Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkr
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
sehogy.
csak azoknak van meg akik megvették még 2014-ben a régi konzolokra. -
Wiz Khalifa
veterán
Rosevelt kocsit honnan tudom beszerezni Online?
-
addman123
csendes tag
Sziasztok!
Ramking27 a social club accom, pc, lvl 27 vagyok, Series A Bikers-nél leragadtam, vagy kilépnek a felénél, vagy nem is jön senki. Esetleg ha valakinek lenne kedve segíteni, jelöljön be. -
BladeHero
tag
Sziasztok! Ma akartam játszani, de mikor beléptem a főmenübe akkor nem találtam az Online lehetőséget. Egyáltalán nem is tudok Online játszani most. Arra gondoltam, hogy múltkor mikor játszottam újra indult a gépem és most is írta, hogy legutóbb nem léptem kii megfelelően ezért indítsam safe vagy normal modeba.Normál módba indítottam de nem tudok Online módba játszani. Válaszokat előre is köszönöm.
-
cyberkind
félisten
Ha ezt a native trainert bent hagyom a játék mappájában, nem számíthatok semmiféle bannra, igaz?
-
4264adam
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azta most járt 60k$ egy csaj kiszabaditásáért elég sokat kapok ma

-
4264adam
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Elsőnek azt hittem engem akarnak megtalálóként istenükknek tisztelni
Azért valami háttértöténet lehetett volna , mert férfit is nőt is elfogadtak 
-
törölt tag
válasz
TiberiusX
üzenetére
nekem anno a sc bejelentkező képernyőn fagyott ki rendszeresen, ugyanazzal a hibával, amit te is írtál. akkor egy játékfájlok ellenőrzése, és az ikonon egy tulajdonságok/komp/megfelelőre állítva procedúra megoldotta a bajomat. az egészet egyébként az okozta, hogy feltettem a borderlands új részét, ami magával hozott pár "egyéb telepítendő" programot is. szóval, igen okozhat más program ilyen zűrt.
-
Bib
addikt
Sziasztok!
Ritkán játszok,viszont akkor keveset

Elakadtam kb kb 57%-nál, mikor mindegyik karakteremnél egy B-s küldetés helyet jelöl meg egy mólónál,de még nem lehet elkezdeni. Micheal nem mehet a városba mert rárepülnek ezren.
Franklinnel meg a maze bankról ugrottunk egy tehergépjármű platóra.Valami üzenetet biztos kihagytam vagy nem tudom.Köszi előre is segítséget. -
Ghard
őstag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Ha van helyed, akkor 7zip-el betömöríted a program files-ban levő gta mappát és elteszed valahova.
Amikor legközelebb telepíted, akkor kibontod, ezt a helyet megadod a socialos telepítőnek és készen is vagy.
Így a legfrissebb update-ek is meglesznek, azokat sem kell rátöltögetni az alap dvds vagy isos változatra. -
Wiz Khalifa
veterán
Én is akartam már venni egyszer ha lett volna a közelbe. Hogy ne az én lemezeim koptassam meg hogy legyen egy az asztalon is. Mert a sajátom a gyűjteményből nem szívesen emelem ki. De látszik te ilyenekre se gondolsz.
Csak nem tudom miért olyan hihetetlen ez...
Na mind1.
(#31576) pokers:
THX! -
TiberiusX
tag
Sziasztok!
Ma elakartam indítani a GTA V-öt és működése leállt...
Bejött a Social Club valami 54.2MB letöltéssel, végig ért a csík és leállt..
Tegnap feltettem a GTA 4-et mellé, esetleg az bezavarhat?
Most betettem a CD-t és Repair módban végig tolom, hátha..
Valakinek volt már ilyen? -
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na ne szopass,ki az a bolond aki az értéktelen dobozért pénzt ad ki,akkor inkább megveszem eredetiben,jah mégse,mert nekem is dobozosan van meg.
-
pokers
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Meg kell szerezni a lányok telefonszámait a Vanilla Unicorn bárban, utána már házhoz hívhatóak.
Ugyan úgy, mint story módban, csak ott ugye te mentél a lány lakására, online meg fordítva, a lány jön a te lakásodba. Persze célszerű a lakásból hívni, mert elég gyorsan odaér. Én már jártam úgy, hogy a városban krúzolás közben hívtam, de mire hazaértem, megunta a várakozást, mert nem nyitott neki senki ajtót
-
Bjørgersson
félisten
Ki az a hülye, aki nem hallott még olyat, hogy valaki gyűjti a dobozokat? Vagy esetleg már van accountja, de nem akarja még egyszer megvenni a játékot, ezért csak a lemezeket veszi meg? Tényleg ennyire szűk látókörű vagy?
...szívesebben telepíteném ISO-ból, mint a RS szervereiről...
-
pokers
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ha ilyet tapasztalsz, érdemes sessiont váltani. Esc - online fül - find another session vagy valami hasonló.
Lehet találni olyat, ahol nem ennyire paraszt a cheater.
Az viszont az összes public sessionre igaz, hogy szeretik a játékosok egymást öldösni. De ezt sose értettem meg miért jó, mert se pénz, se rp nem jár érte
Ez viszont kivédhető, ha átkapcsolod magad passzív módba (M - Enable passive mode), de ekkor te se tudsz használni fegyvert.
Lakóhelyed, garázsod alapból nincs. Haverokhoz, akiknek van már lakásuk, be lehet "kéredzkedni" héderezni, "olyan" lányt hívni, zenét hallgatni, tv-n keresztül nézni a többi játékos ökörködését, piálni, füvezni
Ha havernak jachtja is van, akkor azon jaccuzizni is lehet. -
Plata
félisten
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Túladtál a lemezeken?
Ki volt az a hülye aki megvette a lemezeket,de a Social Club accot nem adtad oda?Hisz anélkül nem is tud játszani,max kirakja a falra dísznek a lemezeket.
De egyébként minek torrent?Ha valóban van eredetid,akkor szedd le a rockstar szervereiről.
Ha meg csak azt szeretnéd tudni honnan lehet szerezni törtet,akkor passz,nekem ugyanis eredeti van,és tudtommal a tört szart sem ér.Mert ha rendesen végig akarod vinni a játékot ahhoz eredeti kell,mivel az egyik tőzsdéhez kell net kapcsolat. -
Ombre85
tag
Ha valakinek kellene 2 normális ember a küldetésekhez/versenyekhez, akkor szívesen csatlakoznánk öcsémmel PC-n. 21-es szintnél tartunk, nincs nagy tapasztalatunk, eddig csak versenyezgettünk, de állandóan belebotlunk az idiótákba, vagy csalókba, ezért szeretnénk csatlakozni egy olyan körhöz, ahol mindenki úgy játszik, ahogy kell

Olyan sessiont is kialakítanánk, ahol nem elsődleges a másik kiiktatása, hanem lehet normálisan kódorogni. Ilyet eddig csak private-al tudtunk megoldani, de ketten már kezd unalmasodni. -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Az eredeti DVD ISO-k letölthetőek-e valahonnan pl torrenten? Dobozost vettem, de a lemezeken már túladtam, és szívesebben telepíteném ISO-ból, mint a RS szervereiről, hely pedig van.
-
Mengele
tag
Hi
A Havazast azt hogy tudom vissza hozni?
Nagyon bejott.
A Helpet elore is koszonom

-
Plata
félisten
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ha nyilvános session akkor lazán,mert sok a hacker.
-
Atish19
őstag
Lehet online átadni pénzt valahogy haveroknak?
-
Adam_Shepard
addikt
Par napos meg az elmeny, de ez normalis hogy 23632 db bevasarlokocsi meg 39 db repulogep spawnol be az online jatemodban? + beleesek a texturaba.
-
parkr
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
nekem is megvan. ezt a leírást ajánlom hozzá
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Jelen.
-
Adam_Shepard
addikt
A numero uno acseszt megcsinálta már valaki innen?
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
ami a játékmenetet illeti, általában minden úgy megy mint a singleben. vagyis ha nagyon rendellenes dolgot találsz akkor az modder/csaló (hívd ahogy tetszik), ilyenkor érdemes sessiont váltani. ha publicra mész megelőzni sajnos nem tudod. orvosolni úgy lehet, hogy privát vagy crew sessionbe lépsz be.
házat olyat érdemes venned, ami alapból "heist szobás", erre neten találsz kiírást. ott még az ablakon való kilátásról is lesznek képek, mert ugye az mérhetetlenül fontos és emiatt megér több pénzt a lakás (nem). -
laceszgamer
addikt
Akkor reklamálok, jóval több volt mint 20.000 alapból.
Segáz lett 2 kocsi ingyen ha úgy veszem, poénnak egyszer jó volt.Mondjuk ha már így-is úgy-is 10 nap, ennyi erővel bevásárolhattam volna mindent yact-ostól aztán done.

Mondjuk le a kalappal olyan tekintetben, hogy kb 2 óra kellett míg lereagálták a dolgot, pedig senki más nem volt a privát session miatt, remélem akkor legalább azokkal szemben is ilyen hamar lépnek akik másokat szivatnak és hasonlók.

-
Ghard
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Adták, én sosem dobtam másnak se.
Kb 120 milla lehetett
De persze több hónap alatt, nem egyszerre.(#31554) laceszgamer
előbb írtam, pénzt 20 000re állítják, többi minden marad. -
laceszgamer
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nos jelentem kb 2 óra alatt reagálnak a dologra.
Gondoltam egy próbát megér csak /fun, igazából private session 3 misi 30-40k /darab zsákokból, semmi egyéb ökörködés. Vettem két autót, kiléptem majd vissza, sacc 2 óra kellett és üzenet: 01. 12-ig pihi van.
Arra leszek kíváncsi az autók megmaradnak-e illetve mennyi pénzt hagynak mert alapból is volt közel egy millám. 
Segáz, addig a single pont belefér a 100%-os menet.

-
Ghard
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Vagy mod menü miatt, vagy a rengeteg pénz miatt amit felszedtem. Vagy mindkettő

-
Plata
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Private session,sztori módban tudod elindítani.
Valakinek elloptad a kocsiját,volt rajta bomba a tolvajok ellen.
-
BigBlackDog
veterán
Na, megvolt az első 10 perces online élményem...
Karakter megcsinál, repülős videó lemegy. Kicsit mondjuk gyanús volt, hogy miközben Lamar furikázta el a karakteremet, egyszer csak eltűnt az anyósülésről és a hátsó ablakon keresztül látni lehetett, amint az út közepén lebeg, mintha a kocsiban ülne.
Aztán rendben lement az autóverseny, ezután valami drogpakkot kellett leszállítani Lamaréknak, majd ruhát kellett összeszedni.
Miután kijöttem a ruhaüzletből, a bolt előtt állt egy másik kocsi is. Ugyan pink színű volt, de jobbnak tűnt, mint az a jármű amivel odamentem, szóval a pink izével jöttem el.
Furikáztam egy darabig, valami random ember is betelepült mellém. Aztán egyszer csak mindketten a kocsi mellett voltunk. Beszállni nem tudtam, zárva volt. Pár másodperc múlva aztán el is tűnt a jármű. Szedtem össze valami terepjárót, amire két sarok után érdekes külső erők (=tiszteséges speed up) kezdetek hatni. Sikerült még kiugranom, újabb négykerekűt keresnem. Néhány sarok után ez is a külső erők uralma alá került, de ebből már nem tudtam a robbanás előtt kiugrani. Ezt követően kiléptem.
1. Természetes ez, vagy valaki csak vicces kedvében volt?
2. Hogyan lehetne elkerülni legközelebb az ilyeneket? Zárt szerverek -pl. valami ph-s közösség által preferált- vannak esetleg?
3. Online részben van alapból valami lakóhely alanyi jogon? -
Plata
félisten
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Hát Heistre lehet menni,feltéve ha engednek,én általában kirúgom a 30 szint alattiakat heist-ről ha én vagyok Host,de nem minden heist-nél,ha laza heist van akkor jöhet,de a fináléra minimum 30-as kell.
Ha van high-end házad és 12-es szint akkor te is indíthatsz.
Komolyabb heist-hez kell a legerősebb páncél,jobb fegyver satubbi,és a legjobb páncél 30-as szinten válik elérhetővé,egy keményebb heist-en a kis szintű karikat a zsaruk vagy egyéb csúnya bácsik egy lövéssel leszedik. -
maser
tag
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Ja, én most story mode-ra gondolok, mert kijátszottam.

-
maser
tag
Üdv!
Hogy lehet pénzt szerezni (itt az ilyen millákra gondolok)?
Esetleg lehet újra csinálni akkor valami heistet? -
mexel
veterán
Sziasztok! Nincs arra mód hogy kikapcsoljam az éjszakát és az esőt? Offline persze. Valami patch vagy kód?
-
Puma K
nagyúr
Nekem nagyon tetszik a havas pálya és a hóval borított úton való vezetés.
Amelyik verda erősebb-nyomatékosabb azzal csúszkálok erőből, amelyiknek meg kézifékkel indul meg a feneke annak adom az ívet kézifékkel és csúszkálok úgy akár még heist közben is!
Ha vannak rendes emberek akkor pár óra alatt is meg van az első millió.
Utána meg orrvérzésig lehet ismételni a PS szériát. -
Plata
félisten
Tegnap mi este bankrablósat játszottunk,és elég idegesítő volt a hó.Háromszor raboltuk ki a bankot.
Jah tényleg az utolsó rablásnál a rendőrök bementek a bankba.
Mindig úgy csináltuk a rablást hogy én és még egy tag kirohantunk bankból kinyírtuk zsarukat elmentünk a mocikhoz,felrobbantottuk őket kurumával visszamentünk a bankhoz ahol a másik két csapattárs biztonságban volt,na a harmadik alkalomnál köcsög rendőrök rájöttek a trükkre és bementek a bankba.
Asszem a harmadik bankrablásnál leálltunk hógolyócsatát vívni.
-
Ghard
őstag
Ma lekerült rólam a ban. Csak a pénzt vették el, minden más megmaradt (még a behekkelt roosevelt is).
kb 3 millió helyett 20 000et hagytak a bankszámlán
Kár, hogy már nincs hó.
Erre az egyre kíváncsi lettem volna, mert mindenki panaszkodott a nehéz irányításra. Sinlgeplayerben a hó annyira minimálisan csúszik (szerintem), hogy említésre sem érdemes. -
pokers
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Az összes szerveren ugyanaz a karaktered lesz, ugyanakkora vagyonnal, ingatlannal, ingósággal.
Ha story módból indítod az online-t, akkor tudsz választani, hogy milyen szervert keressen, ahol esetleg vannak barátaid vagy épp a csapatodból online.
Ha egyből ugrasz online, akkor azt figyeltem meg, hogy próbál olyan szerverre rakni, ahol azonos régióból játszanak, mert soxor vagyok én is oroszok, csehek, szlovákok, románok között.Egyébként valóban nehéz összehozni egy magyar heistet, most is volt pl hogy 3-4en voltunk ph-sok a szerveren, de mire én végeztem az elkezdett gang attackkal, minden magyar eltűnt a szerverről.
Ha meg vannak magyarok, azok már egy összeszokott csapatot alkotnak és együtt heistelnek.
Amit én eddig random játékosokkal játszottam küldiket, kb 20%-át sikerült befejezni, mert állandóan kreténekkel kerülök össze
Pedig heist terén én is elég gyengén állok, csak a Fleeca van meg
-
BigBlackDog
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
Erre gondoltam én is, de mintha a másik karakternél nem lett volna ott semmi betű. De ezek szerint csak nem figyeltem fel rá.

(#31528) vzarmo + többiek: Köszi a tippet! GTA Online-ban hogyan működnek a szerverek? Van egy karaktered, ami minden szerveren ugyanaz és lehet fejleszteni, vagy szerverenként más-más állapotú a karaktered?
-
negyven2
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
A spoileres részhez nem spoileres válasz:
Ez normális, mivel másik karakterrel elindítva a küldetést más szemszögből mutatja az eseményeket.
-
CactuS
Arcképgyáros
A hajó védés olyan 25-30k plusz a béres, ha nem te vagy a vip. De ügye ezeken a küldetéseken van valamekkora cd. Amúgy én tolnám a heisteket, de vagy nem vagyunk meg vagy már a könyökén jön ki a többieknek. Lehet időben az sem jobb pénz, csak többet ad egyszerre, nem tudom.
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
A legfontosabb, hogy szerezz pár ismerőst. Minden sokkal egyszerűbb lesz. Látszik, hogy maximalista voltál single részben, így a heist challengeket (amikkel viszonylag sokat lehet kaszálni) szerintem barátokkal sokkal egyszerűbb megcsinálni. Nagyon sok küldetés lesz, ami 2 főnél kezdődik, ezért is fontos amit említettem. sajnos a random emberek, pedig igazodnak a "titulusukhoz", ami a viselkedésüket illeti. Nagyon kevés a normális/nem csaló.
-
Adam_Shepard
addikt
Ó, remek! Látom van nem is egy ismerős arc itt is

-
4264adam
nagyúr
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
kb 24 óra alatt. 3.-ra viszem végig eddig olyan 10(F) 10(M) 10(T) óra volt a vége mindig. Ha csak a 69 db fő szálat csinálod az megvan szvsz 24 óra alatt is összesen.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Szerintem, ha esetleg szabad vagy (pl. ünnepek, szabadság), akkor kb. egy hét alatt 5-6 óra/nap befektetéssel megoldható. Ha kevesebb az időd (hétköznaponként 1 óra, hétvégente 2*2-3 óra), akkor egy-két hónap közötti időre tippelnék.
Persze ez csak a saját becslésem. -
Mr. Erikszon
senior tag
Kb mennyi idő alatt lehet kitolni a sztorit?
-
csabi0805
senior tag
Nekem is az Xbox One gombjai vannak a képernyőn.
Ne foglalkozz vele.
-
BigBlackDog
veterán
Végül sikerült végigvinni ismételten a fővonalat, csak most már tőzsdéztem is.
Így egy milliárd felett vagyok bőven mindegyik karakterrel (M - 1.4 milliárd, T - 1.15 milliárd, F - 1.15 milliárd). Maga a sztori számomra eléggé kellemes volt, legfőképpen azért, mert nem az "öld meg/rabold el XY-t és kapsz sok pénzt" típusú küldetések voltak (GTA III-nál, VC-nél még eléggé ezek domináltak, ha jól rémlik). A másik szerintem nagy ötlet, ami a véleményem szerint érdekesebbé tette, az a több főszereplős játékmenet volt. Számomra a GTA IV-hez képest egyértelműen fejlődött játékmenet-küldetések (technikai) terén, illetve hangulatban is. Persze gondolom már hatszázan leírták az értékelésüket, szóval csak saját véleményként írtam le a fentieket. 
A tőzsdét a jól ismert leírás alapján csináltam, innét működött minden (ugyan a Hitch Lift 1 random eventnél nem volt olyan nagy a haszon, mint amit beígért a leírás, de egy-két másik helyen jóval magasabbra kúszott fel a profit). A sztori közben is egyszer-kétszer sikerült pénzt összeszedni a konyhára ezen leírás alapján (egyedül csak a Caida Libre küldetés utáni részvényemelkedést nem sikerült tapasztalnom, a többi nagyjából működött).
Első körben egy régebbi verziót volt csak lehetőségem nyüstölni (asszem valami virágboltból lett beszerezve), a steames verzióban két változást is tapasztaltam ehhez képest.
1. Míg sikerült végigérnem a küldetéseken összesen 5 alkalommal produkálta az "Alkalmazás hibát észlelt és leállt" jelenséget. Két alkalommal küldetés közben, pont a sűrűjében, egy alkalommal pedig a küldetés végén az értékelő képernyőn. A virágbolti verzió ehhez képest atom stabil volt, egyszer sem fagyott, szállt el.
2.Volt egy küldetés -Bury The Hatchet-, aminek az elején összeveszik Trevor és Michael. A virágbolti verzióban emlékeim szerint Trevorral vittem végig, vele szálltam fel a sivatagi reptérről, majd belerepültem egy komoly viharba North Yankton felé vezető úton és jött a videó a temetőben történő sírásásról. A steames verzióban már Michael-el repültem oda, de visszafelé szintén Trevorral jöttem. Lassan, leginkább mivel már a lényegi történések elfogytak, GTA online-t is ki szeretném próbálni.
Van valami fontos tudnivaló, amit már az elején is érdemes szem előtt tartani (azon kívül, hogy pl. mindenféle trainert szedjek ki a játékból)? -
Frogged
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Igen a tenger parton van köszi a helpet
, rá próbálok gyalog vagy taxival akkor. -
Neoteric
addikt
Van itt vki aki ps4en tolja és szeretne a napokban heisteket csinálni? Pacific standardot leginkább.
-
Frogged
aktív tag
Sziasztok egy kis help kéne story mode-ban.
KB a játék 2/3adánál járhatok most csináltam meg a vonat kisiklatós küldit Trevoral és Michaelel.
Az FIB-sek akarnak valami küldit adni (valami vegyifegyverekel kapcsolatos dolog lesz ha jól értetem), de bármelyik karakterrel oda megyek azt irja jöjjek vissza később.
Azóta meg csináltam minden mellék küldit csak franklinel maradt egy ejtőernyős cuc , de azóta sem engedi elkezdeni.
Be bugolt a játék vagy van valami feltétele hogy elkezdődjön a küldi? -
Plata
félisten
válasz
Puma K
üzenetére
Én nem nagyon örülök a havazásnak,mi a fenének hó San Andreas-ban.
Bár tegnap bankrablás közben leáltunk pár percre ökörködni és le nyomtunk egy hógolyó csatát.
De amúgy engem zavar,sokkal szarabb így vezetni,tegnap este fix csapattal háromszor nyomtuk le a bankrablást,és sokkal szarabb így hóban vezetni.
Úgy belejöttünk a Pacific standard Heist-be hogy a harmadik alkalommal már nagyon gyorsan le toltuk.
Az elsőt én host-oltam,arra jöttek be random emberek,és tök jól elvoltunk,így összeálltunk még két bankrablásra,mind a három alkalommal hardon toltuk és szinte semmi lóvét nem vesztettünk.Még sosem szereztem ilyen sok pénzt egy este.Valamikor 9 körül kezdtük és 1 óra körül lett vége. -
edda80
tag
válasz
debrecenikri
üzenetére
Hát ja ez jó, de félek nem lesz jó hosszú távon...

-
4264adam
nagyúr
Na én is elvittem két személyt a
, kikerülve a keritést be mentem és nem kezdtek el lövöldözni két embernél. Mit lehet tudni erről a helyről? 2k$ kaptam értük"pucér emberkés hegyre" "szerelmes részeges párt vittem" -
ats123
csendes tag
-
Atish19
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Már megnéztem mielőtt kérdeztem. Megtaláltam az NVIDIA-s oldalt, de az angol és informatika tudásom nem annyira kiterjedt, hogy értelmezni tudjam a ''szakkifejezéseket''. Ha valakinek lenne pár másodperce bepötyögni , hogy melyik opcióval babráljak azt megköszönném.
-
Ghard
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Segítek

Windows <- Microsoft -> Xbox
Minden pc játékban ami valamennyire konzolos is, ott vannak az exbox gombkiosztásai. A "hivatalos" windows kontroller az xbox kontroller. Ennyi.
Teljesen független attól, hogy miről portolták, vagy portolták e egyáltalán.
Én mindig ps3/ps4 kart használtam, de ilyenkor is xbox felület van.
Eddig csak a Batman: Arkham Knight volt az, ahol playstation ikonokat láttam a játékban pcn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MIKROTIK XS+DA0001 kábel
- DeepCool Tápegység 500W - PF500 (80 Plus, Aktív PFC, 12cm )
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként nem igazán van köze a sztorihoz, szerintem nem kell spoiler alá raknod.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)