a tapasztalat velük, mert én nem ismerem őket, meg a dune 102őt messzire elkerülném
-
JohannZimu
senior tag
válasz
cintula187 #32001 üzenetére
Igen. Milyen eszközök lennének hálózatba kötve? Nekem volt 100 Mbps ethernet porttal rendelkező NAS-om, ami már egy magasabb bitrátájú mkv fájl lejátszásakor sem tudta akadás mentesen kiszolgálni a lejátszómat.
Mivel most építkezel, nem sokat kell rádobni, és később nem kell vele foglalkoznod. -
JohannZimu
senior tag
válasz
cintula187 #31998 üzenetére
Használtan kapni 5 portos Cisco gigabites switch-et 5000 forintért. Ezzel 4 eszközt össze tudsz kötni, ötödik megy a router-be, így csak egy szálat kell esetleg hosszabban vezetned (ha egy kupacon vannak az eszközök). Nem lesz akadás, ha legalább Cat5e kábelt használsz.
NAS-t, médialejátszót és számítógépet is olyat választanék, amiben az ethernet port gigabites. -
pr0bi
senior tag
válasz
cintula187 #31992 üzenetére
Wifit felejtsd el mert erre a célra teljesen alkalmatlan, még a 720p tartalom is necces, mindenképpen kábelt használj. Nálam Cat5e van a router/lejátszó között egy jó kis media serverrel
-
JohannZimu
senior tag
válasz
Ha teheted kábelt használj inkább, minimum a Cat5e, a router és/vagy switch ha van rá mód legyen gigabites.
Ez a tapasztalatom. -
kabar
senior tag
válasz
Szerény véleményem szerint médialejátszásnál még a CAT5e is elég, azt sem fogja kihasználni a médialejátszó, legalábbis én még nem láttam olyat. Fájlok másolásánál már lehet markáns különbség, ott már megéri elgondolkozni, mivel fűzöd a rendszert. A WiFi-t én meg a mobilos/Tab/Pad hülyéskedésre, böngészésre tartogatnám. De ez csak egy vélemény.
-
t-bali3
senior tag
válasz
cintula187 #31810 üzenetére
Én meg okos, hogy megvettem
Érdekes volt, mert nagyon sokáig senki nem csapott le rá, aztán mikor felkerült a 807v valahogy minden beindult.Egyelőre nem tudtam rendes erősítővel kiszolgálni, de nagyon tetszik. Talán picit sok a magas jelenleg.
(#31811) xtremetuning:
Ez is felejtős szerinted? -
Ribi
nagyúr
válasz
cintula187 #31819 üzenetére
Felgyújtja mielőtt felkerülne a falra. Csak ezt te még nem tudtad
-
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #31816 üzenetére
Ok, az tökéletesen érthető.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Faggatom haverokat ezekről a megfizethető állványokról, de ezekről lebeszéltek. MDFről, üvegről egyaránt. Tölthetőség is egy mágikus feature (kérdezettek szerint),ami igazából töltve csak dögleszti a hangot, meg jól néz ki az adatlapon. Azt mondják, akik sokat játszottak az elmúlt években.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Azért, ha lesz módod, előtte hallgasd meg az üvegasztalokat az otthoni cuccoddal.
Már ha elfogadsz tanácsot... -
Toobee
veterán
válasz
cintula187 #31805 üzenetére
Nálam volt Zensor 1. Beraktuk frontnak is. Jobb, mint a C1, de nem sokkal. Egyikkel se zenélnék. Feljebb kellene nézelõdnöd, a használtak között. Az állványt se felejtsd ki a kalkulációból.
-
Sefter
veterán
válasz
cintula187 #31805 üzenetére
akkor miért nem nézel használt concept-et? a zensor 1 90/pár annyiért használt concept 6-ot kapsz...vagy nem fér el az álló doboz?
-
Sefter
veterán
válasz
cintula187 #31803 üzenetére
a zensor nekem kilőve...sokallom az árát a concepthez képest...ha már annyival többet szánnék rá Lektort néznék
-
tjojo
tag
válasz
cintula187 #31668 üzenetére
Igen. Amazon - Ebay. Tapasztalatom egyikről sincs, még nem vásároltam "tőlük", csak nagy a félsz bennem.
Néha nagyon gyanús árú holmik vannak. De szerintem az itteniek közül páran biztos vásároltak már valamelyikről.
Inkább a hazai fórumokat preferálom. -
tjojo
tag
válasz
cintula187 #31666 üzenetére
Nem szeretem az eféle oldalakat, amilyen szerencsém van belefutnék valami hamisítványba.
-
Dorian
félisten
válasz
cintula187 #31622 üzenetére
Teljesen felesleges találgatni. Streamaudionál megkéred őket, hogy 1403 után kössék rá a Zensorokat valami komolyabbra, és meghallod az igazságot.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
cintula187 #31619 üzenetére
A lentebb példaként említett Kovi fórumtárs Marantz SR-5007-el hajtja a Zenzorokat ( álló frontokkal) és a szobából énekelnek neki az énekesek.
-
törölt tag
válasz
cintula187 #31471 üzenetére
Nem alkalmas: mindkettő aktiv kimenet. Cekkk pasziv kimenetest keres.
-
TCr
veterán
válasz
Netdepo.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
A Korner-audionál (Audiophyl Kft.) és a Streamaudionál is lehet bejelentkezéssel hallgatózni.
Bocs, újraolvastam, egyik sem igazán belváros.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged