- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
S e t h #48300 üzenetére
Ez egyértelmű, illetve az is, hogy ilyen teljesítményt csak így lehet elérni.
Ha valakinek van kellő motivációja szerencséje és kitartása, illetve genetikája, akkor simán lehet Profi testépítő, persze nálunk, M.O.-on azért nem ilyen egyszerű, külföldön sokkal nagyobb a sport támogatottsága. -
dunkel
őstag
válasz
S e t h #48300 üzenetére
Martinez éttermet nyitott, Branch gyámságba vette az unokaöccsét, emellett vállalkozást irányít (házakat újítanak fel), Mark Dugdale egy építkezési vállalatnál 8 órázik, mellette 3 gyerek, szóval nem kell kizárni a "normális" emberi életet egy ilyen teljesítményért. Jó anyagi háttér, rengeteg motiváció na meg persze egy nem szar genetika azt lehet nyomni
-
dunkel
őstag
válasz
S e t h #47461 üzenetére
Úgyúgy.
Van pár olyan analfabéta, hogy az ember a haját fogja. Hogyan lehetne már mégis súlyhoz kötni az öv/gurtni/csuklószorító használatot? Ha én 150-be nyomok 5-öt és azt mondom nekem 130-tól kell a szorító, te meg nyomsz 60-ba 5-öt, akkor mégis hogyan mazsolázod ki? Hány éves a kapitány? Agybajnokok... -
macikos
addikt
válasz
S e t h #47392 üzenetére
Én régen, amikor még 100 kiló elején voltam tudtam húzódzkodni, de egy ideje már nem. A poén amikor sok 60 kilós emberke büszke hogy tudnak húzódzkodni, de én nem
Nekem viszont dombornyomott a hátam, meg van is hátam, szerintem ez fontosabb.
Jó a húzódzkodás, csak sokan nem látnak tőle tovább.
-
dunkel
őstag
válasz
S e t h #47127 üzenetére
Hagyjuk már ezt a naturál/nem naturál témát. Semmi értelme és sehova sem vezet.
Majd akkor gyertek nekem ezekkel az okosságokkal ha fel tudtok mutatni akár koksszal!! egy 100 kilós fazont 6-8% tzs mellett. Addig mindenki csak a habokra beszél, feltételez, gondol. Én is gondolok - azt, hogy nem érdekel.A testépítést nálam a versenyző fizikum képviseli. Igaz, hogy sehol sem vagyok tőle, de én nem akarok úgy kinézni mint egy erőemelő/erősember miközben nem erőre edzek. Nem ámítom magam azzal, hogy a 10 centi háj alatt bizony ott az izom. Ott van, de minek? Behízni 100 kilóra nem nagy szám, de alacsony tzs mellett 100 kilóra feltömegelni az már igen!
-
-
dunkel
őstag
válasz
S e t h #46605 üzenetére
Na akkor kicsit tudományosabban - de csak minimálisan
Ha magadba pumpálsz heti 250-500 vagy még több tesztót kívülről, teljesen mindegy, hogy kezdő vagy vagy sem, az agyalapi mirigy le fog állni az LH és FSH hormonok termelésével, mivel a vér tesztoszteronszintje a normálisnak a sokszorosára emelkedik. Minek termeltessen tesztót, mikor tele van? Logikus nem?
Szóval leállítja az említett hormonokat, ami a herék tesztó termelését és a spermiumok érését szabályozza, a herék is szépen visszavesznek, elkezdenek zsugorodni. Itt jön a képbe a HCG, amivel életben lehet tartani a heréket illetve a "hagyományos" utókúrában újraindítani.
Úgy higgyetek nekem, hogy ezt csak olvastam, személyes tapasztalat nincs (még)
-
8nemesis8
veterán
válasz
S e t h #46581 üzenetére
1-2 ilyen srácot és is ismerek és a legszörnyűbb a tény mellett, hogy kokszol, hogy a lényeget elhagyja, amivel a szervezetét védené, az utókúrát nem alkalmazza, mert tájékozatlanul szedi a kokszot.
Megvette és 0 tudással használja. Nem értem az ilyeneket.
Nem 1-2év alatt kell azt elérni, ami naturálba mondjuk 5-6év. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
S e t h #46494 üzenetére
jó de a vállat koránt sem lehet megdolgozni vele elégségesen, oldalsó vállra semmi nem megy, és amell felső részére sem. persze nem azért mondtam hogy belekössek(lófaszt nem
) és biztos hogy normális alapot lehet elérni ezekkel is. csak nagyon fontos az izoláció, hogy se húzódzkodásnál se tolódzkodásnál ne lendületből csináljuk.
amúgy volt már itt belinkelve egy gettós videó ahol a gibbon niggerek ilyen mászókákon edzenek
úgyhogy semmiképpen nem alaptalan amit mondasz
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
S e t h #45535 üzenetére
az ám a baj hogy sokan azt hiszik hogyha valaki csipeget valami kokszot akkor egyből akkora előnye lesz, ill olyan átváltozáson megy át mint pl a Kaptár 3ban mikor a főgonosz átalakult ilyen fasztuggyamilyen szörnnyé. pedig a valóságban kb olyasmit érzel mint amikor kreatint szedsz, egy kicsit jobban megy minden. nem fáradsz úgy el. jobban regenerálódsz. szóval egyeltalán nem egy földönkívüli dolog. legalábbis sokan egészen másnak hiszik mint ami valójában. persze bevitt mennyiségekben nagy a szórás, most ilyen kocagyúrósokról beszélek ami a többséget jelenti. most nem azért írom ezt hogy fogadd el meg ilyesmi, de messze nem akkora előnyöket nyújt mint amennyire beállítod
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
S e t h #45533 üzenetére
az hogy ki mennyire erős nem csak attól függ ki mennyire edz keményen. épp olyan genetikai adottság mint hogy kinek milyen jó a srtukturális felépítése izomtapadási pontjai stb.
az meg hogy kokszal ki mennyire erős attől is függ hogy milyet és mennyit használ mert elég nagyok az eltérések, ill a kaja mennyisége ezek mellett is rendkívül fontos. sok legyen -
Manitou
veterán
-
macikos
addikt
válasz
S e t h #44511 üzenetére
Szerintem szard le, hogy 110kiló vagy. Ha most megszabadulsz attól a 8 kilótól, akkor izmot is vesztesz majd és sokat gyengülsz. Utána meg hogy visszahozd, úgyis visszajön majd valamennyi zsír.
Férfi nincs 100 kiló alatt, tudod jól
Tiszta kajával és állandó, kemény edzéssel az a zsír is eltűnik majd.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
S e t h #44499 üzenetére
hát igen
közben már kiderült hogy kevertelek egy sráccal
igazából az hogy fogysz és izmosodsz az leginkább akkor működik mikor valaki elkezdi az edzést. nem vagyok benne biztos hogy egy 15 év után is sikerül, mert elég komoly izomzattal rendelkezhetsz már
de vannak kivételes emberek úgyhogy azt sem mondom hogy lehetetlen.
az a baj hogy ahhoz hogy fogyjál kevesebb energiabevitel kell a napi szükségletednél. ahhoz hogy izmot építsél meg több kell, ugyanis ez elég energiaigényes normál esetben. ezért szoktuk azt mondani hogy diéta alatt meglehetősen nehézkes izomtömeget növelni
legalábbis normál földi halandónak, kivételek azonban vannak. ha te ilyen vagy örülj neki
volumasshoz hasonló termékben semmiképpen nem gondolkoznék az ugyanis tömegnövelő, így nem egyszerű fogyni a használata közben. a kreatin jó dolog, szerintem a leghasznosabb tápkiegészítő ami létezik. az étkezésedről meg nem tudunk semmit, pedig fontos lenne ahhoz hogy elfogadható választ kapj
amúgy Márk nemrég használta a Lipo6 Black-et vagy mit és nagyon dícsérte -
LOTR
addikt
válasz
S e t h #44500 üzenetére
ebben az esetben annyira nem nehéz választ adni a kérdésedre
izmot akkor építesz ha pozitív a kalóriabeviteled, de nem mindegy, hogy cukorral oldod meg vagy pl rizzsel, krumplival, tehát kezdetben felejtsd el a volumasst, vegyél helyette sima fehérjét és azt a ch-t amit cukorból vittél be (volumassban ami van malto dextroz meg mittudomén) edd meg rizsből, krumpliból, vagy éppen reggel zabból vegyesenbár én nem hinném, hogy tisztán, okosság nélkül le tudnál adni 5-8 kilót úgy, hogy közben meg fejlődsz
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
S e t h #44470 üzenetére
én csak egy Seth néven futó emberkét "ismerek", de ő tudomásom szerint brutál komoly formákat szokott hozni és versenyző. ráadásul amennyire emlékszem az avatarja is pont ilyen volt. innentől kezdve nem értem minek teszel fel egy olyan kérdést ami majdnem úgy hangzik hogy hogyan formáljuk át a zsírt izommá..
szal aki nem emlékszik rá annak mondanám hogy akár Janesznél is komolyabb formákkal domborított ő már.. -
válasz
S e t h #44453 üzenetére
elképzellek, 110 kilós állat, de ne legyen benne taurin, mert nem tudok hajcsizni tőle
Ahhoz hogy célod elérd, sima fehérje kellene és megfelelő diéta. A volumass35 kőkemény tömegnövelő, egy adagban min 50 gramm cukorral (legyen ch, de tök mindegy cukor) Lefekvés előtt külön nem kéne, ha diétázol.
Vegyél sima fehérjét. -
Jojo5
őstag
válasz
S e t h #44453 üzenetére
yohimbe alapú készítmények + L carnitin amiből minimum 2gramm naponta, de vehetsz valami jobb termogenikus zsírégetőt is pl anadroxot vagy lipo6-ot vagy Hydroxycut-ot ezekről jön szerintem a legtöbb pozitív visszajelzés
(persze diétás étrend kell melléjük)
Ezek kardió mellet tolják lefele a zsírt és úgy izzadsz kb mint 1 250kgos ember a 100 fokos szaunában -
penene
őstag
válasz
S e t h #24336 üzenetére
Jajdehülyeségeket írtam, javítottam is. A lényeg, hogy a többiek megmondták a frankót, főleg a BÁ!
Minden esetre sajnálom a barátod, meg sajnálom azt, aki elcseszi az életét. De ez persze nem a kox miatt van. Csak ha valaki fax.
Na helyettem is írjátok le, amit gondoltok.
MÁS:
Nagyon durva jót edzettem ma, viszont 2 órásra sikerült. Lassan itt az idő osztani. Súlyokban még nem emelek, de már az , hogy +1, és néhol +2 munkasorozatot beiktatok, kezd hasonlítani egy normális edzésre... Egyelőre még vigyázok a könyökre, szóval sorozatnövelések lesznek, és csak aztán az ismétlés csökkentés/súly növelés.Újra gyarapodni kezdek, immáron nincs semmi, amitől félnék... újra elértem a 62őt, és ez folyamatos növekedés elmúlt 2 hétben. Ez nem ingadozás.
Ahogy jön az erő, jön a tömeg is, és így a jó. Csak majd el ne szálljak, de még leszarom. Belesedem is picit, de ez remélhetőleg csak annyi, ami a megfelelő zabálás miatt kialakult először, aztán hozzáedzem a többi testrészem.
Na totál kivokfáradva, csinálok vmi kaját...csöcs.
-
Coyot
őstag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
S e t h #24344 üzenetére
ezeket eppugy megtudod csinalni akkor is ha doppingolsz.
nekem az a bajom azzal amit irtal hogy tulsagosan altalanositasz a baratod peldajan. attol hogy doppingolsz meg lehetsz tanar, mernok, rendor, tuzolto es vasutas eppugy, nem kell bunozokkel edzened, nem kell k.vazni a csalad mellett, nem kell se drogozni, se pialni.
de legalabbis a doppingot semmikeppen nem szabadna ezzel azonositani, aki ezt csinalja az megcsinalja dopping nelkul is.
raadasul egyeltalan nem biztos hogy annyira karositod a szervezeted.. nem a testepitok hullanak mint a legyek hanem akik szetporgetik magukat...
ill az alkoholistak rakjak meg rendszeresen rendbe a majukat.
na ezeket tekintem en luzereknek sokkal inkabb mint a sportolokat, akkor is ha egyesek kihasznaljak a tudomanyt es kitoljak a genetikai hataraikat. es nem kell feltetlen elitelni oket, mashoz lehet megnagyobb tehetseguk van, es abban is remek eredmenyeket erhetnek el, megsem kell lemondaniuk a sportban a fejlodesrol es nincsenek hazakuldve hogy jolvan fiam te ennyit tudsz es ennyit dobott szamodra a gep(genetika) -
válasz
S e t h #24351 üzenetére
félreértesz. szerintem nem kényes téma a testépítésben a kox, hanem hozzá tartozik. (hogy sajnos, vagy nem sajnos az más kérdés..)
hülye példa, de ez kb olyan volt, mintha az i love windows topikba beírtad volna, hogy bill gates lúzer.
én tiszteletben tartom (ahogy a többiek is), ha nem értesz egyet a kox használatával, de olyan embereket lúzernak nevezni, akik eme általunk kedvelt sport legjelentősebb alakjai, példaképek, szerintem kicsit erős volt. -
válasz
S e t h #24336 üzenetére
Jó srác, igazi haver de szétesett teljesen. Televarratta magát tetkóval, rendszeresen piál, cigizik, bűnöző haverjai lettek, kurvázik a családja mellett, a melóban meg nézünk ,hogy mi lett vele.
