Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ha esetleg vettem volna dömpert, helikoptert meg tankot ezeket hol találnám?

Onlineban. -
negyven2
nagyúr
válasz
tonyrulez
üzenetére
Elvileg a játékfájlokat írták át nem módolt gépen (kiszedték pl boxon a winyot és PC-be rakva speciális programmal hozzáfértek annak a tartalmához). módolt gépen meg trainert és egyéb hack eszközöket használtak. illetve használnak még most is mert ugye őket talán nehezebb kilőni.
És való igaz, hogy elvették azoktól a pénzt akik kaptak, de a belöle megvásárolt dolgokat nem tudták már elvenni. Így tényleg sok az RP-hacke-es h*lyegyerek, akikkel nem lehet mit kezdeni, mert lő rád tankkal meg mindennel, és lesz*rja, hogy Bad Sport-ot.
-
törölt tag
Félve léptem be, ugyanis nagyon sok pénzt költöttem a 3B dállörből .
De nem kerültem csíter klubba, viszont 298000 maradt és van házam tele kocsikkal, meg fullon vagyok lőszerrel
Annyira nem bánom at a kis pénzt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mostantól viszont nehéz lesz odafigyelni arra hogy mire költök .
-
tonyrulez
őstag
Valami leírás van arról hogy hogy működött ez a pénzcsalás? Nem játszok a játékkal, de érdekelne hogy ezt hogy sikerült megcsinálni meg mi is ez egyáltalán

-
vaksi8
senior tag
Na elvették a milliókat..De legalább megmaradt a pénzből vásárolt cucc

Aki nem vett belőle semmit az most bánhatja
Még olyat is olvastam,van akinek kevesebb is lett a pénze,mint valójában volt. -
törölt tag
Új 1 hsz ?
-
royalka
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hol nap megyek vissza melóba ....
-
royalka
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére

(#8278) LaciCRMpedig vissza is lapoztam 2 oldalt.
. Lehet a könnytől nem láttam, mert 1 hete tervezem hogy nekiülök kicsit játszani. 
köszi.

Szer: "kéretlenül kapott pénzeket törlik majd" nah ne bazd

-
Bjørgersson
félisten
válasz
royalka
üzenetére
Karbantartás miatt kicsit leáll a GTA Online!
Kb. 10 hsz-t kellett volna visszaolvasnod.
-
royalka
őstag
Sziasztok, csak nálam reccsent meg az online?

-
törölt tag
-
törölt tag
a rockstar verifyed jobok nagy szarok
és idegesítő hogy ha random bemegyek akkor 10 ből 5 a priso-os az a baseball ütős szar 
-
negyven2
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére

-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Azt jelenti, hogy magyar idő szerint holnap (csütörtök) hajnal 3-tól karbantartás lesz a GTA Online rendszerében, és nem lesz az elérhető. Ezt eltart majd egy ideig, de remélik, hogy 24 órán belül befejezik (szerintem nem sikerül nekik).
Amúgy meg azért lesz ez a karbantartás, hogy felkészítsék majd a szervereket a 7806 millió billió PC játékosra akik az első napon fognak majd rászabadulni a játékra

-
törölt tag
ma este nem fog menmni az online vagy csak akadozni fog vagy mit ír a

-
keIdor
titán
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
senkiháziak kezében van a popszakma
-
törölt tag
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
De akkor ennyi erővel mutathatta volna hogy állít pl. felbontást, vagy a gépet is amivel játszik, esetleg egy alt+tab-ot. De amúgy nem nehéz összedobni egy ilyet. Vagy saját maga vesz fel, vagy letölt egy játékmenet-videót és hozzá szerkeszt egy GTA V-s menüt. De már korában is írtam, hogy ha nincs tele a net ezzel, akkor nagy valószínűséggel kamu.
(#8271): Rosszul fogalmaztam és inkább ide írom akkor. tehát pont az a lényeg, ha ez igaz is lenne, vagy csak erős kamu, akkor is felkapják ezt az ezzel foglakozó fórumok és pletykaoldalak. Az meg, hogy állítgat az nem jelent semmit, mert nem látszik semmi hatás a videó minősége miatt, és azért is mert igazából nem tudjuk, meg igazából, hogy elfogadja-e a grafikai módosításokat.
-
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
Ez jó kérdés.Kommentárokban azt írják, így nehezebben ismeri fel a youtube, és nem tiltják le.
Kovikám: Elméletileg pc-s gameplay. A lényeg az, hogy mutatják a menüt ahol benne vannak a PC-s beállítások, amik konzolon nincsenek. Ez nagyon szépen meg van csinálva ha fake. Mivel én is úgy állok hozzá hogy nem igazi, cska azért tettem be, hogy hogyan tudnak ilyen profi kamuvideót csinálni?

-
negyven2
nagyúr
Azt nem automatikusan kapod meg?
Amúgy engem most felb*szot idegileg egy kicsit. Bemegyek DM-mapra, ahol elvileg csak ököl van erre a fele játékos minigunal rohangál (10-20as szintűek). Jó oké... bemegyek másikra a srác előttem swampol le egy tankot (legalábbis hirtelen megjelent és benne volt).
-
Đusty
addikt
Na meg van a 100%
, mindenkinek köszönet a segítségért.
Viszont valahol azt írták, hogy ez után a ruhás boltokban elérhető a 100%-os poló, na én ezt nem találom, hol kell keresni? -
törölt tag

meglett az acsi vagy 2 óra tenisz után

Tudjátok hogy nem bízok az ilyenekben de ezt hogy a picsába csinálják?
a menü a lényeg videó beállítások meg minden

-
Đusty
addikt
Hihetetlen dolog történt, a golf-ot sikerült befejeznem -6-al

-
negyven2
nagyúr
-
törölt tag

Itt vannak.
-
-
Đusty
addikt
válasz
üzenetére
Ugratások, levelek, űrhajódarabkák megvannak, de ebbe az átrepülésbe belezavarodtam hiába a térkép, nem sikerül mindegyiket összeszedni. Az a baj, hogy ezt nem nulláról kezdtem mert valamelyik küldetésnél már volt így 5-el indult, vagy ha prop hozzáér a hídhoz azt se adja be, vagy nem tudom, na majd csak lesz valahogy.
Még egy kis boltot hol találok amit ki lehet rabolni? Csak akkor tudtam bemenni egybe amikor átváltottam egy karakterre és pont onnan jött ki egyébként nem találok olyat ahova be tudok menni, a ruhásoknál meg fegyvert sem enged elővenni csak vásárolni. -
törölt tag
mire végig csináltam a CE Stunt plane time trials-t meg a TP industries küldetéseit, plusz egy kis multi repkedés és profi repülős lettem. Pedig utáltam

Rajtam pár Strangers and Freaks- fogott ki.
De amugy simán meg lehet mindent csinálni.
Valakimondta egyszer hogy van 110% én most arra hajtok mivel nincs emg az összes ugratás és random event (csak ami a 100%hoz kell)
-
törölt tag
Rudi50: Nem tudsz választani ellenfelet. Max ha crew ből összeválogatod.
Híd alatt átrepüléshez nem kell semmi, csak ne érj a földhöz repülés közben (én ezzel megszívtam egyszer)
És ha lehet egy tanácsom: Keress egy youtube tutoriallt amit elmentesz és az alapján csinálod sorban, mert amugy belezavarodsz ha mindet meg akarod később. Ja és nem mindegy melyik híd alatt mész át. Nem mindegyik számít.Nekem a késes repülés volt a legnehezebb (knife flight) 40es online rank körül visszatértem és sokkal jobban ment, mivel már nagyjából megtanultam repülni pár TOP FUN 2 küldi után

-
Đusty
addikt
Golfnál, hogy kell választani, hogy könnyű ellenfelet kapjak, vagy az mindegy, csak az a lényeg, hogy 36 vagy az alatt végezzek a 100%-hoz? Ez tűnik a legnehezebbnek.
Még egy a híd alatti átrepülésekhez fel kell venni valami küldit mert hiába repülök át alatta nem történik semmi, nem úgy mint az ugratásoknál. -
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
van új pötch ?

-
Cthulhu Dawn
őstag
"A patch nem törli a kéretlenül kapott pénzeket és a hackelt rangokat, viszont kódolta az ezt tartalmazó fájlokat. Az sem kizárt, hogy a javítás csak lehetővé teszi, hogy később törölje a pénzeket a Rockstar"
Hát ez priceless, hogy 4 hónappal megjelenés után sikerült védelmet tenni ezekre a fájlokra
. -
Đusty
addikt
köszönöm, ja és van még: az ugratások, átrepüléseket elég egyesével megcsinálni, megjegyzi mint a levélgyűjtést vagy valamelyiket folyamatosan kell egymás után teljesíteni? Na és ennek hol kell nekiindulni, vagy csak fogok egy helit és megyek?
-
Đusty
addikt
Újabb hülye kérdés: Hogy kell boltot rabolni? Ha előveszem a fegyvert benn sem történik semmi csak annyi, hogy jönnek a rendőrök.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
YAYY hát ez nem az

(#8234) szasza_xp Hát végülis szájba lőttem párszor a pisztolyommal

-
Pénzosztós buli elmúlt már?
Kb. 1 hónapja nem nyomtam be az Online-t a sok gyökérkezelt miatt, ha már nem kell milliárd esőre számítani, lehet teszek egy próbát. Bár jövő héten anyós, ott a 0.2mbites feltöltésével offline van csak
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére

Tegnap voltam egy 1 órás DM.be a tengerparton.
20 perc mulva ketten maradtunk, a végén 170 kill-el nyertem

-
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
A legdurvább akkor is egy megjelenés utáni hír alatti kommentár volt.
Nem tudom már pontosan, le kellett volna fényképezni.
a lényeg:Én és ukrán barátaim már dolgozunk a PC porton. Egészen más környezetben mint a rockszar csinálná. Ehhez akár egy athlon processzor is bőven elég lesz a FHD futtatáshoz. nemsokára kész.
-valaki kételkedett.
Majd rájössz ha kiadjuk, páran csak néznek majd.
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Vagy gamekapocson vagy sg-n volt egy tag, aki habzó szájjal követelte, hogy ha kijön PC-re az V, akkor tiltsák be a konzolosokat a SC-bol, mert miattunk fog laggolni a szerver.
De írt olyat is, hogy PC-n biztosan meg lesz a 300 millió eladott példány, mert tudja, hogy a IV-bol is eladtak vagy 150 milliót csak PC-re, mert hát a digitális eladásokat nem számolják, és erről meg a Rockstar se tud.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jajaja. Én is kivoltam amíg a IV PC-re vártam, de nem írogattam a hülyeségemet sehová.Főleg nem okoskodtam

-
törölt tag
Általam annyira utált találgatós hírek című rovatunk következik:
-
Đusty
addikt
Hogyan kell chop-pal sétálni menni meg játszani? Odamegyek hozzá de semelyik gombra nem reagál.
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Neten keresztül is lehet venni, én is úgy vettem.
Amúgy ahogyan észrevettem, már nem osztogatnak pénzt (lagalavis eddig nem kaptam (nem is kell!) se a 84-s, se a 6-os szintű karakteremmel. És. A 2-300< szintű karakterek is kevesebben vannak. Viszont sok a tankos cserépedény.
Ja, és egy kretén kis p*cs már válaszolt is az Xbox topicba a kérdésedre

-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem tudom, hogy hogyan de a fórummotor lenyelte a 30.-i hozzászólásomat, amiben leírtam, hogy már nem megy az Online Gold nélkül!!!
Amúgy ne 576-ban vegyél Goldot, mert ott rohadt drága. Én 10500 Ft-bol vettem 12+1 hónap Gold-ot. Így 2015 feb 1-ig megvan (sőt ezt akkar 5 hónappal is ki tudom tolni, ha migralok más országba.Bár még kezdő vagyok Xbox-os témában, de azt tudom, hogy Microsoftnál csak a ban van ingyen. Minden másért fizetni kell, vagy ha mégis ingyenes valami akkor az vagy hiba és ezért átmeneti, vagy csak siman átmeneti ingyenesség.
-
törölt tag
nem tudom mit csinált MR.FIGURE de nekem nem megy az online, mivel lejárt a live előfizetésem

-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát ajánlom neki hogy menjen, mert miatta nem vettem tegnap előfizetést. meg azért se mert nem volt az 576ba

-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nemtudom, ma jár le az előfizetésem. majd holnap kipróbálom figura azt mondta megy.,
-
törölt tag
Ha WP-n angolra állítjátok a telefont akkor tökéletesen működik az ifruit app !
-
vaksi8
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem állítottam,hogy mindenki, de biztos nagyobb része mint aki hivatalosan megvenné.Ne legyünk már álszentek..
-
Bjørgersson
félisten
Egy nagyobb DLC-vel megpróbálhatnák, hogy egyszerre adják ki PC-re és konzolra is (feltéve, hogy előbb kijön rá), aztán abból valamennyire lehet következtetni, hogy mennyiek vennék meg PC-re, ha egyszerre jönne a konzolosokkal. Ez még nem lenne akkora kockázat, mint egyszerre kiadni minden platformra, bár szerintem semmi kockázat nem lenne benne.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
a levarezolt gta iv pc egy optimálaizolálatlan izé !!4NÉGY
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még olyat is olvastam,van akinek kevesebb is lett a pénze,mint valójában volt.

. Lehet a könnytől nem láttam, mert 1 hete tervezem hogy nekiülök kicsit játszani. 

(bocs de neeem tudtam kihagyni ezt a magas labdát
CactuS