Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
én oldalsó vállra csak oldalemelést csinálok, 4 vetkőző sorozat, súlyonként 12-15ismétlés.
ez összesen 4*12-15*4, ez nekem elég, asszem fejlődik is szépen
hátsó vállra döntött törzsű vetkőző oldalemelés, de csak 3 súllyal, meg egy kis kábeles keresztezés.
-
zeg
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Egy gépes nyakból nyomást még beiktatnék(smith vagy vállgép), a legelejére.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát egen, ezekre az "időszakokra" gondoltam.

Szal csak keményen!! Teccikérteni???

-
kicsitomi88
őstag
Ma mell és hát volt. Mellnél sikeres elülső delta edzést csináltam, kiváncsi vagyok holnap lesz e mellben izomlázam.
Hát nagyon faxán sikerült, úgy látszik megtaláltam a tökéletes gyakorlatokat rá.
Holnap váll-kar. Szerintetek elég oldalsó-hátsó deltára oldalemelés és döntött oldalemelés?
-
zeg
őstag
Pont ezért ment ma jól az edzés. Üres terem, hajnali hűvös szellő, pofázás sehol, végre nyugodtan meghalhattam a súlyok alatt
Szeretek sötét, hűvös, mocskos lepukkant teremben egyedül edzeni, érezni a rozsda illatát, és most megint - a puccos terem ellenére- olyan érzésem volt mint amikor a régi pinceteremben mozgattam a vasakat. Délután voltak páran, ment is a szövegelés meg a nyávogás(sz@r az idő ezért rossz kedvem van, éhes vagyok blabla), hallgatóként csak csendben mosolyogtam
-
bandus
veterán
na végre én is edzettem egyet két hónap után. mindenből kicsit átmozgattam,a héten ez a terv. utána pedig mindentbele

-
Snoop-y
veterán
Yíííhaaa
95-be sikerült kettőt beletolni
( tudom gyík vagyok ) de idén még meglesz a 100 aztán már csak az ismétlések számát kell növelni 
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jaja. Nem gond az, ha 1-2 hétig stagnál, bár ez éppen időszak függő.

Én meg most jöttem dokitól, vissza kell vennem a súlyokból (amire azt mondtam, hogy elértem azt a súlyt, amin 4-6 hétig akarok), mert múltkor szépen túlterheltem a bal könyököt is, sajgott mint állat... Mondjuk nem a fekvenyomástól, hanem amikor a rég elfeledett tolóckodást végeztem a csigás tricepsznyújtás helyett (tricepsz téren még növeltem a terhelést, csak a többiből álltam le).
No de úgysem a súlyokon múlik, izmom úgyse fejlődik ennyitől,akkor meg mindegy, mennyin alapozom, kicsit vissza kell venni a tempóból, nehogy nagyobb baj legyen, mint a jobbal. Majd holnap kiderül, bár már előre félek lemenni, mert még most is érzem.
Azt mondta ne pihentessem, csak vegyek vissza... Hát kövre jól visszaveszek, aztán ha még az is túlterheli, akkor majd úgyis ránéz jövő héten.. Nem kéne, ha baja legyen, mert a kezelés k. drága.

Térdembe meg az izületi folyadék kúra se lesz olcsó... De egyszer csak összedrótoznak már.

-
kisninja
őstag
Kicsit ideges lettem lementem 54kg helyett rábasztam 62kg nah ez lenyugtatott az is igesit hogy ma pihenőnap van

-
P00By
nagyúr
Az edzés hangulata, olyan volt, mint az idő. Úgy láttam ezzel más is így volt

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Az "Gy" lenne
ISO szerint 
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
en aszittem a gyeszno jele

-
bandus
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jaaa, a kajára értettem most a tisztaságot. Hogy pl. nyomsz még 1 adag csirkerizst 1 nap, vagy 1 adagba több rizst teszel, stb.. Nem pedig a plusz az szemét kaja.
Azt mondtad mezomorf vagy, így talán nem kell sok plusz CH..

Nekem a mai edzés egy kis lökéshullám terápia lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
helyes! szombat óta nem tudok menni

-
Snoop-y
veterán
Nah lassan indulok és széttépem a fekvenyomó szekciót a konditeremben

-
bandus
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
a gravitációs állandó is kis g :p

-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Tom, ezért is röhögtem.

Ha képes vagy arra, hogy a jelenlegi tisztaságot hagyod, és úgy növeled a mennyiséget, akkor különösen jó leszel!
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Pff, diétás koszttól mit vársz??
Én is csak azért nem fejlődöm, mert ilyen "szarokat" eszem.
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Tészta megy bőven?
-
kisninja
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem junk food nélkül nem igazán megy... de betartani sem tudom rendesen eléggé finnyás vagyok ez itt csak előny nekem

-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én nyomatok mindent.
Pénteken vettem egy 2 lityós fagyit, azt hittem befér a hűtőbe, hát nem. Úgyhogy el kellett pusztítani, volt benne némi cukor...ment is a lábazás másnap, mint állat. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
És mi köze az izmosságnak az egyéni csúcsdöntéshez?
Múlt héten egyébként egyéni csúcsot nyomtam fekvenyomásban, mivel az elmúlt 1évben nem nyomtam annyival fekve...
Amúgy bekaphatjátok!
-
penene
őstag
Jól beszívtam ma az új zabpehellyel!
A Morning Sunnal megszoktam, hogy nem kell darálni, leturmixoltam, és alig maradt az alján valami szépen lehetett inni. Itt leturmixolom a jóval nagyobb és vastagabb/nehezebb szemeket, az ok, de olyan szépen mind az alján maradt, hogy öröm volt kanalazni.

Szal ebből vagy dara lesz, vagy reggelre megy a zabkorpa, zabára meg a pehely.

Élet apró felfedezései...

-
penene
őstag
Amit én vettem, Fortunate márkanévre hallgat.
Zabpehely, Zabkorpa (kevesebb CH, de több élelmi rost), Natúr.Kösz az infót a cumókról, legközelebb olyat nézek, minél előbb, mert hamar fogy

Matchben nem találtam azt a Vinnyt, de lehet, hogy azért kerülte el a figyelmem, mert csak a natúrt néztem.
Amúgy vicces, az van ráírva, hogy ajánlott napi mennyiség 35g (gééééééééééé látjátok???
) -
kisninja
őstag
Tükörtojást reggelire vacsira
az az isten
2-3 hét alatt csak pár milit nőt a karom... -
harry
veterán
válasz
penene
üzenetére
Aldisat Bubee mondta, a Lidl-t meg a bb oldalon láttam itte: [link]
NordvaldTaler, 500g, 129,- Lidl.
Matchben meg az van, amit én mondtam nemrég, ilyen olcsó Vinny nevű kilós "gyümölcsös" műzli, ami tulajdonképpen 90% zabpehely (tipp), kis mazsola, minimális egyéb (kukorica, banán lapocska, meg mittomén), 330ft / kg, vagyis 165ft/0,5kg (ki gondolná). -
penene
őstag
válasz
penene
üzenetére
Minden esetre kicsit élvezve a "minőséget"... Nagyon szép finom zabszemekből áll, és az íze is nagyon nyami (joghurt+fehérje kombóban használva így esti nasinak).

Határozottan nagyobb élmény, mint a morning sun, de nincs az az isten, hogy én ezért kiadjak még egyszer 4szeres árat.
De addig is kiélvezem. 
-
penene
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Mivan?

Mi a baj a G-vel?? miért rosszabb, mint a g ??? Persze hülyén néz ki, csak mi a baj vele azon kívül??
Egyébként óhajod számomra parancs!!
Aldi, vagy Lidl?
Mert én legutoljára (igaz nem tőled) a Lidl-it olvastam, és hogy ott van Morning Sun!Aldiban gondolom más a neve, csak ott is olcsó.
Egyébként én olvastam, tudom is, csak nagyon nem jött a napi rohanásban az Aldiba menés (tudom, én hibám)... Viszont most ha már elvoltam, gondoltam itt olcsóbb lesz, mint a matchben
Hát tévedtem... A köv adagig lesz időm elmenni az Aldiba, vagy a Lidlibe is!Egyébként meg...
+a ráadás: 
Bibby: hát kb.
-
Bubee82
őstag
válasz
penene
üzenetére
Már leírtam egyszer de mindenki b@szott rá: aki teheti menjen az Aldiba zabpehelyért. Kb. 150 forint fél kiló és uolyan mint a Plus-os volt. Többször nem írom le, szenvedjetek az ilyen drága mocskokkal.
Ja és G = g, de ezt is írtam már személyesen neked elég régen. Pls. grammozzál és ne G-zzél
Megköszönném

Vizslát!

-
penene
őstag
Nah voltam Auchanban (havernak létráért
), megláttam a drága zabpelyhet és zabkorpát, de már amúgy is kivolt a faxom, így teledobáltam a bevásárlókosarat vegyesen... Végénél fizetek, 6 ezer... Kicsit elszörnyűlködtem...Aztán az egész nem volt több, mint 4250G.. zabkorpa/pehely vegyesen.
Nézem a számlát... 279 a zabpehely /250G, és 479 a zabkorpa.. Még jó, hogy a pultra mindkettőre ugyanaz az ár volt írva... Na mind1, kb. 1.5 hónapig nem is akarok zabpehelyvásárlásról hallani.
Legalább most van. -
zeg
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Nem.
-
zeg
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Több teremben előfordulok, így ez kábé lehetetlen.

-
zeg
őstag
Az edzéstervről jut eszembe, egyik haverom megkért hogy segítsek neki átalakulni. Persze neki az is jó lenne ha csak kisebb súlyokkal edzene mint én, nem akar ő zavarni, de menjünk már együtt mert nem túl járatos a konditermekben, meg tart attól hogy kinézik satöbbi. A második mellgyakorlatnál kidőlt mellőlem
Amikor felvilágosítottam hogy másfél óra múlva a szokásos 12 kilométeres távomat szándékozom 1 óra alatt lefutni, de utána még a tánctanárommal is találkozom, magától rájött hogy egyelőre nem vagyunk egy szinten, és az együtt edzés még nem biztos hogy jó ötlet 
-
P00By
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
dejó

-
kicsitomi88
őstag
-
Bibby
addikt
Valóban, az ON-nak nincs erős íze. De ezt én inkább úgy jellemezném hogy vízízű szar.

Uzsidobozzal mi lett?

-
Manitou
veterán
válasz
Snoop-y
üzenetére
Hát igen 5 kiló is csak számít. Majd tömegelés végén leszek kiváncsi a változásra a mostanihoz képest. Csak annak nem látom értelmét, hogy zsírba hízzak, így aztán most nem kezdek olyan őrült tömegelésbe, csak óvatosduhaj módjára
Bár a kreatin mellé meg csak kéne zabbantani is. -
Snoop-y
veterán
Ehh alig bírom hajlítani az ujjaimat. powerball rulez

-
bandus
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
vannak olyanok, akiknek a sok kox már tönkretette az ízlelőbimbóit..

amúgy a rr téyleg nagyon finom

-
harry
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Vaníliás ON? Hát, kicsit gyenge/sovány ízre, nem nagy szám, de nem is rossz, szóval simán iható, csak épp nem nagy élmény, de az nem is baj.
Sokkal jobb így, mintha finomat akartak volna csinálni és elszúrják, mert akkor se finom se iható nem lenne, így legalább a második megvan
-
bandus
veterán
itt az epres fehérjém.. ebédután megkóstolom
az illata mindenesetre jó.. az oldódása is olyan, mint a többi on?
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

95-be sikerült kettőt beletolni
( tudom gyík vagyok ) de idén még meglesz a 100 aztán már csak az ismétlések számát kell növelni

ISO szerint

De nem is akarok elérhetetlen célokat kitűzni, egyelőre 102kg a cél. Kap mondjuk 4-5 napot