Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kigyi_23
addikt
válasz castiels #23425 üzenetére
Nálam az MSAA ki van kapcsolva és az árnyék High-on van valamint a fű is csak High és így megy könnyedén. Igaz ez csak egy 280-as kártya viszont i5 2500k@4.2.
Sajnos rendes videót nem tudok készíteni játékban,m ert annyira eszi a gépet a felvétel, hogy úgy már nem jó, de stream-em van igaz csak 480p és így gagyi amit látsz, de az látszik, hogy nem szaggat a füves részen sem. (ugyanezekkel a beállításokkal)Feryll: tegnap előtt volt amikor toltuk akkor én 130k+115k-val távoztam a küldetéseinkből. (2x bankoltam).
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
kigyi_23
addikt
válasz castiels #23393 üzenetére
Csinálok egy videót real time akkor nincs fix 60fps, mert nekem AMD-m van azaz ha felveszek egy videót nem lesz 60fps-em, mert nem bírja a vas úgy már (6-8fps csökkenést jelent nálam, ha videót veszek fel). Persze csinálok én neked fix 60-at tessék ez kérlek szépen fix 60 fps
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
h1mpi
félisten
válasz castiels #23161 üzenetére
Nézd meg Afterburnerben. Ha 99% a CPU kiahsználtsága és kevesebb a GPU-jé, akkor proci limites, ha nem, akkor más a gond. Amúgy a családban egy HD7970-el és egy i5-el (3.3 Ghz) megy simán folyékonyan 60 FPS-t. Az FPS beesés az szerintem játék bug, nekem is néha leesik 100-120-ról 60-80 közé és nem azért, mert a grafika annyira megterhelné abban a pillanatban.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Ideg
aktív tag
válasz castiels #22845 üzenetére
Sztem semmi gond, szimplán egy atomerőmű kell ha mindent very highon akarsz nyomni. Nekem pl R9 280-am van, a 3gb vramból 2.3-at eszik jelenleg a játék, de vannak mikro fps laggok plusz az msaa-t ha felrakom 8x-ra akkor játszhatatlan a játék. :S
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
headhunter86
senior tag
válasz castiels #20455 üzenetére
Én meg azt nem fogadom el, hogy amikkel játszottam a gépemen játékokkal összképet, komplexitást tekintve a GTA V mérföldekkel szebb, jobb, és egyik más játék se futott ilyen szépen, ami megközelítőleg így nézett volna ki. Főleg, ha konzol portokat nézzük.
Majd jövő hónapban jön a Witcher 3, majd kíváncsi vagyok ott, hogy lesz optimalizálva, mert nyakamat rá, hogy rosszabbul fog futni mint a GTA, régebbi VGA-kon tutibiztos!
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz castiels #20394 üzenetére
Az amd kártyái papíron mindig jobbak. Több fps stb. Aztán játékélményben sokszor elvéreznek a mikrolaggok miatt. Aki áttér nv-re mindig mondja, hogy mennyivel "smooth-abb" az egész.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JackFeryll
őstag
válasz castiels #19841 üzenetére
760-on is jól futott normal textúrákkal, 970-en jól fut very high textúrával és 2x-4x MSAA-val is. 1920x1200 felbontáson.
(#19844) adamkaa777
Ha kell keresnie szervert, vagyis nem baráthoz/crew tagokhoz csatlakozom akkor mocsok lassú. Rengeteg ront az online-on a tetű töltés/szerver keresés.[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz castiels #19828 üzenetére
Azt hittem itthonról majd megtalálom azokat a képeket ami alapján én csináltam, de nem. De bejelöltem én neked.
Az 1-es pontnál ha minden igaz van egy faház. Ott rakhatod le a kocsit. És amikor odaértél a kukás autóval akkor induljj el a getaway kocsival a 2-es pont felé. Kb oda is érsz a 2-eshez mire vált a kaera és Michael pont ott lesz.
De itt egy másik működő helyszín a kocsinak YT videó formájában
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz castiels #19819 üzenetére
Fél óra múlva otthonról tudnék segíteni térképpel. De a lényeg az volna hogy elmész a leparkolt getaway kocsihoz. Átviszed egy másik helyre, oda ahol Michaelre váltana a játék (és crashel).Úgy kizoomolás nélkül átvált Michaelre és nincs crash. Nálam is ez volt, és így oldották meg.
-
.LnB
titán
válasz castiels #19802 üzenetére
Egyébként nekem nem volt hibaüzenet. Szimplán kifagyott mindig az egész gépen mikor a vegen elmenekülök Franklinnel és át akar váltani a játék Michael-re. Neked pontosan mikor van gond?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sagem
addikt
válasz castiels #19125 üzenetére
Közben találtam ilyet a problémádra.
Szóval úgy tűnik, hogy ez egy globális bug, megoldásnak azt javasolják, hogy ne használd a "célzás" gombot (ami attól függően, hogy gamepad vagy egér más ugye), Amikor Michaellal vagy..és elvileg ennyi ha nem használod tovább megy
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
válasz castiels #19123 üzenetére
Aha..akkor passz, azt hittem nálad is az a baj, mint nálam volt, mert nekem is mindig ugyanazon pont után jött elő a hiba, mint kiderült azért, mert akkor használta volna a sérült fájlt, viszont nálam volt egyértelmű hibaüzenet is.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
válasz castiels #19121 üzenetére
Mi a hibaüzenet? Ha "ERR GEN ZLIB" stb, akkor keress rá (zlib szóra keresve kidobja), írtam róla, sajnos valószínűleg sérült az egyik fájl..
Viszont van rá megoldás, leírtam azt is a posztomban
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz castiels #18211 üzenetére
win7+omega driver, 2 nap alatt 6 játszott óra.
sztoriban odáig jutottam, hogy előkészítem az ékszerbolt kirámolását. Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Lord Myn
senior tag
válasz castiels #18139 üzenetére
Nekem akkor csinálta ezt, amikor feltoltam az élsimítást (MSAA 4x + nV TXAA), amint visszavettem sima FXAA-ra, onnantól megszűnt a mikorakadás (gondolom ez előbbinél néhány helyen megzabálta az összes VRAM-ot).
"War does not determine who is right - only who is left."
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz castiels #18018 üzenetére
+ (#18019) Vekko: Megtudhatnám a pontos típusokat, mert nekem a bedugom és megy módszer nem működik.
Ami azért is érdekes, mert GTA IV alatt még ment...
Az is érdekelne, hogy az analóg tengelyeket hogy sikerült konfigurálni, mert a beállításokban nincsen rá opció.
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest