- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Macrodroid
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aron989
csendes tag
Sziasztok!Ha mar regeltek a SC ba akkor en meg tudok ugyan azzal a sn nel ? Hasznaltan vennek ,azert kerdezem , mukodni fog ?
-
cyberkind
félisten
válasz Chereiose #25898 üzenetére
Én megveszem, de ha banolják a 300 órás multimat, akkor elküldöm az anyjukba őket, és nem marad más, mint a privát session minden játékukba.
Hackeres téma, igenis jó móka tud lenni ha már unják a játékot, amit meg is értek, mert a Rockstar csak ilyen szaros kocsikat meg ruhákat ad, nem értelmes missziókat vagy éppen valami nagyobbat.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Chereiose #25895 üzenetére
Én sz@rok az egészre rá, nekem eddig a csíterek 1x okoztak bosszúságot a beleölt 120 órám alatt, legtöbbször fun az egész. Olyan dolgokat csinálnak, h máskor ilyet nem lehet megnézni, múltkor is repkedtünk vele vmi oldschool kocsival, adott minden járművet, fegyvert, ökörködni jó volt, ment is friendlistre! Többsége már megunta és jó arc, van pár kötsög, de ez ritka. A csítelés itt nem olyan, mint a BF-ben...mi előnye lesz? Nyer egy kör versenyt? Na bumm, más kb semmi...félreértés ne essék, én nem védem őket, csak szimplán nincs semmi bajom velük, az esetek többségében.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
MPowerPH
félisten
válasz prokxy #25892 üzenetére
En irtam nekik a cheaterek miatt jo par napja. A penzeszsakosokra nem tertek ki, de mivel az is cheatnek szamit, es eddig is buntettek, gondolom ezutan is fogjak. Olvastam egy masik valaszban errol, hogy ha valaki penzeszsakot dob rad, akkor kell jelenti a rockstarnak, es nem lesz kovetkezmenye. Ha nem tetted, akkor meg vagy eszrevesznek, vagy szivas van.
mod: Az a baj, nem ez a jellemzo... Sajnos a tobbseg siman elmegy odaig, amig Ti is, es az meg csak a torony elso szintje.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
prokxy
veterán
válasz MPowerPH #25889 üzenetére
Mire válaszolt a RS? Volt vmi hivatalos post?
szerk:
#25891) cyberkind: mi lenne, semmi...ha azokat banolnák, nem lenne a szervereken csak 4-5 ember![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
MPowerPH
félisten
Nah, valaszolt a rockstar. Mindenkit kiraknak, lifetime, aki eddig cheatelt, es meglatjak nala, avagy cheatelesen kapjak. Most kezdtek el par napja, szepen haladnak, mindenkit atvizsgalnak. Nagyon helyes, magyarok sem sokan maradnak.....
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
prokxy
veterán
Cyber, Kisza, Carvus!
Először is kösz a tegnap esti partyt , ma folyt köv 21:00-tól?
-
zsola0518
tag
Szoktam váltani a karakterek között, de semmi. A térképen egyiknél se mutat teljesítésre váró küldetést. Igaz mikor váltok akkor a fejük fölött van egy szám (gondolom ez jelzi a küldetéseket) de akkor sincs a térképen semmi. Valamit benéztem vagy kihagytam?
[ Szerkesztve ]
FSP HEXA 400W, Asrock FM2A75M-DGS, AMD A8-5500, Kingmax 2x2Gb 1600, Sapphire 7770
-
zsola0518
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e de egyenlőre ez tűnt a legmegfelelőbbnek. Játszok már a játékkal egy jó ideje csináltam a küldetéseket ahogy kell, de már egy jó ideje elfogytak a betűk a térképről amik a küldetéseket jelölték (L,M,T, stb.) Kérdésem ,hogy ilyenkor mi van? Mit kell most csinálni, mert most csak céltalanul bolyongok a városban és így elég uncsi, csak a kis fekete-fehér ikonok vannak a térképen (ammo-nution, tattoo, darts, golf, tennis,stb..) Valaki elmondaná ,hogy mit lehet ilyenkor tenni?
[ Szerkesztve ]
FSP HEXA 400W, Asrock FM2A75M-DGS, AMD A8-5500, Kingmax 2x2Gb 1600, Sapphire 7770
-
Puma K
nagyúr
válasz Chereiose #25878 üzenetére
A játékban töltött időt azért írtam, hogy érzékeltessem mennyire elvagyok a játékban még mindig.
A küldik meg gyorsan lemennek, szóval azokkal nem töltök sok időt.
Vannak olyan emberek akikkel játszottam korábban, tudják, hogy tudok játszani és tudom a dolgom így automatikusan invelnek.
Persze volt kb 1-2 hét mikor csak szerencsétlenekkel rakott össze... na akkor sok idő elment a semmire... De aztán felszinteztem magam, jöttek a nagyobbaktól invitálások és egyszer a másik egyszer én felvettük egymást barátnak.Ha meg haver küldijeit csináljuk és 2 ismeretlennel megyek és én vagyok a legnagyobb szintű a csapatban akkor, leírom mit kell csinálni, hogy gyorsan meglegyen a küldetés ami úgy kezdődik, hogy a kimaxolt Kurumába beültetem őket ha olyan a küldetés, így villámgyorsan ott vagyunk az adott helyszínen ezáltal megint időt spórolunk.
Mivel kontrollerrel játszom így finoman tudom irányítani az autót amin megint másodperceket-perceket lehet nyerni, hogy ideális féktávot választva megfelelő kanyaríven haladva nem szállok el a fenébe, és nem megyek neki az autópályán a többi kocsinak ha maximum közeli sebességen száguldunk.Múltkor véletlenül az volt beállítva, hogy mindenki használhatja az autóimat aztán heist befejezte után egy 23-as szintű el is vitte a Kurumát, de csak egy körre majd visszahozta és írta, hogy ez de király gyors és az övé meg milyen lassú.
Mondtam neki, hogy nyerj 44x versenyt és meglesz minden tuningalkatrész a kocsihoz aztán mehet tuningolni és az övé is ilyen lesz."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
cyberkind
félisten
Ez az utolsó setup rettenet bénán ment, tiszta szégyen.
-
prokxy
veterán
válasz spanglee001 #25880 üzenetére
Erre nem tudok mit írni...
De profi mindenki, csak a bolygók állása miatt így sikerült!
-
prokxy
veterán
válasz spanglee001 #25876 üzenetére
Na milyen? Faszán nyomjuk, mi?!
-
prokxy
veterán
válasz spanglee001 #25876 üzenetére
bugzik bazze!
-
prokxy
veterán
Stream megy, Heistezünk s Srácokkal: Cyber, Carvus és az ész, kisza!
-
Puma K
nagyúr
válasz Chereiose #25870 üzenetére
~10 milliót szereztem (kezdő bónusszal 11?) olyan emberekkel játszva akik tudnak is játszani és ismerik a küldik legális keretek között használható kiskapuit vagy azok nélkül is végig tudják vinni az adott feladatot.
Van tankom, harci helikopterem, tuningrészekkel kimaxolt és kicsit kicicomázott (nekem a gyári változatú autók jobban tetszenek a valóságban is) versenyautóm és szintén tuning alkatrészekkel kimaxolt és minimálisan kicicomázott sportkocsim, kimaxolt Kuruma, leggyorsabb motorcsónakom, valamint rengeteg ruhája a karakteremnek.
Viszont még mindig vannak olyan járművek és egyéb cuccok amiket meg akarok szerezni.Nem érzem a késztetést, hogy csalókat keressek és pénzért kuncsorogjak és véletlenül a pénzeszsákok alá álljak. Mostanában ha hallom hogy az utcán tized másodpercenként robbantanak akkor már megyek is valami küldetésre, hogy ezekkel a szerencsétlen csalókkal még véletlenül sem találkozzak és élvezzem a játékot úgy, hogy olyan emberekkel vagyok akik tudnak is játszani akár TS akár írogatás nélkül csak a játékra figyelve.
290 órát belerakva (ebből 57 óra a single ~48%-on) összesen a játékba, még mindig akarok vele játszani, de most félre raktam mert haverokkal játszok olyan játékokkal amik nekik is megvannak vagy futnak a gépükön (steam summer sale ftw).
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Chereiose
addikt
válasz kovimester #25869 üzenetére
Utálom ezt a módszert, de ha már ott volt elfogadtam, elegem volt a 10 ezres küldikből....Vettem egy luxort, meg egy jó kis kocsit
Mondjuk így meg 0 értelme van az egésznek... -
Chereiose
addikt
Egy hacker adott nekem kb 3 milliót, remélem mire visszalépek nem leszek kibannolva
-
Kicsidoca
újonc
Sziasztok, az a problémám, hogy megvettem eredetiben a játékot, feltelepítettem, simán elfogadta a kódot, de akadozott kicsit ezért áttelepítettem az ssd-re(remélve így jobb lesz) viszont itt már nem akarja elfogadni az eredeti kódot. Ilyenkor mit lehet tenni? Mi lehet a probléma?
-
prokxy
veterán
-
kisza25
félisten
-
yozsee11
aktív tag
válasz prokxy #25861 üzenetére
Kedden mikor játszottunk közben a másik monitoron ment a stream egy ideig és én nem vettem észre, hogy akadozna, folyamatosan ment minden gond nélkül. Csak néha volt, hogy pixelesebb lett egy rövid időre a kép, de az inkább már a Twitch kódolása miatt lehetett szerintem.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #25860 üzenetére
"a bár többet töltött, mint ment" => kovy is ezt mondta, de megnézettem két másik emberrel és simán ment nekik, pedig nem 5 percig nézték...nem értem, pedig 200Mbit van felfelé, nem lehet, h nálatok volt a gond? Csak mert másnál jó volt!
Jah, 970SLI, ha összejön a projekt az lesz!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kisza25
félisten
válasz Carvus #25855 üzenetére
ja bár többet töltött, mint ment tegnap is rálestem, hallom: mehetne heist, csak kellene kisza, felmegyek erre missionokat toltunk, na mindegy
tegnap nagyon felcseszett egy ügyfelem, nem volt kedvem semmihez, ma tolhatjuk, bár lehet 20:00-kor még valami ügyféllel kell vacakolnom
prokxy: b+ te sem sz@ral gurigázol, 970 SLI én meg 750ti vel kockulok[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
prokxy
veterán
Használ vki SLI-t a 9-es szériából GTAV és/vagy BF4 alatt? Érdekelne, h mit produkál,mennyire jó a skálázottság, van-e mikrolag, stb...
-
prokxy
veterán
válasz INMOTEP #25847 üzenetére
Tegnap voltam, 9-től kb. 1-ig... Viszont nem voltunk meg csak később 4-en és így mission-öket csapattuk, meg ökörködtünk!
#25850) _András_: "Éjjel írtak a ticketemhez, hogy elnézést" => ez az a tipikus WTF??? Mi alapján banoltak? Na mind1, fura, de a lényeg, h megvagy!
#25852) kisza25: szuper, akkor ma 4-en ismét nekifogunk, jön Carvus is! "itt hagynátok az eszeteket?" => milyen igaz!
Jövök fél9 felé, lenyomom a napit és utána mehet a heist!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
INMOTEP
őstag
válasz cyberkind #25848 üzenetére
Őszintén szólva az összeset nem ,de voltam már elég sok heisten .Szerintem kb a felét ismerem már .Másrészt nekem sincs végig víve mert egyszer abba maradt, de már nincs sok hátra abból sem .Ha van emberetek rá akivel biztosan végig tudjátok tolni válasszátok őt mert nem akarom elrontani az egészet .De ha végkép nem találtok rá senkit akkor tudok jönni ,ts van beszélni nem fogok tudni mert beszart a másik fülesem .Hallgatni tudlak bennetek
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Cyber és jómagam mellé keresek mától, este fél9-9-től 2 embert Heist-re!
Cél a Criminal Mastermind! Ha esetleg mégis meghal vki, akkor ugyanúgy végigtoljuk, legalább "összeszokunk"! TS kötelező, ha nem beszélsz, nem gond, de TS legyen!
Elvileg kisza még a partyarc, ha rábólint, akkor már csak 1 ember kell! Viszont az olyan legyen, aki már letudta mindegyik Heist-et legalább 1x!
Ja igen, és járuljon hozzá, h streamelve lesz!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Reaper
őstag
-
prokxy
veterán
válasz Reaper #25834 üzenetére
Na, mondtam én!
Az volt az érdekes, h Cybernek és nekem egyszerre fagyott ki a játék! Ez nem véletlen, nem gépfüggő, tuti az nvidia driver az oka.
(#25837) LaciCRM: ment rendesen? kép is és a hang is?
#25835) kisza25: Örülünk, h jöttél! Ill. kellene egy 4. fix ember és mehetne a heist elölről. Ha tudsz, szólj vkinek pls, aki este ráér pár napig.
-
Reaper
őstag
Prokxy, Cyber: a 3ik kifagyás után úgy gondoltam, ennyi elég mára, mire betöltött addigra már rajta voltatok a missiönön
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz prokxy #25832 üzenetére
2 mp stream, 10 mp buffer helyett most már 10 mp stream, 10 mp buffer van.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #25831 üzenetére
Most jobb?
-
Bjørgersson
félisten
válasz prokxy #25829 üzenetére
Twitch chaten már írtam, többet bufferel a stream, mint megy.
Most pedig megállt.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
r.endruu
tag
válasz prokxy #25823 üzenetére
Olvasd el az nvidia guide-ját a grafikai beállításokról, biztos találni fogsz olyat amivel nyerhetsz fpst, úgy hogy nem lesz sokkal csúnyább.. 60-70nél több kéne hogy 60on maradjon stream közben. Ja meg írtad hogy 2000 kbps-el megy a stream, nyugodtan rakd fel 3500-ra, az a max Twitchen ha jól tudom.
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #25819 üzenetére
Tudom, mi is nyomjuk cyberrel, de a 4. ember nem indig jött, vagy ha igen, akkor pedig más hiányzott. Ma összehozhatjuk!
#25821) INMOTEP: tőlem jöhet bárki, csak érjen rá pár este, hogy lenyomjuk a heisteket!
[ Szerkesztve ]
-
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #25815 üzenetére
Lesz, igen!
2 ember kellene heist-ezni, Hardon, ha lehet, akkor halál nélkül!
Kb. fél9-től...
Ha nem jön össze, akkor mission-öket nyomunk!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Edem05
őstag
válasz Bjørgersson #25815 üzenetére
NEM!
-
BigBlue69
őstag
-
htc07
addikt
-
Reaper
őstag
Köszi, meg a többieknek is, a vsyncet offon szoktam tartani, az alt+tabot meg akkor használom, amikor tényleg katasztrofálissá válik a dolog, jellemzően graf állítás után.
prokxy: ha mindent very highra teszek 4x MSAA-val akkor jó ha 30 fpsem van. Az advanced graph rész is fullon van nálad? Ennyit számítana I5vs I7? Oké nekem minden alap órajelen van, még nem álltam neki tuningolni a konfigot.
-
Puma K
nagyúr
Most voltam fent pár nap után először és elment a kedvem.
Egy tankkal megöltek majd speedhackel elhúztak a pálya másik vége felé... Aztán írták, hogy a csalók más nevében tudnak ölni, ami nem tudom mennyire igaz.
Mindenesetre ufó spawnoló meg speedhackes tankos arcot reportoltam...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
prokxy
veterán
-
.OM.
aktív tag
Tegnap egy jóember, akivel letoltunk egy pár versenyt és felvettem barátnak utánam jött egy másik szeróra és valahogy rámdobált egy csomó zsákot. nem is zavart, aztán vettem észre, hogy egy valag pénzem lett.
Most, hogy hallom a banán-osztást kicsit nem örülök a dolognak. Mit lehet tenni?ex .Oldman.
-
prokxy
veterán
válasz r.endruu #25798 üzenetére
Hehe, az a 750Ti túl erős lenne már! x264-en van és 2000-es bitrátán, fullHD és 30Fps, ha minden igaz. De majd még finomhangolom a stream beállításokat, meglátom, h mit produkál ma este.
#25799) Ghard: nekem??? soha!
#25800) GrimReaper: minden very high, kivéve a füvet, ill. a többi on, 4x MSAA, de majd elküldöm. FPS drop néha volt előtte is, de nem vészes. Stream óta vacak, ill. ha alt-taboztam pls TS miatt, de még egy alt-tab és kész.
-
r.endruu
tag
Videó rendereléshez én is megnéztem hogy működik az i5 4440-em HD 4600-ja mert én is olvastam mennyire jó.. hát nem A videókat kb 3-4x-es időben renderelte, ehhez képest az x264 1x-es idővel. Úgyhogy én mindenképpen az x264et ajánlom.
(Remélem nem túl off még)
(#25800) GrimReaper
Nem kell a vsyncet kapcsolgatni, egy alttab ki és vissza elég.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Macrodroid
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külpolitika
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest