Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
De egy hüJe vagy te ecsém

-
zeg
őstag
Oldalemelés Eszterótól aviban:
[link] -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Jóvan bazmeg, de te majd akkor vagy mint ők...
Bár Shodan-t nem ismerem... lehet ő is...Amúgy én is beszólnék nekik, egyszer...
Szerintem többre nem lenne alkalmam!Egyszer egy nagyfickót sikerült elriasztanom.
Mi kicsik buliztunk, és hát a szórakozóhelyen a mellettünk lévő asztalnál volt pár ilyen omlás méretű, féligzsír-féligizom gyerkőc, akik úgy érezték hogy tudtunkra kell valahogy hozni, hogy ők a domináns csapat.
Ezért valami ropit dobáltak, és belehuppant az egyik az italomba... Odase néztem, hogy mekkora dögök és hányan vannak, csak elkezdtem a magam akkori 68 kilójával egy ízeset káromkodni, amiben szerepelt néhány felmenőjük. Erre fölénkálltak, én meg majd lenyeltem a poharat...
Belül azt gondoltam, hogy most kiverik pár fogam, de kívülre felvettem a legcsúnyább nézésem, és miután szó szót követett, oda jukadtunk ki, hogy közöltem az omlásokkal, hogy ha megvernek akkor úgy tegyék hogy beledögöljek, mert ha csak kerekesszékkel is kijövök egyszer a kórházból, akkor egyenként megkeresem őket, és valami baltával szétzíbolom a fejüket, ha addig élek is, mert szegényembernek nincs csak a becsülete.
Erre mondtak még csúnyákat, de mit ád isten, egy újjal se értek hozzánk. Most vagy azért mert úgy érezték hogy ilyen hülyét fölösleges laposra verni, vagy azért mert látták rajtam hogy komolyan gondolom, mert egyébént ha valaki így lealázna, azzal tényleg nem tudnék együtt élni...
-
zeg
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ahova gyakran járok, ott nincsenek ilyen beszólások. Valszeg George vagy Eszteró kibaxná a nagyarcú köcsögöt a s_ggnyalóival együtt

-
Coyot
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
itt meg csak az egyetemi csarnokban edzem, meg majd most menek colosseumba is elvileg.
-
penene
őstag
nah szakítottam több éves hagyományommal, és epres Prostart vettem. Bár már előre félek.. de csak rávettem magam, hogy legyen egy kis változatosság. Ha nem ízlik, akkor legalább lesz motiváció hogy elfogyjon.
Vagy ha nem jó, veszek banánost is és összekeverem, együtt csak jobb lesz. 
-
Coyot
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ajkai vagyok,club oázis a helység neve, nem tudom mennyire vagy ott ismerős, itt edzem hétvégén, hétközben meg győrben
-
dragonfx
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
oldalemelés változó mennyivel megy mit cisnáltam ellőte emnnyire vok kipihent mondjuk eza többire is igaz....igaz ujra beletoltama 100ba multkor de nem érzem azt az erőt mint 1 éve kb.....sk votl az elbohockodos kihagyás...jövő hónapban jön a pump nincs mese...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dragonfx
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
és ha szabálytalanul de megálltál a fejlődésben...
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ezzel elijesztetted az összes gyúrni vágyó embert, aki kicsit is törekszik a szabályosságra.
Én már csak Penene maradok...

MOD: különben is, elárultad magad, végigolvasod a hosszú HSZeim is!!
Mert a hegyomlásos cucc a végén volt.
("az elejét átugrottam" szöveg már gyenge mentegetőzés lenne) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boci_83
őstag
Na szewasztok izomagyúak!
Régen jártam erre, tudom nem hiányoltatok, és még csak nem is nagyon érdekel amit irok, de azért megteszem. Szóval a nyáron semmi edzés, semmi kaja, csak a motorozás meg a punnyadás volt. Meg is lett az eredménye, összeestem mint a törölköző ami leeseik a fogasról. Szóval karból, mellből centik mentek le. Hasból szinte semmi sem. Érdekes, mert naponta vagy 2x is ettem.
olyan 6-8 kg le is dobtam, így most 102 körül avgyok. Tegnapelőtt megint bepróbálkoztam egy edzéssel, olyan izom lázam van hogy ihaj-csuhaj. Kb fele akkora súlyokkal nyomtam mint előtte. Szóval szánalmas! Igy el is határoztam hogy indulok magamtól és ugrok! 
-
penene
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Nem mondtam.
De az szerintem elég arra, főleg amilyen brutális súllyal tolod. 
Aizé, állig húzás az mire megy, nem első deltára? Nem az az izolációja?
Jaja, fekvenyomást is lehet jól vállgyakorlatnak végezni!!
Szerintem az oldalemelés nem az a klasszikus izolálás, amit csak akkor kell végezni, ha már nagyon izolálni akarsz. Full alapgyakorlat, mert nem nagyon van olyan "alapgyakorlat", ami a teljes vállat szépen dolgoztatná, hacsak a mellről nyomás nem... Mellnél egyszerűbb a szitu, ott a fekvenyomás... aztán ha a mell különböző részeit akarod, akkor lehet xarakodni... De vállnál... hátnemtom.
Már a kezdő tervekben is szerepel az oldalemelés, szóval az nem olyan "extra"..

Amúgy én minden edzésen látok óriási hegyomlásokat nevetségesen szabálytalanul dobálva az óriási súlyokat.... Gondolom a sok cucctól nincs izületi problémájuk, vagy még elkerülték, vagy vasból vannak a vállizületei... ill. ennek ellenére fejlődik.
Kinek mi jön be.Nekem hiába jönne be a nagy súly, a kis súlyra vagyok kárhoztatva... akkor viszont megadatik a lehetőség, hogy szabályosan csináljam.

-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
penene
üzenetére
Azt nem mondd nekem hogy a mellről nyomás izolált gyakorlat az első deltára, mert összefosom magam (ja, a környékünkön tarol a "calici"
)Ezzel az erővel én a fekvenyomást is elülső vállra csinálom...
Próbálok az összetett gyakorlatoknál és nagy súlyoknál maradni, és minél több izmot bevonni a munkába, mert a túlizolálás és a sokféle gyakorlat nekem nem jött be. De nem mondtam senkinek hogy így csinálja....
Az oldalemelés tehát izolálós gyakorlat lenne, de én másképp állok hozzá, és lehet hogy a végén még a kislábujjam is bedurran, annyira nem helyes a kivitelezés, de láttam már szép vállal olyan embert aki így csinálta... (mondjuk nem a tükörben
) -
penene
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Azt mondtad, hogy csinálsz mellről nyomást előtte. Azt mire csinálod?

Vandit: én izolálom a csontokat a bőrtől és fordítva.

-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Aham. Mondjuk nem tudom pepe mit izolál.
Másrészt meg a nagy súly az izületek szempontjából sem jó. Pláne, hogy ezt a fajta mozdulatot nem tudod pusztán vállból megvalósítani, mert nagy a súly. Még a csuklya és a felső hát is besegít itt. Szerintem próbáld meg visszavenni a súlyt és így csinálni. Többet érsz vele. 
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit.
üzenetére
Na ha mondjuk 10-el csinálod, és az oldalsó delta 100%-os terhelést kap, akkor ha én 15-el csinálom és csak 66%-os kap, akkor is ugyanott vagyunk megdolgoztatás szinjén, másrészről ti már előrehaladottabb állapotban vagytok, így többre mentek az izolálással...
Egyelőre én satnyácska vagyok még izolálni, és mivel külön nem edzek kifejezetten első deltát (izoláló gyakorlattal) így nem bánom ha besegít... -
God Vazzeg
veterán
Én nem nagyon szoktam más termekbe járni, nálunk meg az az összes kb 8 ember aki bejár, már megszokott, nem sasolnak. Máshol igen, de azt meg lexarom, múltkor kecskeméten is sasoltak mint az állat minket, ott is mindenki-ismer-mindenkit tipusú a terem, biztos kilógtunk a sorból. De ki nem szarja le, edzeni megyek, nem nézelődni

Motto: mije van a libának?? - Szöme!!

-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Ez igaz, de így pont a lényegét veszti el a gyakorlat. Az izolálást. Mivel ez izoláló gyakszi, ezért felesleges a nagy súly. A másik az, hogy, amikor magad elé engeded, akkor üresjáratban van a súly és ha még össze is érinted az még rosszabb, mivel elveszik az izomfeszülés.
Lotr: Pontosan úgy csinálom én is és 10-12-nél nem megy többel.
Link
Ez a szabályos oldalemelés, bár teljesen fölösleges a test elé behozni a súlyzókat alul, legjobb, ha a combok mellé jönnek le abban a helyzetben, ahogy a felső holtponton állnak. Figyeld meg, hogy a maximálisan elérhető magasság kb. a vállak szintje és ott, így állva kézisúlyzóval végezve a gyakorlatot igen nagy lesz a terhelés. Sokan ennek leküzdésére lendítik magasabbra a súlyzókat, hajlítják be jobban a karjukat és fordítják felfelé az alkarjukat, hogy az erősebb első delta rásegítsen. -
LOTR
addikt
válasz
Vandit.
üzenetére
Scorus Bernátos oldalemelés a jó, az első bbtvk valamelyikében be is mutatta, meg azt hiszem Vörös Zoli is valamelyikben, én próbálom így csinálni, 7-8 kilónál nem is megy többel, habár én vetkőztető sorozatokat csinálok elég magas ismétlésszámmal, de lehet visszaállok a megszokott ismétléstartományba, majd ha elkezdem újra az edzéseket
-
penene
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Én nemtom megmondani hogy csinálom, de a kar nem csont egyenes, kicsit hajlított... Az a dőlésszög nem változik a gyakorlat végzés során. Könyök vízszintig fel, az alkarom picit lejjebb van a csúcsponton, mint a könyök.
Ott megtartom kb. 1 mpre, és ugyanazzal a halál nyugalommal engedem le (de nem teljes lógatásig, hanem azelőtt, hogy a vállmunka megszűnne).
15ös szériák. Azért a 10. után már erősen fújom a levegőt, úgy kezd durranni ettől, mert gyakorlatilag nincs olyan pillanat, amikor pihenni tudna.
Volt 1-2 alkalom, amikor a vízszint fölé emeltem jóval a könyököt, de rájöttem, hogy az a plusz mozdulat már inkább elülső delta (de végülis úgy együtt nem volt rossz, csak fárasztó és az oldalsóra nem bírtam koncentrálni.
).Azt, hogy ez mennyire hatékony, lemérni nem tudom a jelenlegi állapotomban (ahhoz másfajta edzésmód kéne), de maximálisan érzem az oldalsó deltát, és ez a cél...
Jah a legfontosabb: nem dőlök hátra (nem húzom ki magam) - ezért a fej kicsit lefele néz, ezzel kicsit "görnyedve", de persze nem előredőlve. Még kb. 8 éve, első edzésidőimben szólt rám többször az edző/tulaj, hogy ne dőljek hátra oldalemelésnél, mert akkor a hát jobban besegít... Annyira belémverte, hogy azóta nem felejtem.

-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit.
üzenetére
Ezzel a tartással lehet a legnagyobb súlyt mozgósítani szerintem...
Most én arra álltam rá, hogy nagysúlyok, nagysúlyok, nagysúlyok... (hozzám képest)
Nagyobb súly, nagyobb stressz, több tesztó, több fejlődés, és nálam egyelőre hat... az életben először...
Kinek mi a jó... -
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Jah, ha így csinálod, akkor megértem, hogy ennyivel megy.
Szerintem eleve nem kéne az embernek maga elé engedni, gondoljunk csak bele az ülve oldalemelésbe. Ott sem kell és nem is tudnád. Ez a legyezőtartás meg vicc, de ez csak magánvélemény. Bunny engem sem érdekel, de én nem így csinálom, viszont a teremben nálunk is sokan, úgy csinálják, mint Te. Lehet, hogy én csinálom rosszul?
Kíváncsi vagyok a többi patesz véleményére is. -
Flow
senior tag
Én még sosem éreztem, hogy kinéztek volna, pedig nem vagyok egy izomkolosszus. Csak ezek szerint naiv?

-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit.
üzenetére
Lanyha bemelegítés után 10-8-6-ot nyomok bele, és azt nem tudom hogy neked szabályos lenne-e, de nekem az...
Enyhén hajlított könyök, kiindulópontban magam előtt összezárva a súlyzók, a végponton picivel vállmagasság fölött, úgy hogy a súlyok enyhén előre dőlnek... (nagyujj picit lefelé mutatna, ha kinyújtanám) És próbálom minél nagyobb ellenállással visszaengedni...
Azt' lehet hogy a bunny nem így csinálja, de én meg leszarom... mert hat rendesen.
Ráadásul ez már csak azután jön, hogy megkűldtem a vállam 66 kilós mellről nyomással... -
Rabbitf_24
addikt
-
penene
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Azért normális közegben tök mind1, mennyivel nyomsz, nem az határozza meg, hogy kivagy.
Rajtam csak néha mosolyognak, de ők is olyanok, hogy minden alkalommal köszönünk egymásnak stb...
Mikor (nem is olyan rég
) felraktam a fekvenyomó rúdra 2 1.25öst, csávó szeme kikerekedett, hogy ez MI??
-
penene
őstag
válasz
Shodan
üzenetére
Múltkor nekem kedves volt a csávó, 3 scott pad van, abból egynek jó a dőlésszöge, és ő is ott csinált állva bicepszet.
Megkérdeztem, jöhetek-e a padhoz, és mondta, hogy majd ő is jön oda állva bicepsz után, de jöjjek... Akkor nem volt túl kedves a hangja.
Lenyomtam 2 munkasorozatot (váltott karral 15ös széria nem volt túl gyors
), szépen kivárta... Amikor még egyszer megköszöntem neki, hogy odajöhettem (mert így illik), akkor már mosolygott, hogy nagyon szívesen, máskor is... Ő a normálisabbak közé tartozik. 
-
Coyot
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
nah erre visszatértünk még, amint elrendeződnek a dolgaim, kedden derül ki kirugnak-e... aztán akkor lehet megint otthon lenni meg edzeni

-
Coyot
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
már mondtam élek a lehetőséggel
, amugy ezzel akár bnőmet is vihetem, és akkor 2 alk-t vonnak? -
Coyot
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
nah énmeg majd azt próbálom ki, kíváncsi vagyok milyen a nagy és szép új terem

Shodan:
ha jogos a beszólás akkor igen, meg aztán nem kell bunkón beszólni meg lehet normálisan is mondani, ha van valami épeszű lélek a terembe pl edző melléd áll ugyis
vagy hiú ábrándokat kergetek?
-
Rabbitf_24
addikt
már vettem fél éves bérletet a vo2-be és nagyon bejön a csapat, bírom a tulajt, mindig
megkérdi, hogy hogy érzem magam, mennyit fejlődtem, mit tudna segíteni stb...meg pesztrálom az asszonyt is, mert az meg fogyózik, aztán segítek neki tempót belőni a futópadon, wave-en... szóval elég közvetlenek, meg ott van út túloldalán...

majd rápróbálok lehet, mert itt nincs 45°os pad meg rendes vállgép.....
-
Shodan
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
Hát én általában délelőtt, dél fele járok, mert akkor vannak a legkevesebben. Hallottam hogy délután már olyan is előfordult hogy nem volt szekrény.
Engem nem érdekel mit csinál más, csak ne akadályozzanak, és ne hívjanak öcsinek, ennyi. Egyébként én is észrevettem hogy kezdenek kicsit elszállni... -
Coyot
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
hát gyere, én pont azt bírom hogy ott mindenki ismer mindenkit, meg családias az egész, meg lehet röhögni a nagy öregek kuveros történetein

erőben kilógsz? ne hülyéskedj, haverom fixen 50 kilóval nyom fekve, meg leginkább futni jár be, mégsem nézik ki, nem tudom milyen gyökerekkel hozott össze a sors ott... és vannak jópáran akik nálad gyengébbek, szal tényleg nem értem
-
Rabbitf_24
addikt
az oázis..... sajna, azért is nem oda járok már...

egy kicsit kinéztek, pedig igyekeztem beszélni mindenkivel stb...
közös ismerősök stb.. ez volt nyár elején asszem.. de akkor abba is hagytam, aztán
augban kezdtem vo2ben, de sztem Veled nem találkoztam...mod2: ha bevezettél volna, lehet hogy most is ott lennék...
mod3: erőben kilógtam közülük az egyételmű.... most 75kg-mal nyomok
12-10-8-at.. kb ez a szintem, szóval még sehol se vagyok, de már ez is több
mint a semmi... -
Coyot
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
papa most az óázisról bezsélsz? remélem inkább a másik teremről, márha az még van, kossuth vagy melyik

-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
2x15 kilóval? Azt mennyire csinálod szabályosan, mert az nekem kicsit soknak tűnik, bár ha 5x3-at csinálsz, akkor végülis jó.

-
Snoop-y
veterán
válasz
Shodan
üzenetére
Szerencsére nálunk nincsenek azért ilyen beszólósok. Mivel ez ugye nem klasszikus gyúróterem mert csak dolgozók járhatnak, így ezek az ottlakokateremben mert nincs más elfoglaltságom emberek szerencsére kint rekednek. Amit meg először említettél na az meg a teteje mindennek

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Shodan
üzenetére
Ezért váltottam én is konditermet....
Az ezelőttibe bármit csinálok röhögnek, figyelnek... (régen nem csináltam már,
lehet, hogy nagyon béna vok, meg gyenge őhozzájuk képest...) Meg aztán a másik, hogy végeztem, lebontom a cuccot, azán a nagy kopasz feláll, hogy ne oda tedd a súlyt,
mert akkor Ő legközelebb nem fogja megtalálni stb....
Szóval ha vki felkokszolja magát, hogy 150et nyomjon fekve az a nagy arc, a többi meg birka..
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Shodan
üzenetére
Kurvára felbasz, ha valaki elfelejti, honnan jött...
Senki sem 110 kilós izomállatnak születik, és ha találkozok nálam gyengébb, vékonyabb emberrel (csak nagyritkán esik meg) akkor segítek neki és támogatom...
De biztos én vagyok a hülye, mert a "seggmentalitás" divatosabb manapság...
Jobb is hogy nem járok publikus terembe, mert az ilyen csöcsfejekkel nagyon nem tudok egyezkedni, és valószínűleg, miután kifejteném a véleményem róluk, összeraknának, mint a lego-várat...

-
Shodan
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Ja én is pont múltkor jártam így.
Csinálom az állighúzásomat, erre oda jönnek a Zoliék ,hogy bocs barátom mi voltunk itt. Aztán még sikerült egyet csinálnom és lazán lekoptattak.
Csak kár hogy vagy fél órája nem voltak a keret közelébe sem, hanem hátra mentek dumálni vagy mittudomén mit csinálni.
A másik tegnapelőtt, nyakmögényomós padnál. Megkérdezem hogy használhatom e. Egyébként csak pihentek rajta. Aztán hallotam egy megjegyzést. -De jó hogy ide jöttél kis öcsi.
Tudom hogy ők a terem keménymagja, de azért álljunk már meg vannak mások is. Már nehogy én érezzem magam kellemetlenül hogy akarom használni azt a kurva padot.Másik hogy amit a legjobban gyűlölök ha öcsinek hívnak, na ettől kibukok. -
marcus.fenix
aktív tag
Hát ja, az edzőtermi edzések szépségei, amelyekről csak hallomásból tudok... hála az égnek.
Két hónapja edzőtársam sincs, néha zavar, mikor jó lenne ha figyelné valaki a szabályosságot, vagy levenné a súlyt a mellemről, hogy ne kelljen végiggurítani a bordáimon, vagy megállítana, amikor eljön hogy "namégegysort, namégegysort" és a max. 1 órás edzéseim másfél órásak lesznek...
Amúgy kurvajó... felnyomom a zenét, nem dumál senki, hideg van, tehát nincs kedvem megállni... és ha összenézem az edzésnaplómat a két hónappal ezelőttivel, amikor az új edzéstípusba kezdtem, mindenhol van fejlődés, néhol elég kirívó is...
Az oldalemelést már 2*15 kilóval csinálom (az nekem nagy szám), és a vállam jól reagál most... aminek nagyon örülök...
Szóval faszesz minden, de néha egy hasonlóan elhivatott edzőtárs jó lenne...
-
Snoop-y
veterán
Hát én sem örülök mikor feltartanak

Bár nálunk azért kulturáltak az emberek és megkérdezik.Akik meg nem haladnak azoknak meg, szoktam hangos megjegyzéseket tenni ( olvasni a könyvtárban kell, telefonálni kint az előtérben, pihenni meg aludni otthon).
Legjobbak akik egyszerre 6 szeren gyakorlatoznak kurva lassan mindegyiket fél óráig foglalva de te ne menjél semelyikre mert ő ott van vagy mindjárt ott lesz. Ilyenkor én is leszarom és elkezdek dolgozni a cuccon. -
penene
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Hozzám is szó nélkül beállnak párszor, vagyis kezdi levenni, ill. pakolni a súlyt az állatja.
Én csak úgy poénból odaszólok, miközben állítom vissza amit elállított: Helló, be akarsz szállni???
Általában meglepődnek. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vandit: "fénykoromban" nekem is ezért lett elhanyagolva a tricepszem.. Olyan durván melleztem, hogy alig maradt energy meg minden más a tricepszre... így mellben fejlődtem, de a tricepsz alig, és kész is volt a baj.
Sokan javasolják, hogy a gyengébbel kezdjük az edzést.. Én egyszer próbáltam ki, hogy tricepszeztem mell előtt, hát azt a szenvedést, amit levágtam fekvenyomásnál, nem kívánom senkinek.. Pedig sokak szerint működik.. Végülis működött, a tricepszre sikerült hangsúlyt fektetni, csak a mell... Kérdés, melyik a fontosabb!!!Aztán átálltam mell-bicepszre, úgy egy fokkal jobb volt, csak jobban kell melegíteni.
Egyik haverom a repedések melegőzése végett nem javasolta a mell-bicepsz, hát-tricepsz kombót... de én nem ott tartottam, szal nem volt belőle bajom.
-
LOTR
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
tudjuk, hogy te kókeményvagy

-
borsi
tag
válasz
janeko
üzenetére
Én is úgy csináltam, de eltérítettek. De most hogy mindenki azt mondja, én is megtartom akkor a mell tricepszet egyben.
nordic:Én a Biotech NO1-et ajánlom. Olcsó(1g fehérjére vetítve), és a leírása szerint elég jó. Lehet kamu, de az ON-hoz képest 1 adagban mindenből 1,5x annyi van(BCAA,Glutamin,stb), és kb ugyanannyiba kerül.(1adag) [link] És a sárgadinnyés nagyon finom.
-
Bubee82
őstag
válasz
janeko
üzenetére
Ha egy kicsit durran az annyira nem téma. Azért, mert ha teljesen nyújtva lenne a kar akkor a súly a csontot terhelné, vagyis a mivel az alkar és a felkar nem zár be semmilyen szöget, hanem nyílegyenes, a súly/terhelés a csonton "vezetődik" le, az tartja meg. Ha viszont - ahogy a helyes kivitelezésben is szerepel - kissé behajlítod a karod, akkor már a tricepsz fogja a terhelés egy részét átvenni a felső ponton. És szerintem senki se képes arra h abban a pozícióban rögzüljön a karja, ergo minimálisan mindenki csinál egy kis tricepsznyomást áthúzás közben
De nincs ezzel semmi baj egészen addig amíg nem megy át teljes tricepszgyakorlatba
Figyelj rá, ennyi.Nordik
Túl olcsót nem érdemes. Amit javasoltak az megfelelő. Ebben a sportban szinte semmivel nem lehet "olcsón" kijönni. Ha kis kiszerelést veszel, többet fizetsz, amikor asszed olcsó fehérjét veszel, többet fizetsz, mert sokszor az olcsóbb drágább lesz. Arany középút.
-
Flow
senior tag
Ma lementem edzeni. Csigás gépnél már 3an voltunk
, erre odajön még két srác:
-Beállhatunk?

-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
hát a karom már edzettem minden módszerrel, egyiknél sem fejlődött úgy mint bármi más izomcsoport, de biztos van amit még nem próbáltam, ezért remélem, hogy nem vagyok reménytelen
a mostani módszeremmel sikerül azt elérni, hogy nagyon bedurran, és egyáltalán nem fáj a könyököm, most már nőhetne is végre
janeko
szerintem csak annyira rossz, mintha pl evezésnél a bicepszed durranna, tehát rosszul végzed a gyakorlatot, bár az áthúzás nagyon összetett gyakorlat, de a mellen kívül ha a széles hátizmon (azt hiszem) kívül érzel még más valamit is, akkor vedd kisebbre a súlyt, és tanuld meg helyesen kivitelezni
a lényeg annyi, hogy a könyököd egy kicsit mindig legyen behajlítva, viszont abból a pozícióból ne mozduljon el, kb csak vállból mozogjon a karod - hát ezt nehéz leírni, hogy is kéne csinálni -
janeko
őstag
szerintem mell után a legjobb tricepszezni.. legalábbis nekem.. ha mell után nyomom a tric edzést akkor másnap van rendesen izomláz.. ha meg más napon tric-ezek akkor meg szinte semmi
amúgy mennyire rossz az ha, áthúzásnál (mell-re) a mellem mellett a tricepszem is iszonyatosan durran?
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
pont a tricepsz az a testrész ahol sokan a magas ismétlésre szavaznak, és nekem a könyököm elég lassan "melegszik be" ezért van ez a sok ismétlés, tolódzkodást és homlokraengedést nem is csinálok már ez miatt
most olyan tömegelésfélének kéne jönnie, de lassan 2 hete nem edzettem már, kövbetkező héten talán már lesz időm újra elkezdeni -
Nordik
addikt
Köszi a válaszokat!
Esetleg ti milyen tömegnövelőt ajánlatok a továbbiakban? Szeretnék viszonylag olcsón kijönni, ha lehet. Amit most vettem Hypermass 5000, ez 2ezer forint volt és 10-15 napig elég kell legyen. Szóval többet nem nagyon szeretnék áldozni erre.
Vagy olvastam még, hogy fehérjét és szőlőcukrot kell összekeverni. Erről tudnátok pár dolgot mondani?!
-
BÁ Nutrition
addikt
szerintem nem jo amit csinalsz. tul sok ismetlest es sorozatot csinalsz ra, es nincs meg a megfelelo terheles sem. igy csak szarra gyilkolod a tricepszed.
az lehet hogy baromira erzed, de az a baj hogy tulsagoasn is es nem novekedesre stimulalod.csinalj 3 gyakorlatot. esetleg ha tobb szimpatikus is van akkor valtogasd oket edzesenkent.
mondjuk nem tudom hogy tomegelsz-e vagy micsinalsz ugyhogy nem sorolok fel gyakszikat, de csigas letolas a legalapabb gyakszi szerintem.
ha a novekedes a lenyeg neked akkor tartsd magad a 6-10 ismetles kozott szeriankent
de ezt azert tudhatnad te is
-
Vandit.
addikt
Amit most én csinálok rá az nem mérvadó, de amikor kimondottan testépítősen edzettem, akkor volt:
- Tolózdkodás
- Homlokra engedés
- Fej fölött integetés kézi súlyzóval
- Csigás letolások normál fogás és fordított rúddal, kötéllel
- Kalifornia nyomás
- Fej fölött nyomás
- Fekvő szűken10-12-es ismétlésszámmal csináltam és mindig mást.
-
kicsitomi88
őstag
Én azért tricepszeztem mellnapon mert nyomásoknál már terhelődik és nem kell annyi sorozat rá. Mell bicet azért nem szeretem mert ha utána van hát tric akkor hátazásnál nem előnyös ha a bico be van durranva, míg fordított sorrendben tricepsz bedurranva jól odavágja a melledzést. Tehát nem értem azt a nagy darab embert aki ezt mondta, de én kicsi vagyok, vagyis másként nagy biztos és nem értek hozzá

-
Snoop-y
veterán
Én is ezt tapasztalom. Évek óta nem voltam ágybanfekvős beteg. Mondjuk ez azért is lehet mert a fél életemet mezítláb töltöttem egy edzőteremben ugrabugrálva
Elég nehezen fázok meg ha meg mégis kb 2 nap és semmi bajom. Melóhelyen egyszer viccből felvetettem a főnöknek, hogy nem akarja e külön díjazni azokat akik mondjuk a cégnél eltöltött munkaidejük alatt nem voltak betegszabin de csak nézett ki a fejéből
. Pedig a legtöbb kollégám egy évben ha összeadjuk kb 1 hónapot nem dolgozik mert most megy a hasam fáj a hajam náthás vagyok influenzás vagyok stb stb. -
zeg
őstag
Nemtom, én jól elvagyok a Lidl-es multivitamin 4X adagjával(néha elfelejtem). Számora érthetetlen ez a sok göthös, tüsszögő, fejfájós ember.
Gondolom az idén is elkapom az influenzát, megint lesz egy sz_r éjszakám, a többi gyúrós haverom meg ismét a saját taknyában fog napokig fetrengeni. 
A franc esne az esőbe
Mennék futni de még a betonon sem tudok a koszlé miatt
Mehetek futópadra de nem baj, majd jól telefingom a termet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
borsi
tag
Mondjuk én 2-3 hétre gondoltam, aztán új erővel nekiesni a már hideg vasaknak.
kicsitomi88: Miért nem tudsz 4x edzeni? Mert én pont az időhiány miatt változtatok a sűrűbb, de rövidebb edzésekre. Meg persze 1-el többször nem zuhanyzom otthon, költségkímélek
Hát lehet akkor átrakom a tricepszet mellhez, akkor a hasat áthozom a váll bicóhoz.(ezek ilyen 10perces hasak csak) Ezeket majd próbálgatom, eredetileg én is mellel együtt tricepszeztem. De találkoztam egy régi ismerősömmel, és azt mondta, mell napon ne tricepszezzek, mert nem lesz benne erő... Ránéztem, aztán láttam mekkora, és hittem neki. -
Bibby
addikt
Most van a tv-ben OCC motorépítős műsor, BSN-nek csinálnak épp motort.

-
-
P00By
nagyúr
Új bb.tv-ben bánnyi ismételten bemutatja vitamin adagját... Ennyi pénz nincs a földön

Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én benne lennék, főleg hogy tanulhatok is akár valami okosságot 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
olyan 6-8 kg le is dobtam, így most 102 körül avgyok. Tegnapelőtt megint bepróbálkoztam egy edzéssel, olyan izom lázam van hogy ihaj-csuhaj. Kb fele akkora súlyokkal nyomtam mint előtte. Szóval szánalmas! Igy el is határoztam hogy indulok magamtól és ugrok! 

, erre odajön még két srác:
. Pedig a legtöbb kollégám egy évben ha összeadjuk kb 1 hónapot nem dolgozik mert most megy a hasam fáj a hajam náthás vagyok influenzás vagyok stb stb.