Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz 4264adam #31749 üzenetére
most írjam oda mindegyikhez, hogy 2x nem akarok menőzni Amúgy hüleséget írtam 3db van a gépben, nem tudom hogyan jött ki a 4db a 120-asból van 2db meg egy 240-es
amit lentebb írsz arra: én nem raktam fel semmilyen módot, csak frissítettem win10-re
4264adam: elképzelhető, hogy mióta tiszta telepítést csináltam, nem játszottam a GTA5-el és csak a játékok mappába másoltam be, de BF4-nél így is működni szokott a dolog, elindítom, ellenőriz leszedi a frissítéseket és game[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz 4264adam #31747 üzenetére
a játék fent volt, megadtam neki a helyet, de sehogy nem bírtam életet lehelni bele, azt írta nincs elég hely a telepítéshez. A telepített GTA5 exe indításával elkezdett leszedni egy frissítést és miután leszedte, utána el akart indulni, majd gta5 exe hibával leállt. vacakoltam vele 30 percet, majd úgy döntöttem újra rakom, de nem emlékeztem, hogy ez ilyen sokáig tart
Megszoktam, hogy 4db SSD van a gépben és 300-500MB/s-el tudok adatokat mozgatni[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
úgy alakult teljesen újra kell húznom a játékot, ilyenkor minden mentés elveszik? mindent előröl kell kezdeni? multit is, vagy csak single-t?
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz gali777 #31726 üzenetére
én GTA2-vel kezdtem és azóta mind megvolt, az a helyzet, hogy nem tudom rávenni, hogy elinduljon tegnap vacakoltam vele fél órát. passz
na megnéztem social clubon, létezik, hogy csak 7,5 órát
ja nem 7d 2h 30m ~170 órát[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #31702 üzenetére
Ki van maxolva az autó tuning is, fegyverből már túl sok is van lassan elő kellene venni újra, de most élvezem bf4-ben az új pályákat
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #31700 üzenetére
Pffff mit csináltál eddig? nekem 2hét alatt meglett 2x az összes, sok 5-10x
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #31658 üzenetére
Na nem untad még meg? Megvan az összes heist?
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #29066 üzenetére
Szolj, ha multizni akarsz segítek a hest-ekben
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #29056 üzenetére
visszajelöltelek, hogy örüjé miattad le kellett szednem 3 frissítést
akkor legalább te válaszolj, hogy van új heist, vagy minden maradt a régiben?[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
sziasztok jó rég nem voltam erre, most indítottam volna a játékot, de töltött valami 45MB-ot és utána 440MB-ot most szedi, ezek csak javítások , vagy jött esetleg mostanság új heist, vagy hasonló?
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
Sziasztok, jó rég nem jártam erre, jött valami újdonság mostanában? új heist, gondolom azt a pecst javították ami miatt alig volt FPS
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Ra's al Ghul #26695 üzenetére
itt senkinek nincs ilyen jellegű problémája úgyhogy nem tudjuk
olvass vissza 1db hsz-t a tiedhez képest[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz jani_gy_22 #26196 üzenetére
az a baj, hogy procilimited van, magas felbontásnál meg elfogy a videóramod, azt kell megkeresned amit a vga max bír RAM-al, ez olyan fullHD normál minden High, de a procid az harmat gyenge
-
kisza25
félisten
válasz JackFeryll #26073 üzenetére
aknavető/rakétavetőre menj rá TAB nyomva és tekerd az egeret, ott kellene lennie
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #26000 üzenetére
első GTA-d ez az egyetlen játék ami miatt mindig hajlandó voltam gépet fejleszteni, a GTA 1-el kezdtem, természetesen a 2 sem maradt ki, mondjuk azokkal csak elvoltam, de a szerelem gta3-al kezdődött, majd vice city és onnantól nem volt megállás mondjuk gta5-re kicsit megsértődtem, hogy konzolhoz képest 1,5 évet kellett várni, de végül azért csak megvettem
-
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Carvus #25855 üzenetére
ja bár többet töltött, mint ment tegnap is rálestem, hallom: mehetne heist, csak kellene kisza, felmegyek erre missionokat toltunk, na mindegy
tegnap nagyon felcseszett egy ügyfelem, nem volt kedvem semmihez, ma tolhatjuk, bár lehet 20:00-kor még valami ügyféllel kell vacakolnom
prokxy: b+ te sem sz@ral gurigázol, 970 SLI én meg 750ti vel kockulok[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz gali777 #25716 üzenetére
hát én is azt hittem, de már futottam bele napokba minden nap, pedig csak pár órát játszom, ma beült mellém egy gyerek és reptette a kocsimat, valamelyik nap meteorok voltak mindenűt, egyik nap minigunnal kocsikat lőtt ki valaki... szóval bele-bele fut az ember egyre gyakrabban
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Chereiose #25646 üzenetére
ha még nem raboltál boltot, akkor arra is ad először 20000-et, aztán jobb kocsikért, ha beviszed eladni kapsz 6-10 ezret, napi feladatokat megcsinálod arra is ad azthiszem 20-25-öt, missions-ra is ad elég jól, azok viszonylag rövidek, surviver móddal, ha mind a 10-et túlélitek ad 30000-et és körönként is ad, csak arra figyelj, hogy a lőszert amennyire tudod szedd fel, mert elég sokat el lehet pufogtatni, ami ugye pénz.
Ha hardon csinálod a feladatokat akkor is ad több pénzt.
Jól emlékszem a repülő suli is ad elég szépen körönként, csak az elég nehéz.
Saccco: link azt mondjuk nem tudom hogyan jön ide[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Wiz Khalifa #25588 üzenetére
este 9-10óra körül, olyan 12-ig minden heistre, hardon, halál nélkül
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
ja srácok leszek este mostantól, gyertek megyünk lopni
-
kisza25
félisten
esetleg most mehetne heist, mert koncert az csak ~10 körül lesz
-
kisza25
félisten
válasz pendre54 #25498 üzenetére
add nekem, ne félj 10 perc alatt elkölteném
spanglee001: ezt heistenként elszámolja?
mert tegnap megcsináltuk az elsőt, aztán a másodikat majdnem, kicsit rácsúsztam a repcsire
vagy az már az FPS nézet amiről te beszélsz?
prokxy: összesítve 8,8Millát szedtem eddig össze és most van 250000-em ami kevés is arra amit vennék[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz INMOTEP #25491 üzenetére
igen és ki lehet választani melyikbe spawnolj alapon, mondjuk nekem 2 heist kuckó van 10 garázzsal, meg egy sima kecó 6-al, azt nem volt még pénzem lecserélni jobbra
csak arra figyelj, hogy hova mented, mert ugye 3 ingatlanod lehet összesen[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #25488 üzenetére
TS is hallatszik majd, meg amiket írok az is látszik?
és cyberkind: én 10 garázsos heist lakásokat vettem, most a szervíz feletti utcába, így nem kell olyan messzire menni tuningolni néztem is, hogy ~150 körül voltak a lakhandik.
Garázzsal az a baj mindig el kell menni oda.
Én most oda is spawnolok, az új kecóba, ott vannak a kedvenc autók, a többibe meg stílus szerint, az egyikben a modern sportautók, a másikban a klasszikus izom autók és sportautók,
neked lehetnének egyikben a kedven, másikban a rózsaszín, a harmadikban a pink kocsik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest