Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Puma K
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Én sem vagyok hívő. Nálam a tapasztalataim a mérvadóak.
Volt AMD procim utoljára egy 3200+ Venice Soc939, VGA-ból is volt tőlük (ATI HD4850, AMD Mobility HD5470).
De inkább írok privát üzenetet ezzel a témával kapcsolatban miért jutottam erre a véleményre az évek és a cserélt alkatrészek során.
Nvidia kártyához miért kéne GSync monitor?
Az csak egy szolgáltatás amit használhatsz ha akadásmentes játékélményt szeretnél, de nem kötelező ezt a funkciót használni így nem kötelező GSync monitor sem.
-
törölt tag
válasz
geckowize
üzenetére
ugyanolyan verseny, mint a többi, csak egyedül mész. szóval te leszel az első, így értelemszerűen az első helyezésért járó pénzt kapod. csak arra kell figyelni, hogy 8 perc után érj a célba, és legalább 2 körösre állítsd.
úgy csináltam, hogy gyorsan végigmentem a pályán, a cél előtt kiakasztottam a "W" és "S" gombot, aztán mentem a dolgomra. 8 perc körül visszamentem a géphez, és bementem a célba. kb 10 perc egy kör újraindítással együtt, és kb 8000 pénzt lehet összeszedni, szóval egy óra alatt ~50000. egy kézzel gyorsabban nem tudtam pénzt csinálni. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Laraxior
üzenetére
Én sima contanct mission-öket tolok telefonból. Nincs kötött jármű, ha hülyék a társak az se baj, ha meghalnak az sem. Esetleg néha VIP, ha vannak fent páran, amúgy már publicba sem járok.
Bolti rablás, race nagyon keveset ad, DM/TDM nekem nem fekszik, marad a contact mission. A heist elvileg jobb lehet, ha jó a csapat és pörög a dolog. Értsd: véletlen csapatból 1000:1 kb az esély.
Bounty: vagy azért kapja, mert ellopott egy autót egy NPCtől, vagy egy másik playertől kapta. Van ilyen napi, hogy collect a bounty from a player.
-
Laraxior
titán
És a set of Bounty micsoda? Mert latom mindig kirja hogy ennek annak a nevére...
-
geckowize
őstag
válasz
üzenetére
A solo verseny az milyen, egyedül mész és időre kell teljesíteni? Csak mert ki akarom maxolni a tuningot az Armored Kurumámra csak amilyen tapasztalataim vannak eddig a race-ekről, elég esélytelen annyi wint szerezni, mert általában nem non-contactra állítja a host és tele van aberrált vérpistikékkel, akiknek az egyetlen célja az, hogy kilökjön és felidegesítsen.
-
törölt tag
válasz
Laraxior
üzenetére
solo versenyekkel farmoltam ki a zentorno-t (csak bal kézzel tudtam játszani, a main hand az offon volt), szóval ez is lehet egy alternatíva. open sessiont kerültem mindig a csíterek miatt. solo küldetésekkel is lehet pénzt szerezni, csak figyelni kell az időt, hogy jó pénzt adjon. ez a versenyre is igaz, ott 8 perc után kell beérni a célba, és akkor kapod a legtöbb lóvét.
-
geckowize
őstag
válasz
Midway
üzenetére
Szerintem neked akarta írni, próbáld meg ezt.
(#32883)
Syd2012:
Van egy oldal amit egy fórumtárs osztott meg. A gyári hivatalos GTA V-t tudod leszedni vele meg külön a Patch-ek is fent vannak torrent fájl ként.
Én megjelenéskor így szedtem le őket hogy tudjak hamarabb játszani vele. -
Laraxior
titán
Nem lehet valahogy gyorsabban penzt csinalni? Nem kell millio, de bolt kifosztassal, meg a egykerekezős, max sebesseges challegekkel, sosem tudom megvenni azt a páncélozott Mitsu Lancert

-
Snip3r_HUN
addikt
A Rockstar igazán kezdhetne már valamit a szerverparkjával mert kritikán aluli, a bugokra csak rátesz egy lapáttal.

-
Gyula84
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
szerintem nem megy már az

-
geckowize
őstag
válasz
Midway
üzenetére
Nincs ismerősöd aki ugyanúgy megvette és feltelepültek a frissítései? Mert mi úgy csináltuk, hogy aki megvette, az megkapta a kódot, de ugye le kellett volna szednie az egész játékot rockstar szerveiről, amiről gyorsan le is beszéltem, így megkapta az én dvd-imet, felrakta, majd az én telepítési mappámat bemásolta a telepítés helyére, felülírva mindent, tehát egyből a legfrissebb verziója lett.
-
Grafirka
őstag
Ismerosom erdeklodik, offline jatekmodban miyen kuldetesekkel lehet sok penzt keresni ?
-
geckowize
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Azt megköszönném.

-
geckowize
őstag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Átfogalmazom a kérdésem: Más 3 GB-os R9 280X-szel milyen beállításokat használ?
A cikk szerint állítottam be, de mivel ott nincs konkrétabb dolog leírva annál, hogy az egyik beállítás very high-ra állítása a magas pixel fillrate-ű kártyán javasolt, ezért nyilván feltettem mindent maxra, de nem lett valami jó eredménye. Arra voltam még kíváncsi, hogy a cikkben voltak olyan beállítások említve, amelyeknél azt írták, hogy jelenleg nincs előnye, csak hátránya, azok közül van-e olyan már ami javítva lett?
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na látod ez érdekes,én minden nap mikor felmegyek,akkor invite only sessionban kezdek,mégis összevissza rakja a hajót,tegnap este valahol Paleto Bay környékére kerültem.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Puma K
üzenetére
Nem akarok belemenni a piros-zöld flamebe, mert egyrészt engem nem érint, nem vagyok hívő, az aktuális jobb vétel hozta úgy, hogy Ati mellett kötöttem ki, másrészt offtopik, de szerintem kicsit hanyagolni kéne ezt a részrehajlást mindenkinek. Te is folyamatosan fújsz az AMD/ATI kártyákra, minden kérdésnél, ahol felmerül a márka egyből jössz egy frappáns válasszal, holott ha körbenézel a neten, akkor találni bőven elégedetlen nvidia tulajt is GTAV kapcsán. Az oké, hogy te vagy bárki más a zöldeket pártolja, ezzel nincs is semmi gond, de nem kéne átesni a ló túloldalára.
Nagyon off: Azt is bírtam, amikor valaki benyögte, hogy el kell adni az AMD kártyát és vegyen helyette nvidiát, mert jobb vétel. Aha, csak mondjuk akkor monitort sem árt cserélni, de szőrén nem lehet GSync-es típust kapni...

Windows 10-et viszont adom, ez egy isten átka oprendszer: a driver pakolászás még a kisebbik gond. Cégnél most sikerült úgy automatán frissítenie magát az egyik W10 gépnek, hogy gyakorlatilag eltűnt az áruház, nem indultak az appok és az office alkalmazások sem. És nem volt választható a frissítés. MS support szerint egy hibás leállítás miatt lehet, hogy sérültek a helyi fileok. (a világért sem ők b*szták el...) Ehhez képest az, hogy néha valamit tököl a driverrel már igazán apróságnak tűnik.

-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem,mindig oda tesz ahol épp van hely.Ha beállítasz valamit és már foglalt,akkor azzal mit csinálna?
-
Bjørgersson
félisten
Be lehet valahogy allitani, hogy mindig egy fix pontra spawnoljon a jacht?
-
Ghard
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=GWVtZJo-HqI
GTA IV vs GTA V
-
Giii
senior tag
Feltelepítettem az utolsó Catalystot (15.11.1 beta) és az GTA Onle-ban amikor kapom az üzeneteket a betűk elvannak "kicsit" mosódva.Mitől lehet ez vajon? Morfológiai szűrés kivan kapcsolva,először azt gondoltam az a ludas de nem igazán.Minden normál beállításon.Ötlet?
-
Mike
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
storyban bármit ellophatsz, csak állj be vele egy garázsba. online azoban egy pár sima és egy pár ritka autón kivül mindent meg kell venni. Ha oylan kocist találsz amit éppen Simeon keres, azokkal is be tudsz állni a garázsodba.
Többiek:
az mitől ven, hogy megvettem egy garázst, és van amikor mutatja a térképen, de inkább nem. ez a vasút melletti MOD Shop túloldalán lévő, a főútra nyiló 10-es garázs
szerencsére minden alkalommal ott van, csak kicsit idegesít, hogy nem jelzi a térkép -
Puma K
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A szoftveres résszel együtt az is bele tartozik

-
Plata
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
Online-ban semmilyen boltban vett kocsi,heli,motor nem veszik el.Ha összetöröd vagy felrobban,esetleg be ejted a tengerbe,hívod a biztosítót és párszáz dolcsiért visszakapod,ha valami balfék felrobbantja,akkor ingyen.
Sztoriban ha veszel saját kocsit mocit és kimész vele városba és összetöröd akkor bukta.
Na bakker,látom már válaszoltak,de nekem az előbb még ez a Hsz volt az utolsó, a többit nem mutatta.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Dr. Akula
üzenetére
"Erre így nyilván nem lehet 1 mondatban válaszolni, függ a géped többi alkatrészétől is, azt meg senki nem fogja letesztelni hogy minden patch után minden létező alkatrészkombinációval hogy fog futni. És akkor még ott van az is hogy mi fut a háttérben (víruskergető), vinyóról vagy SSD-ről tölt (az is AHCI vagy NVMe - az exceles festőmester képei NVMe-n állítólag pikpakk megnyílnak, nekünk meg 10 perc), RAM sebesség / késleltetés, stb. Ezt neked kell kitapasztalnod."
Így-így

Ameddig az ember nem tudja rendben tartani a gépét úgy mint feleslegesen futó és települt programoktól megkímélni a rendszert, addig ezekre sajnos oda kell figyelni.
Főleg a GTA-nál vettem ezt észre így lassan 1 év után, hogy kint van a játék PC-re.Minden PC annyira erős amennyire a tulaja engedi hogy az legyen

-
Puma K
nagyúr
válasz
geckowize
üzenetére
Szerintem gyorsabban kapsz választ a kérdésedre ha magadnak beállítod azt amit ott írnak, majd tesztelsz hogyan fut azokkal a beállításokkal. Menjen valami FPS rögzítő program ami több órányi játék után ad egy "végső" minimum és egy átlag FPS-t.
Aztán ha sokallod az értékeket
akkor kezdj el feljebb venni ezt-azt ami látványbeli különbséget produkál. De szerintem egyszerre csak egy valamit variálj aztán tesztelgesd. Lehet sok idő, de végül kapsz egy olyan beállítást amit a te géped tud tartani és te is meg vagy elégedve a látottakkal.Számomra már csak a VRAM mennyisége szab határt, mert most jelenleg bármi van több órányi mérés után maximum 2015MB-ot eszik a játék a 2048MB-ból.
A játék ugye alapból túloz amit a menüben ír.
Nah elkéstem a hsz-el sokáig írtam aztán el sem küldtem rögtön

-
Dr. Akula
félisten
válasz
geckowize
üzenetére
Erre így nyilván nem lehet 1 mondatban válaszolni, függ a géped többi alkatrészétől is, azt meg senki nem fogja letesztelni hogy minden patch után minden létező alkatrészkombinációval hogy fog futni. És akkor még ott van az is hogy mi fut a háttérben (víruskergető), vinyóról vagy SSD-ről tölt (az is AHCI vagy NVMe - az exceles festőmester képei NVMe-n állítólag pikpakk megnyílnak, nekünk meg 10 perc), RAM sebesség / késleltetés, stb. Ezt neked kell kitapasztalnod. A cikk amúgy itt található, dikházd meg. Nekem ezelőtt 7970 CF volt, azon még a menü is szaggatott (maga a program már nem annyira), 1 szál 980-on meg teljesen jó, a program által felajánlott alapbeállításokkal, WQHD-ban.
-
Laraxior
titán
Vettem egy motort, garázsba betettem, de ha kimegyek vele osszetorom, akkor elveszik?
-
geckowize
őstag
válasz
Puma K
üzenetére
(#32845)
4264adam: Pontosan így történt, ahogy Puma K leírta. 
Valaki tudna az eredeti kérdésemre válaszolni?
Akinek R9 280X 3GB-os VGA-ja van, az meg tudná mondani, hogy milyen beállítások ajánlottak?Megjelenés után volt PH-n egy cikk, hogy mely beállítások mit jelentenek, aszerint próbáltam beállítani, de azóta már lehet, hogy van amit update-ekkel javítottak, azért kérdezem.
Lehet már kérdeztem, de sajnos nem találom, a minimapos grafikai bug mi miatt lehet, ha nincs bekapcsolva MSAA? Olyanra gondolok, hogy pl van egy sárga kör alakú terület a térképen és abban pixelesen egy átlátszó csík villog.
-
Brenor
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen konfig mellett milyen beállításokkal tudnék 50-60 fps körül játszani?
Intel core i5-2300 2,8 ghz
8 GB ram DDR3
Gigabyte Radeon r9 380 4 gbMivel nem valami erős a procim így nem tudok mindent maxra húzni. Milyen beállísokat vegyek feljebb very highra, ultrara és milyen beállításokat hadjak normalon vagy highon?
-
geckowize
őstag
válasz
digo00
üzenetére
Haveromnak is r9 390 8gb vga-ja van, csak 12gb rammal és i5-4590-nel, ő kimaxolta, csak a Frame scaling-ot rakta az advancedben 3/2-edre asszem, így van 40 körüli fps-e fullhd-ban.
Akinek R9 280X 3GB-os VGA-ja van, az meg tudná mondani, hogy milyen beállítások ajánlottak? Megjelenés után volt PH-n egy cikk, hogy mely beállítások mit jelentenek, aszerint próbáltam beállítani, de azóta már lehet, hogy van amit update-ekkel javítottak, azért kérdezem. Lehet már kérdeztem, de sajnos nem találom, a minimapos grafikai bug mi miatt lehet, ha nincs bekapcsolva MSAA? Olyanra gondolok, hogy pl van egy sárga kör alakú terület a térképen és abban pixelesen egy átlátszó csík villog.
-
digo00
tag
Valaki leírná nekem,hogy milyen beállítások az ajánlottak a gta v höz ezzel a konfiggal?
I5 4670 3.4 ghz , 16 gb ram,sapphire r9 390 8gb.
Előre is köszönöm. -
geckowize
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nagyon durva, ez már szinte a jobb NFS-eket idéző tuning, én meg azt hittem, hogy Lamarnál csak ilyen F&F jellegű csak printscreenre de másra nem jó lowridereket lehet csinálni.

-
Puma K
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Lamaros,
ahol a kocsid lehet langyos.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Am szép ez a Níd fo szpíd

-
geckowize
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ilyen tuningot a sima Mod Shopban lehet csinálni, vagy Lamarnál?
-
Wiz Khalifa
veterán

-
geckowize
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Na kipróbáltam az Intel Pentium G3220 + R9 280X párosítást, Online-ra alkalmatlan még full Normal beállításokon is, mivel 5 percenként úgy beakad, mint állat, ha ez misszió/heist közben történik, akkor a többieknek azt íjra, hogy én lefteltem, nekem azt írta h a többiek, aztán vége az egésznek... Ha velem utazott valaki, akkor mondta, hogy úgy laggol mint állat, respawn-szerűen halad a kocsi előre, ha én utaztam mással, akkor én is így láttam a haladást... Úgyhogy megy a gépbe az i5, kell ide a 4 mag.
-
Puma K
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
"Nálam a 15.11b az egyedüli, amivel nem fagy ki random az online, így azt használom. Mondjuk a w10 home időnként szerintem valamit mutyizik a háttérben a driverekkel sajna, arra figyelni kell."
Ebben az két mondatban összefoglaltad miért nem kell nekem AMD kártya és Win10:
-adott driver-el nem fagy ki adott játék
-valamit mutyizik a háttérben a Win10 (NSA FTW!
) -
Mike
veterán
Az awards-okat a rockstar accounthoz köti, vagy karakterhez?
konkrétan, ha a karakteremmel elkezdtem egy heist sort ugyanazzal a csapattal akkor egy új karakterrel mehetek másokkal heistra vagy nem?
bár az a tippem, hogy nem, mivel a social club awards részében nem érdekli, hogy éppen melyik karakterem (új vagy a régi) aktív -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
digo00
üzenetére
Ha ilyen "gamer", TN paneles monitora van (CSGOsok erre esküsznek, mert bár a monitor színei randák, de az IPSsel szemben nagyobb a frekije), akkor lehet, hogy 144 Hz-es, ezért engedi 60 fps fölé. Nálad gondolom vsync half van bekapcsolva.
Nekem R380 van, megvan a 60 fps, nem minden maxon, viszont 2560x1080-as felbontásban.
Nálam a 15.11b az egyedüli, amivel nem fagy ki random az online, így azt használom. Mondjuk a w10 home időnként szerintem valamit mutyizik a háttérben a driverekkel sajna, arra figyelni kell.
Eladni a kártyád ezért felesleges, neten találsz millió és egy nvidiás panaszt is a játékra. Kivételesen jól megírták a játék motorját és baromira meghajtja a hardvert, főleg a VGA memóriáját, ezért könnyebben előjön a legapróbb szoftveres vagy hardveres hiba, instabilitás miatti probléma is.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Alapból a GTA engine-je az Nv kártyákat jobban kedveli.
Bár kéne mostani eredményeket nézni.
Megjelenés óta frissült a játék és VGA driver-bők is vannak már újabbak. -
Giii
senior tag
Gond az ha kikapcsolom az AVAST-ot online alatt? win7 64bit
-
digo00
tag
Én mindig is sapphireos voltam és semmi pénzért nem váltanék.
-
digo00
tag
válasz
watador600
üzenetére
Oké köszönöm.
-
watador600
senior tag
válasz
digo00
üzenetére
Hm, érdekes. Én hogyha ezt megcsinálom, utána király minden, általában fix 60-al tudok játszani, füves részen esik le csak.
Nekem a 15.11.1-es CCC béta jött be eddig a legjobban, meg most a legutóbbi crimson. De van aki a 15.7.1-re esküszik. Próbáld ki őket.

Egyébként mivel távolítottad el a drivereket? Egy DDU-s eltávolítást is megpróbálhatnál, hátha csak valami fent maradt az előző driverekből.
De ez már másik topik témája.
-
digo00
tag
válasz
watador600
üzenetére
Ok.Most igy olyan 55 60 ha kocsival megyek akkor olyan 35 40.De majd megpróbálom ccc vel is.Abból melyik verzió az ajánlott?
-
-
techpor
tag
Vélemény?

-
Puma K
nagyúr
Nagyon perverz ez a valentin napi outfit csaj karakterre...

Több sál-kesztyű-cipő kéne, meg esztétikusabb ruhák...
-
Dave567
veterán
válasz
Grafirka
üzenetére
Köszönöm.

Másik kérdésem lenne még, nektek csinált ilyet?
Ezt az üzenetet kapja a haverom, a Rockstar-ba be tud lépni, de a játékba nem.Unable to access Rockstar servers. Activation of GTA 5 requires an Internet connection.
Please check your connection and click Retry, or click Cencel to quit.nem lehet semmit vele tenni. Már játszottunk együtt, csak letöröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)