Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szimi57
üzenetére
Ne felejtsük el, hogy az utak most a legalattomosabbak. Gondolok itt a nyálkás, vizes, sáros és száraz részek váltakozására. Annak ellenére, hogy ma aztán volt szél itt bőven (meg még van is), a nap is sütött, mégsem száradtak fel az utak, főleg, ahol árnyék is van. De ha én normálisan megyek, VSA békén hagy (Honda) (Nexen N'blue 4S, 225/45 R17).
Nem volt gond. Igazából ezeken a nyálkás, szutykos utakon még sosem volt ilyen jól tapadó gumim. Annyi, hogy induláskor néha kipörögeti a kereket a 140 ló, de ez belefér. Finoman is el lehet indulni. -
tboldi
nagyúr
válasz
szimi57
üzenetére
Nekem most apum WagonR-ével vannak tök friss élményeim, a sónedves úton többször is kapcsolt az ABS, pedig egyszer sem nyomtam olyan nagyon a pedált, nem volt vészhelyzet, csak nyugodt megállások. 2,5-3 éves Hankook W452-k vannak rajta.
Egyébként kissé ijesztő, ahogy a WagonR-ben nem csak pulzál a pedál ilyenkor, hanem be is esik egy kicsit. A Jazznél csak a lüktetés van meg, amiatt nem is ijedek meg.

szerk.: Mondjuk a WagonR súlyelosztása nagyon szar, saccra elöl van úgy a 70-80%-a, úgyhogy el tudom képzelni, hogy annyira elkönnyülnek a hátsó kerekek, hogy egyből triggereli az ABS-t.
Fékből is elöl már a 3. szett van fent, a hátsó dobfékek még mindig a gyáriak, alig koptak valamit 186k km alatt, ebből is látszik, hogy alig terhel a hátuljára. Kb. majd a 20. első szettnél kell majd őket cserélni.
-
szimi57
őstag
Ma 3x avatkozott be a DSC, pedig kurva óvatosan mentem. Gumi: 4S Hankook.
-
ftc
nagyúr
Kis tapasztalat...
Goodyear Ultragtip 9 R14 (P206)- 4 éves gumi utolsó éve - nincs repedésé bőven 4mm felett de érezhetően csúszik már ha jobban rálépek a fékre...
Hankook winter i*cept rs2 w452 XL - R17 (P308SW) - roszabbra számítottam a leírtak alapján - hangosabb mint Conti TS860 - de kibírható, tapadás jó,
Ami meglepet, ha hirtelen rálépek a gázra akkor mintha kis csúszást éreznék (bár lehet automata végett ) -
MPowerPH
félisten
Holnap rakjak fel a LM005 -osoket.
Friss gyartast kaptam, 4320.
Azt tudja valaki, hogy Ausztriaban elfogadjak e a Michelin Easy Grip Composite Snow Chains -t? Azt vettem, mert talaltam akciosan. Azt felrakni is egyszerubb... -
MC Pite
veterán
válasz
Kornel
üzenetére
Ugye néha szoktam írni, hogy télies 4S-t használok évek óta télinek; mert szerintem csak az tud elég biztonságos lenni télre. Mindig van fagy októberben, utána mindig van még huszonx fok, akárcsak februárban is.
[Off]DEJVID: Elhiszem hogy szerinted így áll szépen szer nted és tetszik, majd meglátid hogy áll (nekem nem tetszik ha nincs egészsés húsa/íve a guminak; kb úgy ahogy a legtöbb gyár fotón is van).
Nem tudom milyen autó, milyen erős, mire használod; majd meglátod milyen, de szerintem most baltázod el a rugózást, így látatlanban (szerintem amire ekkora átmérőjű gumi kell, annak sima futóműve van, nem széles nehéz kerékre méretezett).[/Off]
-
Kornel
veterán
-
TommyY2
tag
Nekem összkerékhajtású van, sajnos nem a legjobb gumi került rá. Én nem értettem hozzá, a gumis meg arra esküdött (egyébként ő is olyat használ).
Azt elhiszem, hogy jobban el lehet vele menni mindenhol, de vajon fékezéskor is másképp viselkedik (nem csúszik meg annyira?), mint a sima kétkerekes? Ha nem, akkor ugyan úgy kell rá a minőségi gumi.
TommyY
-
jookomak
őstag
válasz
MC Pite
üzenetére
A felni gyári volt, Stuttgartban úgy gondolták, hogy ez jó lesz.
Az alapmodellhez 16-os járt, a sportcsomag amg pakkkett avantgárd hóbelebanchoz 17-es, eltérő szélességű.
Magamtól eszembe nem jutott volna nagyobbat tenni rá. De valahol kompromisszumot kellett köti, így lett ez a megoldás. Új felnit annyira most nem akartam venni... -
raziel01
veterán
[link] 4WD vs All Weather / All Season Tires - Is AWD better than the correct tyres?
Összekerékhajtású kocsi nyári gumival vs elsőkerékhajtású négyévszakossal. Nyári gumi azért elég erősen elvérzik ahogy várható volt.
-
eTrade
tag
-
Kornel
veterán
-
válasz
Lootolok
üzenetére
Azért a 80km/h nem éppen jégborda-kompatibilis haladás. Egy 4 éves bármely gumi a rugalmasságának megszűnési határán van. 5-6 éves gumik rendszerint veszélyesek.
Épp ma próbálgattam a 6 éves Semperitemet, és az úton levő szuszpenzíós, kopott aszfalton kvázi havas csúszást/índulási nehézséget mutatott. De! Szomszéd ma kb. ugyanott a 2 éves TS 860-nal mondta, hogy vigyázzak, mert a vár felé alattomos az út, csúszott ő is. -
jookomak
őstag
Rövid első tapasztalat Michelin cc+-ról.
Angliában élek, úgy döntöttem, hogy az itt használt autókon lévő nyári gumi helyett tökéletes lesz a nyáriasra hangolt crossclimate. Egy 10 éves c mercire került. Kicsit gondban voltam a méretekkel, elöl 225 45 r17, hátul 245 40 r17 volt gyárilag, de ilyen méret nincs semmilyen 4 évszakosból, így 235 45 r17 ugrott fel hátra. A szerelő el volt képedve, az előző tulaj vagy a gumis felcserélte a felniket, elöl 8,5"os volt, hátul a 7-es.
De most végre minden a helyére került, első utamon azonnal észrevettem, hogy azta, mennyivel halkabb, és lágyabb az autó. Enyhén nedves volt az út tegnap, és alig pár km-t mentem, de eddig nagyon tetszik. -
Lootolok
tag
válasz
Kornel
üzenetére
Tatrában a 4 éves Vredestein téli már nem volt tökéletes. Miközben más ugyanott simán elindult.
Ezért is váltottam T860 Conti-ra.Hogy egy közép kategóriás 4 évszakos gumi top télivel megegyező lenne? Ha ez valóban így lenne, már nem gyártanak téli gumit, ezt gondolom te is belátod. Az, hogy egy útszakaszon épp jó volt, nem azt jelenti, hogy mindenhol hasonlóan teljesít.
Amikor kb. 80-al mentem jégbordás, havas úton 2 éve, az volt az igazán izzasztó, amikor biztonsági fék teszt hatására a vezetéstechnikai tréning rantópadhoz hasonlóan kitört a kocsi hátulja (csak itt nem 40 volt a tempó, és nem volt kifutási hely...). Hogy a gumi, vagy a sikeres többszöri ellen kormányzás (3x voltam mar ilyen tréningen, mert érdekel a biztonságos vezetés) volt a kulcs, vagy ezek kombinációja, az már nem fog kiderülni. De az biztos, hogy ilyen helyzetben minden extra tapadás szó szerint kincs lehet.
Persze mondhatjuk, hogy miért mentem ennyivel, és miért csináltam ezt, mert ha 30-al megyek, akkor nyári gumi is elég.
Mindig csinálok fék tesztet, ha látszólag új szakaszra érek télen, hogy lehetőleg ne érjen meglepetés (persze télen ilyen tudom, hogy igazából nincs). -
Kornel
veterán
válasz
Lootolok
üzenetére
Mi indult el, és mi nem?
Lehet nálam van gond a szöveg értelmezéssel, de megint csak egymás után rakott szavakat látok, általánosságokat puffogtatva.
Akkor én írok tényeket:
Az Apollo négyévszakossal egyszer sikerült értelmezhető mennyiségű havat találni egy év alatt (utána eladtam az autóval), akkor is mindenhol letaposták, letakarították, ezért vidéken kellett egy eldugott erdei emelkedőt keresnem, hogy le tudjam tesztelni, hogy mit tud havon. A lenti videón látható, hogy megbirkózik vele, a végén már azért lassítok, mert végig leér a koptató és a lökhárító, ahogy hallható.
A Kleber Quadraxer2-vel már több havas tapasztalatom van, igaz itthon csak annyi, amit az alábbi linken láthatsz:
Ezek kívül kétszer megjártam vele decemberben Zakopane-t, egyszer újan, egyszer pedig 5mm körüli profillal 2 évesen. Újan TOP téligumi szint volt a fél méteres hóban, 2 évesen már érezhetően gyengébb volt, de ekkor már 55-60 ezer! km benne volt, télen - nyáron, havon, vizen szárazon, és láss csodát, itt vagyok, ahogy az autó is sérülésmentesen, pedig aki ült már mellettem, nem biztos hogy újra be akar ülni

Várom a tényeket tőled is

-
DEJVID
őstag
tboldi: Teszek majd fel képet mindenképp, de az csak tavasszal lesz.
Lootolok: Igen, Red Sun.
MC Pite: 215/40.
-
Lootolok
tag
válasz
Kornel
üzenetére
Mi kell a vélemény alkotáshoz? ;)
Hogy mi a vállalható, az végül is szubjektív. Nekem az már nem vállalható, amikor pl. a Tátrában nem indult el az autó a letaposott havas emelkedőn vagy a jégkorong kitörő autó feneket nem sikerül megfogni. Pedig addig mindenhol elment érzésre. Csak nem került az ember korábban hasonló szituba. Na, most, ha ez egy neccesebb helyzet lett volna, mondjuk egy csúszós lejtő, és a végén kocc, vagy valami hasonló, akkor már nem éri meg szerintem az, hogy az ember spórol évente 5-6e Ft-ot, hisz a kár sokkal nagyobb lehet. Persze, ha sosem kerül(t) ilyen helyzetbe az ember, joggal hiszi, hogy nincs rá szükség. Én nem spórolok vele, mert tudom, hogy elég, ha 10 évente csak egyszer van rá igazán szükség, és már megérte.
-
Kornel
veterán
válasz
Lootolok
üzenetére
Azért a semmiből beugorva elég sarkos véleményt alkotsz, általánosságokat puffogtatva.
Már csak a kis pénz kis foci hiányzik, a banán és a majom megvolt.Pár ellenpélda akkor:
Budget áron (olcsóbb mint némelyik kínai brand) minőségi nyári gumit kínál a Sava az UHP2 mintával (Goodyear C brand), simán TOP10-es nyári gumi.
Pár lenézett középkategóriás négyévszakos gumi is simán használható, és közel sem közúti veszelyeztetws kategória, attól hogy ár érték arányban jó.
Apollo Alnac 4G Allseason 225/45 R17 140 lovas Civic-en abszolút vállalható volt, soha nem volt szűk keresztmetszet az abroncs.
Kleber Quadraxer2 215/55 R17-ben szintén 140 lovas S-cross-on abszolút helytáll több mint 75.000 km óta, ezt csinálja utána a többi brand. Nyáron sokkal jobb volt, mint a gyári szerelésű Continental Eco Contact 5, és télen is jobb volt, mint a kettővel korábban használt autón a 205/45 R17 Falken HS449, de az Apollo is jobb volt annál.És itt jön a csavar, mert a Swift-et is hasonló minőségű ECO gumival szállítják, talán az Bridgestone, nekem meg az a véleményem, hogy ECO gumikat nem szabadna autóra tenni, az ám az életveszély!
-
MC Pite
veterán
válasz
hacki87
üzenetére
Gondolom neked úgy tetszik. Nekem 7"os felnin volt a peremvédős 205ös 17es(gyárilag), a 225höz a 7,5es felnit adták, és kb ezekkel normális az arány. Az az egyik dolog hogy oldalirányban hogy viselkednek és hogy néznek ki (sztem mindkét téren jobban ha van egy pici hús az oldalán), de a rugózatlan tömegben is odabasz a 8,5" széles alufelni, főleg, hogy gondolom nem egy felsőpolcos, hanem egy olcsóbb felniről van szó. (Komfort, rossz úton tapadás/talajfogás, futómű alkatrész élettartam szempontjából kerekenként 1-2kg és/vagy +1" szélesség már elég nagy difi.)
Látok robbantott gumis autókat is, vezettem is, de elég sunyi lesz úgy az autó, sztem csak hátránya van azon túl hogy valakiknek úgy tetszik. De mindenki azt vesz amit akar.
Lootolok: Gyanítom esmmi értelme hogy átlinkelem, de hátha. És ebből mi jön le a Nexenről?
Nexent azért szeretjük, mert kisautókra (főként) jó áron egy élhető gumi jó áron. Pont. Én pl télinek használtam (175/65R14ben), és arra pont jó volt. -
Lootolok
tag
válasz
2ozzmexy
üzenetére
Egy 2020as Swift nem a 20 éves, 300e Ft-os autó kategória.
Az emberek kisebb része engedhet meg magának ilyen autót.
Nem kéne rá budget márka szerintem. Vagy semmilyen autóra igazából. Hisz a közlekedés veszélyes üzem. Spórolni rajta gyakorlatilag közúti veszélyeztetés kategória. Szerintem legalább is. -
-
válasz
Lootolok
üzenetére
Nem mondtam, hogy kiugró. Nekem a célom az volt, hogy ár-érték arányban megfeleljen. Volt 225/45 R17-es méretben és elgondolkodtam, biztosan akarok e plusz legalább 10-el többet költeni per gumi. Tehát 40-el többet. És arra jutottam, hogy nem. A drágábbat is lecserélném 4-5 év múlva.
Őszintén szólva elégedett vagyok a választásommal, majd nyáron meglátjuk mit tud, de most szárazon is jó, vízen meg sokkal jobb, mint az eddig használt téli vagy akár nyári gumim volt.
-
Lootolok
tag
válasz
rothfb
üzenetére
Persze. De 10. hely környéke sehol sem a kiugró, hanem általában a még éppen közepes kategória szokott lenni.
Bár nézhetjük úgy is, hogy egy mai nexen jó eséllyel majdnem tudja azt, mint 6-8 éve egy top. Az meg, ha egy 6-8 éves autóra(vagy régebbire) rakjuk, igazából elegendő. -
MC Pite
veterán
válasz
Lootolok
üzenetére
Ez most komoly?
Évek óta itt van a legtöbb fejlesztés és verseny, mindenkinek van többféle (kisautó, túra, uhp, kisteher).
Ez a polgári személy mezőny krémje, kivéve a Gitit/Cooper (plusz Quatracból inkább a sima jó mint a Pro).
A Nexen főként kisebb méretben remekel, és én középtéliesnek mondanám.DEJVID, mekkora úthen...gumi megy rá, 255?
-
gg72
veterán
válasz
Lootolok
üzenetére
Nálam a Michelin CC 3 év alatt kikeményedett, így cseréltem (pont Nexenre), pedig garázsban tartott autótól van szó, a 3. évben már nedves úton kipörgött a gumi gázadáskor... Lehet ez a Nexen-nel már 2 év után így lesz, de egyelőre így 1 év elmúltával maximálisan elégedett vagyok vele.
-
válasz
Lootolok
üzenetére
Van tapasztalatod a Nexennel?
Csak mert tesztek alapján egy 30-as mezőnyben benne van az első 10-ben. Ár értékben pedig az egyik legjobb. Én pl 4-5 évig tervezem használni, aztán csere, majd meglátjuk mire.
A Quatrac-ot sem hagynám fent tovább. Négy évszakost nem érdemes tovább használni, mivel ugye egész évben fent van, kétszer annyit vannak használva, mint amikor cseréled a téli-nyári szettet. -
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha nem mély, nem látszódik szál, akkor szerintem nem probléma. Ez esetben megpróbálhatod pillanatragasztóval összenyomni.
-
szimi57
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Némi padkának tűnik. Nálam nagyobb keletkezett, mikor majdnem nekem jöttek. Nem vészes.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Oldalfalat ugye nem javítunk. Ránézésre nem tudom milyen mély. Ha csere, szerintem elég ezt az egy gumit, gondolom 1 szezon alatt nem tettél túl sokat a téli szettbe... Első vagy hátsó?
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem néz ki valami jól.
-
MC Pite
veterán
válasz
albiosz
üzenetére
Quatrac jobban teljesít, öregedésben max 1 év lesz a különbség. Főleg ha havi 400 pálya is van benne. Előbbi középnyárias - nyárias, utóbbi középtélies szvsz.
Más:
Alakulnak a tapasztalatok a Hankook Kinergy 4S^2 H750-vel nálam, kb 3000et mentem vele idáig.
Idáig magyar télen tűrhető. Nem olyan jó mint a Nexen vagy GY, de egy közepes télivel idáig pariban van. Zajra nem rossz, de nem a leghalkabb. Irányíthatóság egész jó, már már nyárias (közepes nyárival kb egy szinten említhető). Fogyasztásra sajna nem tudom mit mondani, rossznak valószínű nem rossz, de nem mentem annyit a másikkal.
Hasonló amit vártam; tréningen egész jónak tűnt, műgyantán is, de azért a lefagyott ködös és hasonló körülmények között azért érezni, hogy N/GY-hez képest itt nyáriasabbra vették a figurát, de még élhető.szimi57: Nem hiszem hogy az aszfalttal van a gond. Eleve sokkal kevesebb paramétert vesznek figyelembe, és amit igen, ott is sokszor nekik más eredmény jön ki valamiért.
-
szimi57
őstag
A tesztekkel kapcsolatban adódhatnak kérdések. Pl. van e különbség a magyar aszfalt és a nyugatibb között, mi van akkor, ha speciális tesztpályán tesztelnek. Az arányok esetleg stimmelni fognak, de meglehet még az sem. Az aszfalt tulajdonságai brutálisan tudnak változni nem kevés tényezőtől. Pl. szilárd anyag szemcsenagyság, keverési arány stb, stb. Gondolom rögzítve vannak a minőségi követelmények, de jelentős eltérések adódhatnak nem csak országon belül, hanem országok között is.
-
albiosz
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
Amennyire olvasgatom itt az infokat, a márkából is sokat le lehet szűrni. Ha általában a Vredi keverek szépen öregszik, akkor nem hiszem, hogy az új fejlesztés jelentősen eltérne.
#43713Lootolok: köszi a tippet, de őszintén szólva szerintem az már overkill lenne és inkább 30/db körül mozog, tehát a Quatrachoz képest +40e.
-
Lootolok
tag
4x4 hajtás esetében egy bartom mesélte, hogy ahol lakik a harmadik kerületben, az első generációs Touareg egy emelkedős úton (konkrétan itt: https://www.google.hu/maps/@47.552571,19.0270301,3a,75y,304.47h,62.88t/data=!3m6!1e1!3m4!1sHr-uvFU8btk7it1o-taDAQ!2e0!7i16384!8i8192) lazán felmegy hóban, de pl. a Lexus 450h már nem. Mert az ugye "kamu" 4x4.
-
-
Lootolok
tag
válasz
albiosz
üzenetére
Nexent nem vennék a helyedben, ha jól sejtem, jó pár évig az autón lesznek ezek a papucsok.
Nem érdemes pár ezer Forintot spórolni, egész egyszerűen nem éri meg. Ha 5-6 év alatt csak egyszer kell a jobb gumi, már a többszörösét bukhatod anyagilag. És az benne a jó, hogy a jobb gumival észre sem veszed, hogy most éppen jól jött a gyengébbhez képest, mert nem csúszik meg ott, ahol a másikkal esetleg izzadtál volna, stb.Bár ha a teszt győztes Michelin mellett döntesz, még 30e-el sem lenne drágább a 4 gumi esetében. Oszd le az évekkel, amíg használod, és meglátod, hogy minimális a különbség. Valószínű sörre többet költesz 2 hónap alatt, mint amivel többe kerül 1 évre vetítve a jobb gumi

-
Lootolok
tag
válasz
tboy93
üzenetére
Ennyit kell bírniuk, és ezután mindenképpen cserések. Ezt mondják a szakemberek.
Én még ennyit sosem használtam nyári gumit.
2010-es évjáratú Pirelli téli guminál van viszonylag hosszú tapasztalatom, ami 6 éves korára kezdett érezhetően gyengülni, és akkor volt benne kb. 35-40e km.
A nyáriak, ha nem futnak sokat, azt mondják a gyártók és a gumis szakemberek is, bírják pár évvel tovább, mint a téliek. -
válasz
albiosz
üzenetére
Öregedésre szerintem nem lehet választ adni, a sima Quadrac idén jött ki, honnét tudjuk hogy 2-3-4 év múlva milyen lesz?
Én 1 hete raktam fel az Accordra, sok tapasztalatom még nincs vele, de -2 fokban nyálkás úton meglepően jó volt. Meglássuk milyet virít a télen keményebb időben. -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Öregedés szempontjából sima Quatrac vagy Nexen négyévszakos?
+ Keveset megyek, kb. 6000-7000 km évente. Ebből havi 400 km autópálya, a maradék kisváros és nyári pályázás (nyaralás stb.) Tehát van azért autópálya és többet fut nyáron. Erre melyik alkalmasabb? Kb. 20e a Quatrac felára AKH-nál a szettre.
szerk.: Ja 195/60/R15, ha számít és MK1 kombi Focus.
-
tboldi
nagyúr
válasz
FireFox1996
üzenetére
1 mm-rel beljebb lesz a felni, azaz 2 mm-rel csökken a nyomtáv. A gyakorlatban ebből kb. semmit nem veszel észre.
De azt nem árt ellenőrizni, hogy a féknyereg nincs-e túl közel a felnihez.
-
válasz
FireFox1996
üzenetére
Szia! Semmilyet, az 1mm eltérés.
-
FireFox1996
addikt
Milyen problémát okozhat, ha a gyári 7J17 ET49 helyett 7J17 ET50-et használom?
-
MasterMark
titán
válasz
MC Pite
üzenetére
Hmm, ez megmagyarázza azt az új teszt videót, hogy havon miért nem tesztelték az all-season UHP gumikat.
Pedig a goodyear egész megtetszett.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kenguru99
üzenetére
Járunk a Mátrába rendszeresen télen is, először télies 4 évszakosom volt de ott is olyan enyhék már a telek, hogy a nyárias 4S + 4wd is elég. Utóbbi mondjuk tényleg kell és ott azért van pár kaptató, ahol télen nagyon gyorsan kiderül mennyire penge a 4wd rendszer a kocsi alatt. Ahol egy Subaru vagy egy Volvo felmegy simán ott a céges Octavia 4x4 pl nem ment fel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TS860 is eléggé kezdett romlani a 2. éven...