-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
"Csalókat csapkodtam ki a lobbyból"
.... és olykor ph játékosok eladásába rondítasz bele Duke Nukem néven.
Bocs már, nem vitaindításból írtam le, csak kiegészítésképpen. Ezt a dolgot már megvitattuk, csak hát azóta is ott van az a szálka. Pont ezért nem is várom, nem is kell erre reagálnod.
Békesség! -
-
Majkee84
aktív tag
Ha ez így fog folytatódni, akkor hamarosan befejeződik az én GTA online karrierem is. A farmolást már egy ideje unom, a lövöldözés varázsa is megszűnik, ha nem látom a chaten a kicsillagozott hozzászólásokat. A PUBG-ot egyébként elkezdtem tolni párhuzamosan néhány hete.
-
ucli
senior tag
Nem tudom, hogy te mennyire vagy képben a mostani trainerekkel, de nekem lövésem sincs, hogy mit használnak ezek. Pedig direkt vettem egy másik accountot arra a célra, hogy ezeket a jóembereket ki-/megfagyasztgassam, felgyújtsam, stb.
Amúgy adhatnál valami sc nevet 1v1-hez. -
-
Majkee84
aktív tag
Amikor elkezdődött én ugyan úgy feljártam. 2 napig a session-ökben max 10-15 fő volt, valamelyikben még annyi sem. Csalóval sem lehetett találkozni. Ebből én arra következtetek, hogy rengeteg ember érintett lehet, vagy csak beparáztak a hír hallatán. A két nap elteltével megjelent az első csaló és most megint ott tartunk, hogy alig lehet találni tiszta sessiont. A délután folyamán max 3 ilyen lehett, pedig voltam egy párban.
-
freeknight
őstag
De, sajnos itt tartana, szabadon visszafejthető a játék kódja, és a motor kifejezetten támogatja a módosításokat. Így azért elég nehéz működő anticheatet összehozni, érthető, ha nem is próbálkoznak vele.
Persze a gta-knak mindig is lételeme volt a moddolás.Szerintem ha komolyan gondolják ezt az online dolgot a gta6 és a gta online két különálló játék lesz, az sokat fog majd segíteni.
De azt se tartom kizártnak, hogy most már dobni fogják a szabad moddolás lehetőségét, a shark card több pénzt hoz, mint néhány offline bohóckodó kocka.
-
Egyáltalán nem, sőt, belegondolva ha valami perverz traineres kuki lennék, akkor lehet megérne pár dodót egy lomizott account + 1 perces reget a fórumon a csatlakozáshoz. (PHHUból nem nehéz kitalálni). Ezek alapján viszont erre tényleg egy megoldás van: a teljesen tiszta guild, csak azokkal, akik itt is képviseltetik magukat, a többieknek pedig marad az előszoba és ha gond van, akkor onnan is repülnek.
Szavazásként valami ilyesmire gondoltam: [link] Bejelentkezést kér a google a limitált szavazás miatt, de nem tárolja az email címeket. Ha így jó, akkor kirakom felülre is.
-
freeknight
őstag
Ez már egy magyarázat, hogyan akad ránk az a féreg rendszeresen.
Akkor viszont a jelenlegi crew alapos megritkítása a legjobb út szerintem. Aki már hónapok óta nem játszik, annak nem fáj ha töröljük, ha meg igen, majd jelzi.
Persze lehet, hogy ez sem válik be, de kezdetnek jó ötlet.
-
Kiskokó
veterán
Jó én ezt értem, de azért maradjunk annyiban, hogy nem nagyon feltételezem senkiről hogy azzal szórakozni hogy amikor valamelyik idiótának kedve támad modolgatni meg kibaszni velünk addig gyorsan friend lesz aztán törli stb... +még a crewokal is mókolni... ez már nagyon elvetemültség. szerintem.
-
-
ucli
senior tag
-
Plata
félisten
Nem tudhatod hogyan lopták el,mondhatod magadnak azt hogy biztos csalni próbált és úgy,de szerintem nagyon kis százaléka ilyen.
Nézd az hogy valaki csal egy játékban nem szép sőt gáz,de ne áltasd magad,a lopás sem jobb,semmivel.Bár azt hiszem te még büszke is vagy rá.
Azt a mű reppert meg ne linkeld többet légyszi,egyetlen jó magyar repper van,az a ganxsta,de neki sem a zenéje a jó,hanem irtó jó dumája némelyik játékba.
Jó pár játékot feldobott hogy az a havasi gyopár szinkronizálta.
Nem tudom ma is vállal-e még ilyeneket,de pár régi játékban jól szórakoztam a szinkronján.(#60348) ucli
Kérlek mutass nekem olyan honlapot ahol legálisan vehetsz 500 forintért működő GTA accot,ami nem bannolt.
Nagyon érdekelne van-e ilyen.
Sőt ha tudsz olyan WoT accot amin van 60-70 ezer forint értékben prémium tank vagy arany és eladó 500 forintért szólj már.kéne még egy alt acc.
Cserébe szólok ha bizonyos accountom amin van majdnem 700 dollár költőpénz meg sok ezer dollárnyi fizetős tartalom megunom és elakarom adni 500 forintért. -
freeknight
őstag
Bocs, most hanggal nem tudom megnézni, de én azt hiszem ez a videó volt az, ahol Broughy magyarázta, hogy 30 fps-el gyorsabb a Viseris, mint 60-on. Valami glitch.
-
Dtomka
veterán
"1. Rengeteg a csaló. 2. Csalás nélkül is kijátszható passzív móddal. Valaki hydrával/insurgenttel végigöl 10 embert, majd ha 1x megölik megy passzívba és sessiont vált. Ugyan ezt folytatja és van 10es K/D-ja."
És? Attól az még nem csal. Engem is betámadtak és leléptek vagy passive-ba tették magukat. Ez max sunyizás és taktikázás belefér. De nem csalás.
A BF-ben is vannak csaló játékosok, bár igaz ott ritkán nagyon ritkán találkozom velük, szerencsére. Orosz szervereket, hanyagolom, mert ott tényleg "érdekes" játékosok vannak.
(#57060) _BubuHUN_
Eja, ahogy elkezdtem olvasni azt hittem vmi hivatalos írás, mintha bíróságon lennénk
Miért gondolod, hogy kickelnének? -
Dtomka
veterán
OKsa, köszönöm.
A kd nálam nagyon is számít, hiszen nem csalók és az ad visszajelzést, hogy jó vagyok vagy tré.
BF1-2-3-4 ben a k/d -m mindig 2 felett volt itt most 3 felett van igaz éppen hogy
Csalás nélkül, hisz ha járművel ölök, vagy ha taktikázok akkor azt meg lehet tenni. Mindenki előtt ott a lehetőség. A hidra-t is simán le lehet szedni, 2 vagy 3 robbanós sniper kell csak. Múltkor éppen leszállítottunk bunkert 3 terepjáró. És vki betámadott, félreálltunk és már robbant is a Hidra.(#56906) simon105
Na, ez jó hír, köszönjük az infót!(#56907) Heller2
Láttad a beszélgetést?
Sry kicsit csúnyán beszéltem, de ott pattant el a cérna mikor 0:4 nál Ferkesz javára a másik bedobja csóri gyerek...+ sok provokálás.És még nyomták a sok marhaságot jah 600millió ft-t hozott össze. De észt nem fog tudni venni belőle...
Támogatom, ha nem is évekig, de pár napot gödör + kenyér + víz. H másképpen értékeljen dolgokat.
Erről 1 film jut eszembe az OLD BOY, az ázsia változat, durva 1 film -
Źşë'
addikt
mondjuk ha lehet azt mondani akkor a gta4 volt talán az az első olyan játék ami igencsak kihasználta a 4 magot, akkoriban uaz volt talán mint most, most kezdenek bejönni azok a játékok amiknek már a 6-8 mag és több szál az igényük (AC Origins, BF1...), upgrade után i5 2500k val tükörsima lett a játék
(#56570) Daw93 voltam benn egy srácnál heistelni, neki team health regenje volt, na az baromira jó dolog!! igencsak megkönnyíti az ember dolgát! >> gondolom innen jöhetett neki
-
JulianSinulf
őstag
Viszont játékon belül is lehet valamit blokkolni, ha jól láttam.
Van pár opció ott ahol a kidobást szoktuk intézni és az egyik asszem ez.Crew: Én kiléptem az előző crew-ből mikor ide csatlakoztam. Bár az ismeretséget megtartottam pár emberrel. De köztük nincs ez a jómadár.
-
JulianSinulf
őstag
Tegnap belefutottam egy olyan session-ba ahol nem futott semmi és mégsem lehetett indítani semmit.
Pár óra múlva visszanéztem és vagy a ph-s tagok nem váltottak session-t vagy bugos az egész.
De az is lehet, hogy egy hacker csinálta és emiatt nem lehetett kidobni.
Mint a két KING-est, akikkel egyik éjjel nem tudtunk mit kezdeni.Követés terén gondolom valahogy lekérhető a session-ok listája és, hogy melyikbe kik játszanak. Azt nem hiszem, hogy ez nyilvános lenne, de RS biztonságát és a hack programok hatékonyságát nézve nem tartanám kizártnak, hogy lehetséges.
-
Puma K
nagyúr
Mint láthatod pár hardverrel végig próbáltam a IV-gyet.
A közelebbi ismertségemben lévőkét nem is említem akiknek a gépén szintén futtattuk a 4. részt.Jó néhányan innen a fórumról beleértve engem is vígan multiztunk már 2008-ban.
Emlékeim szerint egyikünk sem panaszkodott a teljesítményre, hanem a játékkal foglalkoztunk és szórakoztunk.A GTA IV 1.0.4-gyes patch megjelenésével kapott először finomhangolást-optimalizálást, majd a 1.0.6 és a 1.0.7-tel még csiszoltak rajta.
A háttértárak megoszlására is érdemes volt odafigyelni. Esetemben már akkor és előtte is külön-külön meghajtó volt az OS-nek és a játékoknak.
Nálam a hardver mellett a Windows is karban van tartva.
Mindig odafigyeltem milyen programok indulnak automatikusan és milyen háttérfolyamatok futnak a háttérben. Továbbá a Windows-t nem telepítettem már akkor sem szét feleslegesen minden sz@rral, hogy gyűljön a szemét a registry-ben...
Ezek olyan apróságok amik kiütközhetnek ha komolyabb terhelést kapott a gép és jó néhány felesleges program tekeri a gépet. Főleg a 2-4 szálas CPU-k és 2-4GB RAM-os időkben HDD mellett.Azt meg megint nem szabad elfelejteni, hogy látványos ugrás volt minden téren a SA és a IV között. Így egy azidáig nem látott szint nyílt meg részletességben és komplexitásban egy szérián belül ami az V-nél teljesedett ki.
A PS3 alapból nehéz programozhatósága a benne lévő CPU miatt az egy más téma. Xbox360-on pl nem volt ilyesmi gond ha jól emlékszem.A 4790 LGA1150-es tokozású, 4 magos, 8 szálas CPU.
Bőven jó lesz még az a 6700K. Ráadásul mivel K-ra végződik még tuningolni is tudod megfelelő hűtés mellett, amivel megint plusz teljesítményt lehet elérni.
A GTX 980 Ti és az 1070 teljesítményben meg közel van egymáshoz. De ha egy jobban tuningolható 980 Ti van a birtokodban, akkor az lelépi teljesítményben az 1070-et. Csupán a -2GB VRAM az ami időtállóság szempontjából ront az összképen, meg az alapból magasabb fogyasztása. De ha tudod hűteni és nem játszol olyan játékkal ami 6GB vagy annál több VRAM-ot igényel adott grafikai beállítások mellett akkor bőven elég és az is még jó ideig ki tud szolgálni.
Na de részemről minden téren befejezve az off, mert sok lesz.
-
ucli
senior tag
Akár kézen is állhatsz nekik, rád se bagóznak.
Párszor reportoltam így én is, elküldtek a p*csába, hogy reportoljam in-game sessionben.
Amúgy a cockstar a crash reportokból szűri a hackereket, a hackerek meg pont ezt akadályozzák meg az egyik fájl módosításával a gta mappájában, ami pont ezeket a reportokat küldené vissza. -
Kiskokó
veterán
Ezzel tök nincs baj, de egy eladás közben ha egy idegen hydrával a fejem felett 2 cmre megy el, én is lelövöm a picsába amikor több100ezer $ cuccról van szó... ugye tudod hogy ezzel csak magadat kamuztatod be, hogy de hát jujj te vagy a kis ártatlan, te csak repkedtél.
Igen rosszul esne, hogy ha te csak Poénból repkednél ott (amit én nem tudhatok előre).
Illetve ennek tudatában mivel rád támadnak te vissza támadsz valószínűleg szétbaszod az eladást is.
Ha utána még ki is derül hogy (bár nem vagy crew tag) itt vagy a fórumon és tudod mik az alapszabályaink mégis leállsz trolkodni velünk.... háááát....
Lehet itt jönni a "nem te kezdteddel" de egy ilyen story után biztos tőlem is csuklott volna édes anyukád már bocs.Szerintem többek nevében is jogosan kérem, hogy nyugodtan folytasd ott és azzal azt amit csak akarsz, de ha PHHU-st látsz kérlek viselkedj vagy LEFT.
Köszönöm megértésed.
Helló -
Triathlete
senior tag
"Hydrával elkezdtem 2 centire repkedni azok felett, akik épp vittek valamit."
Én nem teljesen így emlékszem. Arra viszont igen, hogy bal alsó sarokban folyamatosan (7-8) kiírta, hogy ez meg az meghalt -ezek szerint- általad. Feltételezem, éppen együtt küldiztek. Persze ezt is meglehet magyarázni, hogy biztos ők lőttek először, és nem találtak, de a PH-sok 90%-a nem ilyen.
A lényegen nem változtat, mindenhez két ember kell, de a provokátor "Nem is tagadom ezt, már nagyon régóta csak trollkodni járok fel. " nem bújjon az mögé, hogy de kell a másik fél is, mert teljesen hiteltelen lesz.
Nem kell egyetérteni, ez pusztán az én véleményem.
-
Dtomka
veterán
"Én voltam azNem is tagadom ezt, már nagyon régóta csak trollkodni járok fel. "
Tedd, de olyan szerveren ahol nem a PH-sokat akarod szívatni. Te ha őket támadod be akkor ne csodálkozzál, hogyha párszor a karaktered le fog feküdni.Mi is szoktunk trollkodni, de nagyon ritkán kezdjük. Általában ha elszabadul a pokol, az azért van mert vagy engem vagy a kollegamat (esetleg 1 másik friendset) betámadták. De mikor megszereztem a robbanós snipert, akkor volt, h publicon gyakoroltam azaz én kezdeményeztemIGN ből ezért is léptünk ki, hiszen 0 összetartás. Ellenben a PH-sok én úgy látom összetartóak, tapasztaltam.
Ha PH-s crewban vagy akkor a jövőben viselkedj annak megfelelően, vagy ha nem akkor inkább lépj ki.(#56423) Ghard
Jah, akkor a fentiek lényegét vesztették. -
Kiskokó
veterán
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha itt jártas vagy és ismered a crew szabályzatát és szokásait...
és olyan vagy amilyen, azt csinálsz amit akarsz stb... de hogy ezek tudatában is muszáj volt pont magyarokba és pont annak a fórumnak a a crewjába belekötni ahova te is jársz... ??
szerintem totty is erre gondolt.Értem, én hogy trollkodni jársz fel, idegen publicba én is randalírozok néha stb stb...
De legalább a "saját" crew-od embereit megkímélhetnéd ettől. -
szTotyy
őstag
Nem, én sem veszem a játék részét véresen komolyan. Engem például nem tud felidegesíteni, ha lelőnek 20-szor egymás után. Újraéledek pár másodperc alatt, nem gond. Akkor viszont már felhúzom magam, ha egy eladásnál csinálják ezt. Senki nem szereti, ha a munkája kárba megy. Nem vagyok jó pvp-s, de zseniális hasznomat veszik a többiek, akik sokkal ügyesebbek nálam, mert legalább figyelemelterelőnek hasznos vagyok. Pár másodpercig
A szociális részét a játéknak már komolyabban veszem. Főleg, ha az ember tagja egy csoportnak. Ez sok mindent elmond az emberről... -
szTotyy
őstag
Értem. Tehát az olyasfajta dolog nem működik, hogy belépsz egy sessionbe, köszönsz, majd megkérdezed, hogy nem akar valaki csatázni egy jót? Ekkor valószínűleg anyázás nélkül és nagy békességben mehet a harc. ...majd utána még bejársz a társaságba jópofizni.
...hát nem semmi vagy!CactuS:: "Nem is tagadom ezt, már nagyon régóta csak trollkodni járok fel."
-
szTotyy
őstag
Azt még a legelején elmondom: távol áll tőlem, hogy bárkit ok nélkül gyanúsítsak, rágalmazzak, megsértsek!!
Amiért kérdeztem: 1-2 hónapja egy crew sessionben az egész bandába belekötött egy _Duke_Nukem_ nevezetű magyar gyerek. Ment a szócsata rendesen és elég csúnyán. Úgy emlékszem, elég ügyes volt a harcban. Nem volt csaló, csak simán ügyes volt, de gyerekes. Úgy rémlik, pont ilyen vonalakkal írta a nevét. Meg hát arra sem nagy esély van (ha esetleg nem is pont ílyen vonalakkal a nevét), hogy Duke Nukem néven pont két magyarnak sikerül regisztrálnia a bolygón. Remélem megérted, hogy ezek alapján nem ok nélkül írom ezeket! Talán valaki aki ott volt, vagy éppen pont te meg tudja/tudod ezt cáfolni.
-
Tény, ezért is uninstalláltam először és csak átmenetileg van fent megint. Attól még érdekel, régen azért nem volt ennyire vész a cheater helyzet.
Te meg amúgy is túl szoktad reagálni a dolgot, mi pvp-ztünk már és amikor haltál párszor, akkor én is hirtelen cheater lettem, de azt nem sikerült elárulnod, hogy mégis miért lennék az, pedig sokszor kérdeztük -
Mike
veterán
meg kell várni, hogy elkezdődjön a suli
(#52791) satee76
A legbiztosabb pénz tárolási mód, ha csinálsz egy második karaktert, főkarival berakod a pénzt a bankba, majd másod karival kiveszed, aztán visszaváltasz a főkarira. Így még a hackerek sem tudják lenyúlni a pénzed(#52782) Trailblazer
Küldiket kell csinálni, 16 percig, és lehetőleg nem egyedül -
bluuzia
senior tag
#44916 - "Nos e kép alapján a modder tud BAN Reportot küldeni."
#44922 - "Tényleg. Rosszul értelmeztem a képet; bár azt írtam, hogy reportot tud küldeni, nem azt, hogy ki tud bannolni bárkit." - ez a #44919-re volt válasz.
#44922-es idézetem első felét gondolom nem kell megmagyaráznom. Benéztem.
A pontosvessző (; - ez) utáni mondatrészt pedig olvasd el újra. Aztán még legalább 3-szor és akkor, de csak is akkor válaszolj, ha találsz benne olyan részt, ahol azt írtam, hogy a mod bannol - nyugodtan olvasgathatod hozzá az első idézetem is.Majd miután ezzel végeztél és sikerült értelmezned, fuss neki a #44922-es hozzászólásom utolsó mondatának amely így van leírva: "Ezzel részemről le is zártam veled a társalgást.".
Még valami: nem sértődtem meg.
-
R* Support FAQban benne van, hogy a reportokat nézik meg kézzel, a többit automatán végzi a rendszer (játékbeli viselkedést és gyanús player statokat). Ezt a R* írta, majdnem pontosan 3 éve. Ezt az automata rendszert tuningolták fel tavaly júniusban, amikor volt az egyik legnagyobb ban hullám.
A modmenüs részt szerintem már így is túltárgyaltuk - főleg úgy, hogy nem legális a használata -, elég sok dolgot lehet és lehetett már csinálni menüvel, túl a linkelt videón (ő is másik fórumról szedte, nem nehéz megtalálni az eredetit). YT-on és bizonyos fórumokon is elég sok leírás van ezekről. Azért emlékezz arra, hogy bővel lehetett végleges kárt okozni eddig is másik játékosnak, pl.: a biztosítás csalással, ahol gyakorlatilag ellopták a pénzedet pillanatok alatt, vagy a végleges fegyver elvétellel, bad sport (más nevében robbantgatni). Szóval nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne scripptel több játékos nevében reportolni egy accountot.
Más: Én nem támogatnám a formula találgatását (maximum OFFtopikban, de szvsz nem éri meg az időt). Egyrészt tűt a szénakazalban vagy még annál is rosszabb, másrészt az ilyen rendszerek elég sok tényezőt vesznek figyelembe, komplexek, pár mintából, ami nem is pontos (nem csak azért, amit Ghard mond) nehéz lenne bármit is összerakni. Plusz ellenőrizni lehetetlen az igazunkat. Az is lehet, hogy az egész csak anomália a R* rendszerében és amit találgatunk az csak egy péntek délutáni műszak sietős lezárásának a következménye.
-
Laraxior
titán
Ja, eléggé észrevehetően nőtt a csalók aránya. Lassan majdhogynem akarmelyik public sessionbe megyek mindenhol van.
Ma felleptem 2-3 nap kihagyas utan.
Sandy Shores Airfieldnel volt valami lövöldözés. Tisztes tavbol figyeltem erre elkezd üldözni egy pegasusos Insurgent benne ket idiotaval. Kirumaval coltam mert ugye publicban csak ezzel jövök ki, meg is logtam volna előlük, aztan egyszer csak elemteremtek..
Gondoltam biztos levagtak az utat, aztan megint... Na ez mar nem veletlen. De se penz eső se semmi extra nem volt.
Mindenesetre elég is volt.
A legegyszerubb ha felmegyek publicra es még a garázsból ki se jövök már kitakaritom, hogy egyedül maradjak. -
JakyHUN
csendes tag
az, hogy szó nélkül hagyod, hogy rád dobálják a pénzt, még ha nem is te akartad, az teljesen függetlenül szabálytalan lehet attól, hogy 1 órát vagy 1000-et játszottál már. a régi játékosokra is ugyan az a szabály vonatkozik, mint a vadi újakra. és igen, kénytelen vagy ez esetben te verni a nyálad, mert anélkül tuti a ban ha észreveszik, míg ha szólsz azonnal, esetleg megúszhatod. ez egy ilyen szarházi cég, ez van, ehhez kell alkalmazkodni...
-
Segal
veterán
Szerintem is egyszeruen vegyek el amennyi penzt kapott plussz akar kapjon penzbuntetest ha nagyobb osszegrol volt szo (felmerul a szandekossag) de ilyen 40-50k-ert bant adni ami pillanatok alatt radobhato az emberre ha nincs a kozelbe auto egyszeruen pofatlansag.
Beni: bluzia volt a negyedik.
-
Jó, mondjuk neked már a ceo előtt is volt vagy 1000 órád és 1 millió player killed publicban. Innen nehéz olyan pve tartalmat adni, ami téged lekötne.
Cyber, Mike: Ha nincs időd, de kell a cucc, akkor ott az SK. Ha az sincs, akkor nem kell erőltetni, ha nem tetszik. Az utolsó pár patch jóval több volt, mint a korábbi 3 ruha, 3 autó. F&F, Stunts, I/E mind hozott tartalmat. Ez javulás, ami a többségnek tetszik. Majd ha lesz fizetős DLC, akkor meg azért megy majd a panaszkodás, hogy miért fizetős és miért csak annyi a tartalom. Mindenkinek megfelelő tartalom sose lesz.
-
Kelecar
aktív tag
-
Daw93
senior tag
-
Kiskokó
veterán
Maga az MC meg a CEO tény hogy kell hozzá játékidő mire pénzed lesz belőled... de 1, melyik játék amiben nem így van ? 2, nem olyan unalmas az amúgy.
Mindenkinek más jön be, valakinek ez valakinek az jön be jobban... szerintem a CEO-s ládázás egy szar..
Fizetsz a ládáért szar eladni stb...
CEO Láda Totálom : 8 MillaAztán ott az MC + Gyárak.
Ezerszer le lett írva melyiket érdemes megvenni stb.
Amikor bejött az MC addig amíg (asszem 3hét múlva) nem jött be a Supply akció és a +50% elaádsi ár, addig kb végig egyedül supplyoztam magamnak ami a végére felbővült 3 gyárra az 1 ről és az már tényleg kezdett uncsi lenni. Persze eladásra segítünk egymásnak MC nagyon jól összehozta a PH csapatot is! Előtte max PS miatt volt kis ismeretség vagy amikor mi csináltuk a CM-et.Aztán szal MC :
Kokó totál : 25Milla
Meth totál : 14Milla
Pénzhamisító totál : 9MillaAztán jött a CEO Autó lopós amivel kb alig játszottam kb 1 nap eladtam pár autót abban csak 800K bevételem van... de szinte semmit nem játszok vele.
A lényeg
api 99%ban este 10 után vagyok fent 1,5-2 órát Maximum!
Emellé olyan 60% ban 5-6 óra után vagyok MAXIMUM 2 órát!
Tehát legjobb esetben is NAPI 4 Órát vagyok fent max! (leszámítva azt a +1-2 órát hétvégente)Ez szinte untig elég a játékban és nem gondolom magam hardocre gamernek. sőt..
Meg van mindenem ami kell... vagy 60 autó, minden DLC cucc : Ceo, MC. Van buzzardom, yachtom, 5 házam. Most megvettem a 60 férőhelyes garázst. és még van 20Millám a bankban.Szerk :
KovacsK szívemből szólsz! Teljesen idegtépő, kibaszós, lehúzós szarra van csinálva ez a autólopósdi.
Nem mondom hogy ha teli rakod a raktárat és csak Top range kocsikat adsz el akkor nem jó biznisz, mert nem rossz tényleg. De mint játékmenetileg... elég tré.. minden NPC ronsderbyzik veled, Pontosan lőnek és 1 lövésből leszed... helikkel jönnek. stb
Lehetne tényleg lopakodós raktárból autót kilopós akár azonnal leszállítós küldi.
A tuningolást is tényleg nagyjából igényekhez szabni vagy bármi... -
Kelecar
aktív tag
2 hete van import/export DLC és én se játszottam azóta minden áldott nap, tehát annyira nem extrém összeszedni ennyit.
Ahogy számolgattam 123 autót ellopni kb 6 óra volt, mivel elég gyorsan lemegy 1-1 lopás, és a legtöbb küldetés szerintem még élvezetes is. 95 eladás meg effektíve 1 óra is lehet, mivel egyszerre 4 autót is le lehet szállítani és úgy sem telik bele több mint 3 percbe.
Ezek szerint ha napi 1 órát foglalkozol vele 1 hét alatt megvan, ami szerintem nem rossz.Persze lehet ehelyett idegenekkel teli session-ben is lövöldözni egymást a 12 éves IGN-es Janikákkal, de én meg abban nem találom a szórakozást
Most mikor a képeket csináltam valóban csak 4-en voltunk, ez esténként inkább 15-20 ember szokott lenni, csak magyarok, sőt van, hogy csak PH-sok.Én személy szerint már 2x meguntam a multit mielőtt legutóbb visszatértem és elkezdtem MC-zni és CEO-zni, szóval szerintem nem unalmas.
-
Daw93
senior tag
Én az MCből kb 27 milla tiszta profittal szálltam ki. A kokó gyáram kb a 3. napon már megtérült.
Az autólopós cuccban is már kb 9 millát összeszedtem tisztán. Nem mondanám h alig lett ezekből pénzem. Sőt, van aki ezeknél is nagyobb számokat tudott felmutatni, úgyhogy egyáltalán nem lehetetlen nagy pénzeket összeszedni. -
Źşë'
addikt
sztem inkább az lehet a magas árakra az indok hogy ezzel akarják azt elérni hogy minél többet grindelj, és csak ezzel az egy játékkal foglalkozz (mindegyiknél ez az elsődleges cél, mert ebből van pénzük), és ha nagyon kell valami és nem tudod megvenni mert nincs időd pénzt gyűjteni akkor ott vannak a shark cardok $$
-
Mondjuk lehet 50 órás reset után is abbahagynám a játékot, de ha a 7-8-900+ órás accounton lenne wipe, akkor biztosan végleg törölném. Egy ilyen szituáció után ez egyszerűen nem fair.
Én tudok olyan esetről, amikor levették a jogtalan bant. Igaz, összesen 1 ilyen volt az ismerőseim között (bár lehet csak azért, mert USből játszik, fene tudja).
Juhasz27: Magyar nyelv nem volt feltéve még inaktívan sem, ugye?
-
ProgenXL
őstag
Ne is próbálkozz az eladással. Soknak van ilyen problémája. Minden eladásnál ugyanezt fogja kiírni.
Állítólag tudnak a problémáról de nem tudják mi okozza.
-
Plata
félisten
Nekem 111-es raktáram van,de eladásnál is annyiszor kell szívni mint begyűjtésnél,ha az eladásra megyek akkor 1-2-3 konténerenként kéne leszállítani.
Vagyis ha felhalmoznék 111 konténert akkor kb 111 fuvar lenne.Publicban,mert a 1 konténeres leszállítás azt írja az a legkönnyebb,a 2-3 meg egyre nehezebb.Vagy félre értem?Nem tudok angolul szóval lehet.
Még ha a 3 ládás szállítást is vállalom akkor is szopni kell majd 40 alkalommal.Fogadok szivatásból a pálya másik felére rakja a célpontot. -
Innen - ph!ról - kapott valaki bant a patch óta?
Betettem a biztonság kedvéért a fejlécbe, bár én még mindig kételkedek ebben a történetben.
Benefactor XLS: [link], [link], [link]. Előről merci, hátulról BMW, viszont ahhoz képest, hogy páncélozott nem olyan nehéz, nem csúszik úgy, mint a Range Rover. Meglepően fürge és csúszás után hamar összeszedi magát.
-
Ugye?
Mondjuk egyszerűen nem tudom elhinni, hogy azt tényleg komolyan gondolják, hogy a double RP/$ eventekkel, meg pár autó skinnel ki fogják húzni évekig. Pedig jelen pillanatban úgy tűnik.
Syd2012: Végebességre? Az szerintem valahol egy traktor és egy reptülőtéri csomagszállító között lehet. Plusz én még nem jutottam el arra a szintre, hogy egy 2004-es chrysler grand voyager egyterűvel azonosulni tudjak.
Mike: Én vettem egy x360 controllert, így nem csak padlógáz van, mint a billentyűzeten. A muscle autókkal így normálisan el lehet indulni, nem marad ott a fél gumi az elinduláskor.
-
Előbb hagynám abba bármelyik játékot, minthogy ilyen vackokért fizessek. Az már csak a hab a tortán, hogy ezek a hackek ~ 99%-ban azonos alapra épülnek, de azért leírják, hogy ő fizetős módszereik a legbiztonságosabbak, mert egyedi módszereik és rengeteg tapasztalatuk van. Garancia? Ja az nincs.
Az meg a legalja az ilyeneknek, amikor annak örülnek, hogy jó, hogy végre javították ezeket a hibákat, mert így végre elfogynak az ingyenesen osztogatók és megint kereshetnek pénzt... És az ilyenek nem fognak elfogyni soha, mert gyorsabban keresik meg egy játék árát, mint ahogy kiraknál őket.
És, hogy on is legyen: a szerverek ma sem az igaziak, lassan itt is eljutunk oda, hogy hétvégente játszhatatlan lesz a játék?
-
Mondjuk a pénzes zsák dobálásra és a szint hackelesre állitólag elég érzékeny a rendszer, legtöbbször használat után max. 3 órával már jön is a sült banán. Legalábbis a külföldi fórumos hozzászólások szerint. (Sírnak is, mint a fürdős k...) Ezért is kevesebb már a zsákot dobálók száma, mert a hostokat kiszedik.
Az megint más kérdés, hogy az ismert hibákat ( impromptu race, money drain) mennyire nem tudják javítani. A versenynél a pointert változtatják, amit kb. Max 1 nap megtalálni újból. A moneydrainnél meg inkább kivették a felrobbantási költséget. Vicc kategória és ha nem lenne shark card, akkor még szarabb lenne a helyzet. Így legalább miközben szedik ki a pénzes csalókat, horogra akad néhány valóban kártékony idióta is, bár így is túl sok marad.
-
Itt mi történik a kepen?
Plata: Egy voltic volt, de en se nagyon lattam még olyat. Neonzöld, topless, rózsaszín felnivel. Én nyomtam egy F12-őt, de aztán elfelejtettem feltölteni steambe. Kéne valami egyszerűbb képfeltöltés, ami automatikus.
A képes topic az a Syd féle logoutos? Azt hiszem egyszer már én is jártam valahogy ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest