Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Mobil flották
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
Xmodule
üzenetére
Csinálj egy ticketet. Itt tudod megtenni ezt. Ezt csak Te és a Support látja.
Amúgy ezt be lehetne rakni az első hozászolásba is.
Ezek is mehetnek mellé:
Csalók, hekkerek jelentése
GTAOnlineBanhammer@rockstargames.com
Amit bele kell írni:
Platform (Xbox360/ONE; PS3/4; PC)
A csaló neve: Gamertag; PSN ID; PC-n a Social Club azonosító
A csalás leírása, annak körülbelüli ideje, és ha lehetséges kép, vagy videó bizonyítéknak.
De ezt megteheted egy ticket-ben is.
Ötletek a GTA Online jobbá tételéhez
GTAOnline@rockstargames.com
Bár erre általában sablon szöveget kapunk.
Social Club fórum
Itt kategóriákra lebontva tudsz írni bármilyen ügyben, viszont ezt bárki láthatja.
-
Xmodule
őstag
Valaki feltörte az accomat és megvaltoztatta a nicknevem. Mit csinalhatok most? Total nem talalom hogy lehet a supportnak irni ez ugyben.
-
RazoR
veterán
Grand Theft Auto Public Beta hát ez nagyon jó!!!
(és sajnos igaz is...
) -
Reaper
őstag
Végre megvan miért nem tudtam Survivalt csinálni, meg sok egyebet se, mert nem mentem el a jó öreg Lesterhez, most meglátogattam, és folyamatosan kapom a hívásokat innen-onnan, egy csomó minden most lett unlocked és persze Ron is hívott,
hogy Trevor látni akart, és vigyek térdpárnát és szájvizet 
Btw, valaki most mission, esetleg az első heist?

-
htc07
addikt
GTA$-t cserélnék valódi $-ra, 1:1, érd. pü!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
YM
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mindent én fizetek!

-
YM
senior tag
Nem igaz, hogy Amandától nem lehet megszabadulni

Letettem egy C4-et az asztalára, majd dirr a pofájába....... most kapom a 3. kórházi csekket, hogy épül felfele
-
Reaper
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Szerintem valamelyik találkozón már találkoztunk, én csak 1 vagyok a sok Camaros közül, többek között ezért is szeretem a Phoenixet a játékban

Ez meg szintén a hang téma de aztán nem offolok itt tovább

-
rambustibi
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
-
Reaper
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Azért Norbiék általában nem szarral gurítanak

Ha egyszer lesz rá keretem, akkor elviszem hozzájuk az enyémet, hogy rakják össze rendesen.
-
Malibutomi
nagyúr
Ha mar kocsihangokrol volt szo, ezt ugy nezzetek, hogy mindegyik "sajatmarkas".
Hangerot fel
-
STC Speed
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Nem,lehet ez a baj?

megyek az L re majd akkor,köszi -
STC Speed
őstag
Felső sort nézzétek,miért nem tudok heistet inditani?

-
-
prokxy
veterán
Azt írja a verda tuningnál, h win 3 races with this class, vagy vmi ilyesmi.
Kérdés: milyen Land Race kell? Elég-e ha egyedül letolom és megnyerem?

-
sqpp
őstag
válasz
pendre54
üzenetére
Ugyan ez...
Csak most olyan van, hogy hidak alatt kell repülni, tudod, ahol vannak a csatornák... Na most ott ha át is repülök egynél a másikat checkpoint már teljesen máshol van... mire befognám a checkpointot nekimegyek egy beton oszlopnak...
Nem valami kényelmes billentyűzettel irányítani... De megfogom csinálni..De hát meg is látszik, eddig csak bronz értékelésem van xdDe alapvetően az is vicc, hogy vadászgépekkel vagy repülőiskolában.. kéne egy cesna meg egy robinson helikopter azt azzal csinálni mindent... A Cesna-t vezetni teljesen egyszerű... a Robinson már nehezebb szerintem.. (Ez most úgy szimultoroknál értem, de ha olyasmit lehetne GTA V-be a repülős sulinál, megcsinálnám 5 perc alatt a sulit )

-
Jó neked, én három napig szoptam a repülös iskolával, de csak a helis részig jutottam el, az első helis próbát nem tudtam megcsinálni, és hagytam a fenébe az egészet, nem ér az egész annyit, hogy idegbajt kapjon az ember. Mechanikus billentyűzettel irányítom, de akár milyen picit és finoman nyomom, akkorát mozdul a heli, hogy az ellenőrző pontok negyedét-felét eltévesztem, és kifutok az időből.
Egyébként meg vicc, hogy a küldetésekben valamivel símábban irányíthatók a helik, mint az oskolás feladatokban. -
-
prokxy
veterán
Hali!
2 embert keresek ma este 9-től a Prison Break Heist utolsó küldetésére kisza és jómagam mellé!
Unalmas már 10. alkalommal újrakezdeni más miatt, jó lenne letudni!

Nickem az aláírásban!

szerk:
kisza! jó 21:00 körül? -
MPowerPH
félisten
Az mar nem GTA....
Malibutomi: A regieknel ez nem volt annyira gaz.
Itt valamikor siman 2s eltelik, mire egyenesbe all.Kiprobaltam ezt az online-t is vegre. Annyira nem bejovos, de nem vonok le kovetkezteteseket 1 alkalom utan. Mikor megnyerek egy futamot, kiirja, hogy mennyi lovet kerestem. De az accountom tovabbra is zero, a statban meg benne van, amit kerestem eddig osszesen. Ez most mi? A kepessegek fejlodese mennyi ido? Eleg sokat autoztam, es nem fejlodtem egy dekat sem.
-
MPowerPH
félisten
A furcsa kamerara mar van megoldas. Mert iszonyuan idegesit, hogy ha elesebben fordulok autoval/repulovel, akkor nem fordul a kamera azonnal, hanem egy darabig oldalnezetbol latom magam, es csak utana all be a normal allasba.
-
realfub89
csendes tag
Hello!
GTA V-el való játék közben kb 20-30 percenként minden alkalommal lefagy a gépem, kernel data inpage error kék halállal, illetve néha csak felzúg újraindítja magát
egyébként a gép nem rég lett vásárolva és gond nélkül fut rajta a játék lefagyás előtt
találkozott már valaki ilyen problémával? -
Kiskokó
veterán
Valaki irt motor hangokról...
Azt esetleg megfigyelte e már valaki hogy 2-3 Jeep-nek / terepjárónak szerintem V6 3.0 TDI hangja van...??
Mert hogy én mikor hazajövök az A6-al 3.0 TDI aztán GTA-zok és rohadtul hasonló hangja van a kocsiknak mint az autómnak XD
[link] -
gali777
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Confirmolod a beállításait a küldetésnek és a következő menüben lehet invitálni a játékosokat.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
razorka777
üzenetére

-
BlackDevil
aktív tag
hali
valaki ma tudna segíteni heistekbe? még semmit sem csináltam csak túlélő cuccra hívtak be idáig..
Valaki tudna segíteni hogy a bónusz lóvé is meglegyen?
-
razorka777
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Igen, megmaradnak.
-
YM
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem solo sessiont indítottál véletlen?

-
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy ha a mentéseket le mentem és a wint újra húzom akkor hogy ha vissza teszem a mentéseket a játékban ugyan úgy meg maradnak? -
Malibutomi
nagyúr
Sracok az onlineban is vannak ugye kuldik Simeontol meg Gerardtol az elejen, azt ha elfogadom, hogy tudom a haverommal egyutt csinalni. Ahogy olvastam elvileg be lehetne hivni egymast, de nem latom hogyan.
Elfogadom a telorol a kuldetest, feljon az ablak a beallitasokkal, ott a nevem hogy host de sehol egy invite button...
-
r.endruu
tag
válasz
Simivok
üzenetére
Nem, felhívod a Mors Mutual Insurance-t és kb 9000ért visszakapod.
Más: Találkoztam ma egy 1200as szintű "Administrator" nevű cheaterrel, egyhelyben állt, térképen láttam (nevét nem néztem), odamentem hozzá megnézni mit csinál, megláttam hogy ő az, egyből elindultam gyorsan az autómmal minél messzebb tőle, nehogy valami gondot okozzon. Miközben távolodtam tőle folyamatosan láttam a pénzeszsákokat megjelenni az autóm felett..
Nem vettem fel egyet se, autóból ugye nem lehet. Biztos csak jófej akar lenni
de nem kérek bant 
-
Simivok
senior tag
Ha valahogy felrobban a kuruma akkor nem kell újra megvennem ugye?
-
doktordevil
tag
Hi!
Embereket keresek heistezésre! Doktordevil vagyok írjatok rám! -
YM
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Végre van valami reális a játékban!
Enduro motoroknak miért van sor-4 hangja?
Nincs erre valami (bugmentes) mod?
Elképesztő, hogy filmekben is sokszor rosszul keverik alá a hangot
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A játékban a Rebel Rádión hallható a konvoj, amelyik messze a legjobb az összes adó közül, nálam ez szól a lakásban folyamatosan.
Egyébként a teljes zenei anyag fennt van a Spotifyton piszok jó minőségben, úgy kb. 44 órányi zene, sajna rebeles zene az kb. 45 perc csak.
-
cyberkind
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Persze hogy ott van, nem hallottad még a játékban?
Bár a filmes jobb.
--------------------
Valaki nem jönne multizni?

-
Mr.Csizmás
titán
végigvittem, C választás....
ritka jó sztori 
p.s. a stáblistában (3/4 óra omg) a Konvoj is... [link]
-
spanglee001
addikt
tőzsdénél amelyiknél leszállítom a reptérre az utast, mondja vegyek tnk részvényt most, mert felmegy az ára, a leírásban is ez van, viszont nemhogy feljebb ment, de jócskán lejjebb és véletlen sem ment vissza kb 20 játékbeli nap után sem, itt buktam 400millát, ez nálam bug vagy valami nem jó
ugyanígy jártam az LFI részvényekkel is viszont ott csak párszáz ezret buktam.
mindegy igy is maradt 1mrd és megvettem mindent -
cyberkind
félisten
Valaki nem óhajt multizni?

-
BlackDevil
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
Na ez vicces jelenet volt, vettem egy fasza motorcsonakot, persze mit csinal az ember a probauton, nyilvan nekimegy hatulrol az elso csonaknak amit meglat, nos hat ez eleg viccesen sikerul, mert felakadt a felepitmenye ala a csonakom orra, es vittem magammal oket

Video: [link]
-
STC Speed
őstag
RYABOSS vegyétek fel a PHHU crewbe légyszi.
-
Hauptmann
veterán
Akkor ezek szerint a multit érdemes pihentetni egy ideig? Most kezdenék bele, de ha a csalók szétbasszák a játékot, akkor inkább hagyom.
-
YM
senior tag
Online hogy lehet megvenni a hangárt?

-
skul0
aktív tag
Üdv!
Benyeltem a gépre egy ilyen Locker vírust, ami sikeresen kódolta a GTA-s fájlokat is, ami miatt nem tudok grafikát állítani, és minden maxra van húzva, amit sajnos nem bír a vas.

Tennék egy próbát konfig file cserével, mielőtt nekiállok újból leszedni. Valaki el tudná küldeni a Dokumentumok mappából a Rockstar Games/GTA V mappáját?Hálás lennék!
-
Ghard
őstag
válasz
INMOTEP
üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy az amúgy is szar szervereket ezek a hekkerek túlterhelik, ezért a sok connection error. Engem is ledob legalább naponta 2x, mindenki left, csak én maradok, pedig a net 1000 megabites digi.
A robbanásokat vagy úgy nyomják, hogy rakétákat lődöznek ( 5:50nél), vagy rányomják minden emberre egyszerre. Van, hogy azt írja ki, hogy xy nick megölte a többit, ilyenkor úgy látszik, mintha az lenne a hekker, aki megöli egyszerre a fél szervert, pedig nem ő az, csak rányomják ezt is valahogy másra. -
YM
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Fegyvereket lehet használni rajtuk?
Csak ez az egyféle vadászgép van? -
INMOTEP
őstag
Kiábránditó menyi cheater van
Minden nap kijut belőlük ,tegnap este karácsonyfát raktak egy kereszteződésbe és pénzt szórtak játékosoknak .Azelőtt este pedig bent voltam a házamban és folyamatos robbanások voltak amit a házból is halottam simán .Kimentem és minden robbant össze vissza folyamatosan
Alig birtam bemenni a házamba .De hogy mi volt a robbanás nem láttam ........mellesleg elég furcsa volt tegnap 22 óra fele hogy egyik pillanatról a másikra szinte 1 szerre mindenki lelépett kb 20 ember ,egyedül csak én maradtam -
Pacy
aktív tag
válasz
ergepard
üzenetére
Rockstar válasza:
Hello Pacy1989,To keep the gameplay environment as fair as possible for legitimate players, we routinely do sweeps to separate out cheaters and modders, and to reverse any illegitimate transactions. These sweeps are based on in-game automated detection, examination of suspicious gameplay statistics, and also manually-reviewed evidence submitted by the Community. If you were not engaged in any willful cheating or exploiting yourself, you do not need to worry about getting caught up in our work to separate out cheaters from the rest of the population.
If you would like to provide feedback about the Cheater Pool system, please email GTAOnline@rockstargames.com. We appreciate any input you have about ways to improve the system.
Best regards,
Anthony R.
Rockstar Support -
cyberkind
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ja, én azt hittem hogy ez a multi.

-
cyberkind
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Hogy sikerült ennyi pénzre szert tenned?

-
Đusty
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Értem.
-
Đusty
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nekem elsőre sikerült én repülővel mentem a gépért, bár egy rakéta eltalált füstölősre azért a gép megvolt. De hogy visszaszálljak az eszembe sem jutott van valami értelme ad valamit? Én csak kipróbáltam, hogy milyen elcsórni egy vadászt. Ja onlinera gondoltam.
-
Gyula84
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
van ám ott della

-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
Na elloptam a vadaszgepet, el is jutottam franklinnel a sajat hangarjaba, ha beallok akkor elmenti hogy ott van?
Mert ha E-t nyomok (change stored vehicle), csak a rhino tankot mutatjaMost nem merek elmenni onnan

-
Ghard
őstag
válasz
ergepard
üzenetére
Videóm van róla, hogy direkt "szopat" engem a hekker. Nem csak pénzt adott, felrobbantott, ketreceket szórt, meg vizet nyomatott az aszfaltból amin folyamatosan eltaknyoltam

Ha balhé lesz belőle, akkor majd megreklamálom a rockstar felé.(#24601) terepkigyo
Az ufot rányomják általában valamelyik játékosra, olyankor rajta van akármerre megy és semmit nem lát. Amúgy bármit beidéznek, repülőt, autót. És halhatatlanok a járművükkel együtt.
Van pár videóm róluk, amiket elküldtem a rockstar banhammernek, de csak sablon válasz jött, hogy sajnálják meg minden és gyorsan igazságot szolgáltatnak
hekker1
hekker2
hekker3
Még van 3-4 videó amit nem tettem fel, és kb ugyanennyi amit már kedvem sem volt rögzíteni. Mindezt 3 nap alatt tapasztaltam online... -
ergepard
tag
Remélem te több sikerrel fogsz járni ebben az ügyben mint én.Én azután írtam nekik,miután megkaptam a bannt.1-2 napig semmi válasz rá,aztán áttették megoldottba még mindig semmi válasszal és ennyi,nem oldották fel.Most fél hónap után,24-es szinttel lemaradva vagyok sajnos

-
Reaper
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
No csináltam gyorsan egy videjót róla, bár most épp mákom volt vele, mert jó helyen spawnoltak a kiskatonák, messze a kiszemelt géptől.
Mindig erről a helyről viszem el egyébként, itt van szerintem a legnagyobb esély arra, hogy egyben megússzam.
Grand Theft Auto V Online - how to get a P-996 Lazer -
castiels
addikt
Nem lehet szobat csinálni?
Ès lejelszavazni, ès csak olyanok lèpnek be akiket akartok?
-
privacy99
senior tag
És amikor anno írtam, hogy nem kell várni a PC megjelenés után pár hetet/hónapot, és tele lesz csalókkal az egész, mindenki azt mondta hülye vagyok, mert nem lesz ilyen egyszerű, és biztos nagyon be lesz biztosítva.. aha

GTA 4-ben több volt a csaló, mint a normál játékos
Ebből kiindulva..Persze én is tiltanám őket véglegesen, és utálom az ilyeneket, de sajnos a "mai" világban ez alap egy ennyire népszerű játékban.
-
RoMix85
aktív tag
Ezt nem értem mi a f@aszért nem lép a rockstar. Mostanában hiába indítunk akár only invite/close friend/crew sessiont, akár heist akár mission után is szétdobálja az embereket minenféle sessonbe. Akkor mi értelme ezeknek?!
Én megértem ha nehéz megtalálni/jutalmazni azt a sok csalót, de akkor csinálnák meg rendesen a zárt rendszereket. Többünk alapból kerüli a public részt, de így hiába.
-
terepkigyo
csendes tag
Velem egyszer történt olyan Onlineban, hogy futottam a kocsimhoz, aztán egyik pillanatról a másikra meghaltam. Csak úgy összezuhant a karakter. Pénzes zsákokkal még nem találkoztam, ellenben UFO-kkal igen. Ezek szerint akkor ezek az FIB-s csészealjak is cheaterek műve?

Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(és sajnos igaz is...
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Itt valamikor siman 2s eltelik, mire egyenesbe all.

Nincs erre valami (bugmentes) mod?
btw. a többi szám is qrvajó, Queen, Backstreet Boys, Pet Shop....
ritka jó sztori

CactuS