- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz noblem1983 #47000 üzenetére
Steam-en talán gyorsabban frissít,amúgy semmi.
-
ProgenXL
őstag
válasz noblem1983 #47000 üzenetére
nemsok
"Mi a különbség az egyes verziók között?
Dobozos: Rockstar social club rendszerében aktiválható, onnan is letölthető.
Online vásárolt: Rockstar social club rendszerében aktiválható, onnan tölthető le.
Steam-en vásárolt: Steam rendszerében aktiválható, onnan tölthető le. Emellett Rockstar social club regisztráció is szükséges a játékhoz. Előnye, hogy a letöltéshez és patcheléshez a Steam saját szervereit használja, ezáltal bizonyos esetekben gördülékenyebb a frissítés."
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Aventador91
őstag
hol lehet jó áron gta 5-öt szerezni?
-
ProgenXL
őstag
-
Plata
félisten
válasz noblem1983 #47006 üzenetére
Nem tudom,én előfizetést szoktam venni náluk.
-
Aventador91
őstag
help pls. elakadtam. csak egy küldetést mutat a térkép, mindhárom karakternél látom, de ha odamegyek bármelyikkel ezt írja ki: "The mission has been disrupted please return later"
-
Plata
félisten
válasz Aventador91 #47008 üzenetére
Taxival menj oda.
Na nekem meg vacakol a netem asszem.
Ph-s sessionban voltam amikor mindenki leftelt,és nem engedett csatlakozni senkihez,pedig még Sabee is küldött meghívót,de nem engedte elfogadni.
Vagy nem tudom mi a franc van,pár próbálkozás után feladtam és felidegesített.[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Kedden jönnek a különleges stunt versenyek
"A készítők örömükben további bónuszokat aktiváltak, melyek a már ismert szorzók és kedvezmények sorát tetézik:
- A CEO autóraktárak mellett az irodák árából is elengednek 25 százalékot
- Dupla RP és pénz jár a Special Vehicle Work küldetésekért.
- Kétszeres pénz jár mindazoknak, akik segítőként
szorgoskodnak egy szervezetben (accociates, bodyguards)- A Warstock Cache & Carry oldalán olcsóbban vásárolhatjuk meg az új speciális járműveket"
Szerintem most csak a Progen GT1 kerül be és a többi autó még nem. Legalább is nincs szó többről.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Segal
veterán
válasz Hauptmann #46960 üzenetére
A custom versenyeken érdemes elindulni ahol a sz*rrá tuningolt autoddal jobb esélyekkel indulhatsz. Pár kört le kell futni és megnézni mikkel szokták nyerni a versenyeket. Ma este én is kedvet kaptam a vesenyzéshez miután lényegébe mindenki lelépett a 6-7 futamból meg is nyertem kettöt
kép
kép
Az én titkos tippem a kocsiknál a specter, t20, motornál meg a shotaro vagy a drag de mindenképp custom mindegyikbőlMa beszélgettünk online-be Asuskával az új kocsikról és megigértem hogy belinkelem az Ferrari F40-ről a videót
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
TurboDuck
csendes tag
Sziasztok!
Embereket szeretnék gyűjteni, akik még játszanak a GTA Onlinen-nal.
Első sorban az új update-ekkel bekerült CEO és motoros klub fellendítése lenne az elsődleges cél (jelenleg ketten csináljuk, de így igen csak lassan halad). Amit ajánlani tudunk:
- Jó társaság
- Kölcsönös segítség
- Egyszerűbb élet és több szórakozás20 éve feletti embereket keresünk, főként munka után szoktunk játszani (21-22 óra körül hajnali 1-2ig).
Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését és szívesen csörgetné a GTA-t társaságban az PM-ben vagy GTA SC-n kereszül felveheti velem a kapcsolatot. GTA SC: Superball977
Előre is köszönöm!
Lenovo Y580 (i7, 64 GB SSD, 16 GB RAM, Nvidia Geforce GTX 660M 2GB DDR5), Dell U2412M, Wacom Intuos Pen&Touch M
-
Plata
félisten
válasz TurboDuck #47013 üzenetére
Na írok kicsit bővebben mert az éjjel csak úgy mobilról néztem fel.
Nézd azok akik ide írnak vagy ide járnak a fórumba szinte mind egy Crew-ben vagyunk,ez egy nagyon jó békés egymást segítő összetartó crew.Én még másik ilyet nem láttam.
Mióta csak CEO vagy MC van mi mindig együtt játszunk,szinte mindig privát public crew sessionben,ahol sosem bántjuk egymást,egymás mellett el játszunk nyugisan,eladásban meg minden másban egymást segítve.Az este is ezt csináltuk,hol az egyikünknek adtunk el autókat ládákat egyéb vackot hol a másikunknak.Egész addig míg nekem meg nem hülyült a játék és ki nem vágott majd utána nem engedett vissza.Vannak páran akik nem a PH crew tagjai,de ide járnak a fórumba és a játékban is együtt játszunk.
Őszintén szólva amíg nem dobnak ki a PH crew-ből mert rossz voltam addig én el nem hagynám,mert tényleg nagyon jó crew.
Hozzá tenném még hogy én például rühellem a lövöldözést,én a nyugis békés játékot szeretem.
Lövöldözés helyett inkább bringázok a hegyekben,vagy golfozom vagy egyéb ökörség.[ Szerkesztve ]
-
bluuzia
senior tag
Az mitől lehet, hogy a játék, indulás után fel sem ajánlja az online csatlakozás lehetőségét?
Csak quit, settings és story mode közül tudok választani. Persze a home gomb után rátudok csatlakozni a barát-listán lévőkre, de mielőtt betölt, minden alkalommal el kell fogadnom az EULA-t.
Kb. 2 napja csinálja ezt.Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
-
Laraxior
titán
Már volt róla szó korábban, páran már átestünk ezen. Talán valami törölni kell a Rockstar mappából, vagy hasonló, nem emlékszem.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Segal
veterán
válasz HussarF #47016 üzenetére
Azért ül benne Michael mert csak storyba tudják kipróbálni. Ha felemmen módosítással online-ba akkor kibannolnák. A második autóra egy árva szóval sem mondtam hogy az új az egyértelműen a Tyrus.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bluuzia
senior tag
válasz Triathlete #47018 üzenetére
Mondjuk én nem játszottam a storyval, max addig, amíg betöltött és onnan tudtam online menni.
Az egész előzménye az volt, hogy próbáltam csinálni egy üres sessiont, de csak egy fekete képernyő jött elő alt+tab nyomásánál. Majd elindult a hang, de kép nem volt. Kikellett kapcsolnom a gépet, aztán már be sem léptem a játékba.
Másnap indult ez a dolog.Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
TurboDuck
csendes tag
-
Plata
félisten
-
Anulu79
addikt
Úgy meg lehet oldani az irányítást, hogy rádugok a gépre még egy game padot és helyzettől függően vagy a billentyűzettel vagy a game paddal játszok?
-
Daw93
senior tag
válasz Triathlete #47023 üzenetére
Nekem is ezt csinálta tavaly őszel, de ez bevált
Legelső alkalommal ugyanúgy el kellett fogadni, meg a kontrasztot is beállítani, de második indításkor már minden rendben volt. A mérföldet állította nekem még vissza (mivel én átraktam kilométerre).
[ Szerkesztve ]
GTA Online: Daweee93
-
gyugyo79
addikt
válasz Hauptmann #47030 üzenetére
Én Steam kontrollerek használom + bill - egér, ahogy Asuska is írta, vegyesen, kivéve amikor csak kontroller mert lusta vagyok a billentyűzethez nyúlni és nincs tétje amúgy se. De van itt olyan aki meg PS kontrollert használ, bármivel jó. Szerintem a gépjárműveket sokkal jobban lehet irányítani főleg ami repül. Mindegy, hogy vezetéken vagy vezeték nélkül használom én csak akkor dugom össze ha lemerült és nincs töltött akku.
-
bluuzia
senior tag
válasz Hauptmann #47030 üzenetére
Ahogy ProgenXL mondja.
Én ugyan úgy használom, mint ő: vezetéshez xbox 360 joy, a többi egér + bill.
Tökéletes, soha semmi összeakadás nincs belőle.Más: kéne egy névjegyzék, hogy ki milyen néven van a játékban, valamint itt. Jó lenne tudni.
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Segal
veterán
válasz bluuzia #47032 üzenetére
En biztos nem valtogatnam a billt es a joyt de nem vagyunk egyformak. Nekem tokeletesen megfelel a billentyuzet+eger mindenre.
-
bluuzia
senior tag
Semmiből nem tart. Már megszoktam, nekem kényelmesebb.
A hozzászólások aláírásába bele lehetne írni a SC-os nicket, annak aki nem ugyanazt használja a játékban mint itt.
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Anulu79
addikt
Nekem Genius kontrollerem van de még nem próbáltam ki. A helikopter meg repülő irányítást akarom kipróbálni a kontrollerrel hátha gyorsabb.
-
gyugyo79
addikt
Szerintem aki amit megszokott az a jó, a Steam kontroller tuti idegen olyannak akinek van más.
Segal én biztatlak, hogy egyszer próbáld ki (ha tudsz kérj kölcsön ismerőstől). Igen a teljes játékhoz főleg annak aki bill + egéren szocializálódott először meg utána is rossz (tapasztalatból mondom). De vezetéshez az analóg gáz adása biztos bejönne neked is mert az a vezetéshez + élményt nyújt így a próba után lehet még jobban élveznéd a kocsi gyűjteményed. Ami külön fun az hogy van rezgés és pld. mész az pályán és lemész akkor rezeg, ahogy rázkódik a kocsi meg mész a helikopterrel és nagyot dörög az ég berezeg a kontroller stb.
Aztán ha bejön a próba nem hiszem, hogy neked is tétel lenne venni egyet. Úgy hidd el én is ehhez használom meg stratégiai játékokhoz csak ... -
Segal
veterán
válasz gyugyo79 #47037 üzenetére
Az oculus szemuvegem miatt van kontrollerem de mar azoknal a jatekoknal is a hideg kiraz a hasznalatatol. Sajna nekem szerintem nem jonne be.
Emlekszem amikor regen kemenyen jatszottam valamelyik nfs jatekkal es sorra dontottem az idoket ocsem megkert hogy a ps3-on elakadt az egyik versenyen csinaljam mar meg. Komolyan vagy 10x nekifutottam es utana visszaadtam neki a kontrollert hogy nekem ez nem megy mert ereztem ha megegyszer nekifutok akkor vehet uj kontrollert es tv-t is.
A masik mint tudjatok en elsosorba autokat lopok (bar a napokba volt boven heist es stunt race is).
Namost ugye akkor ott billel ki a ceobol ott be a helibe valtsak kontrollerre (1), majd a helyszinen hivjam le a kurumat m menubol (vissza bill 2) szalljak be a kurumaba es menjek teljesen kozel (3) az npckhez majd ha lelottem oket vissza bill (4) hogy elmenjek a lopos autoig (5) hogy elinduljak vele es ha megerkeztem akkor (6) hogy kijojjek a raktarbol es helit hivjak. Ez 6 valtas a kb 7 perces lopas alatt ennyire hulye azert nem vagyok..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Wiz Khalifa
veterán
Smoke some weed nigga!
-
gyugyo79
addikt
Na de eljön az idő amikor élveznéd a munkád gyümölcsét nem ?
Én van, hogy 15-20 percig csak repkedek ... Tudom, hogy te utálsz repülni ezért azt nem is mondtam mekkora királyság kontrollerrel.
Ha van lehetőség, és kedv kipróbálod majd ha érdekel ha nem nem csak azért javasoltam a próbát mert amikor a lazítás rész van, sok pluszt tud adni DE persze ez rám igaz és mivel nem vagyunk egyformák ezért ha úgy gondolod, úgyse lesz jó akkor ki se próbálod. Ezért is kezdtem, hogy kölcsön kérttel nézd meg
Ja és nehogy tukmálásnak vedd ! Abba is hagytam. -
Segal
veterán
válasz gyugyo79 #47042 üzenetére
Mar most is volt hogy hagytam fenebe a lopkodast es vettem egyszerre akar 10-12 autot is es tuningolgattam
Van par pegatus jarmuvem is amit az eletbe nem hivtam meg le...
Tehat mar nem mindenaron a lopas van az eloterbe de ott azert meg nem tartok hogy hosszan csak repkedjek vagy celtalanul autokazzak...
Mondjuk multkor bluuziaval csak elrepultunk a yachtomra es tartottunk egy terepszemlet
Egyelore nalam most meg a tartalek penz osszeszedese a cel a kovetkezo dlc-re mert eddig elvasaroltam mindig mindet de ha mar meglesz minden plusz megfelelo tartalek is lesz akkor tutira jon a lazitas"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
Én 100% -ban controllerrel játszok. A játék teljes mértékben támogatja. Nem kell "m" menühöz billentyűzetre váltani, meg kb a feléhez se. Ha akarsz lőni egérrel, akkor elég egyszer átnyúlnod az egérre+billre. Ilyet szoktam én is, hogy lövöldözéskor bill+egérre váltok. Amugy minden más jobb controlleren.
De itt ezt nem szívesen hangoztatom, mert le lettünk már nyomorékozva ( megjegyzem elég sokan játszanak innen is controllerrel,), meg ezt az egész topicot már utálom olvasni, mert 1-2 emberé minden 2. hsz és csak az ők igazuk/féligazságuk és tudatlanságukkal van tele az egész.
"asszem, úgytom, talán , valszeg "
-
minek?:S
őstag
Srácok! Mi a teendő akkor, ha CEO-ban megtöltöttem egy raktárat ládákkal és mikor adnám el, repülőből kéne kidobnunk, 2-en vagyunk, összesen 4 checkpointra tudtunk kidobni és nem volt több, ergo 240k dollár meg rengeteg idő veszett kárba. Valamit nem tudna ezzel kezdeni a Rockstar? .. ha már a jogtalan bannolgatás olyan profin megy neki..
Üdv.:M.
-
Logitech
aktív tag
Ma egy olyan sessionben kezdtem játszani, ahol egy csomó idegen külföldi is volt, jó pár autót be is vittem a raktárba anélkül, hogy bántottak volna. 1 kocsim semmisült meg, mert az autópályán ráfutottam egy proximity mine-ra. Be is írta az egyik külföldi gyerek hogy azt még ő hagyta ott, és bocsi.
Most viszont csak magyarok voltunk, Norbytenak adtunk el, helivel mentem, kilő az egyik nem ismerős magyar, erre ilyet szól nem gondolta hogy sikerül kilőni. Volt nálam egy csomag az oda is lett.
Ma vagy 8 milliót elköltöttem, de 1 visszajött -
UnConnecteD
senior tag
azt meg tudna valaki mondani, hogy a Ruiner 2000-ben hogy nyilik az ejtoernyo?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest