Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
CactuS
üzenetére
Azaz

Meg kellett volna varnom a nappalt, de reggel 10-tol ment a jatek már mentalisan teljesen kuka voltam
Azon is meglepodtem h nem talalt meg minket a sok balfasz hogy hegyre halomra robbantson, mert elég sokan voltak a varosban...
Most valami komolyabb verdara kell gyűjtenem, valami szuperautora, de abbol van ami millió felett van

Mondjuk teljesen meg vagyok elegedve magammal. Irom papirra mikor adok el autot, a maradek idoben meg nyomom a missionöket, ha szerencsetlen a banda akkor 50 perc utan huzok vissza autot eladni, utana keresek masik missziót.
Tegnap ez a strategia hozott pár szazezret a konyhara, többek között a James Bond Aston Martint is
Persze ehhez kellett hogy előtte nap megtoltsem az osszes garazsom Sentinelekkel es Sandkingekkel.
Azert a vizes jobért 24ezret adott amikor vegighajkurasztuk azt a kurafit a fel terkepen, utana sikerult elkapni még a folyó elején amikor valaki jott segiteni helivel, arra csak tizenparezer járt...

-
CactuS
Arcképgyáros
Én is van, hogy csak pár nap után látom az üzeneteket, nem gond.
Jó lenne valami jobban látható üzenet jelző.A classic meeting jó volt, kell az ilyen, mert igazából ezek a poénkodások adják a habot a tortára.

Rexcor: Ne legyen igazam, de nekem ez úgy hangzik, hogy visszavonták a kulcsot az accountról. Már ha tényleg ugyanaz az email cím biztosan. Olyat nekem is csinált, hogy nem jeletkezett be automatikusan és rinyált, de egy játék restart megoldotta. Hol vetted a játékot?
Egyébként support biztosan tud segíteni, ha hivatalos viszonteladótól vetted, nem lesz gond. Ha pl.: G2A és hitelkártya fraud miatt visszavonták a kulcsot, akkor a boltnál kell reklamálni.
-
Plata
félisten
Hát egyszer majd csak segít valaki spawnoltatni.
Viszont érdekes dologra bukkantam,elmentem random heistre,series a funding-bikers.
Minden jól kezdődött kiválasztottam ruhát,asszem a Rider-t,kocsit és mentünk is,de az egyik dinnye mocival jött és meghalt.restart,erre a karimról lejött a választott heist ruha és bugyiban meg melltartó volt csak rajta.Négy kariból 2 járt így,én meg egy másik játékos,szintén csaj karival.
Poén volt így végig vinni a heist-et.De ez bug vagy mi? -
Rexcor
őstag
válasz
doktordevil
üzenetére
Csak a szokásos sign in-re mentem fel, beírtam az e-mailemet és a jelszavamat és utána meg kellett megint adnom hogy mikor születtem és kérte megint az aktivációs kulcsot, pedig nem csináltam azóta a játékkal semmit, még csak le sem töröltem. Az e-mail amire a játékot regisztráltam nem változott. Aztán ha beírom ismét a kulcsot akkor kiírja hogy már használatban van. Kva jó... Mit tudok tenni ilyen esetben?
-
Laraxior
titán
Tök jó, hogy ilyen hamar szuper játékosokat találtam, akik hozzájárultak segítségükkel a kis vagyonom gyarapításához

Ennek örömére tartottunk egy Classic Car meetinget

-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Már régóta nem léptem be a játékba, de most letöltött egy frissítést és megint be kellett jelentkeznem a rockstar fiókba. Furcsa módon kérte megint utána a születési évemet és be kellett írnom megint az aktivációs kulcsot, de nem enged tovább mert azt írja hogy már a kulcs használatban van. Mi ez? Miért kell egyáltanán megint megadnom a kulcsot? Persze hogy használatban van, mert én használom...

-
Laraxior
titán

Az első autóm a Kuruma után
James Bond 1963-as Aston Martinja 
Valahogy nem lehet életre kelteni a motorháztetőn levő fegyvereket?

-
Plata
félisten
válasz
Kókuszdió
üzenetére
A kutyádnak meg taníthatsz trükköket és vehetsz neki nyakörvet, a trükköket a játékban is tudni fogja, a játékban is az a nyakörv lesz rajta,és ha beszarik a játékban is szaros lesz az udvarod.És ha nem foglalkozol vele a játékban is rossz lesz a kedve.
(#33964) Dr. Akula
Ha veszel garázst és oda rakod a kocsit,onnan nem tűnik el. -
-
Dr. Akula
félisten
Mikor dönti el a játék hogy kié az autó? Michaellel loptam, leparkoltam a garázsban, ottmaradt. Aztán átadtam Franklinnek tuningra, visszahozta, Michael beállt vele a garázsba és már el is tűnt. Ebből nekem az jön le hogy 1. lopásnál, 2. tuningnál is újraírja a tulajdonjogot. Namost ha Michaellel rárakok 1 olcsó tuningot, aztán adom Franklinnek a lóvés munkák ingyen elvégzésére, akkor kinek a tuningos tulajdonjoga lesz erősebb?

-
-
Dr. Akula
félisten
Hogyan lehet átadni autót másik karakternek? Odaadnám Franklinnek free tuningra, de amikor visszaadom másik karinak, eltűnik a garázsból, majd Franklinnek jön az sms hogy a vehicle impoundban átveheti. De nem neki szánom.
-
Laraxior
titán
Ami a terkepen bal felso sarokban van varosresz, oda a paintshophoz spawnol a két Rat auto.
Mennyit érnek eladasra? Érdemes 10kmt autozni miatta?Csinalt most olyat a jatek h letettem a garazs elé a Kurumat elmentem egy Sentinelert, de nem engedett beszallni az autoba, mintha nem is az enyém lenne
Utana percekkel kesobb megtalaltam a masik garazsban... -
CactuS
Arcképgyáros
-
-
Gyula84
veterán
valaki segít a dailyben? collect a bounty kell

-
Laraxior
titán
Ugy latom van rendszam krealo program telefonra? iFruit?!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Redcaster
üzenetére
Dubsta az egy autó a gta onlineban és létezik 2 fajta rare változata, amik bizonyos körülmények között spawnolhatnak. Ezeket el lehet adni az LSC műhelyekben minden 2. játékbeli napi után, olyan 24.000 Dodóért.
Spawnoltatni viszont csak úgy lehet, ha már van egy eredeti rare dubstad.Plata: Kipróbáltam ezt a tengeren lakást. Nyugisabb az tény, de mire kiérek a hajóból, majd partra szállok, már el is megy 2-3 perc. Mondjuk van, hogy jó, ha egyből helivel kezdek és legalább ilyenkor nézegeti az ember a yachtot, mert amúgy nem nagyon.
-
Redcaster
őstag
Üdvözlet!
Jó régen jártam erre, valaki elmondanà hogy mik ezek a Dubsta spawnoltatàsok, meg autó eladások?
-
htc07
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ebben a topikban nem mindenki unatkozó gimnazista.

-
ProgenXL
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Ha csak napi 100ezret szedsz össze missioval amiből nem költesz semmit gyorsan gyűlik a pénz hosszú távra. pl egy dlc érkezését úgy várhatsz hogy tele a zseb

Én is ezt alkalmazom. Van egy határ mindig ami alá nem megyek anyagilag. A felett ami jön azt költöm.
más:
Az első glitch hatalmas és működik
-
Laraxior
titán
A mai napom játék ügyileg eléggé rosszul kezdődött...
Jobs.. de csak pár ezer dollárokat adott...Aztán kicsit kóvályogtam a városban, megtöltöttem eladásra szánt autókkal azt a pár ótvar helyet ahol autókat tudok tárolni, gondoltam megint rápróbálok a Jobs/Missions-re.
Olyan normális emberekkel kerültem össze, hol négyen, hol hatan voltunk, mindenkinek volt Kurumája, akinek nem az is beszállt a másikhoz...
Most fejeztem be, sikerült vennem a Sentinel-es lelőhely környékén egy apartmant, meg is töltöttem Sentinelekkel.
Így összesen már 6 ingatlanom van, a Kurumára is vertem vagy 100ezret... Mindezt két nap alatt
Bőven többet csináltam ez alatt a két nap alatt, mint az eddigi játék során

Köszöntem a segítséget

-
Gyula84
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
tényleg azt vittem eladni ezt még nem akkor ez kuka

-
Puma K
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Azon mi az erdekes, hogy csak 2x4GB van a gepedben es nem megy a RAM hasznalat afole?
Single 8GB RAM-al 7.9GB-ot evett esetemben a gep 14-16 ora Online-ozassal mikor aktivabban jatszottam. Nem akadt, nem laggolt nem volt semmi para csak lattam AB altal kiirt info szerint mennyi az aktual szint. Aztan ugy voltam vele, hogy lassan eljon azaz ido mikor a "8GB egy jatekos gepbe eleg" szint is elmulik (mint ahogy felsoroltam a korabbiakat is: 1GB, 2GB stb) meg mivel nem nagy ervagas +8GB-ot bedobni a gepbe igy ment meg egy modul a meglevo melle, hogy meg legyen a dual cahnnel. Plusz nem csak a GTA eseteben van ekkora RAM hasznalat. A Titanfall igaz csak egy Source engine-es jatek, de eleg jol nez ki viszont eleg szarul irtak meg... a Witcher 3 meg nagyon jol megirt jatek ami szepen porgeti a 8 szalat is.
Ezt is korabban taglaltam ugyan ebben a topikban, hogy nalam alapbol nem fut semmi felesleges a hatterben ami enne pluszba a RAM-ot vagy tekergetne a CPU-t.
A Windows is 8GB RAM-al evett max 1.3GB-ot most meg eszik 1.8GB-ot ugy hogy van 16GB a gepben jelenleg. Semmi egyeb program nem kerult fel es nem hasznalok semmi ujat.
(#33891) Laraxior
Tudom es latom hogy epul a geped, de tenyleg VGA limited van mint ahogy nekem is... de azert megerte valtanom i5-rol i7-re foleg ugy hogy nem csak jatszom a gepen..
-
Mike
veterán
válasz
pendre54
üzenetére
Ahhhoz a ramnak sok köze nincs. nekem közel mostanáig 4 giga ramom volt csak, soha ilyen hiba elő nem jött, és Ricsiékkel még teljes heist sort is lenyomtam, igaz, nem én vezettem, mert akkor lagolt mint állat. na ez ostanra megszűnt.
(#33894) pokers
köszi én is
még 6 győzelem kell a chrome-hoz
meg 40 valamennyi a lavaredhez
a turbo 20-tól van
-
pokers
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
Félreértelmezhető a győzelem. Nem kell minden kategóriában 50 győzelem, hogy meglegyen a króm minden kategóriában.
Elég a krómhoz 50 győzelem, tök mind1 a kategória. Este amíg nem jöttetek, Mike-al több kategóriában is mentünk, szépen beleszámította az összeset, így már neki azt hiszem 9 hiányzik a krómhoz.
Ha jól emléxem, neked olyan 23 körüli győzelmed volt. Azért kérdeztem, hogy még nincs turbód, mert az elvileg 25-nél unlockolódik. -
Gyula84
veterán
ennyi nyomit belépek egy last team standingra erre beírja hogy modder vagyok egy ember
remélem majd f@szán reportol mind, mert hogy nincs rpg hát ott volt egy raklappal 
-
CactuS
Arcképgyáros
Gratula hozzá, ha kicsit is fogékony vagy a gyűjtögetésre, akkor sokáig fogsz te is maradni. Én is féltem tőle, de már bőven 300 órát beletettem az online részbe ( story megvolt alsó hangon 3 vagy 4 x legalább, amíg virágboltival játszottam.).
pokers: Nekem is még kb. 70 slipstream, győzelem passz, ugye az minden kategóriával más, annyi autót most nem vittem be, hogy végignézzem, kell még kb 25 boost rajt, meg nem is tudom, hogy mi.

Plata: Vitorlázást, búvárkodást még tolhatták volna online. Az engine képes lenne rá, lásd story mód, de online kimaradt.
Vagy ilyenek, hogy autóval felviszem a hegyre a bringát és onnan lecsapatom, stb. Kis apróságok, amik sokat dobnának a dolgon.Azt lehetne, hogy ha megint előkerül az i5/i7 stb. dolog, akkor a játék hardveres topikjában folytassátok a dolgot? Nem kéne megint + 50 hozzászólás arról, hogy kinek milyen tapasztalata van a váltásról, vagy milyen nincsen.
-
ProgenXL
őstag
Az offline hamar megunható. Persze a story kijátszása alap dolog. De ennyi. Online azért több az izgalom pláne haverokkal. Ha nem lenne ez akkor szerintem már rég nem játszanék.
Azért mennyire jó már egy kis saját birodalmat kiépíteni.

-
Plata
félisten
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Ha kijön magyarítás a játékhoz,már ha ki jön,még végig tolom a sztorit,de már jó ideje csak Online-ban játszom.Sokszor semmi konkrét dolgot nem csinálok csak el lébecolok,bringázok,hajózom,golfozok.teniszezni is szeretnék csak nem tudom megváltoztatni a tenisz gombkiosztását,és az nekem valami olyan pocsékul van megcsinálva hogy élvezhetetlen,vagy 3 kéz kellene hozzá.
-
-
techpor
tag
válasz
ProgenXL
üzenetére
17 körül van a kék, 14 körül pedig a sárga. Nekem nem volt szerencsém a dubsta spawnolással, számomra ez a sentinel tűnik a legjobbnak, amikor eljön az ideje mindig van ott 4-5 amiből be lehet előre tárazni ha esetleg akkor adna le kocsit az ember mikor nincs még itt (vagy ott
) az ideje -
ProgenXL
őstag
-
pokers
senior tag
válasz
geckowize
üzenetére
Nincs tuti útvonal.
Ha a belvárosi LSC-nél nem spawnol, akkor menj ki a reptér melletti LSC-hez. Nekem már többször spawnolt oda, mint a belvárosihoz.
Én is rengeteget köröztem, de már beleuntam a gyűjtögetésébe. Inkább marad a tuti Sentinel XS az Eclipsetől két saroknyira. -
geckowize
őstag
Ez a ramhasznalat tema mar ki volt targyalva legalabb egyszer, asszem arra jutottatok, hogy ha 8gb ramja van "csak" valakinek, akkor a pagefile-t hasznalja, ha tobb, akkor nyilvan a ramba szemetel, mert az gyorsabb.
A kerdesemre sajnos nem kaptam valaszt, azaz valaki tudna egy kepet linkelni amin be van jelolve a terkepen, hogy merre kell menni a Time to get away mission alatt chrome dubstammal, hogy spawnoljon egyet? Tegnap haveromnak mondtam h szerzek neki miutan Cactus kollega segitett nekem szerezni, de fel oraig korozve a mod shop korul ahova nekem spawnolta, csak 2 tuningos cometet spawnolt a jatek, meg a nagy semmit legtobbszor.
-
Laraxior
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére

Ideiglenes VGA. Még épülőfelben van a masina.
Eddig 1280ba jatszottam, nem olyan regen van meg a monitor is... Majd elkeszul egyszer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- RAM topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó lenne valami jobban látható üzenet jelző.

Vagy ilyenek, hogy autóval felviszem a hegyre a bringát és onnan lecsapatom, stb. Kis apróságok, amik sokat dobnának a dolgon.