- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smile8822
senior tag
Vigyázzunk!!! Ne vegyetek Xbox 360 at neten
-
G@ben
addikt
Na igen, ez a dilemma! Te mondasz egyet, cellpeti a másikat. Én sem tudok okos lenni.
cellpeti: a pénz, ha kell megvan rá, de nem biztos, hogy el is akarom költeni, mert nagyobb dolgokra gyűjtök.
jamba: köszönöm, de ha ennyit költök, akkor már legyen benne jó vga is, illetve nagyon szeretem a házam, azt nem akarom lecserélni.
-
RudyD
tag
Üdv!
Attól függ. Most pl mint11 alapokon raktam össze egy kicsit bővített telepítőt, ha kell már fent van a neten. Nemrég néztem gyorsan körül, a fedora -kat, mandriva-kat eleve dobtam, illetve megnéztem hogy suse variánsokból hogy áll a dolog.
Meglepő, de még mindig a mint viszi normálisságban a pálmát, illetve amit még találtam, hogy a slack alapú disztrók egész jók és gyorsak!
A SalixOS pl egész szépen le is volt magyarítva, egy kipróbálást megér. Nem bolond és 0.1 -es felhasználóbiztos, de egész jól néz ki.Az Astrumix talán még olyasmi amit érdemes megnézni.
No de lényeg - feldobtam pénteken egy megosztóra egy usb mint11oem képet. A gnome mellé felkerült a gnome-office alapok, lxde, 1-2 program meg wine. Illetve frissítések. Kb 1-2 hetes, uh nincs sok mögé. Ha érdekel mást is akkor küldöm a linkeket akár ide, ha meg úgy akkor magánba. (Egyelőre csak magyarul, sk -t nem raktam bele. Lehet hogy érdemes megfontolni a kiwi-t? B-) )
Szóval salix elég kipróbálós - általános felhasználásra. Valahogy még az alap debian -ok is nehezebbnek tűntek mellette...
-
sladka_pani
senior tag
Ja, most vettem ki, ablak párkányon hűlik, ismerem már évek óta a megoldást, de sosem sikerült, mindig kuka lett a vége :S
*ááh, semmi, már ki is próbáltam, marad emlék vagy kuka... a borda meg a venti viszont új rajta, Kis Joe kollégától vettem, de hát nem az ő hibája... mostanság romlanak el nálam a dolgok :-/
-
sladka_pani
senior tag
-
-
cellpeti
nagyúr
ahogy írták elkülönül nem lesz a lapcsalád része. Talán nem lesz annyi csaló.
24 órán belül átállunk az új Hardverapróra, ami egyben az első külső fejlesztésünk is, magyarán, nem a RIOS motor hajtja. Épp ezért nem kevés szinkronizálási feladat volt, hiszen a közös logint mindenképp meg akartuk tartani. Mivel ez új terep mindenkinek, előre is türelmet kérünk az esetleges fennakadásokért.
-
Balinov
titán
csak ne egy ilyen TU-134-el menjel, mert meg a vegen Jazznak lesz egy kis beragadt keszlete
-
Borokafa
őstag
borsi kollégától jött 15k volt az ára és 6hó gari van rá.
A fotóalbumomban is van néhány teszt, ha kíváncsi vagy rá hogy megy a bull.
Most így netezés közben 50-60W körül fogyaszt a teljes gép.
Nagyon jó benn, hogy a turbo core-t szabadon lehet belőni. Mindemellett az összes takarékossági funkció is működik.
Most így alapfeszen 4100MHz-en megy (ha le nem veszi a C&Q) a turboval viszont felmegy 4350-re is ha kell. -
Flow
senior tag
Gyorsan néztem egy nem reprezentatív tesztet, egy random sk autósportálon 10% körül van a 100 000 alatti 2001 előtti autók aránya, a használtautó.hu-n meg ~ 50... mondjuk utóbbinál valamiért a kilóméter nélkülieket is belevette, fogalmam sincs, mennyivel befolyásol ez... de azért annyira tuti nem, hogy a 10%-ot megközelítse a keresett érték.
-
Flow
senior tag
Ááá, most már értem, ezért ez a sok szlovák rendszámos autó mostanában magyarok tulajdonában...
Ugyan nincs infóm a helyzetről felétek (Szlovákia?), de amit tudok: Németországtól elkezdve Belgiumon át nálunk és északi szomszédainknál sokkal patinásabb és jómódúbb országokban is komoly visszaélések voltak, amiket részben sikerült visszaszorítani hasonló regisztációs kötelezettségekkel. Ezért a racionális érzékem azt súgja, hogy naiv, aki úgy véli, náluk nincs visszatekerés - vagy már működik egy ezt kiszűrő rendszer.
Na mind1, nem akarok ezen pörögni, ha tényleges infóid vannak arról, hogy márpedig nálatok "nem tekerik vissza", akkor elsunnyogok a sarokba, és inkább legközelebb csak akkor szólok, ha megfelelően tájékozódtam.
-
Flow
senior tag
". Az erről szóló törvénymódosítás mindenkinek lehetővé teszi majd, hogy ezekhez az adatokhoz korlátozás nélkül, 1250 forintos díj ellenében hozzáférjen."
Valahol el kell kezdeni. Nem lesz tökéletes, de mindenképp üdvözlendő! Töredék fogja 2 évente minden vizsgáztaás előtt visszapörgettetni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest