Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz Bjørgersson #32398 üzenetére
ja,csak az nem megy fel a hegyen, próbáltam.
-
htc07
addikt
Sajnos nem sikerült buszos versenyt csinálni, mert nem lehet a buszt kiválasztani járműnek.
Jobb híján liberatorral csináltam meg, majd publikálom ha elkészült.
-
Bjørgersson
félisten
válasz CactuS #32392 üzenetére
Persze, csak kevesebbért, Simeontól másfélszer annyit kapsz, mint a Pay'n'Spraytől.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Plata
félisten
válasz Rison77 #32394 üzenetére
Csak akkor dob ki ha alt+tab.ot nyomsz és úgy afkolsz,ha csak ott hagyod a karid nincs gond.De ha alt+tab-ot használsz akkor másfél perc után is kivághat.Ha a karid leül a tévé elé és elmész a boltba,akkor sem vág ki.
Próbáltam, a yacht-on a karimat leültettem tévé elé bekapcsoltam a tévét és elugrottam a boltba,mikor vissza jöttem még mindig nézte.És kaptam 2000 dolcsit is mert jó kislány volt a karim. -
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám online-ban, hogy kb fél perc afk után kitesz a session-ből, mert túl sokáig voltam afk. Ez elég nevetséges, mert akár lobby-ban vagyok akár csak a házamban ez van. Többi ismerősömnél írja a játék hogy összesen 13 percük van afkolni utána kickel.. WC-re nincs időm kimenni, mert kidob a lobbyból is... kezd kicsit frusztrálni a dolog. Settings-be csak a pause game-et találtam, amikor lerakom a tálcára, de azt is kikapcsoltam. Valakinek van ötlete mi lehet ez? -
Mike
veterán
A T20-ast igazán adhatnák valamikor 50% kedvezménnyel
egyből vennék
a stock is nagyon tetszik[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
az szuper!
(#32384) Laraxior
ezeket nem tudod a garázsba bevinni, sem eladni, sem tuingolni
Ha Simeon küld sms-t, hogy milyen kocsikat szeretne, akkor azzal nem csak a MOD Shopba tudsz bemenni, hanem a saját garázsodba is be tudsz állni. (sokkal ige, de van amivel alapból nem, pl. ocelot F620)egyébként a kocsikat a neten tudod megvenni
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #81556480 #32387 üzenetére
Egy darab 29" monitor, 21:9, 2560x1080. Így rajzolja ki az eredeti 16:9 képarányban. De még a karakterek nevét is levágja az emberek feje felől, ha kiér a szélső csíkba. Amikor meg animáció van, akkor is látom, hogy meddig ér a 16:9, mert addig húzza be a fekete csíkot, azon túl nem sötétíti el.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Úgy, hogy korábban nem így volt, ahogy gondolom anno a halottas kocsi sem. Ezeket néha megváltoztatják. Most pl: elvileg úgy spawnoltatható, hogy küldetés közben kell keresni, amikor befagy az idő 12:00-re, pl: Denial of service.
Sentinel keresés képekben: Térkép, délről közelítés, balra fordulás, de már látszik a cél, és itt is az olcsóbbik darab. Ha esetleg nem, akkor simán balra-balra, balra kell egy kört tenni a ház körül és ott lesz.
LaciCRM: Semmi extra, csak egy ritkább autó spawnoltatás, ami egyébként ~ 24k-t ér.
Laraxior: Online garázsba magasabb tieres autókat nem lehet betenni, ahogy shopban sem lehet eladni.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Laraxior
titán
Van a városban 1-2 autó amit nem tudok sem javítani, sem a garázsba sem engedi eltenni. Ezekkel mit tudok kezdeni? Főleg a miller negyedbe levő autókból vinnék a garázsba, amíg nem lesz elég pénzem, hogy legyen épített.
Illetőleg ezeket hol tudom megjavítani?
Csak bohóckodom a játékkal, fogalmam sincsen semmiről, telefont sem nagyon használom, úgyhogy szakszavakat mellőzzük ha lehet
Bár annyit láttam, ha felhívom az egyik spant akkor ő 100$-ért ad a kikötőbe egy katonai ponyvás autót, de kb ennyi...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
A_ScHuLcZ
addikt
Elfelejtettem reagálni, természetesen eredeti bolti verzióm van, de valaki, aki digitálisan vette meg igényt tartott a lemezekre, neki adtam el.
Tehát a kérdésem továbbra is: letölthetőek valahonnan az eredeti iso-k telepítéshez, vagy a rockstar szervereit kell használni?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
törölt tag
Mi ez a dubsta spawnolásos móka? pénzt lehet vele csinálni? vagy mi ?
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát én kb 1 hétvégét rászántam a Dubstaval való kocsikázásra, de nem adta be sajnos, kell hozzá egy eredeti gold/chrome. Valaki itt ígérte a fórumon, de elég sok privát átmegy rajtam, így nem találtam meg, hogy anno ki jelentkezett.
-
Mike
veterán
válasz CactuS #32356 üzenetére
Dubsta engem is érdekelne. Ugyan van egy dubstam, azzal keringtem egy sort ott a mod shop és a vasút mellett, de nem igazán adott semmit. pedig visszaköltöznék már a börtön mellől, vidékrűl
ellenben akinek kell annak tudok spawnloni sandmant, játékbeli 10-18h között 17,5-18,5k-t adnak érte 10 méterre, szemközt
(#32373) htc07
ha csináltál buszos race-t mindeképpen linkeld be ide[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
-
cyberkind
félisten
Oké, majd ha sokan leszünk akkor beültetem őket, te meg menj ki hagyományosan ezzel a busszal ami mindenhol fölakad, kész szopás az egész, de főleg a vége előtt egy kicsivel.
Melyik gombbal kell akasztani a kampót?(#32371) Syd2012
Ez a legkönnyebb, ezzel kezdtem ma, olyan könnyű és jó volt, egyszer se állt meg vagy akadt fel, ellenben a busszal vagy a kukással.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Wiz Khalifa #32367 üzenetére
-
cyberkind
félisten
válasz Bjørgersson #32361 üzenetére
Ezek jobb verdák valamivel mint a simák?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Bjørgersson #32363 üzenetére
Jaja, sentineleket könnyű előhozni azzal nincs gond.
Syd2012: Rockfort hills környékén van a térképen egy olyan kereszteződés, ahol a bal alsó sarka le van kerekítve (csak egy ilyen van a környéken ott), na abba a kereszteződésbe kell délről megérkezni és balra fordulni. Éjjel, általában elsőre beadja, ha nem, akkor a háztömb körül megyek egy kört és ott van. Vagy a lila vagy a sárgás-zöld változat jön elő. A lila az olyan 17k környékén megy el.
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz Wiz Khalifa #32362 üzenetére
Tökmindegy miben ülsz, 23:00 és 4:00 között spawnolnak, majd megmutatom hol, most megyek el itthonról.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Bjørgersson #32361 üzenetére
Zöldet még életembe nem láttam csak Story-ba. Lila már van a garázsomba. Akkor ha ezekkel kocsikázok spwnol le még?
Amúgy a Dubsta amit le lehet spawnolni az milyen? A Chrome/Gold? Olyan mint amit megveszel a 6x6-os vagy melyik?
Smoke some weed nigga!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Wiz Khalifa #32360 üzenetére
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Bjørgersson #32357 üzenetére
Azokat szoktam felszedni, ha éppen arra járok és este van. Ezeket igazából eltenném, nem eladásra kéne.
-
Bjørgersson
félisten
válasz CactuS #32356 üzenetére
Zöld / lila Sentinel nem jó? Ha jól emlékszem, a piros Sabre-ért olyan 10.000 $-t kapsz a Pay'n'Sprayben, a Sentinelekért viszont 15.000-et vagy 17.500-at.
-
CactuS
Arcképgyáros
Köszönöm mindenkinek. Baba és mama is jól vannak, ha minden igaz, akkor pénteken már birtokba is veheti az új szobáját itthon.
On: valaki korábban írta, hogy megvan neki valamelyik dubsta (chrome vagy gold már nem tudom) és segítene spawnolni egyet nekem is. Most megint rám jött, hogy beszerezzek egye, így újra megkérdezném, hogy van esetleg valaki, akinek megvan és rám szánná majd valamikor azt a 10 percet, amíg előhozunk egyet? (Esetleg a vörös sabre GT is érdekel még, azt se sikerült előhoznom online)
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Bjørgersson #32352 üzenetére
Tyűű,akkor minek a golyóálló gumik ?
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Bjørgersson
félisten
válasz Snip3r_HUN #32350 üzenetére
Van viszont nem egy, hanem kettő pótkerék.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Bjørgersson #32348 üzenetére
dupla.[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Bjørgersson #32348 üzenetére
De azon nincs beépített géppuska.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Snip3r_HUN #32341 üzenetére
A szafari dzsipem menőbb.
-
Plata
félisten
Na engem ma le hackereztek.Esti pénz farmolás után gondoltam kicsit lazulok a hajómon.
Elmentem Yachtra erre jöttek vadászrepülők,a yacht meg szépen lelőtte őket,erre le hackereztek.
Valami repülős event volt,de én nem mentem rá,inkább lazultam hajón,ezeket meg lelőtte a hajó,és azt hitték hacker vagyok. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz RoMix85 #32329 üzenetére
Köszi. Jaja, éles riasztás volt. Udvariasan megvárta a gyerkőc amíg megérkeztem a kórházba, aztán nekiállt verni a tamtamot. Hát a napi kimaradt, de lesz*rom. Új leendőbeli Heist taggal bővült a család. 4 kiló 58 cm a kis tökös. Na és most alvás, amíg nincs látogatói idő. Kicsit sok volt ez a harminc óra ébren mindannyiónknak
[ Szerkesztve ]
-
Omis
senior tag
és eddig jó ha egyszer kétszer csináltam meg ezeket a napi dolgokat
-
LSL1337
őstag
most valaki GTA Online, 4. kene heisthoz
Steam LSL1337
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz BigBlue69 #32327 üzenetére
Itt ülök 15:30 óta. Amíg nem tudok bemenni a páromhoz, addig próbálom elterelni a gondolataimat, hogy gyorsabban teljen az idő. Nyilván a szülőszobán nem fogok phzni és azon agyalni, hogy gyorsabban jöjjön a fiam, hogy hazaérjek dailyzni.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Wiz Khalifa #32323 üzenetére
Hát, meglátjuk milyen tempóban leszek apuka, illetve utána mennyire lesz esetleg kedvem ezzel foglalkozni, ha hazaérek.
Jelenleg még a kivárós fázis van, be nem mehetek, de a területet már nem hagyhatom el.
-
wolf13
őstag
válasz Wiz Khalifa #32323 üzenetére
Nekem reggel 8 körül szokott. Bár mostanában nem figyeltem.
-
Bjørgersson
félisten
-
-
cyberkind
félisten
válasz 4264adam #32312 üzenetére
Kurvára nem felesleges, inkább nyissák ki a szájukat és jelentsék hogy várnak valamit, hidd el, sokan lesznek akik fizetnének, de így hogy lószar hír sincsen lassan két és fél év után, szégyen, felesleges volt belekezdni, csak más csapattól vették el a munkát ahogy szokott lenni, de amúgy már leírtam mit gondolok erről az egészről, és persze hogy lehet tolni angolul, ezzel sincs baj, csak akkor ne kezdjen bele senki, és szarja le mindenki, így nem vár senki semmit, nagyon egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
GRAND THEFT AUTO V MAGYARÍTÁS MEGTÖRT A CSEND!
Állati, klafa bébi hogy végre kiadtak egy szaros közleményt ezer év után, legyünk megtisztelve!
Semmi értelme az ilyen csapatoknak.[ Szerkesztve ]
-
FullGas
aktív tag
Sziasztok!
Rockstar vagy Steam verziót érdemesebb megvenni?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz RoMix85 #32297 üzenetére
Ha egyik nap kimarad a napi, akkor nem ugrik a "stack"? Én azt hittem, ha a 29. napon nem csinálom meg, akkor következő nap újra számolja a az első naptól a bónuszt, tehát nem 1 nap múlva adja a napit, hanem újabb 29 nap múlva.
-
Highground
aktív tag
Megkérdeztem tőlük chaten, van benne angol nyelv. Ha esetleg valakinek kellene... én már meg is vettem. Töltődik...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Plata
félisten
válasz Highground #32301 üzenetére
Passz,de hogy akarsz vele játszani?
Kellene hozzá egy ruszki VPN.
Nem lenne olcsóbb ha megvennéd itthon? -
Highground
aktív tag
Azt tudom, csak arra lennék kíváncsi hogy van-e benne angol nyelv? Vagy teljesen csak orosz? Mert még ha csak a töredéke is a rendes árnak, azért jó lenne ha nem full orosz lenne, mert akkor esélyem sincs játszani vele
Tehát akkor full orosz?[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest