- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
Sz_Imre #46764 üzenetére
Csak igazam volt, és fegyverkereskedelmi biznisz jön a military update-el a ceo és az mc mellé
Ahogy nézem, azt is kitaláltam, hogy vehetünk majd saját bázist is, és lesz saját magán milíciánkElég jónak néz ki így egyébként, egy biztos, hogy most már rakjatok félre pénzt, mert valószínűleg az üzletek nem két forintba fognak kerülni (plusz még ugye az új katonai járművek, remélem ötletesek és hasznosak lesznek).
-
válasz
Sz_Imre #46510 üzenetére
De ez a Pegasus járművekre vonatkozik? Mostanában a Valkyrie-vel szoktunk menni mindenfelé, ha 2-en vagyunk és ott szokott ez előjönni. A Savage-el is előfordult már. Nem rémlik, hogy a CEO-ból lehívott Volatus-sal és Supervolito-val is előfordult volna régebben. (Ugye az nem Pegasus, ha az M menüből hívod le az utcára, csak ahhoz, hogy ingyen hívd le, meg kell venni). Régebben többet mentünk a Savage-el, amikor még nem volt meg a Valkyrie de onnan sem rémlik, hogy ezt csinálta volna. Ez ilyen újkeletű dolognak tűnik
-
Brenor
aktív tag
válasz
Sz_Imre #46452 üzenetére
Hát beállítottam úgy ahogy mondtad, de egy idő most is előjön néha az az akadozó jelenség. Pedig az a fura, hogy van mikor 1 óra játékidő után se jön elő néha 20 perc után. Monitoroztam a cpu-t és max 75 fokra ment fel és maximum 98%-ra ment fel a kihasználtság, 100-ra nem ment fel. Volt mikor 88%-on csinált akadásokat. Nem lesz ettől játszhatatlan csak idegesítő ez. Sok az a 75 fok? Javítana valamit egy cpu hűtő? Egy grafikai beállítást nem szeretnék lejjebb venni és az a texture mivel normalon nagyon mosott a textura.
-
Brenor
aktív tag
válasz
Sz_Imre #46449 üzenetére
Értem és jobb lesz ha felhuzom a distancet és a populationt? Tudom kicsit régi a procim, de sajnos most nincs pénzem új cpu-ra. Ha esetleg vennék egy cpu hűtőt az segítene valamennyit? Mert most csak gyári hűtésem van hozzá. Ha igen akkor milyen hűtőt érdemes venni hozzá?
-
JakyHUN
csendes tag
válasz
Sz_Imre #44822 üzenetére
Egyébként lehetne akár egy formalevelet is osszedobni ide anolul... semmi más nem kell bele mint:
"Akaratomon kívüli csalás áldozata lettem, mert egy csaló pénzt dobott rám public session-ben.
Esemény ideje: xxxx.xx.xx yy:yy
Csalással rám dobott pénz mennyisége: xxxx GTA$
Kérem, hogy a fent említett összeg megvonásán túl más szankciókat ne alkalmazzanak ellenem ez miatt.Köszönettel:
xy"
Ennyi, ehhez nem kell túl nagy angol tudás webforditas.hu nagyjabol helyesen megoldja, de érteni fogjak akkor is, hogy mi van, ha nem hibátlan a fordítás
-
morfondőr
addikt
válasz
Sz_Imre #42323 üzenetére
Én is pont így jártam, a töltőképernyőn kaptam az üzenetet, hogy meg lettem jutalmazva (korábban fel is tettem a screenshotot), aztán csak töltött a játék a végtelenségig. Alt+F4-el kilőttem, újra indít és ott volt a számlámon az összeg. Valami bug lehet, de végülis megkaptam a pénzt.
-
-
válasz
Sz_Imre #32248 üzenetére
Nem érdekes, inkább elkeserítő, mivel a Rockstarnak sikerült egy olyan kódot írni, ami szinte maximálisan leterheli a legtöbb hardvert, ezt viszont sok rendszer nem viseli túl jól (főleg a baromi nagy memóriába írást VGA terén).
Ha hibáztatni akarsz valakit hibáztasd a hardver gyártókat, vagy a VGA driver írókat.
Korábban sokan leírtuk, én is szenvedtem vele (most is olyan téren, hogy a driver, amivel jól fut az árnyékokat néha elrontja, viszont stabil)
-
Devid_81
félisten
válasz
Sz_Imre #28492 üzenetére
Szia!
Megprobalom ezeket is, semmi veszteni valom.
Koszonom!Ui: a GPU/VRam -20 / -20MHz is ugy fest bevallni latszik.
Beleptem ma onlineba, majd itt hagytam 30 percre a gepet, amikor visszajottem meg mindig ment.
Igaz ez meg boven nem volt eleg tesztnek, de ma csak ennyire volt idom eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest