- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
Jaja, ez ketogén diéta. Gondolkodtam én is rajta, de mivel azt írják hogy iszonyat szájszaggal jár (a savasság miatt) ezért úgy gondoltam hogy megkímélem a körülöttem élőket, főleg a menyasszonyt, nehogy visszaadja a gyűrűt
Macikos
Én már azon is csodálkozom, hogy 137 kilósan 180 centivel még egyáltalán van valami formád. A legtöbb ember akár gyúr, akár nem, ebben a stádiumban már csak amőba alakzatban van. Szerintem van rajtad annyi izom hogy valami nagyon light diéta (1 hónap -1 kiló) segítségével elég komoly 100 kilós formát tudnál hozni, mondjuk három év alatt. Azt mondjuk nem tudom hogy Te mit akarsz. Szerintem megszeretted/elfogadtad már magad így, és nemigen leszel már te kevesebb a mérlegen...
-
Tomics
addikt
mindenhol csak a scitecet nyomják azt vettem észre (BB, láng sport), csak ti vagytok ennyire scitec "ellenesek" és ha igen lehet tudni hogy miért?
vagy egyszerűen ezek a termékek jobbak? (én pl most egy anabolic wheyt akarok legközelebb venni, jött ki új ízesítés és így olcsóbb is mint a régi ízesítésűek. sokan dicsérik ezt a terméket link)ma mell-bicó volt (+has), kurvajót edzettem, fekvenyomásban és tárogató gépen fejlődtem is picit
2 nap múlva láb-tricepsz, már előre félek hogy lábra nem marad erő, ma kellett volna a tricepszet
előbb toltam le egy biotech ultra whey-t zabbal hát nem sok kellett a hányáshoz. nagyon megundorodtam ettől az epres íztől. szerecsére a 100% whey prof csokisat nem tudom megunni, de azt csak edzés után iszom mert már alig van -
Markgx10
őstag
Igen, mióta írtad az Animal Cuts-ot, azóta ezen agyalok folyamatosan, hogy lehet benevezek egyre és annyi ideig még folytatom a diétát.
Sportikán 10k felett ingyenes a házhozszállítás, jól emlékszem?
Mert onnan még nem rendeltem, a shop.builderről már egyszer, az extremefit.hu-ról, meg már ötször (hú de sok
)
-
Markgx10
őstag
Én is nagyon gondolkodtam két dologban: 1. diéta befejezése (egyértelmű sikertelenség miatt) 2. valami ordas csalónap tartása
Aztán volt ez a betegség és most nem tudom mi legyen. A gond az, hogy ugyan fogytam rendesen (kb 12cm derékból, de régen ennyiről kezdtem a diétát), de mocskosul szarul nézek ki, sőt durván kövér vagyok még mindig, ezt most a 10 haverom, akikkel együtt buliztunk, mind megerősítették. Amikor 3 éve diétáztam, akkor faszán látszott az eredmény, most meg pont olyan dagadt vagyok, csak kisebb kiadásban, persze a kisebb az a váll, mell, hátra érvényes. Valamit nagyon elkúrtam és teljesen tanácstalan vagyok, hogy folytassam-e, ezzel az elbizonytalanodással az akarat is elment.
Na sírás befejezve, csak azért írtam le, hogy csalni meg nem merek, mert az ultraszar kinézetemen nem igazán javítana
Egyébként azt figyeltem meg, hogy BÁ és God-on kívül neked hiszek tápkieg témában legjobban, nem tudom miért van ez, de lehet, hogy ez is közrejátszott a sikertelenségemben
-
marcus.fenix
aktív tag
Türelem? Az miaz?
Nagy és izmos nem lettem hirtelen, akkor legalább zsírmentes legyek de gyorsan...
Már ahhoz is türelem kellett hogy három héten át ugyanazt a számot nézzem a mérlegen...A krumpli sima vízben főtt krumpli, csak a változatosság kedvéért. A tej a két turmixhoz kell, napi 2-t iszom, nem hiszem hogy attól a kevés laktóztól vagy tejzsírtól stagnálok.
A barnarizst meg azért mérem főtten, hogy azzal is lejjebb csaljam a kalóriákat...Ebből jön a következő kérdésem... 100g nyers csirkemellben van 24g fehérje, vagy 100g sült csirkében? Ezt azért kérdezem, mert 100g csirkemell például 65-70g lesz mire megsül...
-
LOTR
addikt
és itt nézem a SAN fehérjéjét is, ezek nem zöld áras termékek, mindkettő kedvezménnyel 11ezer alatt 2,27kg 76-80% elég jó vételnek tűnnek, lehet be is tárazok belőle
sőt ez a reflex 4,4 kilósból 80% 19100ft a max kedvezménnyel, úgy néz ki most talán ez a legjobb vételezzel azt akartam ám mondani, hogy rohaggyon meg a befőtted amiért nem szóltál róla nekünk előbb
-
marcus.fenix
aktív tag
Miskolcon már elhordták... te hol laksz? Kurva jó lenne 6600-ért venni vagy 2 dobozzal...
Az Iso Whey 80%-os izolátum, nekem nagyon megfelelne ha ennyi pénzért be tudnék tárazni belőle... A Builderen vagy 20 ropi. Miskolcon amúgy sem volt, csak Ultra Whey Pro, és az is 10-ért. 6600-as Iso Whey Kazincbarcikán ki van cimkézve, de persze se híre se hamva. Az az olcsó tömegnövelő persze van, de az meg kell a halálnak... -
LOTR
addikt
mint a porcukor, vagy még finomabb?
aminostar úgy oldódik, hogy egy pohár vízbe teszel egy kanálnyit, a poharat kicsit össze löttyinted és szinte fel is oldódott, de ez a dym meg a korábbi sciteces még kanállal kevergetve is darabos
1100g volt 5070ft, tehát nem panaszkodok a dymre, de legközelebb kipróbálom akkor ezt a cf-et, persze az nem most lesz, kihúzom még valahogy ezzel a kicsit több, mint 1 kilóval -
Markgx10
őstag
Köszi, már ez is sokat segített, igazából kettőre szűkült a választási lehetőségem:
1. NO-Xplode
2. NO PlasmacoreNO-Xplode-ot egy-két éve már próbáltam, az biztosan jó, lehet, hogy most az újdonság miatt emellett döntök. (olyan jó még leírni is, hogy ilyenen gondolkodhatok, mikor volt egy fél év, amikor edzés utáni fehérjén kívül semmire nem volt lé
, no nem mint ha most olyan sok lenne, de legalább már vehetek néha ezt-azt.
)
-
Markgx10
őstag
Coyot úr!
Megragadta a figyelmem hozzászólása, melyben a MAP NO-Plasmacore nevű termékéről ír. Mivel a terméket, megjelenése óta, jómagam is élénk figyelemmel kísértem, így megkérném, hogy ha bármi más hasonló kategóriájú termékkel van összehasonlítási alapja, akkor ossza meg velünk. Ugyanis külföldi testépítő fórumokon azt írta több felhasználó, hogy a NO-Xplodehoz képest kevésbé kielégítő eredményt garantál. Amennyiben Ön, ezt az állítást, meg tudja erősíteni vagy cáfolni, kérem ne fogja vissza magát. Hálás köszönettel és mély tisztelettel, őszinte barátja
Gróf id. markgx10
-
dunkel
őstag
Erre is van egy elméletem, lehet hülyeség
A hobbigyúrós hobbigyúr, tömegelés alatt edzeget, eszeget, tömegel, zsírosodik.
Aztán fejébeveszi, hogy na akkor szálkásító diéta.
Magasabb fokozatra kapcsol edzés terén, nincs lazsálás, nincs ellógás, nincs lájtoskodás.
Magasabb fokozatra kapcsol kaja terén, nincs félrekajálgatás, magas minőségű és megfelelő mennyiségű tápanyagbevitel.
Szomorú is lenne, ha a diéta elején nem indulna meg egy látványos fejlődés.
Lehetetlen? Nem létezik... -
marcus.fenix
aktív tag
Ez igaz, de én az akarathiányt mindíg fogadalmakkal küzdöm le... pl. most megfogadtam, hogy addig nem hagyom abba a diétám, amíg el nem fogy a Glutaminom, vagy el nem érem a célom... Namost napi 10g Glutamint eszek meg, és akárhogy is nézem, van még vagy 400 gramm, tehát egy ideig biztosítva vagyok
Márk
A terved jól felépített és kiegyensúlyozott, főleg a vége ütős... -
harry
veterán
El lehet azt készíteni rendesen szerintem, ami egy csalónap keretébe teljesen illeszkedik. Most hétvégén sütöttünk olyan pizzát, hogy a felével jól laktam (pedig csak 26cm vagy mekkora, és hát azért az én bélesem sem kicsi, hogy ne tudjak többet enni), az pedig mennyiségre sem sok, a liszt nagy része teljes kiőrlésű, nagyon kevés fehér, nagyon kevés cukor (kis teáskanálnyi sincs azt hiszem), szintén kevés olaj. Feltétből, hát a sajt az zsíros, azt nem nagyon lehet kivédeni, max kevesebbet raksz rá, gomba, hús, kukorica mehet rá (előzőleg megfőzött gomba magában is nagyon finom, hát még pizzán, és így kiteszi a feltét hatalmas részét is), rá még kis olíva bogyó, meg mittomén. Még esetleg a pizza krém lehet, ami nem illik a képbe. De pár hetente egy ilyen, mondjuk edzés után, csaló napon, még diéta idején is beleférhet a képbe szerintem.
-
God Vazzeg
veterán
Jaja, 2000-nél mintha pitsánrúgnának olyan. Még nem repültem be igazán, majd jövő héten. Ha tud valaki jó kis bontót, ahol peug 206 hdi cuccokat lehet olcsóba venni, jöhet privátban, hiányzik még pár dolog
Ja és a fogyasztása ami állítólag legendásan jó, 4-5L gázolajat eszik
És van sok olcsó gázolaj itt felénk
-
Markgx10
őstag
Tudom
, hidd el, csak reménykedem, hogy a harmadik hétre megkapom azt az összeget, amire várok (és amiért nem mellesleg már rég megdolgoztam
), azt szánom erre. Csak ebben a válságos időben kicsit nehézkes becsületes munkával pénzhez jutni
Ha nem fizetik ki, akkor szopó van
-
Xelo
addikt
csak mindenképpen tízórainál nyomnám le a glutamint és a kreatin monot -> tízórainak nem tudnám vinni a fehérjét és zabot, ugyanis suliban csak vízzel tudnám keverni és én a vizes zabtól rosszul vagyok
egyébként köszi, én értékelem a segítő szándékot. egyébként még szüleimmel élek (17 vagyok), és a mentalitásuk elég hülye: nem vennének több húst (pénzt se adnának rá), inkább fizetik a kiegeket. nem teljsen értem őket, szal a csirkemellet és rizset simán megcsinálom, azzal még nincs problémám, csak nincs miből. egy napra nem nagyon tudok több húst szerezni mint 20deka.
-
Xelo
addikt
nemmondod, csak tudom már mikor kéne elefántozni
egyébként ott a csirke meg a rizs a helyén, tojásból 4nél nem igazán bírok többet begyűrni, akkor se ha 2nek csak a fehérjét eszem.
de 5 megoldható csak a te kedvedért. általában hétvégén jutok csirkerizsen kívül más normális, elkészítést igénylő kajához (nem vagyok vmi nagy szakács). úgy nézd h 76 kiló vagyok.
jah számlaszámot küldheted
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk dokkolókat
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest