Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
Flow
senior tag
Nah, bekk to the club.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rákerestem erre a Márkra, tényleg nem semmi ő sem. Csak az arcán látszik, hogy tudja is magáról, milyen k. jól néz ki, és ez lejön a képről -az új James Bondnál ilyen nincs; ő egyszerűen ilyen alkat, mintha nem is érdekelné a külseje, s ettől férfiasabb. ( No meg az évek. )
A fehérje komoly. Valójában edzésnapokon 80-90, máskor meg úgy 50-55 -tehát így átlagolva 60-70 jön ki. Ez van, nem vagyok pénzes; ha egyszer az leszek, majd jó lesz nekem. Kár erről beszélni...
-
P00By
nagyúr
válasz
marcus.fenix
üzenetére
legalább esztétikailag ott vagy a szeren Én örülnék a legjobban

-
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Köszi ! Aki sosem volt kövér, el sem tudja képzelni, mit jelenthet másnak csak átlagosan kinézni. ( Mondjuk most meg már nem érem be a csak átlagossal, inkább szenvedek még 4 hónapot egy szép alakért. ) Szerintem az ideális izmos külső olyan Daniel Craig-szerű:[link] ( Esetleg bicóban ehhez még 1-2 centi, és akkor kész tökély. )
-
marcus.fenix
aktív tag
De legalább esztétikailag ott vagy a szeren, nemde?

Fred
Mellesleg én is úgy látom, hogy az úszógumit a legnehezebb levenni, pedig már vége a strandidőszaknak...
Mondjuk én eléggé félvállról veszem az étkezést... franciakrémes is volt pár perce...
Csak épp én úgy vagyok vele, hogy ha már minden másnap súlyzós edzést csinálok, és minden pihenőnapon kardiózok, akkor legalább már hagy egyek meg mindent amit éppen megkívánok... -
válasz
Fred23
üzenetére
Itt vagyok újra.
( Én voltam az, aki 500 Ft-ból diétázik -ez nem változott azóta sem. )
Tehát a volt és a van cm-ben:
Nyak: 41 -> 39
Bicó: 40 -> 38
Alkar: 31,5 -> 29
Mell: 111 -> 110
Derék: XXX -> 104
Csípő: XXX -> 101
Csukló: ? -> 17,5
Comb: ?-> 60
Vádli: 39-> 37
Súly: 92kg -> 82kgTudom, lehetett volna jobban is csinálni, de ennyi pénzből nem tudok napi 60-70g-nál több fehérjét enni, azzal pedig ez az eredmény; szerintem nem is olyan rossz, azt leszámítva, hogy utoljára gimiben volt 38cm-es a bicepszem.
Kezdek normálisan kinézni, nem mint egy disznó.Még mindig túlsúlyos vagyok, főleg az úszógumi maradt. Ha a mérőcentit összehúzom a csípőmnél a háj összenyomásával, akkor 86 centi, amiből az következik, hogy zsír nélkül úgy 83-85 centi lenne a csípőm. Odáig még lehet újabb 4 hónapom. Heti 2x edzek otthon kézisúlyzóval, hogy megőrizzem a lehető legtöbb izmot. Eddig nagyjából sikerült -a rossz kaja ellenére is.
( Kár, hogy nincs már Alpa-túró, minden qrva drága. )
NYOMOT HAGYTAM
-
zeg
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Első a gyakorlat kivitelezése, második a használt súly.
Végül is a testépítés célja nem a két lábra állt kőgolyódobáló hordó alkat, sokkal inkább a test arányai, az izomzat kidolgozottsága, a test szépsége.
Megj.: ezerféleképpen lehet a fekvenyomást kivitelezni, én csak mosolygok amikor egy hozzám hasonló kisembert látok valami hatalmas súllyal vörös fejjel hídba görnyedve erőlködni ahogy vállból nyomja a súlyt.
De tök jól mutat a teremben ahogy kinyom százakarhány kilót, aztán néhány hét/hónap ilyen edzés után meg sír a haverjainak mint valami kislány, hogy fáj a könyöke, csuklója 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82
üzenetére
Először ember forma kellene, utána lehet majd nyomkodni

Szerk: amúgy szerintem le kell sz@rni hogy ki mennyit nyom, kellenek a nagy súlyok, de mindenkinek magának legyen nagy, önmagához képest, szerintem. Illetve senki se lesz kevesebb azzal ha kevesebbet nyom, de több lesz vele, ha nagy lepény mellizmai lesznek

-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Jah, 160 volt, de 100 kilós testsúllyal, ami így nem nagy szám. Ha most nyomnám meg akkor már fasza lenne. De maradjunk annyiban h ez mostanában nem fog teljesülni
Nem mintha ez lenne számomra a cél 
-
Integra
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ehh, ja, inkább monnyak le, tudom

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
te mirol beszelsz?
-
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én suttyó vagyok, a 160 rámszakadt 140-150 között volt a max., úgyhogy erről lecsúsztam

Viszont ma lementem, a kezem még nem a régi(ujjam nem igazán mozog), de a 100 még megyegetett, a 110 már fura volt(júniusban nyomtam utoljára fekve)

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Mittomén kik voltak, a Sántha Tomi nyomott 220-at asszem, a Rauschenberger Gábor meg 240-et ruha nélkül
A Gábort látnod kellett volna hogy nézett ki, akartam is vele egy képet tolni, de nem mertem odamenni bazze
Qrva kemény volt, bassza meg 
-
Vandit.
addikt
Érdekes cikk. Úgyis régen linkeltem.

-
bandus
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
errőljut eszembe.. nem tipikus gyűróstömegelős kaja, de edzés előtt fél órával/órával pár szelet lekváros pufirizs nagyon brutálul betölt

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ez amugy nem az alig edzesen mulik
legalabbis ha mar van edzesmultada ch-n mulik sok minden..
amugy a "nagyok" mennyit nyomtak a pumpon? es kik voltak ok?
-
bandus
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
másik seth-re gondoltam
[link]meg télleg, Bubee is nyomott annyit

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Seth nem ír ide, a másik fórumon van. Bubee-ra nem emléxem hogy ennyit nyomott volna, Janesz meg "már" nem ír ide. Janesz amúgy is külön kategória volt, alig edzésekkel nyomott 180-at

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Bubbe pajtas nyomott 160at. Janesz papa se volt gyenge eresztes

Seh vagy kit nem ismerem, de igy is mar 5nel tartunk, es akkor azokat szamoltam akik rendeszeresen irogattak ide.
-
bandus
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Janesz
illetve seth is biztosan. -
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Volt max nyomás is
Ki volt az a sok? Te, Márk, és én (1x) nyomtam 150-et, de ezen kívül? 
-
janeko
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
az szép grat

nekem ma minden bajom volt, így vergődtem csak, a hát kb 4-5 sorozatból állt és kész..
de a bicó már jól sikerült
-
hummerdikk
őstag
En meg ugy erzem h egy szot se nyomok, de megis es utana uhh... es meg 100as nyomas utan ha visszateszed 90re es abba is meg utana 50nel meg "rapumpalsz" hat nekem ez betette ma nagyon.... Imadom ezt az erzest! Mostmar megertem azt aki azt mondja h a testepites nem sport, eddig puffogtam h de az az, de mostmar tudom h ez nem sport, hanem eletmod es eleterzes!

God: Nah szep, razod itt nekem a valagad...
Snoop: Thx

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
a pump & run-on nem testsullyal kellett nyomni?
amugy itt mar a topicban sokan nyomtak 150 felett

pedig csak azokat szamitom bele akiket ismerek is valamennyire -
Coyot
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Szeressem énis az erőltetett ism-ek, mert akkor van sikerélmény, haver meg ugyis azt mondja mindig, h csak ő húzta fel a súlyt, de én nem hiszek neki

-
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
Na tök jó
, én még 80-ba se nyomtam bele még egyet sem

-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Itt is gratulálok má, hogy lássák törődök veled

-
Snoop-y
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Gratula

mod: Amúgy meg nem szeressem azt a fórumot mert idegesít, hogy ha valamihez hozzászólok akkor fél évet kell várni míg megjelenik mert egy moderátor megnézi mit írtam aztán meg leokézza. Na nemáá
Ennyire ne legyenek már paranoiasok 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Snoop-y
üzenetére
Én se sokat láttam ilyet, és ha valaki 160 fölött nyom, annak általában tank testalkata van. Ez a tapasztalatom
Pump&run-on is eléggé megakadt mindenki 170 körül, a "nagyok" mentek csak tovább súlyban 
Ismeretségi körömben (haverok) nem nagyon van olyan, aki 150 fölött nyom. Pedig van egy-két komoly figura ismi

-
Bibby
addikt
Tudom itt sok haskerékbzi van, kedveskedek kicsit nekik.
-
Snoop-y
veterán
Nah ma durva voltam és nagyon jól ment a mellezés.
Sima fekvenyomásban uccsó sorozatban 90 -be bele tudtam tolni 2x
( nekem ez nagy szó ) Ferde padon meg 70-en végeztem. huhh ha már 100-al tudnék szériázni de jó volna 
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Pöstiek
Végszükségletben nálam is van egy hely! 
#22849: Az már érdekes lenne, de megoldható
Vicces lenne
Szívesen
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Találtatok már szállást, vagy még túl korai?

-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én is figyelek nagy erőkkel!

-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nyomon követem fejlődésedet

amugy ezt hol lehet megnézni, hogy ki mit olvas? vagy ahhoz valami magas rang kell?
jah mai kajám: 4 danone puding, jóókis csokis, 5isler, sok rizshus, hiába na ma tudtam meg h lehet kibasznak a koliból, mert rosszgyerek voltam... erre enni kell

-
Coyot
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
mostanában sokat olvasgatok azon a fórumon, sok okosság van

-
P00By
nagyúr
miva?

Egyébként ez a milupa krém egyenlőre nem használ, igaz nem telt el sok idő.
-
Coyot
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
tessék?
-
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
Akkor is kiesel, mivel én 7 centivel vok alacsonyabb, jha kihúzom magamat...
-
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
Egyébként is, túl magas vagy! Nem esel bele a látókörömbe

-
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
O.o
Megyek, meglesem... 
Nem stimmel, akkor még nem láttalak lent

Látom gildában is készültek képek
-
kicsitomi88
őstag
Ma mell-hát volt terítéken. Hátra most a lehúzást bbflash segítséggel életemben először jól csináltam, egész más érzés - nem éreztem a bicot vegre. Sikerult a gyakorlatokkal az egesz hatam megdolgoztatni, jo kis edzes volt. Mellre ma csak 6 sorozat a multkori serules utan. 10/8-asra sikerult a mai nap
Holnap váll kar. -
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
-
csudri
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
csak a mamafőztje....zsírban az erő

-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Mar csak az a kerdes h mit nyom meg mellette
Csudri, beszamolast! 
ui:39es durrant kar ugy h mell-bicepsz edzes volt....
-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
pepepersze 
-
God Vazzeg
veterán
Up

-
csudri
őstag
Na mi van, csak én szedek itt Béress-cseppet? (igazából mást szedek, de pszt...
) -
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszönöm!

(#22812)penene: Inkább aludjál!
-
Integra
titán
haliho
valaki tudja a pontos címét a kálvin térnél lévő gyúrós boltnak?
abban a régi lepukkant sarki áruházban vannak az emeleten, sok ultimate nutrition cuccot forgalmaznak
thx
-
LOTR
addikt
válasz
K21_overlord
üzenetére
első hsz gyúrósgyik linkje
-
K21_overlord
tag
Hellósztok
Nem vagyok túl járatos az edzésben ezért szeretnék tanácsot kérni tőletek. Van itthon egy kétálású fekvenyomópad, hozzá 70kg ig súlyzó, továbbá 2 15 ig terhelhető egykezes súlyzú nameg 2 4kg os kicsi is.
85kg és 180 cm vagyok.
Jelenleg 55kg al csinálom a fekvenyomást és 12kg al a bicepszezést (én legalábbis annak hívom)
A következő kérdéseim lennének: a gyakorlatokat h a leg célszerűbb össze állítani, mien sorozatokkat hányszor és mien köztes pihenési idővel, ill honnan tudom h eljött az idő h még dobjak a sulyokra. Van könyvem is hozzá Weider enciklopédia, de ha valaki tudan hasznos internetes oldalakat linkelni vagy esetleg az edzésterv össze állításában segíteni azt nagyon megköszönném.
thx -
LOTR
addikt
azt hiszem meta 4k, dózsa ha tag lettél 2,5k, de valóban nyomasztó a terem egy idő után ha egyedül edzel, én csak nyáron szoktam ott edzeni, de lehet ez volt az utolsó ilyen nyár, inkább kifizetek kicsit többet és megyek máshova, majd meglátjuk
Olegnél milyen árak, meg mi van? még sosem voltam abban a teremben -
Bibby
addikt
Túl nagy a tapló/négyzetméter arány, meg az a "rend" ami ott van... meg úgy alapból is sokan vannak, hiába mentem reggel, délelőtt.
A metára azt írtad 4 rugó a bérlet, akkor már inkább az oleg gym, az teljesen fullos kis terem, és jóval közelebb is van.Aztán lehet az lesz amit god mondott, csak tényleg úgy éreztem hogy már koncentrálni sem tudok néha arra amit csinálok.
-
P00By
nagyúr
Tanuljatok pózolni bb.flashel!
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!]
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem nincsen jogom kitagadni! 

Itt nehezen értik az ilyesmit.

A Gábort látnod kellett volna hogy nézett ki, akartam is vele egy képet tolni, de nem mertem odamenni bazze