és ez szerinted tényleg azért van, mert koxhoz nyúlt?
szerintem nincs összefüggés..
mod: bár ez más kérdés, de nem tudom milyen barátság lehetett az, ami a kox miatt bomlott meg.. az én legrégebbi, legjobb barátom még a fehérjeturmixot sem kóstolja meg, annyira ellene van, ez mégsem befolyásol semmit
-
harry
veterán
válasz
S e t h #24336 üzenetére
Azért te is furcsa vagy
Most végül is két dolog miatt mondom ezt:
- a haverodból indultál ki, mint írtad is. Mármint, hogy az ő cselekedetei váltották ki benned ezt az ellenszenvet. Na de miért csak az, amikor kokszhoz nyúlt? Előtte ott volt a pia, cigi, bűnözők, meg amiket írtál még, azokkal nincs ekkora probléma? Miért a koksz volt az utolsó csepp? Talán mert együtt edzettetek eddig, és ezért ez érintett a legjobban? Szóval nem értem, hogy miért kellett a haverod rossz útra térése végett pont a kokszra "fogni" az egészet...
- legyen a koksz, ok. Na de miért a testépítés? Ezt nem értem egyszerűen. Ha a koksz szétcseszi a beled, akkor az sportágtól független, nem de? Ennyi erővel az összes élsportoló vesztes. Miért kell kiemelni a testépítőket? Azért, mert nekik nem az állóképesség az első? És ennek mi köze most a kokszhoz? Nem értem. Ennyi erővel fordítva is lehetne, szemét hosszútávfutó is kokszol, ráadásul fekvenyomni sem tud...Ne ért félre, személy szerint én sem pártolom a koxot. Sok esetben egyenesen f...ságnak tartom. De az élsportnak részévé vált. Akiknek ez az élete, azoknak is. De ez akkor sem testépítő specifikus téma. Engem csak ez zavart most.
-
Bibby
addikt
válasz
S e t h #24341 üzenetére
A nagy testépítőknek olyan akaraterejük és kitartásuk van, ami szerintem mindenki számára példás lehetne. Aki pedig miattuk ugrik a kokszért, az MAGÁTÓL hülye, mert ha nem miattuk akkor más miatt csinálna hülyeséget.
Igenis kiváló példaképek lehetnek ezek az emberek, egy példakép nem arról kell szóljon hogy én pont olyan szeretnék lenni mint ő, hanem kitartást ad, motivációt, a nehéz időszakokon is átsegíthet, neadjisten rengeteg hasznos tanáccsal szolgál! -
penene
őstag
válasz
S e t h #24322 üzenetére
Hm, ezek szerint a BLben, meg az olimpián (nem Mr) is csak csaló geciket látok.. És nem is örülhetek a vizilabdások győzelmének, mert csaló gecik... És mindenki csaló geci.. Vazeg, még az MB1et se nézhetem, mert ők is csaló gecik, csak még lúzerek is.
Akkor most ki a nem csaló geci?
Talán te nem vagy csaló
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
S e t h #24314 üzenetére
ne menjunk a mr Olympia szintjeig, de mondjuk Kiss Jeno-t, Csurit,Lautert, Lantos J-t, Nemeth Pistit, Voros Zolit, Toth Danit, Gyurmat, Tozot, Lakatos Misit, Barna Robit, Kormany Misit, Kupcsik Lacit, Kathi Becit, Onozo-t mind loosernek tekinted?
ok peldakepei egy csomo embernek.. es meg eleg rovid listat irtamkicsit el kene gondolkodni mit beszelsz....
-
-
Produkció
senior tag
válasz
S e t h #7300 üzenetére
na azért
...én csak lestem itt hogy mi van?
....nekem húzódszkodásba ha szűken bicepszre húzód akkor 24 volt a rekordom, tolódszkodásba sose mértem le mert mindíg súllyal nyomtam, szabadon meg csak bemelegítettem kicsit....meg még sose hallottam olyat hogy vki összeadja hogy mennyi ismétlést csinált összesen, ezért is volt furcsa.
-
Markgx10
őstag
válasz
S e t h #7283 üzenetére
Ez te vagy? Gondolom igen, akkor ha szabad kérdeznem, miért nem látogatod gyakrabban a gyúrós topikot (látom már 1000 napja regeltél)? Megköszönnénk.
Mod: Ja és természetesen gratulálok
, csak annyira meg vagyok lepődve, hogy a mai nap 2 komoly gyúrós is írt ide, akit eddig nem vagy nagyon ritkán láttam, hogy nem jutok szóhoz.
-
Norbo03
őstag
Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest