- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RudyD
tag
válasz
cellpeti #7754 üzenetére
Üdv!
No akkor guglineki.
Itt egy rövid ismertető: http://www.termeszetgyogyaszat.info/stiviaVan neki magyarus wiki-oldala: Jázminpakóca be szép szó!
Anno először a biostore.hu -soktól vettem egy ilyen fekete színű löttyöt, azt hiszem valami ilyesmi volt:
(legalábbis a 'csomagolás')Illetve mostanában - kényelmi szempontokból a vásárcsarnok\tesó melletti emeletesházalji bioboltban szereztük be. Ott volt valami finomított nem fekete de színtelen DrChen féle változat, annak kevesebb mellékíze volt. De ha jól látom lehet visszatérek a fent linkelt háthozszállítós bolthoz, zöld hétfőn ingyen hozzák a városba a cuccot... B-)
semi-OT.:
Ha meg már úgyis a Kávé témánál botlottunk bele a dologba, akkor épp ez esett be a mostanában ritkán látogatott magánfiókomba:
hogyé' csinájjunk spéci KVfőzőt...
A'szem kell ilyen, a gyerek imádná. Hozná reggel a kv - t az ágyba... B-)A lényeg az hogy cukorbetegeknek állítólag még direkte jó is a cucc.
Úgyhogy nagy egészségesedést, akinél meg lehet annál meg jobbulást. -
Speeedfire
félisten
válasz
cellpeti #7729 üzenetére
A sétáló végén van egy bolt (ahol most az ásatás (?) van), de nagyon drága...
Anno be akartam vinni a régi SE W610i, csak a csati forrasztásért akart kérni 3k-t...
Kb 20 perces melóért. Még ha a csatit is kicserélte volna, akkor azt mondom okés.
Én mást nem nagyon ismerek. -
vlcsko82
senior tag
válasz
cellpeti #7568 üzenetére
A postát fel is tudod hívni 06/40-46-46-46 szám alapján megmondják pontosan,hogy hol a csomag (levél)
Buga úr : Én is belefutottam hasonlóba
2db notiramot ajánlott levélként feladtam és a postán eltűnt
és csak a feladási díjat akarták megfizetni
Megmontam a postavezetőnek igyon belőle pár kávét
Ami biztos START Plusz csomag értékbiztosítással 50k-ig 2100Huf -
-
válasz
cellpeti #7342 üzenetére
Szia!
Én is mindenhol ezt olvasom. HP vs. ThinkPad -ra korlátoztam a vitát, vagyis próbáltam Szabival. Na mind1, én egészségesen próbáltam vele beszélgetni, nem akartam, hogy besértődjön. De a felhozott vádait "kicsit" túlzásnak tartom, ha én arcolok akkor ő is...
Viszont szerintem ebben a kategóriában Peti a ThinkPad jobb. Esetleg ha megtudod oldani akkor Dell vagy BugaLaci gépe.
mobal,
-
ixtom
tag
válasz
cellpeti #7260 üzenetére
R61-nél vedd figyelembe, hogy lehetnek bajok a Quadro 140M-es gépekkel (GPU leválás, nem vagy csak alaplap cserével javítható) más gyártónál is voltak problémák (2008. június-július utáni gépekkel nincs gond).
Az inteles T61 biztos hűvösebb, halkabb valamennyivel, csak a kijelző felbontása gyenge.
Úgy tudom ez a HP jó cucc, de még nem próbáltam. -
Füleske
addikt
válasz
cellpeti #7000 üzenetére
Ennyi erővel kést se tartson senki , mert ki fogja irtani a családját. (mint nemrég) Mellesleg vadász volt.
Amúgy az egy jó környék , ha ismered. Családi házas. Kisebbség mentes.
Az önvédelem viszont szvsz nem áll meg egy kocsival menekülni akaró ember legyilkolásánál.... Nem tudom miért érte ez meg neki , van két kisgyereke... Én nem ismertem , de szüleim látásból igen.Weaver :
-
-
Prison85
senior tag
válasz
cellpeti #6760 üzenetére
Igen
Kettő között vacillálok, de szívesen venném a hozzáértők segítségét, tanácsait.
Ezekről lenne szó:
Saitek Cyborg F.L.Y 5
Logitech Extreme™ 3D Pro -
RudyD
tag
válasz
cellpeti #6717 üzenetére
Üdv!
Nem kifejezetten eladó, de fekszik egy ideje. Linksys wrt54gl ([product page] -a'szem v2 -es, de meg kell néznem otthon.
A topiclakóknak is - kb mennyi lehet egy ilyen?
(kicsomagolva, kb. csak kipróbálva - még nem volt rá erő WRT-ket heggeszteni.)
Ott csücsül már egy éve (vagy több). A doboza is megvan, de azon meglátszik hogy gyerekek is vannak a lakásban.... B-)
számla már sajnos nincs. (illetve már nem emlékszem milyen beszerzésből volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Synology NAS
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- LEGO klub
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest