Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ,s természetesen a többieknek is.
Akkor először fogyás-aztán növelés.
Köszi mégegyszer!
Üdv.M -
én most megyek haza, megjött az epres on, kiváncsi vagyok milyen
hétfőtől emg nyit a kondi, edzeni is fogok
egy hétátmozgatás, bemelegítés, aztán adunk az élvezeteknek 
-
do3om
addikt
UP

-
P00By
nagyúr
Mindjárt megyek hát, váll edzésre, remélem jobb lesz, mint tegnap!

-
Snoop-y
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Szerintem felesleges is számolgatni meg tudományos kalkulációkat végezni. Nem vagy olyan szinten ahol ez számít. Kajáljál és nyomd a vasat.

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
hello
igazad van teljes mértékben. 1- 1,5 hónapja elkezdtem 8 év után az edzést.
hétfő - szerda- péntek súlyzós edzés (HIT), kedd - csütrötök - szombat futás (HIT).leadtam kb 10 kilót és formálódok mint állat. étrendet átállítottam. több hús (pipi),
kevesebb cukros szar, stb....szóval működik télleg.

-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Bizony, hogy műkdöik. Ezt hívják metabolikus tréningnek. Aki nem hiszi járjon utána.
Link -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Nos, van az a bizonyos "kezdő effektus" amit jópár emberen láttam már, és a súlyzós edzés első évében rendesen fogytak és mellette erősödtek, tehát izmosodtak is. Valószínűleg alapból, mindenféle kínlódás nélkül menni fog ez neked, csak próbáld ki.
A másik: Itt tényleg mindenkitől azt fogod hallani, hogy ha töveget növelsz akkor valamilyen mértékben zsírosodsz is, és a diéta alatt meg nem fog jönni izom, sőt még jó ha nem megy elfele...
Namost ezt vagy elhiszed, vagy nem. Egyetemesen ha testépítő keretek között a leggyorsabban szeretnél izmot növelni, akkor sok szénhidrát kell és akkor abból lesz zsír is,attól függően hogy mennyivel lősz túl a célon (már az izomépítéshez szükséges beviteli mennyiségen), ha pedig gyorsan akarsz fogyni, akkor visszaveszed drasztikusan a ch-t, de a fehérjét nyomod.
De ha megnézed, kétféle profi van, az egyik az év 10 hónapjában malacka, a maradék kettőben szétdiétázza magát a versenyre és tán meg is nyeri... És van aki egész évben jól néz ki. Több edző is beszámolt arról hogy sikeresen (ha lassabb ütemben is) lehet zsírt veszteni, és izmosodni egy időben, és megvan a módszere.
A lényeg, hogy az edzés előtt és után, meg reggelik alkalmával megnyomod a ch-t hogy a leganabolikusabb állapotokat kihasználd, amúgy meg pihenőnapokon és főleg estefelé pedig már úgy eszel, hogy kalóriadeficitben legyél, és kerülöd a "rossz" zsírokat, viszont bővebben adod a fehérjét... ezt megfejelve heti két három 20-30 perces HIIT-el pihenőnapokon, (nézz utána ha nem tudod mi az) és akkor a siker nem fog elmaradni...
Namost én az elmúlt két hónapban ezt a rendszert követem, egy jobbféle edzésprogrammal, sőt mostanában még a HIIT-et is el elmulasztom (de a súlyzós edzést soha), és azt kell mondjam, hogy minden munkasúlyon emeltem, olyan erek jelentek meg rajtam amiket sosem láttam, miközben a súlyom KONSTANS 89... Márpedig ha erősödök, akkor izmosodok, ha pedig izmosodok, a súlyom pedig mégis állandó, akkor az azt jelenti hogy a testkompozícióm szép lassan átalakul...
MŰKÖDIK...
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Megölte a topicot ez az állat

-
Manitou
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Akkor hogy hogy még nem száradtál ki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lotr-nek üzenem, hogy ne üzengessen
-
Manitou
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Te, Lotr, meg Bandus, egész héten be vagytok baxva

Szánalmasak vagytok
-
Vandit.
addikt
válasz
Bubee82
üzenetére
Nem feltétlenül arra gondoltam, de akár ez is lehet. Hanem arra, hogy mondjuk időre edzést csinálok. Namármost, ha időre eddzek, akkor tovább kapja az izom a sokkot, de viszont a pulzus is felszökik zsírégető tartományba, tehát van stimulálás is és magas pulzus is. Lehet lehurrogni.

harry: Igazad van.

-
Bibby
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Ez a szer a fehérje. De el kell oszlatni valamit, az ember vagy fogy, vagy erősödik. A kettő együtt csak a legritkább esetekben mehet végbe, szóval elsőként döntened kell, elkezdesz edzeni, izomtömeget felszedni és aztán diétázol, vagy most lediétázol és aztán kezdődhet az izomépítkezés.
-
harry
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Buta kérdést tettél fel, de én elnézem neked - most még
A szénhidrát az egy tápanyag, ahogy a fehérje (protein), és a zsír is, nem pedig valami gyógyszer, azt nem szedni kell
Egyszerre fogyni és tömeget növelni nem fogsz. Tömegeléshez elég magas szénhidrát bevitel szükséges, míg diétánál pont ezt kell visszavenni. Döntsd el, mit szeretnél, majd írjsz össze egy étrendet. Ez nagyon fontos, szar kajálással nem érsz el semmit. Legyen megtervezett, mikor és mit eszel, miből mennyit. Majd ha megvan az étrended, utána lehet szó kiegészítőkről, amik szintén csak kaják, egyszerűen más formában (ch / fehérjére gondolok most). -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Beleolvastam amit kicsitomi88 linkelt,de ah olvastam "vékony" emberek fejlődését veszi alapul. Noh most én 184 vagyok-és 93kg.
Nyilván nem kell + szénhidrátot/kalóriét szednem
Tud vki ajánlani vmiféle kiegészítőt-amivel izomtömeget növelhetek,s ugyanakkor fogyhatok is? 2 éve edzek,szeretném komolyabban venni a dolgot. Elnézést ha buta kérdést tettem fel.
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.M -
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
wow, akkor jó kondid lehetett.

Mondjuk a régi Scooterre nem csodálom... mára marad a nitrogén fokozó
-
P00By
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére

-
kicsitomi88
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
szeva
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
viszlat
-
Bibby
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Az attól függ, hogy megeszed-e a fémet is.

Egyébként: egyrészt itt nem sokan számolnak kalóriát, inkább csak tápanyagmennyiséget. Másrészt olyat kellene keresni hogy a bab tömege mennyi, mert a töltőtömegben lehet hogy benne van a víz is.
-
kicsitomi88
őstag
No egy kérdésem lenne a tapasztalt okosokhoz. Ha egy vörösbab konzervre az van írva, hogy 430g, töltőtömeg pedig 200g és 100g-ban 125 kalória van, akkor az az egész konzerv most 4,3*125 vagy 2*125 kcalt tartalmaz? Csak mert szerintem a konzerv maga nincs 230g...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Asserossz

Manyitu: szívesen
-
P00By
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
ú baszki...
-
Bibby
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Van nekünk szép saját gyúrásgyíkunk is, nemkell a másé.

-
Nordik
őstag
Üdv!
Most kezdek el gyúrni, és szeretném kérdezni, hogy mire érdemes figyelni, milyen gépeken, milyen gyakorlatokat hajtsak végre stb.
Tudni kell, hogy nem vagyok egy vastag gyerek
Részben ezért is akarom elkezdeni. Viszont jólenne ha nem ilyen szálkás lennék csak
Esetleg érdemes szedni valamilyen szert? Amikről eddig hallottam azok tömegnövelők, kreatinok stb. Nemigazán értek ehhez.
Szóval általánosságba írjatok le olyan dolgokat, amikre figyeljek oda, kajálás terén is.köszi!

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
en regen suly nelkul szoktam, felalltam a letra elso fokara es nyomtam fel oraig.
beraktam valami zenet amire lehetett utemesen nyomni
scootert 
es volt olyan vadlim hogy mindenki allandoan azt lesegette, pedig a tapadasa nem kifejezetten jo mert elegge magasan kezdodik..
es megis.. -
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszönöm szépen

-
kicsitomi88
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Megvolt a lábazás. Ment 5 sorozat guggolas. 50-be 1*15 majd 12. 60-ba 2*10 és 70-be sikerült 8(utolsónál direkt nagyon mélyre mentem és felfelé üvöltöttem mint a sakál
, nem néztek hülyének
). Két hete még 60-nál első ismétlésnél begörcsölt a lábam, fogytam 3-4 kilót de úgy látszik a terheléshez kezd hozzászokni.Lábhajlításnál második sorozat után úgy elkezdett fájni a lábbicepszem, hogy már görbült a szám így azt még egy tessék lássék bedurrantós sorozat után ráhagytam, nem volt kedvem a harmadik lábedzésen megsérülni.

Lábnyújtón kimért, lassú ismétlésekkel operáltam majd bukás után lendületből félig meddig folytattam és a felső pozíción megtartottam. Így még sosem égett a kvadricepszem.
Álló vádli és ülő volt még, aztán már ájultam az éhségtől

-
P00By
nagyúr
Megvolt az edzés, vmiért nem esett jól, de becsülettel megcsináltam mindent rendesen
A vádlira csináltam 100 kilóval, nem nagyon éreztem
Na, majd a jövő héten ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Remélem nem az orrodra...
Ez tegnap indult [link].
-
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Én már a kis hormonkáimmal növesztem a 2.-at
-
Markgx10
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Nem vagytok normálisak, csak én
-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Szerintem a csaj keveselte a kolbászt. Biztos azt hitte, hogy Márk csak szivatja, hogy egy szál kolbász is elég...
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én is ezt mondtam egy csajszinak, javasoltam neki a kevés húsfogyasztás ellensúlyozására a parasztreggelit.
(egy szál kolbász, két kemény tojás és egy nagyfröccs
) Aztán kaptam egy állast és nem viccelődtem tovább. 
-
-
Bibby
addikt
válasz
MarKoo
üzenetére
Nem vagy te annyira az elején, viszonylag jól kajálsz, nem látom okát miért ne mehetne le egy kreatin-kúra. Csak gyorsít a fejlődéseden. Mert ha jól értem a biotech kreatint csak néhány alkalommal kipróbáltad.
Egyéb "csodaszerek" nincsenek, a fizetésedet tényleg jobban megéri több húsra költeni, abban sosincs hiba.
-
MarKoo
addikt
Próbáltam sima mezei Biotech-es kreatint, durrantam tőle nagyon meg erőben is hozott, no meg kipróbáltam a Hot Blood-ot, az is nagyon jó volt, sokkal kitartóbb voltam edzésen és kedvet is hozott. Csak nem tudom, hogy van-e értelme ennyire az elején rendszeresen ilyenekhez nyúlni. Egyelőre a sima caffaine meg taurin kombó bejött, az meg ugye nem jó párosítás a kreatinnal.

A maltodextrint azért szeretem, mert az inzulinszintemet egyfolytában olyan szinten tudom tartani, hogy éhségérzetem legyen. Túlzásba nem viszem, meg szoktam ellenőrizni is.
A hús mennyiségén pedig megpróbálok emelni.
-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem jó a vádlim
, nem kell annyi. 
Pubi: Nálunk is van mindkettő, de attól a trikóm varrása még beleeszi magát a vállamba, ha nagy a súly.

-
marcus.fenix
aktív tag
Akár 40 évesen is van értelme elkezdeni, sőt... olyankor jön a legjobban a töblet-tesztoszteron.
Vádlitémához:
A 100 télleg nem sok... 110-zel még én is csinálom nulla létemre, 30-as szériákat, ráadásul szabad súllyal a nyakban, téglára állva, úgyhogy még egyensúlyoznom is kell...
Először elég ingatag voltam, de mára megszoktam...
Markoo
Igen, én ajánlanék egy kiegészítőt, mégpedig a 250g hús helyett napi inkább fél kiló de méginkább 750g fehér húst, mondjuk csirkét, meg tengeri halakat. Ezzel jársz legjobban...És ne aggódj a Cytogen (Whey Pro) nem rosszabb mint a Bio No.1... mindkettőt használtam/használom...
-
MarKoo
addikt
Elkezdtem megint edzeni, sikerült felszednem 8kg plusszt, ami le is ment bélfertőzés után, de mostmár csak 1 kg-val vagyok elmaradva, szóval haladok.
Mivel az iskola mellet nem tudok nagyon időhöz kötve étkezni, ezért inkább csak azt próbálom meg betartani, hogy minden nap lemenjen 150-200g zabpehely, 400-500g rizs, és olyan 250g hús - plusz közben egy kis szendvics, csoki, süti akármi. Szerencsére ~ óránként megéhezem eléggé mióta edzem. Emellett pihenőnapokon minden este 1 adag Cytogen Whey Pro és 1 mérő maltodextrin és minden nap Sciteces Multivitamin. 4 edzésnapom van, és ezeken a napokon természetesen edzés után is 1,5 adag Cytogen meg egy mérő malto, edzés előtt fél órával pedig Biotech-es Power Force kapszula - ez így jóval olcsóbb, mint minden edzés előtt egy energiaital.A kérdésem az lenne, hogy ajánlotok-e még valami kiegészítőt esetleg - mivel most kapok fizetést ezért tudok erre x összeget fordítani.
Még mielőtt valaki lefikázná a Cytogenem, készülök váltani Biotech NO. 1 proteinre, de még nem igazán sikerült döntenem. -
Noddy
senior tag
Bocsi, hogy ide pofátlankodok, csak lenne egy kérdésem.
Felnőtt korban (25 év felett) érdemes belekezdeni testépítésbe? Nem akarok én versenyeken indulni vagy hasonlók, csak szeretnék 10-15kg plusz súlyt felszedni (ami nem zsír). Vagy lemaradtam már róla, fiatalabban kellett volna elkezdeni?
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Legalább van egy kis sikerélményem a vádlim által
Most betöltök, oszt megyek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
P00By
nagyúr
Tegnap nem mentem lábazni, úgyh ma megyek el és megbüntetem magamat
100 killával megkínálom a vádlimat, a 95 múltkor már nem is éreztem
-
kicsitomi88
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Modidő letelt, megyek lábazni.

A cél, 70-be 8.

-
kicsitomi88
őstag
Anyám túrógombocot csinal, qrva diéta.

Végülis túrógombóc nem?
-
harry
veterán
Benéztem ma a Match-be, és ilyet láttam: Vinny gyümölcsös müzli, 1kg 330ft. Vagy valami hasonló. Vettem is egyet próbakép.. Nem tudom, mitől gyümölcsös, kevés mazsola van benne, meg némi szárított banán reszelék / lap. Kevés búza / kukorica pehely, de ránézésre 90%ban zabp. Holnap készítek egy képet, és megmondom mi is van pontosan ráírva. Mert ilyen árban szerintem jó választás, minőségben is, ha már a morning sunt nem lehet kapni.
Volt valamilyen csokis is, de abban ilyen gagyi cukros takonycsoki keverék volt, azt inkább kihagynám. -
penene
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
jah vágom. Mondjuk a 6 sorozat szép, azalatt nem csodálom, ha kifárad. Hajrá hajrá...
Nekem meg a haskerék és a gyógytorna... 15-20 perc labdán rugózástól is remegve járok, van még mit edzenem.
Meg olyan cép combgyilkos gyógytorna gyakorlatokat tanulok el, hogy öröm átélni - és ez még csak a kezdet. 
-
Snoop-y
veterán
Asszem emelnem kell az ismétlésszámot a húzódzkodásnál vagy valami súlyt kötni magamra. Túl könnyen ment ma a 6x14

-
mai salkoholizálás

itt ül mögöttem ez a patkán ylotr.. vedel mint az állat...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LOL (Van humorérzékük)

egy hétátmozgatás, bemelegítés, aztán adunk az élvezeteknek