Hirdetés
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youtube kliens van, mobilos yt appról vezérelhető, egész jó. Böngészni nem szoktam róla, nem vagyok ennyire perverz

-
Garada
őstag
PS3 már csak GTA V miatt van tartogatva amint lesz PS4-re el is adom az öreg harcost.
-
norbi2010
őstag
Amúgy aki boxon játszik annak nem fagy ki gyakran az online? Leginkább küldetések előtti töltőképernyőn szokott nálam.

-
törölt tag
Jolvanakkor.

gétéa 6 leaked pics
-
Tenager18
senior tag
Én annyira nem értem, miért kell titkolózni. Miért nem lehet közölni, hogy igen, készül PC-re, és igen, ki lesz adva vagy ez évben, vagy jövőre. Ennyi. Legalább megnyugodnának a gamerek ... Nem kell pontos időpontot adni, elég lenne ennyi is szerintem

-
Garada
őstag
PS4 megjelenés legyen engem más nem érdekel

-
norbi2010
őstag
válasz
F e Z o
üzenetére
Ha megvan a penddrive akkor csak bedugja a box-ba, feltelepíti rá az Install lemezt és már játszhat is.

asdxv: januárban volt hír hogy 32,5 milliót darabot szállítottak le a boltoknak, azóta valószínű el is adtak ennyit, $60/per darabbal ez majdnem két milliárd dollár, nem hinném hogy az a pár tíz millió számítana nekik.
-
F e Z o
veterán
Kis segítségre lenne szükségem. Egyik ismerősnek van egy XBOX360 E 4GB-s gépe, s most rendelte meg a GTA V-t, viszont írják az oldalon, hogy legalább 8gb hely kell a játéknak. Olvastam, hogy 8-16gb-s pendrive-val megoldható a dolog. Valaki ezt a dolgot kicsit bővebben elmagyarázná nekem, hogyan is működik ez a gyakorlatban.
-
GALARDO
addikt
Itt egy csont, a pécéseknek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
A harcrendszer is hatásosabb lett úgy látom. Remeg a kép robbanások közben. kicsit hangulatosabb lett. Határozottan tetszik.
-
-
törölt tag
3 hete nem GTA-ztam.
Kint van már ez a tavaszi update ? nagy vonalakban mit tartalmaz ?kocsik, fegyverek?
Ki tudnám guglizni, degondoltam legyen egy kis on is,
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ezzel nincs baj, az Amazon is ezt játszotta sok játékkal.

-
Wiz Khalifa
veterán
-
Garada
őstag
Egyébként itt egy válasz de ha visszaolvasol megtaláltad volna.
-
Ryder62
őstag
Mikor jön már pc-re?
-
Garada
őstag
Egyébként így a topicban lehetne egy olyat szervezni hogy mindenki lefényképezi milyen szépségek találhatóak meg a garázsában
Lefogadom hogy senki se akkora lowrider gyűjtő a játékban mint én 
-
-
lowzor
veterán
A nagy többség gépe 300-400w-nál nem eszik többet terhelés közben, sőt inkább ennél is kevesebbet. Nem azzal fogod megmenteni a világot, ha ezzel spórolsz. Rengeteg dolog napi szinten többet szennyez, mint amennyit te szennyeznél egész életedben. Ezt a fogyasztás dolgot inkább csak ilyen erőltetett érvnek tartom a konzolok mellett. Akinek van pénze konzolra, meg hozzá tízezres játékokra, azt kétlem, hogy földhöz vágja, ha pár száz forinttal több a villanyszámla.
-
Garada
őstag
GTA Online Capture móddal ki mennyire van megelégedve?Már egy ideje megjelent és nagyon élvezem nekem különösen tetszett és épp ezt a fajta szórakozást hiányoltam amit most meg is adott a játék

-
Garada
őstag
-
Igen, ott lehet előnye, de gondolom ha összelapátoltad az adatlapodon szereplő zsíros kis gépet, nem az a havi 3ezer Ft-os villanyszámla különbözet fog megmenteni az éhenhalástól a jövőben

Akinek számítana az ilyesmi, annak meg nem fog telni ps4-re, de tapasztalataim szerint még ps3-ra se nagyon.
Persze a környezettudatosság szempontjából jó dolog a kevesebb áram, kérdés hányan veszik ezt figyelembe IT termék vásárlásakor. -
Azért ez a villanyszámla téma kicsit túl van lihegve ám

PS3 FAT fogyaszt 180-200W-ot.
Asztali gépem csúcsa 310W, átlag 300 alatt, net meg filmnézés alatt 80-90W.
Ha az asztali a csúcson megy (ami kb. esélytelen), napi 5 órán át (ez is irreális nekem már, idő hiányában), az kb. havi 2300 Ft.
Ha a PS3 megy ugyan ennyit, az kb. 1500 Ft.
Azért nem ezen fog múlni a dolog
Pl. amikor a hűtőt lecseréltük sok AAAA-s izére, az kb. havi szinten 2x ennyit hozott.Amúgy semmi bajom a konzolokkal, mert sok érv van mellettük, de a villanyon sajna max az tud vele lényegesen spórolni, aki minden nap 10+ órát játszik, és előtte PC-n is ennyit nyomta. Biztos van ilyen

-
Tenager18
senior tag
-
Tenager18
senior tag
Nekem is az első konzolom egy slim ps3 volt 320gb-os. Egyből megszerettem, nagyon bejött a konzolos világ. Aztán többen mondták, hogy próbáljam ki a boxot, mert sokkal jobb, a multi címek jobban mennek, stb, a sok ismert rizsa. Így hát váltottam boxra. Semmi különbséget nem láttam. Sőt! Inkább úgy vettem észre, hogy azok a játékok, amiket ps3-on toltam, boxon sokkal recésebbek. Először azt hittem HDMI kábel hiba, lecseréltem egy drágábbra, lófasz sem változott
Utána eladtam azt a boxot, vettem egy másikat, azzal is ugyanez volt a helyzet, szóval kilőve az is, hogy a géppel volt bibi. Most újra visszatérnék, de mostmár mindenképp ps3 lesz, és marad is minimum 2 évig. Az viszont tuti, hogy ha majd új genre váltok, mindenképp a ps4 lesz az asztalomon. Többet boxot sosem veszek. Hangos is, multi is fizetős. És itt hiába jönnek azzal, hogy a ps multi ilyen szar olyan szar, rengeteget szórakoztam pl a gtaIV multin anno ... nem volt semmi gond
Meg hát ugye ez a last of us ... azért ilyet kihozni a ps3-ból, hát le a kalappal. Itt mutatkozik meg, mire is képes ez a konzol. Boxon szerintem meg sem moccanna
-
Garada
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
GTA V is csak azért csábító számomra mert ott a moddolási lehetőség amit nem lehet kihagyni de se több se kevesebb.
(8922)cyberkind:Az már túl öreg játék volt az újabb konzolhoz és a GTA V esetében meg csak látszólatogs butítás van amit le kell venni és máris káprázatosan fog kinézi ps4-en.Egyébként elvileg az is megeshet hogy Red Dead Redemption lesz pc-re.
-
cyberkind
félisten
Én is a régebbi játékokat meg azokat tolom pc-n amiket nem tudok beszerezni ps3-ra, de ezenkívül már csak a net meg filmezés és kész.
(#8921) Garada
Jajj, ne már hogy meg kell vennem ps4-re is majd.
Anno miért nem adták a San Andreast ha ezt kifogják?
Az a stúdió még a Max Payne-t is elcseszte a régi konzolokra. -
Garada
őstag
válasz
Tenager18
üzenetére
Persze oké hogy messzebb mész te amióta van ps4 konzolom számolom a napokat hogy végre bejelentség és lehessen játszani rajta.Alapvetően nincs nagy baj vele de az ember fejében akkor is benne van hogy basszus ez mennyivel szebb lesz majd.Nekem már csak emiatt megéri újra végigvinni a sztori részét a játéknak.
Más:Elvileg a hírek szerint ismételten külön stúdió végzi majd el a játékok pc-s illetve PS4/XBONE verzióját is, mivel az előző részeknél is nem a cég hibája volt az optimalizálatlan pl. GTA IV hanem azé a studióé akit felfogadtak erre a feladatra.Tehát ha minden igaz lehet számítani majd több játék portolására is.
-
cyberkind
félisten
Én a 102-es tv-met 3 m-ről nézem és abszolút nem veszem észre, pedig atom pc-ről váltottam ps3-ra.

(#8916) Garada
A Sony nagyon ért a sok pénzt hozó exkluzív címekhez, és most nem mellékesen a gépük is erősebb lett mint a konkurensé, emellett az ára sem veszélyes, ez a ps4 sokkal csábítóbb mint anno a 3 volt. -
Garada
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Sokan kérdezik mért a ps4-et választottam.Egy konzol sokkal költségmentesebb dolog, nem kell amiatt aggódni hogy tegyük fel pár év múlva úgy videókártya vagy bármi más kellene a gépbe mert egy játékot a végletekig optimalizálnak egy konzol esetében.Egyik példa ugye a gta sorozat ami alapból is a konzolos társadalmat célozza meg.Nincs havonta nagy villanyszámla mint amit egy atom gép okoz, kényelmesen ülsz a kanapéban és játszol.És most is ps4-et vettél tudod jó pár évig be vagy biztosítva és elvileg a játékárak is szép lassan lemennek.

Más:Annak idején nagyon jól döntöttem hogy ps3-at vettem hisz szinte 3x annyi cím jelent meg rá mint a 360-ra.És míg ők még a Halo sorozat lerágott csontjain falatoznak mi eszméletlen címeket kaptunk meg playstation konzolunkra .Lásd Last Of Us és még sorolhatám..
Összesítve remélem ismét egy remek időszak zárul le akkor ha ps4-ről ps5-re kell váltani hisz ezt a 2013-as évet is méltó zárásnak érzem az öreg harcosnak. -
cyberkind
félisten
De 8 évente jön a csere, és még robbant egyet a Rockstar ahogy most is.

Egyébként sokan szidják hogy ezek a gépek már kevesek a Gta 5-höz, szerintem abszolút nincs velük baj, oké, látszik néha hogy leesik az fps de összességében abszolút nincs ezzel baj, és ha az ember távolról nézi még a rece meg pixelhegy se tűnik fel.
-
törölt tag
Nna itt ugyan az történt az elmult két hétben mint előtte ( nem voltam fórum közelbe) az off az megy.
meg a pécé port 
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
De épp ez az, hogy abban se küldetések, se más emberek, csak te és a marha nagy város voltál.
Képzeld el ezt Rockstartól rendesen megcsinálva
awesome! -
lowzor
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nekem meg maga a Vice City

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Assetto Corsa EVO
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

PS3-on még úgy ahogy elviselhető volt vele játszani, na de Boxon valami szörnyű volt az a sok rece, pixel villódzás, meg szaggatás

CactuS