-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz norbi2010 #8499 üzenetére
Hoppá, nem vettem észre, hogy Online .
Onlineban, Survival és küldetésekben lehet, a legtöbb pénzt keresni (Lehetőleg hard fokozaton). Az új 1.10 patchal pedig ismét meg lehet csinálni bármelyiket (persze, ha elérjük a minimal szintjét).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Akkor ott vagy a router/nettbeállításokkal van a gond, vagy a PSN-el, ugyanis leszámítva az első pár napot és egy-pár órát amíg karbantartás/frissítés alatt áll a Social Club, gond nem volt vele. Ez az Xbox 360-as verzió alapján írom.
mrhitoshi:
és/vagy
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Egy valamit nem tudok. Hogyan lehet nagy pénzt kaszálni online ?
Eddig rabolgattam élelmiszerboltokat, versenyeztem, csináltam küldetést, de ez így vajmi kevés.[ Szerkesztve ]
PS4
-
akos90
tag
Rászántam magam tegnap az online részéhez gondolva, hogy màr működni fog. Sajnos sehova nem tudok becsatlakozni. Folyamatosan ledob timeout miatt bàrhova csatlakozok. Ha tdm ha verseny. Routerrel van megosztva a net. Újra raktam màr a jàtékot is de semmi vàltozàs. Valakinek valami ötlete? Ps3 verzió.
-
negyven2
veterán
Na basszus, ezt is csak most vettem észre
Grand Theft Auto: iFruit Windows 8-ra is!
-
mrhitoshi
veterán
Üdv! Van valamilyen összefüggés pénzügyileg a Single és a Multi között ?
Itt a gamepodon volt egy teszt azt hiszem, és abban volt leírva, hogy ha valaki multizik, akkor neki megéri megvenni a cégeket.Egyébként marha jó játék. Ennyire komplex játékot még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #8490 üzenetére
Nyilván ez így van de aránytalanul nagy a különbség. Steamen meg mindig vannak akciók és leárazások, az emberek nagyrésze azért használja a steamet.
-
őstag
-
törölt tag
válasz negyven2 #8488 üzenetére
nekem alap esetben némítva van a chat. Máskülönben már széttapostam volna az egészet.
nálam kevesen unják és utálják jobban ezt a témát De én azt mondom hogy leszarja mindenki hogy ki warezol.
ne azt nézzük .
hanem azt hogy konzolra eladtak X számú játékot, PC-re meg a töredékét. Hogy miért az mindegy.Ha arra kevés ez az ország hogy egyáltalán egy sz*ros rockstar fényképkészítő játékra nevezzünk, akkor szerintetek kit érdekel a véleményünk hogy kell PC port vagy nem? senkit.
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #8487 üzenetére
Az tény, hogy baromi sok a tapló a GTA Online-ban, de sokkal zavaróbb a rengeteg 12 éves Vér István.
Amúgy a konzol/pc warezzal kapcsolatban meg csak annyit, hogy senki nem tagadja, hogy konzolon is van. Ez tény! De azért mutasson már valaki, egy olyan PC-s AAA játékot amiből 5 hónap alatt 35 milliót adtak volna el! Az igazi ok amiat hanyagolják a kiadók a PC-t nem feltétlenül a letöltések, hanem a inkább az alacsony vásárlási hajlandóság.
-
törölt tag
nyugodt ember vagyok de majdnem beletalpaltam a tv-be mikor fél óra kocsikázás és festegetés után a high priority vehicle- leszállítása előtt kinyírtak simeon garázsának az ajtajába. csak azért hogy lenyúlják a kocsit. sunyi féreg dolog vót. írtam is neki amilyen csúnyán csak tudtam angolul.
szánalmas emberek vannak ebbe az online-ba
-
virgil02
csendes tag
tudom...nekem is most az E van, és azt mondták hogy megcsinálják, de akkor törődjek bele abba is hogy igen igen rövid életű egy masinám lesz az nekem szóval inkább ráhagytam. A slimre meg mindenhol azt mondták, hogy nem lehet megoldani, de akkor lehet én érdeklődtem rossz helyeken. Mondjuk akkor sem csináltattam volna meg, mert számomra ez olyan mintha jó igényesen megerőszakolnám azt a tulajdonom amit nagy becsben tartok Ez kb olyan mintha az ember beérné a filléres leánykákkal az útszélen az helyet hogy normális nőkkel foglalkozna
-
virgil02
csendes tag
és én ezzel nem a pc gémereket akarom bántani...ez csak egyszerűen a platform betegsége... mert egyesek amíg megtudjak szerezni a kultúr- cikkeket ingyen addig meg is fogják tenni.
-
virgil02
csendes tag
nem vagyok benne teljesen biztos, de pl az én ismerőseim akik annó még megvették a fat gépüket azok mind csak porfogónak vannak jelen 3led hibával és stb. az új slimet meg nem tudják flasheltetni így ők is kénytelenek eredetibe megvenni a gémeket. Egy régebbi gamestar magazinban ezt így fogalmazták meg hogy: A dinoszauruszok ugyebár kihalnak, és ez így is van, mert konzolon már megoldják h ne lehessen warezolni, főleg már a next-gen-eken, addig pc-én még évekig élni fog ez a fogalom.
-
virgil02
csendes tag
Hát én nem akarok vitázni, hogy GTA V pc, meg ilyesmi, de nm csodálom, hogy nem nagyon akarják kidobni pc-re, mert még box-on és ps-en kénytelenek az emberek origin-ben megvásárololni az üzletekben, és minden box-on és ps-en futtatott gta eredeti, addig a pc-ések java csak letölti és ész, már megy is gta v...kb 100 pc-ésből 60-70 így fog játszani vele. Neem csodálom, hogy nem nagyon akarják kidobni rá... biztos meg dobná egy két millával az eladást, de meg sem fogja közelíteni a konzolost. És jóformán a normális pc-ések akik hajlandóak rááldozni x összeget azok szívják az lyet, az olyan csicskák miatt akik csak klikkelnek a letöltésre a torrent oldalon és meg is van oldva a probléma. Én kozolos vagyok de most nem mondom azt hú de menő vagyok, mert nekem meg van a pc-éseknek meg nincs, mert ha kijön pc-re akkor vagy egy ratyi átírat lesz ( kétlem), vagy olyan szinten fel lesz dobva a játék hogy a konzolosok csak csöpögtetik majd a nyálukat. Vagy marad minden úgy ahgy konzolon azt csá az is előfordulhat
-
jonnyjoker01
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #8465 üzenetére
Jah. Akkor tényleg szinte semmi köze sincs az oroszokhoz
Üdv. Johnny
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Nem tudom hogy hol kéne kérdeznem,ezért felteszem ide a kérdésem.
A fehér dobozos(nem slim) xbox 360 elviszi a GTA 5-öt?
Még nagyon kezdeteleges vagyok a konzolokban :S Így ezért fordultam ide,hátha tudtok nekem segíteni.Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz jonnyjoker01 #8463 üzenetére
Az nem PPSh, hanem dobtáras Thompson.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
negyven2
veterán
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #8459 üzenetére
Inkább olasz maffia. Nekem..
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz negyven2 #8455 üzenetére
Szarakodik a netem nem tudok multizni És mivel 110óra alatt végre kimaxoltam az összes single acsit nameg persze a 100%-is megvan, így picit most hanyagolom a story módot.Mennyi idő alatt érted el kb a 100as szintet multiba ?
Holnap jönnek megnézni a netet , addig is max payne 3. Az a hangulat valahogy semmihez sem fogható kitolom má hardon.tiszta achievement vadász lettem. régen meg azt sem tudtam mi az
-
törölt tag
játszanék már inkább a jofféle kecske szimulátorral !
-
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Az Enjoy Your Stay trofával szívok PS3-on, az Istennek nem akarja megadni. A tetoválással próbálkoztam, leszedtem, újra felraktam, de semmi. Tudtok adni ehhez valami tippet? -
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
Elérhető a valentin napi ápdét
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #8438 üzenetére
ja ha nem merülne akkor sem kifejezetten érdekelne egy két betű hiánya Még mindig jobb mintha nedduddki lennék
Vettem tankot onlineban de nem tudom hol van ?
-
Bjørgersson
félisten
válasz jonnyjoker01 #8434 üzenetére
Kihagytam egy betűt, azért ez már tragédia.
(#8437) LaciCRM: Persze, merül a billentyűzet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #8436 üzenetére
A pécéseknek van idejük itt offolni.
Elemes a billentyűm és merül. néha kimarad karakter. ilyen már egy ideje. ha visszaolvasol láthatod. -
törölt tag
Kajak a sírás kerülget. Még van 21 ugratás hátra. Ez az utolsó acsi, meg ezenkívül van még 1 az onlineba.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Bjørgersson #8433 üzenetére
mÁR TE SEM TUDSZ ÍRNI :dddd
Szerk. Én se
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Bjørgersson
félisten
válasz jonnyjoker01 #8432 üzenetére
Ki kával írom, nem kell variálni, nem ettől függ a tisztelet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Bjørgersson #8430 üzenetére
Hát én úgy gondoltam tisztelettel szólítalak meg... De hát ha nem, akkor nem!
Üdv. Johnny
-
Bjørgersson
félisten
válasz jonnyjoker01 #8428 üzenetére
*kovy29, kicsi a ká!
-
törölt tag
Köszi azt a néhány G öcsívment segítséget figure. Így már lassan kompenzálod a 60 perces kitiltásomat
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #8425 üzenetére
Tetszik nekem is de nem vonz, mivel nem lehet semmit csinálni ott. Ha oda akarok menni akkor nyomok egy mission replayt. Jobban örülnék egy DLC-nek ami megtölti új tartalommal KÁPÍSE ?
kovikám . háp
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz L_YKing #8421 üzenetére
Ez nem igaz, elég csak azt nézni, hogy hányan hisztizek itt is a PC-s változatért ezt egy egyszerű szorzás és relativitás elmélet kombinálásával ki lehet számolni, hogy kb. 205-879 millióan vennék meg csak az első 786 órában!!!
-
L_YKing
addikt
válasz Bjørgersson #8420 üzenetére
Csak gondoltam válaszolok , de tényleg kevesen vennék meg....
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
negyven2
veterán
Tegnap este ellátogatunk North Yankton-ba
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
-
jonnyjoker01
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz jonnyjoker01 #8415 üzenetére
Kíváncsi vagyok ebből a 10,5 ezerből hányan is vennék meg.
-
jonnyjoker01
veterán
Egy honlapon láttam:
Which system will you/did you buy GTAV for? - 16,035 votes cast
PS3 - 3,165 votes (19.7%)
Xbox 360 - 2,371 votes (14.8%)
Waiting for PC - 10,499 votes (65.5%)
Jó nem annyira népszerű oldal, meg nem is szavaztak olyan sokan, de azért a különbség látszik
Üdv. Johnny
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #8411 üzenetére
komoly vagy !
-
FIREBLADE78
addikt
válasz FIREBLADE78 #8410 üzenetére
Most látom még nincs, ez kurva gáz...
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
Van már ps4-re gta 5? Nem találom sehol
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
törölt tag
válasz negyven2 #8408 üzenetére
Amikor veled nyomtam már rég megvolt.
De van még 3 acsi ami nincs meg.-Above the Law ( egyszerű, majd meglesz 100as ranknál)
-SHow OFF ( még kell vagy 10 ugratás)-Numero Uno - na ezzel szívok ugyanis nemtudom mi kell még. Azt hittem a Co-o driveban vezetni is kell ehhez, de nem. az awars/victoryban minden megvan ami kell. nemértem mi lehet aproblem. Ugye az Enjoy your Stars acsi miatt már az autókázós versenyen kívüli dolgok megvannak.
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #8407 üzenetére
Ha jól láttam, akkor meglett... bár, gondolom az én navigátoromnak, nem tetszett, hogy -5 km/h mentem egy tuningolt Adler-el. ...
Amúgy nocs, hogy csak akkor tudtam menni, de másnak segítettem éppen fejlődni (Coveted küldetése folyamatosan Free Aim-al (kb 2500 RP/12 000$ olyan 4-5 perc alatt)).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #8406 üzenetére
gyorsan írtam. onlineozás közben csak néha beugrok ide lobby közben ( most is )
-
törölt tag
Tud valaki ebben segíteni:
Backseat Driver
GTA Online: Direct a driver to 1st place as co-driver in Rally Mode
? xbox.
( bocsi a hármasért, nem vagyok valami aktívak )
-
törölt tag
Solid Gold, Baby!
Megvan Jááj de nehéz vót
-
negyven2
veterán
-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Android szakmai topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Philips LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest