- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Íme az új Android Auto!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Macrodroid
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenager18
senior tag
Na, elkezdtem az online játékot. Így nulla angol tudással nem egyszerű, kár hogy nincs egy részletes magyar leírás az online részről.
Szerk.: Milyen jól elcsevegek magamban
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
Ha a Bawsaq-ot akarom használni elég simán internetkapcsolat, vagy kell account is ? ( PS3 ) ?
-
törölt tag
Amikor a prérikutya beszáll a kocsiba ott végem volt.
-
negyven2
veterán
-
fausto
addikt
Ma dupla RP & $ jár online.
-
Tenager18
senior tag
Megint nagy a csend .... várjátok a 13.-át ? Nem érdemes görcsölni, minnél jobban vársz valamit, annál nagyobb a csalódás
-
Tenager18
senior tag
Valaki belinkelni nekem azt a hsz.-t, amiben le van írva hogy lehet a játék végére sok mani ? Köszi
-
Tenager18
senior tag
Az 1.12-es patch a legfrisebb ??
-
Garada
őstag
Friss gameplayt néztem most reggel látom a textúra betöltést bizonyos sebesség fölött nem akar rendesen betölteni még mindig képtelenek voltak megoldani.
-
Garada
őstag
Május 13 már nincs messze
-
energy4ever
addikt
Volt egy kuldetes ahol Frenklinel kellet versenyezni, es Trevolekal motoros rendorkent elkellet szeddni az ellenfelek autoit. Azokat az autokat megtalalom majd valahol?
-
Tenager18
senior tag
Na, én már tolom PS-en. Azt kell hogy mondjam, semmi különbséget nem fedeztem fel ez, és az Xboxos verzió között
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #9161 üzenetére
-
Tenager18
senior tag
válasz Wiz Khalifa #9161 üzenetére
Közepesre váltottam jegyet
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz #81556480 #9158 üzenetére
Na arról se hallottam hogy volt valami ilyen hír...
(#9159) asdxv:
Szerintem meg retrózni jó móka.(#9160) Tenager18:
És mennyire zsúfolt osztályon utazol? Nem zsúfolt, közepes vagy nagyon zsúfolt?(Érd.: Nem zsúfolt = PS3 Fat, Közepes = PS3 Slim, Nagyon zsúfolt = PS3 SuperSlim)
Smoke some weed nigga!
-
Tenager18
senior tag
Na, én holnap ujra visszatérek Los Santosban, csak most egy PS3 segítségével utazok
-
lowzor
veterán
válasz Wiz Khalifa #9155 üzenetére
Felülnézetes többet nem kell
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #9157 üzenetére
Még vagy 5-en biztos
Egyébként volt róla hír hogy valami hasonló készül.
-
Wiz Khalifa
veterán
Lehet de látod lenne rá igény. Mert szerintem nem csak én gondolkodok így.
Smoke some weed nigga!
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #9155 üzenetére
Kezdünk tulzásokba esni
-
-
cyberkind
félisten
Nekem a 3-ban csak a Flashback FM zenéi jöttek be, de főleg a Scarface.
San Andreas-t meg mostani fejjel már játszani is rühellem, nekem abszolút nem bejövős ez a "nigga" stílus.
Gta 3 meg Vice City éjjal-nappal jöhet minden téren.(#9152) Keldor papa
Akkor már kidobhatnák az összes 3d gta-t.[ Szerkesztve ]
-
McSico
senior tag
válasz Wiz Khalifa #9147 üzenetére
GTA3 zenéi mindent visznek szerintem.
Főleg a Rise FM, MSX FM, Game Radio FM így nagyvonalakban.
Ezeket a stílusokat hiányolom azóta is a gta-kból. Már amelyik nem a 80-as években játszódik. Oda nyilván a korhoz illő zenék kellenek. Ezen a téren a Vice City szintén nem panaszkodhat rádiók terén."Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
GALARDO
addikt
Nálam a West Coast Classics mindent visz, az ötben.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
lowzor
veterán
válasz cyberkind #9146 üzenetére
Hát igen, 80-as évek Miami, vagy Los Angeles kéne és akkor összelehetne hozni egy Vice City-hez hasonló színvonalú GTA-t. 1000-szer jobb hangulat lenne, mint ebben a hulladék mai világban.
thx Az egyik legjobb hangulatú sorozat szerintem, tele jó zenékkel
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
Ha már rádiókról beszélünk. Kinek melyik GTA-ból mi volt a kedvenc rádiója vagy rádiói?
Nekem ezek:
Grand Theft Auto III:
Flashback 95.6, Game Radio FM, Head Radio, K-Jah, Lips 106, MSX FM, Rise FMGrand Theft Auto: Liberty City Stories:
Flashback FM, Head Radio, K-Jah, The Liberty Jam, Lips 106, MSX 98, Rise FMGrand Theft Auto: Vice City:
Emotion 98.3, Fever 105, Flash FM, V-Rock, Wave 103, Wildstyle Pirate Radio, és néhány zenére a, Radio EspantosoGrand Theft Auto: Vice City Stories:
Emotion 98.3, Flash FM, Fresh 105 FM, Paradise FM, VCFL, The Wave 103Grand Theft Auto: San Andreas:
K-DST, K-Jah West, Playback FM, Radio Los Santos, SF-UR, és néhány zene a, Master Sounds 98.3Grand Theft Auto IV:
The Beat 102.7, Electro–Choc, K109 The Studio, Liberty Rock Radio 97.8, San Juan Sounds, The Vibe 98.8, Vladivostok FM, RamJam FM, Vice City FM, és néhány zenére a, IF99 – International FunkA GTA V-ről nem tudok nyilatkozni még nem játszottam vele.
Smoke some weed nigga!
-
Garada
őstag
válasz Wiz Khalifa #9139 üzenetére
Vannak ütős zenék a játékban, bár nagy része nem jön be de azt a párat mindig hallgatom
-
Garada
őstag
Lehet már valamit tudni a következő DLC-ről?
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #9136 üzenetére
de senkit. csak az automata javítás után már nem olvastam át
-
törölt tag
Látom megindult az off lavina
Ennek elkerülésének érdekében reklámoznám kedvenc topikomat:Itt bármiféle diszkurzust végig lehet vinni, gépigény , PéCé megjelenés stb.. és lehet hogy én se azt fogom mondani hogy " jaj már megint" hanem lehet kifejtem a véleményem ami semmit nem érdekel
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kérek mindenkit, fejezze be az offolást és a személyeskedést!
-
ldave
félisten
Tegnap vettem meg a játékot. Sose játszottam még GTA-val előtt igazán.
Kb 1 órát próbáltam, de már most nem értek valamit. Az első jelenetben a Michael nevű figurát lelövik vagy mi, aztán el is temetik. Utána meg pár év múlva megint mutatják, ez majd meg lesz magyarázva vagy lemaradtam valamiről?
A Slime draws near! Command?
-
vaksi8
senior tag
Ne offoljátok már szét a topikot a gépeitekkel, meg a pc-n még nem is létező játékkal!
Ezt vitassátok meg ott ahol helye van.ON Mit takar a játék online menüjében,(ps esetében) a háromszöggel elérhető új event funkció?Mert nekem nem tölti be..
-
privacy99
senior tag
Bocs tévedtem, lehet építeni 4K-ra való PC-t, az mondjuk más kérdés, hogy hogy fog menni a játék, de azért a hardverekből látszik, hogy nem egy 200k-s gamer gépről van szó
A felbontás is szépen meg van mutatva FHD-hez képest.
Ja, le is van írva a végén, 30fps-t tudott kicsikarni Na ezért mondtam, hogy erre még nem állunk készen.
asdxv - hát, elboldogul, de nem egy kényelmes dolog, ha csak 30 fps-t képes elérni. Jön egy multi és máris csak 15.
2 kártyával szebbek az eredmények, de Crysis 3 megint csak 35.
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
Ezt hogy érted? A konzolban ugyanúgy hardverek vannak, fullHD -> 4K váltás ugyanazt jelenti egy konzol esetében is. PS3/X360 4K-ban valószínűleg a menüjét se bírná behozni szaggatás nélkül. Az új konzolok elvileg fel vannak készítve 4K-ra is, de én kizártnak tartom, hogy abban felbontásban meglesz a max grafika + 60fps. Már most fullHD-ban se bírják tartani a stabil 60fps-t, kiszámolható, hogy 4K-ban egy "pár" pixelecskével többet kell számolgatni, mint az FHD esetében .
Az elérhető asztali gépek szintén bőven kevesek még a 4K játékhoz.
Syd2012 - Pedig hidd el. 4K + valami új játék azonnali halál lenne, persze lowon azért eldöcögne.
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
válasz jonnyjoker01 #9106 üzenetére
Itt nagyságban felbontásra gondoltam 4K mondjuk konzolnak meg se ártana pc meg csak köhögne
-
Bjørgersson
félisten
válasz jonnyjoker01 #9103 üzenetére
Jó kifogás.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Bjørgersson #9040 üzenetére
Óóóóóóó én aztat nagyon várom mer csak azom van, csak a hszben bemutatott stílus tetszett
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Ps4 Játékok!
- 1,5 m kék UTP / Cat.5e összekötő kábelek (akár Foxpost is +990 Ft-ért)
- Akció! HP Thunderbolt Dock 120W G4 4J0A2AA ABB
- Új, felbontott PocketBook 743G InkPad 4 Stardust Silver magyar e-olvasó - Még 21 hó bolti garival! -
- 45 cm szürke UTP / Cat.5e összekötő kábelek (akár Foxpost is +990 Ft-ért)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest