Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz pendre54 #31195 üzenetére
ha steames akkor lehet hozzá köze, steam-et meghekkelték úgy néz ki, elképzelhető h szinkronizációs hiba a steam és rockstar szerverei között //bár ha korábban is megvolt akkor nem 100% mert ez az akciójuk kb 2-3 órája megy
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Đusty
addikt
-
parkr
őstag
válasz Bjørgersson #31194 üzenetére
tenisz és darts nélkül sem
-
Bjørgersson
félisten
Kurva golf nélkül nem lehet 100%-olni a sztorit?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
cyberkind
félisten
Inkább fizetnék érte hogy kapjak valami értelmeset, erre csak ezt mondom, ez nem ajándék, ez egy szar, ahogy a frissítések is, de majd a DLC lesz valami, amiért fizetni kell, amiért nyávog mindenki hogy úristen fizetős lesz, nem is baj, lesz benne valami értelmes is, bár sajna csak single-ben, de már haladás.
(#31190) kisza25
Még van is, de persze ez is csak egy ficsör, moddolni nem lehet, ők leszarják a multit és uncsi marad.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Bjørgersson #31185 üzenetére
Vagy legalább decemberben az ünnepek miatt, de nem, talán majd januárban vissza jön még pár napra, talán.
-
Bjørgersson
félisten
-
cyberkind
félisten
Egyébként jó nagy görény a Rockstar hogy a havat csak 2 napig lehet élvezni, arra nem is gondolnak hogy sokaknak nemcsak a gép van, hanem a család is, véletlenül se lehetne több ideig, vagy épp másik 2 napra tenni.
[ Szerkesztve ]
-
yozsee11
aktív tag
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
Recipro
tag
sziasztok tudtok valami jó modot vagy grafika patchet ? mint régen gta 4 nél az ENB
-
törölt tag
Nekem egész délelőtt nem tudott menteni mert elérhetetlen volt az online ezen szolgáltatása. Később már felcsatlakozni se engedett. Ez valami egyéni hiba vagy másnak is előjött?
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #31176 üzenetére
De a fa alatt csak díszdobozok vannak.
-
-
4264adam
veterán
Újra csatlakozom, vissza telepítettem. persze ha nem zavartok el
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!
-
parkr
őstag
hát, én még ma sem találtam semmit a fa alatt
-
törölt tag
Jajj d ejó én meg zlib hiba miatt nem tudok játszani plíz reinstall.. dehát újonnan tettem fel ?!
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #31166 üzenetére
Szinte minden nap golfozom egyet vagy kettőt.Egész jó móka.
-
negyven2
veterán
válasz Wiz Khalifa #31166 üzenetére
Tavaly nekem golfozás közben váltott át havazásra a játék. Volt egy akadás majd minden havas lett.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Gyula84
veterán
-
Plata
félisten
Golfozás után elindultam hazafelé,és megláttam hogy buli van a nagy medencés házban,beugrottam,és poénból megdobáltam az embereket hógolyóval.Csajok ültek medence szélén ahogy megdobtam őket bele estek a medencébe és meghaltak a kb 30 centis vízben.
Nem kaptam körözést,de ahogy dobálóztam elfogyott a hógolyóm és az egyik vendéget úgy meg csaptam hogy meghalt.
Na akkor kaptam csillagot,gyorsan beugrottam kocsiba és irány eclipse tower.
Még ilyet sem pipáltam,hogy egy véletlen ütéstől lecsapjak egy NPC-t.Na meg hogy ha bele esnek a medencébe amiben alig van víz akkor megfulladnak. -
Plata
félisten
válasz lockdown90 #31161 üzenetére
Neked kell menteni,valamelyik karakter házában vagy a telefonodban.Vagy kapcsold be az autómentést.
-
törölt tag
válasz lockdown90 #31161 üzenetére
Én azt hiszem hogy amikor Lamarral elmész Franklin házához, (miutan leadtad a kocsit simeonnak ) és azt mondja hogy nigggaaaaaa, azután véget ér a "küldetés" , kiírja hogyan teljesítetted, és akkor ment, ha be van kapcsolva az autosave.
-
lockdown90
senior tag
sziasztok, lehet nagyon noob kérdés lesz de mikor ment először a jatek? teljesitettem a bankrablast, utanna franklinnel autolopas, aztan atmentem onlineba, kileptem massal jatszottam aztan ujra elinditottam, de elolrol kezdte a story modot újra (PS4)..
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
gabor85
őstag
Halihó! Boldog Karit
Gondoltam fellépek multizni így szenteste alkalmával, hát a karakter testreszabása képnél kilép a játék, de még windowsos hibajelzés sincs, meghal a process. Valakinek valami ötlete van? Singleben tökéletesen fut.
-
Sz_Imre
senior tag
válasz RaPiDsHaRe #31153 üzenetére
Futtatás rendszergazda módban? Mármint a játék exe-jét.
-
Bjørgersson
félisten
Karácsony alkalmából lesz vajon valami black friday-szerű kedvezmény az ingatlanokra?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz RaPiDsHaRe #31080 üzenetére
Javaslat a reggeli kérdésre. Egész nap sikerült megoldani.
-
Geryson
addikt
Mesterek! Kicsit elvettem megint ezt a kellemes kis adventi játékot és unalmamban elkezdtem elkötögetni vadászrepülőket. A végére már annyira komolyan toltam, hogy lövés nélkül kihoztam a bázisról, node mit csinálhatok vele? Igazából a hangár a repülőtéren az enyém, de oda hiába állok be, nem menti el? Mi a trükkje? Vagy ez nem lehet a tulajdonomban?
Kocsival megint csak bajban vagyok, ezt hol tudom elmenteni? Tudok venni valahol garázst, ahová több gépet be tudok tenni? Ha megyek egy széttuningolt géppel és kiszállok (átszállok egy másikba), akkor azt az autót buktam? Vagy az ott fog állni végig, ahol kimásztam belőle?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
nagyúr
válasz cyberkind #31148 üzenetére
kicsit a feszt lejjebb vettem (1,28V-ot adott alapból ami rengeteg, de 1,195V elég neki), de minden alap, így a turbo is érintetlen
TDP limitet feljebb vittem így kb minden körülmény között 4,4GHz-en pörög (játékokban legalábbis mindig), szóval így van amit mondtál[ Szerkesztve ]
-
ohcard
tag
válasz laceszgamer #31117 üzenetére
Micsoda? Rohadt jól lehet ilyenkor versenyezni... Már aki tud persze...
-
RoMix85
aktív tag
Akik mostanában szeretnének játszani, összehozhatnánk egy olyan privát sessiont ahol csak magyarok vannak.
Ts-re várunk embereket!
A cím a következő:
IP: ts1.clancore.hu:9987 Fun_Gaming szoba jelszó: kolbasz -
Juhasz27
tag
válasz laceszgamer #31131 üzenetére
Aki online játszik az mindenki fizetett érte,játszon úgy ahogy akar. DE úgy csaljon,h ne mások kárára menjen az
[ Szerkesztve ]
Psn: Juhasz27 I Xbox: Juhasz27
-
csabi0805
senior tag
Én tegnap teljesen jól tudtam játszani random emberekkel meg is lepődtem.
Viszont olyan is volt már hogy jött egy vadászgép aztán szőnyegbombázással lerendeztek mindenkit a környéken ami nagyon idegesítő tud lenni.
Na a havazást holnap megnézem én is.Örülök neki. -
samfishR
senior tag
válasz watador600 #31132 üzenetére
nálam is kevesebb lett az fps
-
oneak7
tag
válasz laceszgamer #31131 üzenetére
Te miről beszélsz?? Ki mondta hogy az a szemét aki jelent egy csalót??
-
watador600
senior tag
Ez a havazás jó, csak szarabbul fut mint eddig aminek annyira nem örülök Másnál is amúgy? Vagy csak nálam van valami gebasz?
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
laceszgamer
addikt
válasz oneak7 #31129 üzenetére
Na ne mondd, hogy szerinted is az a helyes szemlélet, ha a csalókat hagyjuk, hadd folytassák a dolgot.... komolyan nem értem néha az embereket.
Offline játékban mindenki azt tesz amit akar, de azért online már más kérdés, ne azok legyenek már a szemetek, akik jelentenek egy csalót, mert azt szeretnék, ha eltűnnének a csalók...Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
parkr
őstag
a vezetés tényleg szopás most
töltő képernyőn írtak valamit a karácsonfa alatt keresendő ajándékokról is. ilyet talált valaki?
-
oneak7
tag
válasz laceszgamer #31126 üzenetére
Igazad van "mielőtt átmész másik szerverre REPORTOLJ"
-
Bjørgersson
félisten
Ezt a 28 perces triatlont vajon komolyan gondolták a Rockstarnál?
-
laceszgamer
addikt
válasz oneak7 #31124 üzenetére
Persze mindenki átmegy, mert nem tehet mást, de onnan indult ki a dolog, hogy mellé mért ne kapjanak egy reportot.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
samfishR
senior tag
az mitől lehet, hogy bent vagyok egy sessionben x emberrel együtt, majd egyszercsak kidob mindenkit rajtam kívül? baloldalt végigpörgeti a neveket, hogy xy left, és a végén kiírja, hogy egyedül vagyok a session-ben, kereshetek egy újat... valószínű, hogy inkább csak engem dobott ki, csak rosszul írja?
[ Szerkesztve ]
-
oneak7
tag
válasz laceszgamer #31119 üzenetére
Nem feltétlen, csak olyanokért sirnak emberek ami ellen lehet tenni pl: átmész másik szerverre vagy csupán ott hagyod, jó biztos lesz ott is csaló de szerinted majd épp veled fog foglalkozni?? Engem is szettek már ki tuning közbe az autómból fogtam magam átmentem másik tuning üzletbe, onnantól kezdve nem is láttam a csalókat! Szerintem ebben a játékban primitivek a csalók, mert mission vagy heist közben nem tudnak zavarni ha 4 barát megy játszani! FPS játékba már megértem a játékosokat ott idegesítő ha éppen előre lőnek vagy falon átlátnak stb, és ezek ellen nem tudsz mit tenni nem úgy mint a GTA-ba!!
-
törölt tag
áhh, rémálom így vezetni. ha legalább a városban meg a főutakon járnának hókotrók, akkor tényleg maradhatna még pár hétig.
(#31113) samfishR: igazad lehet, esélyes, hogy a lag okozza a gondot. ping nélkül viszont nehéz megállapítani. egy küldetés közben, ahol végre összejött pl. 8 ember, pedig inkább elviselem.
-
laceszgamer
addikt
válasz oneak7 #31118 üzenetére
Na igen, csak azért Online, hogy az ember néha kicsit másokkal is játsszon. Például a freemode eventekkel is jól el lehet szórakozni, vagy csak simán egymással ökörködni random emberekkel. Akkor ezekből maradjunk ki, és menjen mindenki privátba, csakhogy a csalók jól érezhessék magukat, és szegényeket ne bannolják ha már megvették a játékot?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
oneak7
tag
válasz csatarid #31111 üzenetére
Érdekes akárhányszor heistezünk vagy csak simán baromkodunk a kutya se bánt minket privát szerveren!! Meg nyilván a csaló fog menni privát szerverre mikor ő azért ment fel hogy kicsit alázza a népet vagy épen dobálja a dollár milliókat!! Ennyire ne legyünk már tehetetlenek.....
-
-
Puma K
nagyúr
Poén ez a havas pálya dolog.
Autókáztam nem egész fél órát majd ki is léptem a játékból."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Ghard
őstag
Én csak 10 naposat kaptam, a képet más forumról linkeltem, aki már 3. bannt kapja, annak ennyi jár.
Szerintem elsőre kellene végleges tiltás, akkor nem lenne ennyi visszatérő csaló.Másrészt korábban írtam, ami alatt trainert használtam 0, azaz nulla reportot kaptam.
Meg lehet nézni, hogy mennyien jelentettek, az első nap mikor használni kezdtem megnéztem. Több mint 50 reportom volt. És ezt mind azelőtt kaptam, hogy bármilyen csalást használtam volna. -
laceszgamer
addikt
Mert az nem okoz kárt aki csal igaz? Az nem gond ha tönkreteszi a többi játékos játékélményét. Nehogy már sajnáljuk szegényeket mert csalnak és ezért jelentve vannak.... ha csalt és bannolják hát így járt, mikor használni kezdte a csalást lehetett volna annyi esze, hogy tudja, nem fogják érte dícséretben részesíteni.
Azért nem fogják instant bannolni, mert jelentenek valamit, de kivizsgálják a dolgot, és ha beigazolódik, hogy csalt akkor bannolják... mit nyerünk vele? Talán nem teszi tönkre később mások játékát.
De azért legyen az a szemét aki megvette és csak szimplán szeretne játszani csalók nélkül.
-
csatarid
csendes tag
válasz oneak7 #31110 üzenetére
Menjen a csaló privát szerverre, nehogy már a tisztességesen játszónak kelljen menekülni és várni amíg percekig tölt a játék. Ami mellesleg úgyse sikerülne mivel majdnem minden szerveren van minimum 2-3 hacker.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 7600x, MSI MSI MAG B650 TOMAHAWK, SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT 16GB NITRO+, CORSAIR 2x16GB 6000 Mhz, SEASONIC FOCUS GX 750 GOLD, Cooler Master HAF XM, Kingston KC3000 2TB SSD,
-
oneak7
tag
Öcsé mennyi hisztis ember van a csalók miatt Fogod magad és átmész másik sessionba vagy ha többen vagytok akkor privátot csináltok!! Akik cséznek azok mit szóljanak?? 50 percig össze vannak zárva egy csalóval és ha onnan kilépsz még bannt is kapsz!! De bezzeg amikor pénzt add, akkor meg húú de nagy király csávók!!!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ebben a játékban van valami trükkje annak, hogy lelőhessek valakit?
annyira nem vagyok béna, de itt egyszerűen képtelen vagyok bárkit is lelőni az esetek nagy részében. hiába van a fején a célkereszt, ha nem is sérül tőle. g36-tal próbálkozok. vagy ennyire nagy lenne a különbség az egyes fegyverek között és csak az m4(-hez hasonló fegyver) lesz használható?(#31108) ittakary: mindenkinek tél van, ha arra gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
ats123
csendes tag
Online játékban nincsenek modderek!
Egy Hacker van aki tényleg okos, és ír egy programot!
Aki ezt a programot használja az a Cheater.Vagyis aki moddernek nevezi magát, az nem más mint MEZEI CSALÓ! (pont)
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
A rendszám nélküli autó azért elég sántítós példa. Mert nem csak az az egy oka lehet annak, hogy valaki rendszám nélkül használja az autót, hogy nem akar pályadíjat fizetni.
A másik az, hogy más játszik mondjuk 100 órát azért, amit egy csaló 1 perc alatt szétdobál. Ez szerinted korrekt, rendben van? (Költői kérdés volt, nem akarok rajta vitatkozni, de azért gonosz embernek nevezni valakit, mert reportol egy "moddert" szerintem nem túl korrekt dolog.)
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest