- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Íme az új Android Auto!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Macrodroid
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
-
PAWI
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget! Kerestem megoldást, de nem találtam, illetve sokmindent találtam, nem tudom mi lenne nyerő.
Szóval megvan a játék, feltelepítem pendrive-ra a disk 1-et, majd mikor berakom a disc 2-őt, azt írja ki, hogy " Unrecognized disk"
Esetleg valaki találkozott hasonló hibával?
Előre is köszi!
A játék eredeti és a konzol se mókolt.
Ja és még annyi, hogy idáig minden ment hibátlanul.
[ Szerkesztve ]
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Xbox 360 4gb-om, hozzá GTA5, egy Dell UltraSharp U2713H(2560x1440) monitorom és egy HDMI kábelem.
Monitort összekötöm az Xboxal, de homályos a kép. Miért? Tudtok segíteni?
Előre is köszi! -
STC Speed
őstag
Van egy eladó gta 5-ps3-ra,ha valakit érdekel:!
-
törölt tag
Tegnap volt egy olyan jelenség hogy iszonyatosan laggolt a játék, és eltűntek a kocsik is. a térképről eltűntek a kék jelölések is. Mindez onlineba. Új sessionba léptem, ekkor a térkép jelölések visszajöttek. Ez a játék vagy a gép hibája lehetett? Azóta nem tapasztaltam ilyet.
-
korpas15
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. GTA V-ben 36%-nál járok, és nem kapok újabb küldetést. Írja, hogy Franklinnek van 2, de egyet sem látok a térképen és a többi karakternek sincs. Ez miért van? -
keIdor
titán
-
Garada
őstag
válasz #81556480 #8678 üzenetére
Engem momentán a PS4 verzió érdekel de gondolom akkor egyszerre jön ki bár sokan azt írták előbb jöhet ki next gen konzolokra mint pc-re.Legjobb lenne egy nyár előtti mintsem egy szeptemberi megjelenés.Még az is megeshet hogy előbb jön ki mint a Watch Dogs ez is lehet egy taktika.Nah meglátjuk csak jöjjön szépen mert biztos káprázatos lesz ps4-en xbox 360-hoz képest és lesz végre egy olyan játék amivel rendesen el is lehet az ember ha már nem sok játék jön next gen-re az idei évben.
-
törölt tag
a GTA 4 konzol és pc verzió között 7 hónap telt el . A V pedig már kint van 6 hónapja és semmi hír a PC verzióról, de lehet agyalni.. Én nem tudom, ha jön biztos bejelentés után is várni kellesz még egy pár hónapot. Minél kevesebb bevétele volt a rockstarnak egy játékból annál hamarabb adta ki PC-re. a V-ből pedig azért kaszált rendesen.
-
Garada
őstag
PS4/XBOX ONE/PC megjelenés nagy valószínűséggel a tavalyi év megjelenést követően jön most is szeptemberben.Hisz régebben a GTA IV sem volt bejelentve és ő is szinte pontosan rá egy évre jött a pc-s megjelenés után 360-ra.
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #8674 üzenetére
régen I és II is benne volt annak ellenére, hogy ingyenesek voltak már akkor is
-
jonnyjoker01
veterán
-
Bjørgersson
félisten
GTA Complete Pack 5,99€ Steamen a hétvégén.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #8672 üzenetére
naaa... szép
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #8669 üzenetére
Ha eléred a 75-s szintet akkor csinálhatod (csinálhatjátok/csinálhatjuk) a Rooftop Rumble-t az elég szép RP-ket (és pénzt) add és "egyszerű"/gyors küldetés érdemes Free Aim-ban/Hatd-ban többen (lehetőleg Crew taggal) megcsinálni. 2-3 perc alatt megcsinálható és ezen beállításokkal olyan 5000-5500 RP-t add.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #8666 üzenetére
nem nincs Blimp online-ba, sőt! csak olyan tudja vezetni, akinek megvan a Blimp DLC. Amúgy nem nehéz megcsinálni, csak ismerni kell azt a játékhibát, hogy hogyan tudunk bármilyen járművet behozni Story mode-ból Online-ba.
Nagy haszna nincs max fun faktor (és persze egy kis pénzboost annak aki igényli ezt).
És igen ezzel elismertem, hogy már kicsit unom én is az online azon részét hogy nem nagyon lehet semmit csinálni!!!
Amúgy elvileg CE-vel sok kedvezmény vehető igénybe (olcsóbb Online járművek, pl az új Vestra repülő a CE-nek csak talán 250k mindenki másnak meg 950k).
-
törölt tag
válasz negyven2 #8665 üzenetére
Miért amugy a blimpet nem lehet onlineba használni? Ha így van akkor kemény vagy, minden hülyeséget össze hozol te is
Azon gondolkoztam egyébként hogy a sok sok ingame tartalom ami a CE-hez járt mind nagy nulla. Ez a blimp-is minek? vagy 2x elszórakoztam vele aztán ennyi. ruhák se valami nagy durranások. Egyedül nekem a gyorsabban feltöltődő spec képességek érnek valamit. Meg talán a plussz fegyverek. Kalapács na bumm
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Halló
Uncsi rész : PC-ről még mindig semmi sehol?
Full ON : fentebbi képeken mik azok a mafiás korszakú autók stb ? Már mod van hozzá vagy az mi ?
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Bjørgersson
félisten
-
negyven2
veterán
válasz Bjørgersson #8653 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #8653 üzenetére
jaja nagyon. teljesen ki lehet lapítani a kocsit. Szerintem semmi gond nincs vele. Tegnap átment rajtam egy tank, nem robbantam fel, hanem tök lapos lett a kocsi.
Olyan rég volt már pc-s rinya, már rendesen hiányzott
-
Bjørgersson
félisten
-
Garada
őstag
válasz jonnyjoker01 #8650 üzenetére
Valószínű egyszerre fut majd be a PC/PS4/Xbox One Edition
Remélem megoldható lesz még a nyár elején kiadni mert legalább lesz mivel kellemesen eltölteni a nyarat. -
Garada
őstag
Xbox One Edition siess már könyörgöm
-
törölt tag
Volt ma este online-ba két csávó akiken majom maszk volt. Svédek voltak.
Nem lehetett őket kinyírni sehogy és el tudták tüntetni a kocsikat. A nevük mellett az állt : creator. Elvileg valahogy a pálya szerkesztőből tudtak bejönni egy glitchel, majd szívattak minket. jobb vigyázni velük állítólag bele piszkálnak mások dolgaiba.. -
törölt tag
Amikor megjött a játék, első észrevételem az volt hogy ha oldalról beledurrantam egy NPC kocsiba akkor kiesett a kereke. Ez az opció eltűnt és rengeteget változott a törésmodell a megjelenés óta a frissítéseknek köszönhetően. Észrevettétek? már nem lehet kiütni a kocsi kerekét.
-
őstag
válasz #81556480 #8644 üzenetére
Én konzol szűz voltam GTA V-ig, szóval 0 db ismerős PS3-ra.
Ráadásul eléggé utálom azt a fajta hangátvitelt, ami automata, nem gombnyomásos, mert egy egybenyitott lakásban a nappaliban azért esélyesen szólok máshoz is, úgy meg nem sok értelme játék közben beszélnem Viszont kommunikáció nélkül meg egy bonyolultabb küldetés nem olyan jó.Mondjuk ha nem jön PC-re az se tragédia, akkor előbb utóbb lesz még egy használt olcsó PS3, aztán párommal legalább elhülyülünk
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
törölt tag
Szánalmas gyökér bandát fogtam ki ma, ilyen tizen 2-3 évesek, magyarok viktor és david HUN zöld bugattival öldökölnek az utcán, persze ráírok mi baja nem válaszol, követnek felrobbantanak. közbe meg az anyjával beszél , hallani a headseten rettentően csicska banda, váltottam is sessiont Ritkán van ráadva a hang nekem a chatre, de már eszembe is juttatták miért..
-
törölt tag
Crate droppok nekem nem jönnek se invite only, se private sessionbe
-
Garada
őstag
Nagyon remélem, hogy lesz és mihamarabb kijön xbox one-ra is a játék
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #8628 üzenetére
Jap, az vagyok.
Bár a Windows 8-as San Andreas-os észrevételemet magasról sz%rták le és néztek h¥lyek.
Amúgy MP3 multi ilyen kiegyenlítetlen vacak volt mindig is (folyton 40-50 es szintűekel rak össze, ahol az olyan kezdőknek mint nekem esélyem sincsen (tegnap is 4-en voltunk a teamben en voltam a magam 7-es szintjével a legmagasabb rangú, a másik csaptban meg egy 38-as szintű kivételével mindenki 50-es volt. Nem sokáig éltünk.
-
törölt tag
BIZNISZ ÁPDÉT !!
Köszönjük "negyven2"-nek, hogy jelezte a hírt! -GTA Place Nyalis!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mi az a losing streak TDM-be ?
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Srácok az mitől van,hogy nincs automata célzásom?Egy survival küldi után megszünt létezni..Beállításokban néztem de ott nem enged állítani,szürkés a háttere. -
Vazallus
tag
A játékban én választom ki, hogy éppen melyik szereplővel akarok játszani vagy random adja magától a sztori?
"Mr. Salieri sends his regards"
-
negyven2
veterán
GTA Online: The Business Update Coming Next Week, Tuesday March 4th
LaciCRM--- pssszzt, igen tudom...
[ Szerkesztve ]
-
szasza_xp
senior tag
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
negyven2
veterán
Azért barmi jó dolgokat lehet csinálni GTA V-ben! (nincs bennük utómunka maximum csak annyi amennyit a beépített fényképező enged, és a készítők fantáziája enged)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Privát session-ben vannak create droppok és speciális kocsik amit simeonnak kell leszállítani?
Minden alkalommal egy buzeráns megbújik simeon garázsa előtt és kilő. ez de mocsadék dolog. közbe meg félrája kocsikázok
-
Gebriel
veterán
válasz jonnyjoker01 #8605 üzenetére
Azért csak bele magyarázol...
-
Gebriel
veterán
válasz norbi2010 #8600 üzenetére
Mondjuk én... Speciel játszom a játékkal, de nekem a GTA játékok nem arról szolnak, hogy leülök és végigtolom egy huzamba az egészet. San Andreas-t nekem kb 1 év volt végig játszani, bár igaz nem minden nap játszottam vele, ha nem csak heti 3-4 alkalmat, de sok barangolás ökörködés miatt eltartott így egy jó évig..
Lépjünk túl a dolgon.. szerintem.. peace -
Potyka03
senior tag
Szerintem fejezzétek be a vitát
Makacsok vagytok,mindkettőtöknek igaza van és punktum! Csituka!Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Házimozi belépő szinten
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- World of Tanks - MMO
- Egészséges életmód
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest