Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Laraxior #33791 üzenetére
Sentinel messze a legegyszerűbb, plusz ott van a városban. Esetleg Dubsta, ha már van egy.
Terepjáró: Sandking XL.
De van még pár random rare: Sabre, dominator stb. ami az LSC előtt szokott állni, általában 10:00-14:00 között.Repül a repül a .... vitorlás. Próbaútnak egész jó, kár, hogy nem vitorlázik rendesen.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz CactuS #33788 üzenetére
Olyan nincsen valahol, hogy le vannak irva terkepekkel, ezek a draga auto lelőhelyek? Sentinelt sikerült megjegyezni, de mutatott tegnap Zotya mast is azokat pl elfelejtettem már.
Azert igy már elég hamar ossze lehet szedni a penzt.
Jut eszembe lattam a kornyeken azt a magas epuletet, volt amelyik lakosztály 1,1 guriga (Eclipse tower)(#33781) Plata: Tegnap óta írom, hogy fogalmam sincs a jatekrol, kb csak boltot raboltam, meg amit publicon beadott challenge-t azokbol van penzem. Job reszerol nem tudtam, errol az egyedül inditott onlinerol sem, es a többi részről sem...
De azert köszönöm a segítséget... márhogy nem a tiéd, mert toled az nem érkezett[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Plata
félisten
Na Ph nekem behalt egy időre.
Van még PH crew?És ti benne vagytok?
Én most megyek fel,volna valakinek kedve egy arany dubsta-t spawnoltatni? -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Laraxior #33779 üzenetére
Hát őőő azért még apró hiányosságok vannak, de majd belejössz.
1: Bounty: NPC járgányt loptál és ők tették rád, vagy másik playernek az a napija és rád tette.
2: Terepjárós banda: valaki rád küldte őket, hogy nyírjanak ki. Be kell menni a garázsba, majd vissza és utána abbahagyják a dolgot.
3: Ha nagyon nincs más Lester telefonon leszedi a körözést.
+1 Spectatorból nem tud átlépni játékosba küldetés közben, csak a következő küldetésre tud bejönni. Sajnos az AFK mellől max kilépni lehet. Mission még mindig jobban tolerálja a handycapes idiótákat, mint a heist.Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Laraxior
titán
Amit csinálok a telefonnal fotót azt el lehet érni valahol?
Csináltam egy fotót a garázsban
Mondjuk sok minden nincsen bent, de azt tegnap meg ma szedtem össze.
Holnap veszek egy garázst a Sentinelek körül, és akkor lesz lóvé dögivel. 3-at sikerült bespájzolnom, úgy hogy több mint 3km-re van a kecó*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #33782 üzenetére
Csak tanácsoltam,minek megy publicba ha csak felcseszi magát rajta?
Privát session és semmi gubanc.Órákig el lehet lenni haverokkal privátba,és nem cseszik el a játékodat.
Publicba ha valaki nem passzív akkor ne csodálkozzon hogy felrobbantják.
Ilyen sok hacker mellett most a public kész öngyilkosság.[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
-
cyberkind
félisten
válasz Bjørgersson #33782 üzenetére
Mert neki mindenhez hozzá kell szólnia itt, éééééééérted?
Amúgy teljesen mást olvastam public helyett, lehet tippelni hogy mit.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Laraxior #33779 üzenetére
Ha nem akarod hogy bezavarjon valaki pl. Sentinel lopás közben,akkor lépj be a story-ba,majd menüből menj rá az online-ra -> play gta online -> invite only session,így csak te leszel az adott session-ben és csak az tud becsatlakozni akit meghívsz.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Laraxior
titán
válasz INMOTEP #33778 üzenetére
Borzasztóan fel tud baszni a játék, így hogy már van valami fogalmam is róla...
Indítok job-ot, erre a társaim keresztbe tesznek, vagy éppen nem azt csinálják amit kell, vagy megvárják amíg én elintézem addig spectatorban tátják a szájukat.Sikerült megvennem végre a Kurumát, pénzem nem maradt semmi. Gondoltam jön az éjszaka, irány Sentinel Coupet lopni, abból lesz 15-17ezer dollár.
Erre rámállítja kétszer egymás után azt a Bounty-t... rendőrség is köröz, bár nem tudom miért, megvan a Sentinel, kék ráadásul, erre lelőnek a rendőrök.
Oké, irány vissza, jön a következő, szintén kék Sentinel, erre valami terepjárós banda üldöz a 3km-re levő garázsomig, ilyet se láttam még, azért pár sarok után fel szoktak hagyni azzal...
Persze belebotlottam egy balfaszba aki felrobbantott, így két Sentinelből semmi....Beültem a Kurumába, utána eredtem a fasznak, 3szor megöltem amiért felrobbantott 200m-re a garázsomtól a Sentinellel, ki is lépett a nyomorult
Mindegy, mára elég volt... felbassza az agyam
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
ProgenXL
őstag
Aki gondolja felvehet socialclubon
Asuska21 [ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Laraxior
titán
Meg is talaltam a tegnapi segitseggel ma egyedul a Sentinel Coupet, raadasul kéket
Ugyhogy ma meglesz a Kuruma*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
CactuS
Arcképgyáros
Csak minden beloggolás után hajózni vagy helizni kell, nem? Meg lehívni az autókat. Kár, hogy még egy vitorlás nincs a yacht után kötve (nem kell akkora, mint a Marquis, lehetne valami Kalóz/470-es kishajó is). Az még nyugis mókázás lenne.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
pokers
senior tag
válasz ProgenXL #33762 üzenetére
Én valamelyik nap költöztem el az Eclipseből (igaz a két ingatlan megmaradt, de a garázsokat kiürítettem), meguntam a sok barmot, állandóan ott tobzódtak, soxor a nagy propellertől a garázst se tudtam használni.
Most a Richard 51-et használom bázisnak, egyelőre nyugisabb környék és a kilátás is szép -
ProgenXL
őstag
válasz Wiz Khalifa #33767 üzenetére
Gondolom az nem jó ha én csinálok egy pont ugyanúgy kinézőt
Sebaj végül is nekem ez annyira nem fontos. Ha kocsit akarok akkor megveszem[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz ProgenXL #33766 üzenetére
Nekem van krómozott meg arany is. Azokat csak akkor látod ha valaki (olyan mint én, Cactus, stb...) beülünk egy ilyenbe veled és lespawnolunk neked egyet.
Ugyan úgy mint a Halottas kocsimmal. Azt is ha valaki akar csak úgy szerzi meg ha lespawnolok neki az én halottas kocsimmal neki egyet.
Smoke some weed nigga!
-
ProgenXL
őstag
Végre betudom mutatni a garázsaim. Szintem 266
Autóm összesen 24van +Bati801 motor, insurgent pick up meg buzzard attack helikopter
Összesen 4 házam van. Ebből 3db az Eclipse Tower apartmanban található.Az első garázsban tartom a legtöbbet használtakat, meg ezek számomra a legjobbak most. Pár kivétellel a legdrágábbakat is.
Második garázsban szintén a jobb fajtákat tárolom de már valamivel kevesebbet járatom az itt lévőket.
Harmadik garázsban lévőket viszonylag keveset használom és ide többségben az alkalmi autók jönnek amiket aztán már nem lehet megvenni. pl a halloween vagy a valentín napos. Az ittenieket csak néha veszem elő de eladni nem szándékozom egyiket sem.
A 4. garázsom üres. Az a kurumás trükkhöz kellet a final heists-ben de mostmár lecserélem majd. Egyébként minden házamat az Eclipse Tower-be tervezem megvenni. Egy kertes házat akarok majd még.
Az autók teljesítményét most mindnek maxra akarom tenni, valamint külsőre is változik majd néhány a későbbiekben. Jah és csak egy kocsim lopott amit legelsőnek vittem be a garázsba egy szép Schwartzer. Az összes többit vettem.[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
Ha számít a custom map is, akkor lehet, hogy egy stunt pályán valami gyorsítóval, zuhanás közben lehet ekkora sebességeket elérni. Esetleg a sima térképen ha hegyről lefelé sprintelsz és éppen nem töröd rommá magad egy sziklán.
pokers: Jaja, kb. köze nincs a tényleges adathoz, de a wikin vannak fent mért adatok, ahol elég nagy eltérések vannak, pl.: Stirling GT.
mobal: A kliens ugyanaz és inkább egy sandbox játék, ahol egy városban ~ max. 30 játékossal vagy együtt. Vannak questek (napik), különböző küldetések (mission 1-6 személy) és mmo-s hasonlattal vannak "raidek" (4 fős Heist, fix, több missionből áll). De van mellette egy rakat activity, játékmód, amiből lehet válogatni. Bejezni kb. a történetet annyi, hogy végigviszed a Heisteket, esetleg ha megveszel magadnak mindent ami érdekel, olyan erős történet, mint a Story módban nincsen. Nekem mióta megvan, azóta kb. 3 küldetést csináltam meg offline, annyira leköt. Igaz, én inkább MMO párti vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
pokers
senior tag
Jó hogy feljött ez a sebesség téma, már épp fel akartam vetni.
Nekem sehogy nem jönnek össze a katalógusadatok.
Most akkor azok a full tuningos végsebességet jelentik, vagy netán keveri a játék a mph-kmh mértékegységet?
Megvettem a leggyorsabb motort, 195mph a vége. Kimaxoltam LSC-be, és a sebességmérője szerint 125mph-nál nem tudtam gyorsabban menni.
De ugyanez van az összes autónál is, meg se tudom közelíteni mutató szerint a katalógusban szereplő végsebességet.
Konkrét példa: top speeed eventen Nemezis Lectroval 176kmh-t tudtam elérni, holott a katalógusban ~250kmh szerepel, pedig használtam a KERS-t.Különösen akkor bosszantó, mikor azt hiszem tutira mindenkit lenyomok a top speed eventen, közbe meg az első 3ba se kerülök be, pedig a játék leggyorsabb, kimaxolt gépével nevezek
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Ez a Grand Theft Auto Online pontosan hogy működik? Külön kliens? Vannak új questek - be lehet fejezni vagy inkább olyan MMO feeling?
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
cyberkind
félisten
válasz Wiz Khalifa #33754 üzenetére
Gyorsabb de nem olyan jó vezetni, a T20 még mindig a legjobb ha az összteljesítményt nézzük.
-
ProgenXL
őstag
válasz RoMix85 #33753 üzenetére
Külsőre nekem a Bati801 tetszik így azt a motort vettem meg. ezzel csináltam meg az összes stuntot
syd2012 én soha el nem adnám ha új kocsi kell gyorsan összeszedem missioval az árát.
a T20 lehet nem a legnagyobb végsebességű de külsőre meg gyorsulásra nagyon ott van szerintem[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
válasz Wiz Khalifa #33751 üzenetére
Most vettem észre hogy a motorral tartom a rekordomat Eddig a T20-al volt a csúcs de ott is egy speedhacker megtolt igy sikerült 240mph asszem kicsit fura már lehet azóta módosítottak a sebességmérésn mióta utoljára néztem. Be kell járatni a t20 kocsit hátha most többet mér mint korábban.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Plata
félisten
válasz CactuS #33741 üzenetére
Tudod mi a fura, a karakterem adatlapján az van hogy a legnagyobb sebességet terepjáróval értem el,pedig a Banshee gyorsabb,és van benne nitro is.És azzal már száguldoztam is az autópályán.Még is a Brawler-el mentem a leggyorsabban.
Amíg csináltam képeket steam-el meg írogattam fórumra a karit bent hagytam a kocsiban,tök jól el van magával ha unatkozik.Eddig nem is figyeltem meg.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
A kis 3 ajtós kemény tetős Cognoscenti Cabrio-val (Bently) én is szemeztem, gusztusos darab, de végül a "terepjáró" jött abból a márkából. Cabrionak ott a Mamba, meg a Carbonizarre. Minit az életben nem gondoltam, hogy elrakok, de látom akad új Prius is, ha éppen zöld nap van.
Azt sajnálom, hogy a Vapid Chino teteje még akkor sem mozgatható, ha lowriderré alakítod. Van ugyan belőle vászontetős és cabrio, de ha jól tudom, akkor nem mozog, hanem fix.
Dubsta random spawnol, tehát mindkettő rare mindkettőt spawnolhatja. Én már csak a krómot tartom, de szerintem eddig a goldot adta be többször, így nem lesz gond.
-
-
Plata
félisten
válasz CactuS #33727 üzenetére
Nekem ebben a garázsban még egy Mini is áll,vagyis olyan mint a Mini,nem tudom játékban mi a neve,atom strapabíró kocsi,szinte elpusztíthatatlan.Egyszer kipróbáltam mit bír ki,kb 8 alkalommal csapta el vonat leugrattam vele hídról,és még 3 kerékkel is haza tudtam vele vánszorogni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Üdv!
Olvasgattam itt ötleteket, hogy akik épp pénzhiányban szenvednek, miként juthatnak gyorsan pénzhez.
Akkor én is leírnék egyet, korábban ezzel a módszerrel kb. 1 óra alatt 120 e dodót kerestem egyedül, tiszta ügy, és nem macerás.
A Jobs-ok közül kiválasztani a Survivals módot, ott a Sandy Survival pályát, és a képen látható poziciót kell elfoglalni végig a kör alatt. Itt gyakorlatilag minden oldalról védve az ember, csak elölről jöhetnek a támadók, így meg könnyen levadászhatók. Egy kör kb. 15 perc alatt lefut, és 30 ezret csenget. Igaz, hogy a harmadik kör után már kicsit unalmas volt, de valamit valamiért."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
CactuS
Arcképgyáros
Ebből a szögből arra hasonlít az F620-ra. A maserati nekem élőben is olyan, hogy szokni kell a formáját, ha tehetném se biztos, hogy azt választanám (mondjuk játékban jobban sikerült emészthető formát hozni), viszont a hangja ennek is elég kellemes, csak hely nincs, ahova tegyem. Bár ha feladnám az eredeti felosztásomat, hogy V8/muscle, Terepjátók, classic, sportkocsik, páncélozottak + motorok, akkor még lenne néhány szabad hely, de az hogy néz már ki, hogy egy kuruma mellett parkol pl.: egy Comet?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Én tegnap cseréltem be a bankrablós garázsomat, mert kellett a hely. Egyszerűen rákattantam, hogy sima hétköznapi olcsóbb járgányokat is tárolni akarok és így kevés a hely (még így is, hogy most már minden garázsom tízes). Fix 4 emberem nincsen heistre, publicban be szoktam csatlakozni Pacificre és talán tegnap volt először, hogy valakinek nem volt ott garázsa, de nem is ismerték a Kurumás trükköt (lvl 50 alattiak voltak).
Pofás darab a banshee, az nálam még nem fért be a keretbe, helyette a Sultan RS lett (közrejátszott, hogy a legtöbb banshee-nek olyan hülyén 45 fokban áll a kipufogója). A háttérben az egy szolid F620?
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #33720 üzenetére
Nekem is volt fent Fraps régebben de valamivel össze akadt,vagy vírusírtó vagy mit tudom én már mi,de a játék vacakabb lett tőle,kevesebb fps meg akadozások.Inkább le töröltem.Mondjuk lehet maga a játék volt a hibás,a STO most sem fut úgy mint a GTA5 a gépemen,pedig vagy 6 évvel régebbi játék.
Na meg rohadt optimalizálatlan.
Nekem jelenleg ez a kedvenc kocsim,csak már nem fért el sehol csak a bankrablós házban. -
CactuS
Arcképgyáros
A rare dubstat csak rare dubsta tudja spawolni mostanában, ha jól tudom. Ezek króm vagy arany színűek és kb. 24k-t érnek. Azt hiszem, hogy csak mission közben spawnol, bár lehet csak azért ajánlják a Time to get awayt, mert fixen 12:00-re fagyasztja az időt és bármeddig tarthat a küldetés. Ha fent vagyok, akkor segítek szívesen, RSC-m; Nyrdian. Általában 18:00-23:00 között vagyok online, függ a gyerkőctől, az asszonytól és a fáradtságtól.
Edit: Válasz akart lenni, csak még reggel van.
[ Szerkesztve ]
-
-
Plata
félisten
Próbáljatok meg golfozni tűsarkú cipőben,irtó vicces.Ütéskor és helyezkedéskor a sarok eltűnik és a kari lába furán kifordul.
-
Plata
félisten
Van most fent valaki,aki tudna nekem egy dubsta-t spawnoltatni?
Eladásra lehet beszereznék párat. -
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Laraxior #33701 üzenetére
Sikerült megcsinálni? Vagy kell még help? (bár én lassan fürdetek, de utána vagyok).
Nincs is szebb, mikor belépsz publicba és látod az ékes magyar jókívánságokat. (volt folytatása is, de az már nem szalonképes, még ehhez képest sem)
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Valaki nem ér rá most a Kurumás küldetést megcsinálni?
Amíg a csajok nőnapoznak itthon*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest