- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veszzőhasználat nélkül nehéz érteni mit írsz!
-Launcher launcherje nálam az epic. Az elindul, nem volt C-n, nincs C-n...
-Launcher, a Rockstar Launcher. Ez ment, nem volt C-n sosem, jött egy firssítése, az nem települ, support gagyi.
-Játék, sosem volt C-n, ment míg a launcher be nem halt, most nem indul, mert az előbbi nem indítja! -
-
Bocs, de ilyet, hogy random megváltoztatta a gmail a jelszavad még az életében nem hallottam - de még az se, aki mióta workspace van, azóta azt árulja cégeknek és látott már ezt meg azt -, ez egy badarság. A gmail 2 esetben kér meg, hogy változtass jelszót: ha úgy érzékeli, hogy gyanús aktivitás volt a fiókodon vagy ha ellopják a jelszavadat és megtalálják egy nyilvános adatbázisban.
De nyilván ha neked tetszik, akkor használd a freemailt, csak ne csodálkozz, ha adott esetben mondjuk egy jelszó helyreállító email nem fog megérkezni rá.
-
SkyLine3000
addikt
Azért ez jó nagy baromság, hogy a gmail szar. Fateromnak is jó sokáig volt freemailje. Aztán annyit panaszkodott, hogy nem kap meg egy csomó mindent, hogy végül fel is adta és azóta gmail-je van. Azóta nem panaszkodott. Én meg pont az ilyen freemail, meg citromail féle foshalmokat hanyagolnék inkább. De ha neked jó, használd egészséggel...
-
Gmail.hu.vagy gmail.com? Mert a .hu elhiszem, a .com kizárt. Nekem nagyon sok éve magán és sok éve használom céges szinten is a gmailt - workspace -, még csak egy kategóriába se tenném a freemaillel. Gmail esetén soha nem volt olyan probléma, hogy egy szolgáltató általi belső szabály miatt nem jönnek meg a levelek, mert visszadobálja. Nem véletlen, hogy elég sok helyen már regelni sem enged freemail.hu-s email címmel egy-egy szolgáltató.
-
Plata
félisten
Hát ezt nem hiszem,hangyányit sem.
Gmailre minden mail megjön perceken belül.
Freemailre meg várhatsz órákat,ami akkor ciki ha 15 perces a max várakozási idő.
Van freemailen alt accom MMO-ban.Igazából azért van mert ismerek egy bugot ami 8-9 éve működik.
Időnként el felejtem a kódját,mert alt acc és csak bizonyos dologra kell és tök szenvedés freemail-el mire jelszót tudok változtatni.
Volt egy másik MMO-ban is második accom,az meg EA-s volt,iszonyat nehezen tudtam átírni gmailre,mert a freemail miatt szóba sem akart állni velem a support.
Náluk pont 15 perces határidő volt,mikor átakartam írni másik mailre az accom 15 percet adtak hogy rá kattinstak linkre,csak hogy az freemailre több óra alatt jött meg.Rengeteget szenvedtem vele mire hajlandók voltak átírni. -
-
negyven2
nagyúr
Igazaból ez a korábbi (és a még korábbi hírek) nagyon ellentmondóak. Hogy pontosan milyen morál van a Rockstar Studios kötelékein belül azt nem nagyon tudjuk biztosan. Egy két dolog viszont biztos. Egyrészt, az hogy aktívan támogatják a GTA Online-t, és a Red Dead Online (mondjuk ez utóbbi esetében igazból csak azt nyilatkozzák), és most besegítenek a GTA Trilogy javításaiba is. Nos ezek a dolgok nem igazán hátráltatják a készüli projectjeiket.
A Rockstar Games jelenleg 10 stúdióból áll és ezek közül 5 az aktívnak mondható játékfejlesztő stúdiójuk 3 logisztikai (egy a kiadásokért felel, egy a lokalizációért és minőség-ellenőrzését, egy pedig alapvetően a support csapat) és kettő kavzi új, ami még nem nagyon csinált semmit (a Dundee-t 20-ben vették meg, ők korábban portokat és bérgyártást csináltak, illetve a 2016-ban alapított Indiai csapat az RDR2 fejlesztésebe segített be).
Vagyis igazából 7 csapat van akiknél több ezer ember dolgozik jelenleg is (a full production időszak alatt még többen).
A Take-Two-t okkal lehet az egyik leginkább nem kedvelt cégnek nevezni, de pl. a Rockstar esetében nem add meg határidőt (más stúdióik esetében se mindig). Mondjuk a monetizációs politikájukat sokszor szidják (főleg NBA 2K széria és a GTAO esetében). Játékfejlesztés esetében azt azért tudni kell, hogy rengeteg, sőt talán a megjelent játékok döntő többségében nem az eredti elképzelés az amit végül megkapunk. Ugyanis mint máshol is az életben fejben, papíron sok dolog sokkal jobban mutat, mint akkor amikor valóban elkezdenek vele foglalkozni. Az is gyakori, hogy akár évek mennek el azzal, hogy egy ötletet megvalósítsanak, de aztán egyszerűbb az egészet a kukába dobni és ellőről kezdeni azt (állítólag ezt történ pl. a CP2077 és a Mass Effect Andormeda esetében is).
És simán lehet, hogy ez áll a GTA VI fejlesztése mögött is. Teljesen elképzelhető lehetőég az, hogy többször is újra lett indítva a fejlesztés, és nagyon sok minden került a kukába, vagy inkább a polcra. Ez a GTA-k fejlesztése estében megszokott, mert pl. a Rockstar már a III idején FPS nézetet és Online-t akart volna a játékához, de hardver és minőségbeli problémák miatt nem tették meg (bár ez nekem most új infó volt, de pl. anno a Rockstar a III idején, először a Microsoft-ot keresték meg támogatásért, de ők nem láttak meg azt, hogy hogyan működhet a korábbi 2D-s játékuk 3D, így mentek a Sony-hoz).
Illetve van még egy olyan dolog ami biztos, a céges kultúrájukról. Mégpedig annak a változása az RDR2 után. A Rockstar játékok fejlesztése mindig is maga volt a "pokol", nem csak a fejlesztők, de a vezetőség számára is. A leghíresebb ebben a 2010-es RDR, ahol azt a játékot amit kaptunk alig egy év alatt szedték "rendbe". És azért az idézőjel, mert a játék bár közel hibátlan és tökéletes lett akkor, de a fejlesztésben résztvevők szerint valójában olyan egy jó sportkocsi, ami mindent tudd amit kell, de a hatérben valójában duck tape tartja éppen egybe.
A crunch (heti 7 nap napi akár 18 óra munka is) a nagy megterhelést jelentet mindenkinek. És ennek a csúcsa a RDR2 utolsó honapjaiban volt. Voltak utána cikkek is arról, hogy volt ott válástól, idegösszeroppanástól minden.
Ezért a Take-Two úgy döntött 2019-ben, hogy szigorúan betartják a hivatalos munkahetet. És ez a másik olyan dolog akit páran emlegetnek, hogy ez állítólag annyira sikeres lett, hogy kvázi egy anti-crunch lett belőle. Vagyis kvázi az előre eltervezett ütemtervet, nem tudják megoldani mondjuk heti 40 órában. tehát lelassult a fejlesztés.
Illetve (bár ez már pletyka inkább) azt tesz jót, hogy a fejlesztőknek nagyobb beleszólást engednek a programba. Pontosabban ezt úgy lehet a legjobban szemléltetni, ami egy másik stúdió játékában eset meg, hogy a grafikusok nem volt hajlandó - talán konföderációs tematikájú - játékrészeken dolgozni, mert az sértő volt a világnézetükre (ezt most nagyon leegyszerűsitetettem konyhanyelvre).
Úgyhogy ha úgymond "PC-b" beállítottságubb lesz a következő GTA, akkor az nem biztos, hogy a fentről jövő utasítás miatt, hanem főleg dolgozói és a modern PC média nyomása miatt lesz (egy T2-nak nem igazán lenne jó a netes social justice warrior-ok darabokra szednék őket fb-n és twitteren).
-
bluuzia
senior tag
Törölnöd kellene az IGN-es barátokat, mert nem szeretünk velük játszani.
-
Na olyan jármű pont nincs.... pontosítsd a tipust
-
szTotyy
őstag
Motoros klubhoz 'Bike Clubhouse'-t kell venned. Csak ennyi.
A SecuroServhez pedig irodát.
Mindkettőt a telefonod net böngészőjén keresztül is meg tudod venni.
Vagy a motoros klubban, vagy a CEOban (SecuroServ) benne vagy, akkor odaenged a géphez.
A lap tetején az összefoglaló valóban elég hasznos. Ha szánsz rá néhány percet, sokkal jobban átlátod a dolgokat. -
Plata
félisten
Ha van Motoros clubházad akkor tudsz venni gyárat.
Anélkül nem vehetsz.Szerintem.
Öt féle gyár van,kokain,meth,hamis mani,mariska és hamis irat gyár.
Utolsó kettőt nem éri meg venni.
Bunkerben sok minden van,ott dekkol a MOC,de ott az emberek fegyvert gyártanak vagy különféle fejlesztéseket kutatnak ki.
Fegyver gyártásból pénzed lesz,1 teli bunker 1milla dolcsi.Plusz a bónuszok.
De fejlesztett fegyvereket is itt kisérletezheted ki,fegyvereket a kocsijaidra,új festést kocsikra meg egyéb marhaságot.
Olvasd el fent az összefoglalót. -
w.miki
veterán
De rábeszéltetek erre a Premiumra, hogy az sokkal jobb multira.
Grand Theft Auto V and Criminal Enterprise Starter Pack Bundle
Itt lehet lekérni kódot, és akkor tényleg 25 euro lesz.
Gift-et be kell pipálnom, ha ajándékba szeretném, igaz? Utána bármeddig (karácsonyra lenne) felhasználhatom, nem fog lejárni? -
Lehet gyorsutazni, csak kicsit trükkös. Heist-es apartman-ba vagy facility-be tudsz. El kell hogy legyen indítva heist-ed és telefonon Lester mindig felajánlja, hogy folytasd. Ha rányomsz, egyből bespawnol oda, ahol indítottad, de ha nem elindítod és kilépsz, akkor már ott is vagy az apartmanban vagy facility-ben. Egyszerű fast travel.
-
csadi0011
őstag
Interaction menu (M gomb) - Spawn location, aztán session váltás. Ha jó session-ben voltál, akkor utána vissza. is kell menni, de nem sok idő szerintem. Ha csak supplyt akarsz venni pl. bunkerbe vagy haosnló, aztán vissza városba, akkor második session váltásnál városba spawnolj vissza.
Én szoktam azt is csinálni, hogy ha tele van a session PHHU crew taggal, akkor beállítom a spawn location-t, majd ESC - Online - Join crew members. Ilyenkor legtöbbször ugyanabba a session-be rak vissza, tehát újracsatlakozol csak máshova spawnolsz.
Heist táblás kérdést nem értem.
-
Amennyiben jól értettem a kérdésed
, ha meg van mind, az utolsó után Lamart lehet hívni a telefonon, és ott lesz egy opció, hogy újra elérhető lesz az összes küldetés, de csak szépen sorjában, tehát arra nincs lehetőség, hogy Te csak pl. az ötödiket szeretnéd újra végig vinni, előről kell kezdeni mindet.
-
-
Puma K
nagyúr
Szerinted.
A játék nem egész 2 éve jelent meg (PlayStation 3, Xbox 360 2013. szeptember 17.)A topikgazda elérte, hogy ismét legyen itt is spoiler gomb, mert elvileg az csak a filmes topic-ok kiváltsága volt.
Egy ideig volt itt is mikor megjelent a játék PC-re is, majd eltűnt majd megint lett a fentebb leírt okból kifolyólag.Az, hogy mikor jelent meg a játék totál mindegy.
Van aki most játssza életében először (köztük én is) és nem szeretné itt olvasni (köztük én sem) semmilyen leírását bármelyik momentumát a játéknak.Az meg hogy valaki nem képes használni a keresőt az szomorú dolog.
Pedig sok mindenre rátalálna ha használná a kis buksiját. Sőt Google-ben a megfelelő varázsszavakat bepötyögve valószínűleg még több leírást találna az általa keresett megoldásról/leírásról egy problémára.Az meg hogy az ember magának hogy spoilerezi szét a játékot azt tegye meg egyedül.
Más élményét ne rontsa el. -
YM
senior tag
Billentyűt csapkodtam, gondolkozom most egy joystick beszerzésén, de nem tudom a játék hogyan kezelné.
Ha lenne szőnyegbombázás engem is áttenének a szellemileg rokkantak közé
Amúgy nem olyan nehéz megcsinálni őket aranyra, utoljára a collect flags és az ejtőernyőzés lett meg. Előbbinél be kell gyakorolni egy ideális pályavonalat, amivel össze lehet időben szedni; utóbbinál meg laposan kell érkezni a végén pedig gyorsan letalpalni.
A fly low küldetés meg úgy lett meg, hogy 1 kört véletlen magasan repültem így az utolsónál a gép alját odavertem a földhöz és 0.99m lett az átlagmagasságom
Igaz még egy ilyet nem bírt volna ki
------
Lassan kezdem a Heisteket csinálni az elejétől (csak lvl 15 vagyok még), ha érdekel valakit vegyen fel, név aláírásban
-
"Korábban ide beírt ts szerverre gyertek". Lehetne ezt újra pontosítani, hogy melyik is az? Én korábban itt a fórumon megadott TS azonosítót és jelszót beírva bejutottam, de ott egy deka PH! Gta 5 szobát nem találtam. Azonosító: 37.221.210.3, jelszó: prohardver, nekem csak ez van.
-
negyven2
nagyúr
Limitált ideig volt elérhető és csak azoknak érhető el még most is akik megvették még anno 360/PS3-ra és áthoztak azt újabb generációs illetve PC--s kiadásra.
-
Pacy
aktív tag
Ellopod...elkocsikázol vele a reptérre, majd amikor beparkoltál a sárga karikára szétlövöd/felrobbantod. Utána go a helikopteredért ami attól 1 percnyire van. 2 cigányt lelövöd aztán mehetsz védeni első körben a repülőt akit vadászgépek üldöznek. Ha az kész véded a másik kettő társadat a rendőröktől. Siker esetén a parton gyülekező és viheted őket a városba. Well done! -
spanglee001
addikt
te csak körözöl a winewood táblánál de beljebb nem mész csak ha a számlálód 1 perc alatt van, mert körözésed lessz és jön a vadászgép, ezalatt a másik kölyök viszi a buszt felrobbantja, rohan a heliért és megy a helyszíre, aztán 1 percnél elindulsz a cél felé jön a körözés és a vadász, de a helis kölyök is ott van és szedi szét az enemit, te csak arra figyelj, hogy ne legyél a vadészgép előtt mögötte repkedj hátrafelé nem lő, aztán szólnak a többiek hogy a börtönben végeztek jönnek a páncélautóval, akkor te hamar leszálsz kinyitod az ajtaját a gépnek E betü ők jönnek, szólj nekik bal oldalt tudnak beszálni ne csalingázzanak 5 ös körözésnél, a mentett személy jobb oldalon szál be,tehát úgy állj meg, hogy ő is be tudjon szállni, hamar felszáltok a csattanót nem mondom el, de a vízalól feljönni shift plusz S, sajnos elsőre mindenki megfullad , persze nem muszály vízbe esni de valakinek mindíg sikerül
-
spanglee001
addikt
ha jól tudom még csak rövid ideje elérhető konzolon is a heist dlc, biztos rájöttek, hogy mekkora siker biztos lesz még belőle. legalábbis remélem. sajna kezd kissé unalmas lenni már legalább 3x lenyomtam mindet. tegnap tengeralattjáróval szórakoztunk, ma meg markolókkal. Sok újdonnságot már nem igen fogok látni benne, de akkor is el lehet marhulni vele ha van társaság
-
negyven2
nagyúr
Ha jól tudom kiírja, hogy át szeretnéd-e hozni, vagy újat csinálsz. De mivel csináltál egy újat. Így azt már nem fogja felül írni, csak akkor ha úgy szeretnéd. De ahoz ki kell törölni amit már PC-n létre hoztál.
Amúgy két megoldás ugrik be így hirtelen. Vagy PS3-on törlöd ki, vagy ha már nincs meg akkor írsz a Rockstar supportnak. De ahogy irtam a jelenlegi karaktert nem irja felül már.
-
törölt tag
olyanom nincs, passz, nem néztem
nekem xbox360 és l. rumble2 van, az xboxost használom a támogatás miatt, de nem ajánlom mert kőbalta szinten van az analóg precizitása
egyébként most a ledes(nem emlékszem a nevére) thrustmaster venném ha vennék pc-hez, bár valós tapasztalatom nincs vele szóval csak elvileg, ha az se jó akkor ps4
bár jönni fog a steam vezérlője idén hátha megmenti a pc-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest