Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilyeneket olvasva érzem nagyon, hogy másik generációba tartozunk - bár csak 31 vagyok.
Én, hacsak nem egy fontos üzenetet várok, akkor pont letojom hogy milyen chat megy a háttérben. Discord-ot rég letöröltem, Messenger és WhatsApp-ot szünetekben megnézem, de van amikor csak napi 1x. Megmértem mindenkit, hogyha fontos, akkor hívjon fel.Kocsó #26
Ez ilyen Apple-szintű okosság lehet, hogy vegyél egy második okos eszközt hogy az első egy funkcióját átvehesse.
Az okosóra ilyen szintű használata a fogyasztói társadalom csúcsa.ON
Nagyon sajnálom, hogy ez a cég is eldobja ezt a USP-t. (Unique Selling Point)
Ezzel a lépéssel a OnePlus is beáll a tucat kínai márkák közé, amit már csak az OxygenOS különböztethet meg a többiektől, ki tudja még meddig. (ugye az Oppo ColorOS is Oxygen alapú, vagy fordítva, de az Oppo tesója meg a Realme, az meg megy tovább a...)Konstruktívan gondolkodva, egy haptikus feedback-el párosított kapacitív "slider" ugyanolyan jó lehetne, több funkcióval. A közösség majd segít ezt is kitalálni, hogy a OnePlus csapatának ezen se kelljen gondolkozni.
-
Gomez86
őstag
30+-os vagyok, a második telefonom amin kikapcsoltam minden hangot amint először bekapcsoltam a készüléket. Rezgőn van.
Gyermekemnek most lett először telefonja, le van némítva egyből. Vannak erre okok hogy miért van, de nagyon sok ismerősnél látom ezt már, és fiataloknál meg főleg. -
válasz
Peaceliker #23 üzenetére
Hogy nem maradsz le így hívásról?
-
Hát nem tudom, ami kapcsoló van a OnePlus 12-n, azt még normálisan a kezemben fogva se tudom könnyen mozgatni, nemhogy a zsebemben...
bár lehet a tok miatt kényelmetlen, mindenesetre nekem nagyon nem is esik kézre sem.
Annyiban értek egyet DeFrancot is olvasva, hogy lehetnek szituációk, amikor illetlenség lenne a telefonon matatni és ekkor jól jöhet -
DeFranco
nagyúr
Céges telefonnál nagyon hiányzik. Egyrészt egy mozdulat váltani (a telefon feloldása nélkül), ami kényelmes, ha épp meeting kezdődik, másrészt nem kell a telefonnal babrálni (illetlen) ha csekkolni akarom, hogy némára tettem-e. Ha nem, és némítani akarom, akkor az plusz feloldás, tálcázás, stb.
Meg lehet lenni nélküle, de ilyen esetben jó funkció.
-
Feleslegesnek tartom a dedikált kapcsolót vagy fizikai gombot erre, a Quick Settingsben nyugodtan elférne neki egy csempe
-
janeszgol
félisten
Szerintem fontos kapcsoló, legyen akárhány állású, de a mai fiatal (30 alatti) generáció alapból némítva és csak némítva használja a telóját. Szóval nekik már felesleges az a gomb.
Ez inkább a középkorú és idősebb embereknek fontos. -
Ixion77
addikt
Te direkt szeretsz vádaskodni és kötekedni?
Én a némításról beszéltem, te az iPhone-nal való összehasonlítgatással jöttél és elkezdtél személyeskedni. Kifejtettem neked részletesebben, mert a mondandó szempontjából lényegtelen hogy a némítás és hang közt van-e még akárhány közbenső fokozat, az nem teszi lényegesen használhatóbbá a funkciót, így az eredeti kijelentésem továbbra is érvényesnek tartom. Erre újra visszatámadsz még magasabb lóról lesajnálva és tovább fokozva a személyeskedést.
Bárki elolvashatja a hozzászólásokat és eldöntheti ki a hunyó. Részemről ennek itt vége.
-
ArGab
őstag
Ne már. Samsungra váltva ez hiányzik legjobban OP7 után még 3 évvel a váltás után is, és jelentős részben ezért is szemezek most a Nord 4-gyel következőnek. Marha körülményes menüben váltogatni a módok között ahhoz képest, hogy csak másik állásba lököd a kapcsolót.
-
Shyciii
veterán
Én még hazudsz is
Azt állítod, hogy "Azt írtam, hogy a némítás/rezgetés/hang módok közti váltás számomra nem olyan fontos funkció, hogy fizikai kapcsolót erre lenne érdemes használni."
Valóságban te csak némításról beszéltél.
"Én mindig is feleslegesnek tartottam.
Jó dolog lehet plusz egy fizikai kapcsoló, ha jó az ergonómiája és jól konfigurálható, de a némítás nem olyan fontos hogy pont arra lenne érdemes használni."
És akkor én magyarázok bele bármit is. Vannak azok az emberek, akik képtelenek belátni, ha hülyeséget mondanak, vagy valótlanságot, és inkább 2 commentel lejebb hazudnak kőkeményen. Gragtula. -
Ixion77
addikt
Akkor ne tedd
Nem írtam olyat, hogy az Oneplus kapcsolója rosszabb lenne mint az iPhone-é, sem olyat hogy hány állású, sem semmi egyebet amit a szarkasztikus válaszoddal megpróbáltál belemagyarázni a hozzászólásomba.
Azt írtam, hogy a némítás/rezgetés/hang módok közti váltás számomra nem olyan fontos funkció, hogy fizikai kapcsolót erre lenne érdemes használni. -
Shyciii
veterán
Van annak valami pikantériája, hogy valaki olyasvalamiről beszél, amiről nincsen fogalma...
A Oneplus kapcsolója nem sima némító kapcsolót. 3 állású, és többek között lehetett csak rezgőre is állítani a némítás mellett. Sokkal jobban használható, mint az iphone megoldása. És mivel 3 állású, így egy iphone féle gombnyomogatás 1 fokkal körülményesebb, mint egy jól megragadható kapcsoló tologatása vertikálisan. -
L4mie
veterán
Én ezért választottam ismét OP-t 3ason nagyon szerettem, egyszerű, informatív....most is sokat használom, szerintem epic fail dobni.
-
MikeWazowski
veterán
"Pontosabban lecseréli." - jajj hát ki hitte volna....
másolás az megy ezerrel. Annyira pipa vagyok ere a gyártóra, régen imádtam, de amit az utóbbi 5 évben csinálnak... Az se érdekelne ha a HTC sorsára kerülnének.
-
Ixion77
addikt
Én mindig is feleslegesnek tartottam.
Jó dolog lehet plusz egy fizikai kapcsoló, ha jó az ergonómiája és jól konfigurálható, de a némítás nem olyan fontos hogy pont arra lenne érdemes használni. -
LosBlancosRM
őstag
"Pontosabb volt, eddig. Lau kifejti, hogy mindig is az kedvenc megoldása volt "
-
hdavid1
tag
Az egyediséget én is sajnálom, viszont nekem sokszor beleakad a zsebembe, amikor teszem el, és átkapcsolódik. Ilyen szempontból talán jobb az iPhone utánzat gomb.
-
roli543
őstag
Ezaz, dobd csak el ezt az egyediséget….
-
ati3738
aktív tag
3 állású kapcsoló
-
spect80
senior tag
Azért az már egy szint amikor az iphone koppintáshoz is a közösség segítségét kérik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Pontosabban lecseréli. A gyártó már nem érzi kellően funkciógazdagnak ezt a megoldást.
- AliExpress tapasztalatok
- Spórolós topik
- Grim Dawn
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AM 5 lapok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest