Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
válasz tomazin #52218 üzenetére
Fene tudja, ott a konfig az adatlapon.
Otthon is sok volt a villanyszámlám mindig... és mindig a gép miatt.Sőt, régebben egy pH!-s sráccal laktunk egy albérletben. Ha egyszerre indítottuk el a gépeket, akkor lebaszta a villanyórát
Ez asszem a GTX280 korában lehetett, vagy GTX580-as VGAk kora... ahol LGA1366-os rendszer volt alatta, valami 6 magos CPUval.Van itthon még egy harmadik konfigom is, gondolkodtam is rajta, hogy befogom, gyakorlatilag egy alaplap, meg egy CPU egy winyoval. Szerintem nem eszik 100W-ot.
De ha játszani akarok állandóan, állítgassam le, menjek át a másikra...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
törölt tag
válasz tomazin #51958 üzenetére
soloban is faék a cargobobos autó beszerzés. az a titka, hogy kocsi felvétele után fel kell szállni minél magasabbra (néha kell korrigálni hátra fele), és amikor megjelennek az ellenfelek a minimapon, akkor kell indulni a cél felé.
egy nehezebb van ezek közt, amikor nincs sziget a hajók mellett. a partról pixelvadászattal lehet csak leszedni az ellenfeleket, viszont egy kisebb köd már keresztbe tesz.
én a kurumásat utálom a legjobban, általában lelövöm a 'csába. gyök kettővel kergetni helivel nagyon izgi...[ Szerkesztve ]
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz tomazin #51205 üzenetére
random adja, mint az ingame 2k-t a "good reward blabla" dumával. azt is van hogy egy game alatt kapok 2-3-at, máskor egy hétig semmi. (gyanítom véletlenszámgenerátor + profil id, napi kerettel)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
-
Segal
veterán
válasz tomazin #50954 üzenetére
Én is az autóra szavazok. 2,5 millió beindítani ha ceoból is meg autólopós raktárból is a legolcsóbbat veszed de utána dől a pénz ha lopkodod a kocsikat.
Gyárat én már nem vennék ha nem az autó akkor max a bunker mert az meg újdonság."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
törölt tag
válasz tomazin #50895 üzenetére
jaja, egyszerre kezdtük el kb. direkt kihagytam egy sort, nehogy valakivel összeakadjak, és akkor láttam, hogy te is töltötted a köv sort. szóval valaki csinálhatja a második (kihagyott) sort is. elvileg nem akadtok össze.
én se tudtam a neveket, a barbizós részt meg főleg (milyen belső, hajó színe, stb), úgyhogy beléptem a játékba.[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
válasz tomazin #50742 üzenetére
Ez a beszéd! Én sem hiszem el, hogy egy ilyen játékot nem lehet akár egy pillanatig is otthagyni valami miatt. Tényleg ha ki kell menni sárgázni nehogy már logoljak aztán meg üljek ott megint percekig mire betölt. Amúgy én sem költöttem egy centet sem a kapott lóvéból.
-
Segal
veterán
válasz tomazin #50030 üzenetére
30 nap mulva tudnal jatszani egy nullazott karakterrel.
Itt nem azzal van a baj ha egyszer kapsz hanem azzal amirol te is irsz. Az ember egyre batrabb lesz egyre tovabb marad (persze szigoruan mindig csak betoltokepernyo kozbe) a penzesobe ne adj isten eljut arra a szintre is hogy mar kerni is kezd aztan egyszer meg lesujt a banhammer akkor meg jon utana ide panaszkodni hogy de hat o artatlan...[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz tomazin #49987 üzenetére
Ha nem lesz megfelelő shark card eladás akkor majd jön a fizetős dlc...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Syklas
tag
válasz tomazin #49982 üzenetére
Én eddig 3x kaptam kéretlen pénzt.. az első két alkalommal "gyorsan" észrevettem.. 700k és 2 misi.. és szervert váltottam. A harmadik alkalommal már direkt vártam pár percet hogy mi lesz.. addigra már rámdobtak 10 millát! Ez egy orosz session volt.. voltunk vagy 15 en a szeron.. és dobálta egyszerre mindenkire.. az egész szerver irkálta hogy köszi köszi stb.. gyorsabban gyorsabban.. pfff.. Mind a 3 alkalommal írtam a supportnak.. leírva a pontos részleteket. A teljes összeg azóta is a számlámon van.. egy petákot se tervezem belőle elkölteni.. ez a legbiztosabb módja annak hogy később se legyen belőle problémám. A Heistekből bejön mindig annyi amennyi kell.. sőt.. még azt se költöm el.
Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Segal
veterán
válasz tomazin #49812 üzenetére
Előre le kell tisztázni 3 emberrel a dolgot és nem a heist szobából küldözgetni az inveket hogy hátha jelentkezik valaki.
Amúgy meg amíg duplás volt a heist a ps harmadik feladatánál bekapcsolódtam egy randomhoz mint utólag kiderült orosz volt (mind a 3 másik) és együtt végig is toltuk. Ott a last heist opció ha minden simán ment az előzőnél akkor simán visszajöhet a 3 ember."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz tomazin #49692 üzenetére
Talan azon egyszeru okbol mert a ps vegen volt a nagy penz.
En mondjuk nem is banom hogy vegetert a dupla mert tegnap mar kicsit un si volt a (ps) heist. Persze penzszerzesre tokeletes volt"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Puma K
nagyúr
válasz tomazin #49400 üzenetére
"Nem tudom mit heg
geszt emberünk..."A videó címe: Road to the Best Roleplay Server avagy út a legjobb szerepjáték szerverhez.
Vélhetően ez egy olyan szerver lesz, ahol adott munkák (tűzoltó, rendőr, mentő, gengszter, autótolvaj, stb-stb) ki lesznek osztva jelentkezés után és abban a munkakörben kell online tevékenykedni.... bár így hogy 30 fő lehet az aktív játékos egy GTA Online szerveren... nem lesz valami fun... 64-124 emberrel már jobb lenne.... persze lehet emberünk valahogy megoldja a limitet és ki fogja tolni nagyobb értékre azaz akár 64 főre.
"...ha a modokat is így kellene csinálni nem sok ember bohóckodna vele..."
???
A mod-ok is így vannak megírva... te csak a kész programot használod aminek van egy felhasználói felülete avagy menürendszere...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Triathlete
senior tag
válasz tomazin #47535 üzenetére
Röviden, csak gyűjtögetjük. Olyan mint a lutra album. Én amiket megvettem és használok:
Buzzard (mindennapos)
Hydra (mindennapos, utazás vagy pvp)
Savage (VIP work vagy pvp)
Insurgent, Rhino (pvp)
Hakochu (gyors utazás földön, event)
Van még egy kazal autó nekem is de meglennék nélkülük. Talán az Itali GTB meg a 811 glitchelve ami néha szóba jön.[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Segal
veterán
válasz tomazin #47535 üzenetére
Leginkább a tudat hogy megvan és használhatom ha épp kedvem támadt hozzá de az esetek döntő többségébe csak porosodnak
-
Kelecar
aktív tag
-
freeknight
őstag
-
Segal
veterán
válasz tomazin #46444 üzenetére
Nalam is volt mar ilyen. Valtas utan minden oke.
-
Plata
félisten
válasz tomazin #46416 üzenetére
Na igen az EA sem ad ki honosítást 20 milliónál kevesebb létszámú országban.
Az viszont rohadt nagy szemétség volt tőlük hogy tavaly ősszel megszüntették a magyar nyelvet azokban a játékokban is amiket már kiadtak magyarul.Magyar nyelvű eredeti keresztapa 2 játékomat az origin lenullázta.Törölte a magyar nyelvű mentéseket mikor játszani akartam vele,közölte hogy kezdjem újra angol vagy spanyol nyelven. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz tomazin #46204 üzenetére
Állítani lehet, de csak offline, ha már online vagy nem (gondolom, hogy ne befolyásolhasd a lobbyt). Egérnél rásegítés szerintem nem lesz, viszont kevesebb RPt kapsz, ha van aim rásegítés.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
addikt
válasz tomazin #46204 üzenetére
Kontrollernél PC-n az a default, hogy nincs auto aim. Ha bekapcsolom, akkor szól hogy mostantól csak olyanokkal fog összerakni akiknél szintén be van kapcsolva. Ez a lobby dolog meg érdekes, mert szerintem még be is lehet vele altatni a többieket Bemész kontrollerrel, aztán indulás után váltasz egér+billre
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tomazin #46187 üzenetére
A célzási módból három van: free, partial, full assist. Utóbbi kettő kontrolleres játéknál lehet előny célzásban, nem konzol specifikus, PC-n is sokan használnak controllert. Cserébe kevesebb jutalmat (RP, R$) kapsz, ha ezeket használod. Ezt csak story módban lehet változtatni, online alatt nem. Viszont a játék szól, ha ilyen lobbyba csatlakozol, mert akkor nálad is átállítja. (Legalábbis régebben átállította)
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Kiskokó
veterán
válasz tomazin #46095 üzenetére
Az Elite az azonos csapat?
Tök egyértelmű hogy egybe megy a 2. Persze ha valaki nem régi játékos és esetleg külön már összejött neki.
Nekem egybe lett meg 10+2 MillaHussar -
Mikor bejött a CEO első nagy teli raktáras eladásom bebuktam mert Aki vezette a gépet Leftelt mellette Plata aki védett, nem Leftelt a sessionból de ő mégis Story modban volt kint és onnan írt Online nekünk chatbe.Idegbe jöttem. Írtam nekik mire másnapra visszakaptam az egész összeget
Adtak vagy 2.2 millát.
Leírták hogy sajnálják a hibát, kárpótolnak.
Kb ennyi.[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Mr.Csizmás
titán
válasz tomazin #46095 üzenetére
gondolkoztam azon, hogy kéne kottát írni, hogy hol mikor mit kell kinek csinálni, mert ahogy észrevettem az ellenfelek mindig ugyanott vannak, pl. fleecanal begyakorolni előre a nintendó hackelést, melyik résznél van üldözés, ahol esetleg snackezni kell vezetés közben, stb.
-
Puma K
nagyúr
válasz tomazin #46073 üzenetére
Korábban ment, hogy 6 másodpercig letiltom majd újra engedélyezem a hálózati kártyát.
Viszont a hálókártyás trükk már nem működik. Amint érzékeli az RSC hogy nincs net azonnal levág.Itt meg csak magát a játék (GTA5.exe) internetelérését szünetelteted és az RSC-ét vagy az egész gépét meghagyod, így az RSC nem érzékeli, hogy nincs net, csak a játék.
Amit linkeltem imgur-ról az most is megy gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Segal
veterán
válasz tomazin #46066 üzenetére
Secureserv es azon belul a ceo vehicle. Ezt meg melohelyrol is meg tudom irni annyiszor hivtam mar le
-
zozyk
addikt
válasz tomazin #46000 üzenetére
Felrakod a NetLimiter-t,belövöd 3KB/s-re a max sebességet és élvezed az üres session-t...
-
Segal
veterán
válasz tomazin #46000 üzenetére
Elindítod a gta-t, alt ctrl del-el belépsz a feladatkezelőbe, a tálcán kikapcsolod a netedet. Eddig rém egyszerű a trükk a mennyi ideig eltalálása. Wifinél olyan 9-10mp kábelnél kb 6mp. Ha túl sokáig nem kapott a játék netet akkor téged is ledob, ha túl kevés ideig akkor nem történik semmi, ha telibetalálod az időpontot akkor egyedül maradsz Erre egész egyszerűen rá kell érezni
-
Logitech
aktív tag
válasz tomazin #45907 üzenetére
Ha kapásból online-ra megyek, hogy csinálok magamnak egy üres session-t, vagy ha nem zárt session-ből kezdesz valami feladatot, akkor a végén bedob véletlenszerűen valahová, ahol pl. ordítoznak, vagy az emlegetett mutálós gyerek magyaráz, én azt egy másodpercig se szeretném hallgatni, ezért le van némítva vagy kikapcsolva nem tudom már milyen funkció van rá.
Egyébként lehet a játékban is hangra aktiváló, vagy gombnyomásra működő. -
Plata
félisten
válasz tomazin #45902 üzenetére
Jobb írni mert a TS-t utálom meg a többi hasonlót,nem azt mondom hogy mindenki,de nagyon sok játékos idiótán viselkedik TS-en meg egyéb vackon,nem szeretem mikor játsszák az eszüket hogy ők hű de menők mert félig magyar félig angol nyelven tudnak káromkodni.Inkább kikapcsolom,nincs kedvem hallgatni az ilyen süketelést.Ha bekapcsolod véletlen voicechatet GTA-ban akkor igen gyorsan agybajt kaphatsz az ilyen balfékektől.
-
Triathlete
senior tag
válasz tomazin #45902 üzenetére
Mert közel sem biztos, hogy mindenkit érdekel az amiről xy beszél. Illetve mivel írni kell, az ember jobban szűri, meggondolja mit ír és próbál a lényegre szorítkozni, kevesebb a "trash talk" (Ha chaten van olyan ami nem érdekel, ránézel és a második szó után már nem is olvasod. ). Jól is van ez így szerintem, a PH-s atmoszférához is sokkal jobban illik ez a fajta kommunikáció. Bár gondolom ilyen privát szobát lehet csinálni és akkor ott azokkal lehet beszélgetni akik vevők erre. Szóval minden megoldható.
mod: nekem is eléggé eszi, de háttérben tud futni bármi.. nem zavaró.
[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tomazin #45868 üzenetére
A festésen kívül semmi különbség. Annyi, hogy azért sírnak, hogy nem mindkettő akciós. Ez ilyen.
gyugyo79: Remélem ez nem valami personal discount előszele. Érzékeli, hogy melyik járgányt nézed meg többször vagy mid nincsen és arra dob be kedvezményeket.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz tomazin #45860 üzenetére
4 miska a legdrágább, ami most 2 pénz féláron, a legolcsóbb meg 1 pénz (vagyis most fél pénz), kérdés hogy számítja be, teljes áron, vagy akciósan. (utóbbinál nem lenne olyan jó üzlet, mert többet kell fizetned rá)
-
válasz tomazin #45860 üzenetére
Ha váltasz, akkor elvileg az árnak a felét kapod vissza. szóval, ha ez í]y működik, akkor fél milla lenne a hasznod. Ebből vond le azt, hogy buksz azzal is, hogy átváltasz a mostani irodádról is. Plusz a fene tudja, hogy tényleg a teljes árból számítja-e a majd a visszatérítést, vagy csak abból, amennyiért ténylegesen vetted.
-
Segal
veterán
válasz tomazin #45809 üzenetére
Home gomb es a baratlistadbol kivalaszod akire csatlakoznal.
Cactus: a ceo ele is le lehet szallni a helivel nem muszaj a tetore. En speciel a legolcsobb ceo ele szoktam leszallni es miutan kijottem es elmond(ana)ja a diszpecser a feladatot utana dontom el hogy helibe szallok vagy odahivjam a kurumat.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tomazin #45606 üzenetére
Megvásárolt autókra fixen jár a biztosítás és a nyomkövetés. Lopott autóra, ha beviszed a garázsba, akkor csak nyomkövetőt tesz a rendszer, biztosítást nem.
Ingyen nem tudod a kurumát megszerezni, azt meg kell venni. De jó kis gép, én használom a nem páncélozottat is, cirkáláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz tomazin #45567 üzenetére
Igen várnod kellet volna de így utólag már mindegy, viszont én azt javaslom, hogy a következő lépésed se a fejlesztés legyen hanem a CEO + autós garázsra a gyűjtés hacsak nincs 3-4 barátod mindig online akikkel biztos el tudsz adni teli gyárat és ebbe meg lopd a supplyt addig minden féle képpen amíg azt a 2 fejlesztést meg nem vetted bele amitől normálisan fog termelni meg fizetni.
Mert ha ebbe megveszed a 2 fejlesztést akkor megint elvered a garázs árát és tovább fogsz ezzel szenvedni.Az a baj, hogy az MC-t nagyon vissza butították főleg fizetésben, ha olvasol róla jókat azok valószínűleg régebbiek amikor még pld 1 rendelés (5 csík supply) nem 2 csíkot töltött a Kokainon hanem 2,5 és stb.
Amúgy másoknak nem tudom feltünt e de a segítségért kapott 30k -k is ritkábbak már
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tomazin #45553 üzenetére
Elfogadtam, csak nemrég jutottam el odáig.
Maradt még 3 emberke: Attila_Edward, Mr.huncut, TomCat920.
A külsős embert én passzolom, felőlem jöhet, ha elolvassa és betartja a szabályokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest