- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
Én körülbelül felgyógyultam csak a nátha maradt még. Négy nap emelt ch nap volt a maival együtt 3-4000 kalóriával, holnaptól indul a diéta újra valamint az edzés is folytatódik. Ez az utolsó kurva 10 kiló nem foghat ki rajtam
-
kicsitomi88
őstag
A heti váll ill. lábedzés kimarad és a diétámhoz képest emelt ch-n vagyok, kissé lebetegedtem, remélem hétfőre minden ok lesz
-
kicsitomi88
őstag
válasz
God Vazzeg #32504 üzenetére
De ha már hármat belenyomott akkor egyértelmű, hogy hiába ujjal próbálod mikor már a harmadikat sírva tolta ki. Tehát gyak te csinálod majd helyette, full nem ertem, hogy mire gondolsz.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
God Vazzeg #32496 üzenetére
Hat en ma 65-be nyomtam segítséggel hatot, de a hatodiknal mar próbálhatta volna ujjal hacsak nem kungfu mester a segito mert nem bírtam nyomni. Egy ilyen végső utolsó erőltetett ismétlés után még a karom is alig akar mozdulni abban a tartományban, tehát el nem tudom képzelni, hogy ujjal segítve nem, hogy 1, de 12 ismétlést csináljak :S
-
kicsitomi88
őstag
válasz
God Vazzeg #32494 üzenetére
Ez aztan a sporolas, a masik kozbe hatazik
-
kicsitomi88
őstag
válasz
marcus.fenix #32254 üzenetére
Nekem a keddi hátazás óta "bizsereg" a hátam, most végre nem arra mentem, hogy mennyi az a súly amivel még úgy tudom csinálni, hogy szabályosnak nézzen ki kívülről de valójában karból húzzam, hanem próbáltam érezni a hátam, még ki is röhögtek mikor döntött törzsű evezésnél mikor utolsó sorozatot csináltam lekaptam a súlyokat és izomból feszítve a hátam superslow csináltam ismétléseket erőltetve. Aközött aki kiröhögött és köztem az a különbség, hogy nekem másnap volt izomlázam hátba, neki nem valószínű ahogy elnéztem.
-
kicsitomi88
őstag
Shopban twinlab glutamin akcio, nekem még így is drága.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
BÁ Nutrition #32160 üzenetére
shopba emlites szinten sincs, mashol sem lattam UN yohimbet, te honnan szervaltad?
nem twinlab volt?
-
kicsitomi88
őstag
válasz
BÁ Nutrition #32129 üzenetére
Nincs körzőm.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
BÁ Nutrition #32127 üzenetére
Mondj jobbat.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
God Vazzeg #32120 üzenetére
Dehonnem
-
kicsitomi88
őstag
válasz
BÁ Nutrition #32115 üzenetére
Még mindig nem értem mire akarsz kilyukadni. A zsírtömegem 5.5 kg-al csökkent, a többi 1.5 izom amiben benne foglaltatik a víz is. Nem értem még mindig mit problémázol
-
kicsitomi88
őstag
válasz
BÁ Nutrition #32112 üzenetére
Víz nem számít mert az átláccó.
Egyébként, hogy érted ezt a vizet?
Tudom, hogy sok a 20, ezért is csinálom tovább. De azért már kevesebb mint Godnak
-
kicsitomi88
őstag
2008. Október 28:
Testsúly 95.1kg
Magasság: 182cm
Testzsír index: 24.8%
Zsírtömeg: 23.5kg
Tiszta tömeg: 71.5kg2009: Január 22:
Testsúly 88.1kg
Magasság: 182cm
Testzsír index: 20.5%
Zsírtömeg: 18kg
Tiszta tömeg: 70.1kgA leadott 7 kilóból 5.5 zsír és 1.5 izom.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
L|zsidoboz #32049 üzenetére
hehh szolhatnal.
Részletesebb izkompozicio? notte tole?
kanal van benne?
-
kicsitomi88
őstag
Ma bevetettem magam a gugli legsotetebb barlangjaiba es kibanyasztam, hogy hogyan kell pontosan derékbőséget mérni, az eredmény: 88 centi. Kicsitomi88
-
kicsitomi88
őstag
Fontos a különböző testtájak körfogatát is mérni, hiszen az izom 2x olyan nehéz, mint a zsír és mivel a megfelelő fehérjeegyensúlyra ügyelsz (Herbalife élelmiszerek, megfelelő étrend, netán testmozgás is), a magasabb fehérjebevitel miatt mindössze 10%, vagy ez alatti izomveszteséggel kell számolni!
Egyébként nem hülye a csávó, az a hülye aki hisz neki. Én is ezt csinálnám ha lenne rá lehetőségem.
-
kicsitomi88
őstag
-
kicsitomi88
őstag
Utálok itthon lenni mikor diéta van, így nem lehet megállni a kajálást
-
kicsitomi88
őstag
-ok
-azért szvsz nem ugyanaz
-ok
-kásásnak kásás a proform na de azok a takonyra emlékeztető dolgok a protkóban....mod: proformbol kostold meg a a rumpuncsot, számomra nem a legfinomabb fehérje amit eddig ittam(ellentetben bubee velemenyevel) de kb scitec izminoseget hoz(de lehet meg hatasban is
).
-
kicsitomi88
őstag
-
kicsitomi88
őstag
válasz
God Vazzeg #31870 üzenetére
Most tuti megittam több mint 5g-t, várom a feszülést, nálam még nem is kell olyan sok dolgot betöltenie
-
kicsitomi88
őstag
Berendeltem egy csokisat shopba de sztem most nincs nekik raktáron.
Ha jól számolom, és nem hazudik nagyot a címke akkor erősen best buy, mivel ha 20%-al kevesebb benne a fehérjetartalom mint amit a címke ír, akkor is jobb mint az anabolic whey
Szóval már csak íztől félek, még spenót is van benne amit szeretek ugyan, na de csokival?
SAN Alcarhoz hozzafuzve: Acetil L Karnitin szerintem elsősorban nem zsírégető(builder enkciklopédia) hanem ilyen idegrendszer baszkuralo bigyo, en inkabb a zeg altal is ajanlott Biotech karnitint ajanlom, scitecestol nem ereztem semmit, ez tenyleg megdob!
Na jo most olvasom h zsirt is eget de en inkabb maradok a fentinel, ez tenyleg hat.
-
kicsitomi88
őstag
Dzsónapot, gondolom már hiányoltatok nem volt netem
Ma melledzés keretében 10et nyomtam segítség nélkül 60-ba, eddig töltött állapotban is csak 7-8 ment eddig és csak fogyok és fogyok azóta. Körülbelül ennyi ment bele mikor 25 kilóval több voltam akkor is. Tudom qrvajó vagyok, nem kell mondani
Valakinek van tapasztalata a Peak Whey Fusion nevu termekerol esetleg?
-
kicsitomi88
őstag
Ma mentem edzeni reggel(váll) és gondolkodtam, hogy valamit elfelejtettem. Ja igen, a lábedzés még kimaradt a hétre és a hét további részében én nem akartam edzeni tehát úgy döntöttem ma láb-váll napot tartok méghozzá szuperszettben a gyakorlatokat. Elvittem a kézisúlyzókat a guggolóállványhoz, megcsináltam egy sorozat oldalemelést aztán guggolás aztán megint oldalemelés megint guggolás és azután leültem mert nem kaptam levegőt
Jót röhögtem magamon és vállaztam egy jót, holnap láb. Hogy én, hogy gondoltam, hogy 5 hónap diéta után éhgyomorra egy ilyet acceptálok?
Ja igen, zeg által ajánlott 1g-os Biotech karnitin érezhetően energizál míg ezt Scitec cuccnal nem tapasztaltam.
Augusztus 23: 112.4 kg
Szeptember 30: 105.0 kg
Október 28: 99.6 kg
November 26: 94.8
December 8: 93.0
Ma reggel: 87.4kgEz -25kg
-
kicsitomi88
őstag
Üdv
Ma gondoltam a mell mellé nem tricepszet hanem hátat rakok. Első gyakorlatként szűkfogású csigás evezés volt, éreztem is tőle rendesen a hátam. Aztán lehúzás, ott meg jól bedurrant a bicepszem amely folyamat döntött törzsűnél folytatódott így a végén egy bicepszedzés lett belőle de valami eszméletlen mód jól ment.
Elmúlt két edzésemen állandóan nagy terhelést kap a bicom hatnal pedig ugyanugy csinalom mint régen, ki érti ezt.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
glutamin #30938 üzenetére
Én most 70-el szériázgatok, várom már a tömegelést, a lábam erősödik a legintenzívebben.
Hónapja még 80-al szériáztam, most sem az erő inkább a mentális dolgok miatt nem megy nehezebb súllyal. Akkor is nyolcakat guggoltam 80a-al, most meg 12-10-et 70el. Éhgyomorra nem az igazi
-
kicsitomi88
őstag
válasz
BÁ Nutrition #30930 üzenetére
Ezt az egyet linkeltem ma egyébként meg sokaknak hasznára válik, tehát csüccs.
-
kicsitomi88
őstag
Skacok új Best-Buy van úgy látszik Glutamin kategóriában:
1g 9.48 Ft, SR-ből a kilósnál 13,78.
-
kicsitomi88
őstag
Éppen Dachausat játszok a szobámba
-
kicsitomi88
őstag
Változatosság kedvéért a chilis kukoricas bab előtt ettem egy kis lencselevest
-
kicsitomi88
őstag
válasz
dunkel #30879 üzenetére
Valóban nem a legjobb kombó de leszarom mert szeretem. És örülnék ha végre tudnék már egy embereset szarni
Most olvasom napi max 45g-ot javasolnak, de baszki, akkor nem ehet meg az ember egy nagy fazék chilisbabot? Nemár
Eddig rizzsel meg tésztával töltöttem de most ezt kívántam
Bubi: 5 hónapja diétázom, hagy egyek már egy kis babot meg kukoricát töltésképp egy nap
-
kicsitomi88
őstag
válasz
hummerdikk #30873 üzenetére
Nem sok, fél kiló bab meg egy kiló kukorica
De nem hiszem, hogy mind meg tudom enni
-
kicsitomi88
őstag
válasz
hummerdikk #30871 üzenetére
Onnan jovok, fogytam vagy 25 dekat
Eppen toltok. Reggel extrudált kukoricás kenyér meg merci csoki. Ma egész nap chilis kukoricas bab. jee
-
kicsitomi88
őstag
válasz
marcus.fenix #30800 üzenetére
Akkó viszlát
-
kicsitomi88
őstag
On 21900 shopba.
-
kicsitomi88
őstag
-
kicsitomi88
őstag
válasz
hummerdikk #30636 üzenetére
Ott a túró azért belassítja a felszívódást viszont ha a lekvárban fruktóz van akkor talán az se lesz jó mivel a máj glikogénraktárai nem hiszem, hogy nagyon üresek lennének. Tehát lekvárt ki talán
feri: Zsírbevitel?
-
-
kicsitomi88
őstag
válasz
BÁ Nutrition #30623 üzenetére
kar1, kar2, oldalsó nemtommi, hátsó dupla bicepsz bicepsz nélkül
P00by: Ugye az a hátas kép tiszta Arnold?
-
kicsitomi88
őstag
válasz
BÁ Nutrition #30605 üzenetére
Ez ilyen, hogy essünk jól össze diéta ?
Tényleg nagy szar az egész de hajrá
Mennyiségileg térfogatra kevés az étel, éhezni fogsz.
-
kicsitomi88
őstag
Na mától új forrásból fedezem a zsírbevitelem. Vettem héj nélküli tökmagot, napraforgót, kesudiót, diót, lenmagot, kókuszreszeléket és szezámmagot. Egy üres fehérjésdobozban öszekutyultam és napi két pofazakcsónyi megy majd reggel este.
Csak rá ne járjak napközbe basszameg
Mer kiba finom
-
kicsitomi88
őstag
Ad1: technikai okok, nem férne a táskámba a doboz az edzőscucc mellé.
Ad2: Körülményes lenne mindig elkészíteni úgy h->AD3
Ad3: A konyha amúgy sem az enyém és anyám utálja ha ott teszek veszek.
Ad4: 3db pufirzs sokkal jobban esik mint 30g rizs.
Ad5: Általában úgyis zsírszegény túrót kajálok reggel és délelőtt így mehet szendvicsbe.Pedig imádom a rizst és tömegeléskor nyomni is fogom de most úgyis olyan keveset ennék, hogy kerülöm inkább a konfrontációt és időt spórolok.
Néha azért zab becsúszik, de én tényleg imádom a pufirizst is, persze kizárólag a cooposat, jobb akármelyiknél.
-
kicsitomi88
őstag
Tényleg akartam kérdezni, holnapra rendeltem Acetyl LKarnitint shopba, valakinek van innen tapasztalata vele?
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Vekiboy #30309 üzenetére
Hát vettem ilyen fogyikapszulát a tv shopból meg a manitou által ajánlott cillit bang zsíroldóval
Komolyra fordítva a szót 100%-os diéta 3 hónapig, aztán azóta 95%-os. Ennyi a lényege. Nulláról kezdtem neki augusztus 23-án, mindent elfelejtettem kajálásról, edzésről és megint utánajártam mindennek.
Persze a következő diétám ennél sokkal okosabb lesz, mert sokszor egy testépítő diétához képest éheztem és éhezek, de most már így csinálom végig, késő megjátszani most már a szénhidrátcsökkentést mikor így is minimumon vagyok néha.
Aerob mozgás szinte semmi nem volt csak súlyzós edzés meg karnitin és rengeteg tescos zöld tea
Most minden nap minden étkezéskor eszem fehérjét és hétfőtől szombatig egyre jobban csökkentem a cht és vasárnap betöltök(aka zabálok ahogy tőlem telik). Ez most működik, két hetente egyszer van olyan, hogy össze akarok esni, akkor benyomok pár pufirizst.
Fehérjét 40%ban túróból, 40%ban húsból és 20%ban szójaizolátumból viszem be. Szénhidrátnak csak pufirizs hétköznap, vasárnap bármi. Zsírnak lenmagolaj meg egyéb magvak.
Egyébként meg nem vagyok olyan szerencsés, mivel kezd látszani, hogy valami hiányzik a bőr és az izom között...
ha úgyis jössz haza összefuthatnánk az Attila utcában
-
kicsitomi88
őstag
válasz
God Vazzeg #30304 üzenetére
Igen, ezért tippeltek 90 kilónak mikor 120 voltam
Arányokba nem volt olyan nagy gáz
-
kicsitomi88
őstag
válasz
DAVID0000 #30298 üzenetére
A legtöbben fej nélkülit raknak be, kivéve a rossz arcú emberek mint pl. God, én mint jóképű ezt nem tehetem meg
Ja igen, tegnap kaptam egy kis ösztönzést. Megkérdezte csoporttársnőm pár végzős középiskolás, hogy itt van-e az a jóképű csopitársa, meg, hogy úgy odabújnának a széles vállaihoz.
Szeptember elején én lettem volna a hájas csoffadt undorítóság. Na ennyit lehet változni 4 hónap alatt
-
kicsitomi88
őstag
Na ma gyereknap van, kaptok egy képet. Sebtiben csináltam telóval az öltözőben de jött más is így több nem készült(most)
Még mielőtt fikáznátok, 4 hónap munkájának gyümölcse - 23.8kg után.
Jó nadrág nincs teljesen felhúzva na de öltöző vagy mi
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Motion_Blur #30288 üzenetére
Legfontosabb időpont rögtön edzés után, következő felkelés után aztán lefekvés előtt(de akkor inkább túró).
Én reggel-estére valami olcsóbb fehérjét vennék, mondjuk proform szóját, edzés utánra meg a drága tejsavó.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
God Vazzeg #30285 üzenetére
Edzés előtt?
levél ment tudodkinek
-
kicsitomi88
őstag
válasz
God Vazzeg #30250 üzenetére
Nem is mondtam
Guggolásra nekem a sokkoló technikám utolsó sorozatra, hogy nem megyek olyan mélyre mint eredetileg mintha simán guggolnák viszont nem is egyenesítem ki annyira a lábam mint normálnál és ebben a mozgástartományban csinálom, persze gyereksúllyal. Hasonló égető érzés mint lábnyújtásnál. Szinte érzed, hogy felgyullad a kvadricepszed.
más
Ja igen, tegnap 89.8kg, ma 88.6, úgy látszik sikeresen ürítettem pedig ma még ettem is előtte
A célok idénre: 100ba belenyomni fekve. 150-be guggolni egyet.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
God Vazzeg #30219 üzenetére
priv basszameg
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest