-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenor
aktív tag
válasz Puma K #56784 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek! Nagyon látszik a rockstaron az, hogy a singleplayer játékokhoz nagyon is értenek, de az onlinehoz kevésbé. Az online rengeteget tölt és ha tálcára teszem a játékot egyszerűen megáll az egész. Sok a hacker már nem egyszer jártam úgy, hogy repültem egy baromarcú azzal nyirt ki, hogy máshova elteleportált vagy kezemre fejemre különböző tárgyakat tesznek, nem tudom mire jó ez nekik, szigorúbban kéne fellépni ellenük. A community az egyik legrosszabb, mivel a chat falon 90%-ban csak trágárságokat látok. Mostanában freeroam közbe többször kivág az online és Michaelnál találom magam.
Szerintem jó lenne, ha esetleg segítséget kérnének olyan játékfejlesztőktől, mint mondjuk a blizzard. Ettől függetlenül szeretem az onlinet, de lehetne jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen digitális videókamerát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest